Sananda: Muutos ruoassa

Rakkaat Maapallon pojat ja tyttäret! MINÄ OLEN SANANDA!

Jälleen kerran suurella ilolla tulen tuomaan hieman lisää opetuksiani, energiaani ja kaikkea sitä rakkautta jota minulla on ihmisrotua kohtaan. Elämä planeetallanne nykypäivänä on muuttumassa, kaikin tavoin, kaikkialla. Kaikki olemassaolon tasot planeetallanne ovat adaptoitumassa, muuttumassa, niin että ne voidaan uusintaa kun planeetta ylösnousee fyysisesti. Kyse ei ole pelkästään ihmisolennoista, jotka käyvät tätä prosessia läpi; eläimet myös, kasvit, hedelmät. Kaikki mikä tulee luonnosta, alkuperäinen Gaia on muuttumassa.

Se mikä ei ole luonnollista, mitä ihminen on muokannut, tullaan siivoamaan pois planeetalta. Monia muutoksia tulee tapahtumaan, monia menetyksiä tulee tapahtumaan. Mikään, joka ei resonoi korkeamman ulottuvuuden kanssa, ei selviä elossa planeetalla. Ja kun sanon ei mikään, se tarkoittaa kaikkia tasoja. Geneettisesti muokatut eläimet, eläimet jotka ovat mutatoituneet (jotta ne olisivat tuottavampia) ja jotka nykypäivänä vain kontaminoivat ympäristöä tullaan vapauttamaan. Vapauttamaan siinä merkityksessä, että ne eivät enää tule käymään mitään läpi, ne tullaan palauttamaan planeetalle täydellisinä, tarkalleen niinkuin Isä/Äiti-Luoja ne loi, ilman minkäänlaista (geneettistä) muokkausta.

Joten olkaa vakuuttuneita siitä, että paljon tulee tapahtumaan ajan mittaan. Mikään ei tule olemaan äkkinäistä, mikään ei tule tapahtumaan heti kerralla. Mutta tulette näkemään, että paljon tulee tapahtumaan ja tämä on se miten me vapautamme monet eläimet. Älkää huumaantuko kampanjasta, joka mainostaa nälkää. Se on käsittämätöntä tämän kokoisella planeetalla. Planeetalla ei koskaan tule olemaan nälkää, ruoka ei ainoastaan löydä tietään sitä tarvitsevien luo. Se on keskitetty, se on elitististä ja tuottajien täysin manipuloimaa, niin että siitä saataisiin irti maksimaalinen rahallinen hyöty. Ja kun näin ei tapahdu, he vain heittävät kaiken menemään, unohtaen että on nälkäisiä ihmisiä. Tämä tullaan myös korjaamaan.

Joten älkää värähdelkö nälän käsitteen kanssa, koska niin ei tule tapahtumaan. Gaialla on runsaasti hedelmiä ja vihanneksia joita te voitte syödä tasapainoisesti, ilman että aiheutatte vahinkoa terveydellenne, kenenkään terveydelle. Kyllä, monia ruokia on myös muokattu. Voin taata, että monet satokasvit vaipuvat sukupuuttoon, mutta valon nopeudella tulee syntymään toisia, täysin puhtaita satokasveja Gaian maaperästä, lähes välittömästi. Koska niillä kaikilla on voima joka tarvitaan jokaisen planeetallaolijan ruokkimiseksi.

Älkää menkö mukaan tähän puutteen, niukkuuden aaltoon. Toki teillä tulee olemaan vaikeaa, koska tässä kaikessa on myös oppiläksy. Mutta en sano, että ihmiskunta tulee nälkiintymään, koska ruokaa puuttuisi. Ei, teidän pitää vain oppia kunnioittamaan Maapalloa ja tietää tarkalleen se mitä istuttaa, ilman että vain tavoittelisitte voittoa ja rahallista kasvua. Ne jotka nykypäivänä kunnioittavat maata, kohtelevat sitä kiintymyksellä, eivät enää saastuta maaperää, se kasvaa yltäkylläisesti kaikille ympäri planeettaa. Näin autetaan jokaiselle oikeus sekä runsaaseen määrään ruokaa että myös puhtaaseen ruokaan.

Gaian maaperä on kontaminoitunut. Tulee olemaan tarpeen möyhentää, möyhentää isoilta aloilta maaperäänsä, lihaansa, niin että kaikki nämä muokatut elementit poistuvat. Ei, en puhu korkeammasta ulottuvuudesta. Puhun edelleen ajasta jolloin te olette siellä. Jossa te joudutte totuttelemaan uusiin tapoihin, uusiin ruokiin, uusiin vaihtoehtoihin, uusiin makuihin. Mikään ei voi tapahtua hetkessä, sillä se aiheuttaisi kehoonne epätasapainon mikäli niin kävisi. Jos pääsette korkeampaan ulottuvuuteen mutta teillä silti edelleen siellä on geenimanipuloituja ruokia, kukaan ei sietäisi sitä ja menettäisitte toivonne.

Kaikki tulee siis tapahtumaan asteittain. Mutta teidän on tarpeen ymmärtää, että paljon pitää tapahtua, ja paljon pitää tuhota. Ei ole hyvä haluta syödä ruokia, jotka on muokattu geneettisesti ja jotka tekevät teistä sairaita. Miksi manipuloida ruokaa geneettisesti? Rahallisen liikevoiton toivossa ruokaa on manipuloitu, sitä ei ole valmisteltu Gaian sydämessä teidän kehoanne varten. Kehonne eivät tunnista sitä, ja näin teille tulee epätasapainotila ja sairastutte.

Nämä ruoat pitää tuhota planeettanne pinnalta. Jos voitte kuvitella, käytännössä koko planeettanne ajautuu sukupuuttoon, koska ihminen on peukaloinut melkein kaikkea ruokaa. Mutta tämänkään ei sallita tapahtua kerralla, meillä on ohjeistus jokaiselle tuottajalle joka menettää jotain että miten istuttaa uusi sato, miten puhdistaa maaperä, miten laittaa Gaian maaperään puhtaita siemeniä. Näin kaikki tapahtuu asteittain. Planeetan maaperä, monissa paikoin, on äärimmäisen hedelmällistä. Ja toki Maapallon elementaalit tulevat olemaan valmiita tuottamaan ruokaa tarpeeksi nopeasti. Mutta puhdasta ruokaa.

Älkää siis huolehtiko siitä, että teillä on puutetta. Voitte miettiä sitä näin. Ja kun muistatte tämän, se myös kaikuu muualle. Alkakaa tuntea, että kaikki muuttuu planeetallanne, ei ainoastaan te itse, vaan kaikki tasot ja todellisuudet muuttuvat ja tulevat muuttumaan. Mutta kestää kauan että hyväksytte tämän muutoksen.

Me olemme puhuneet tästä jatkuvasti, mutta suuri osa edelleen kuvittelee, että on luonnollista syödä toisia eläviä olentoja.

Me ymmärrämme, että teillle on näin opetettu. Mutta jokainen elävän olennon syöminen imee teihin kuoleman energiaa, tuskan energiaa, epätasapainon energiaa. Se tulee teihin eläimeen implantoituna. Ne teistä, jotka pitävät tätä höpöhöpönä ja jatkavat näin syömistä, ovat tehneet valintansa, he eivät tule pysymään tällä planeetalla. Tämä on siis myös tärkeä pointti matkallanne tällä hetkellä. En sano, että teidän pitäisi lopettaa sitä kuin seinään. Älkää unohtako, että kehonne ovat tottuneet, vaikkakin virheellisesti, näihin eläimiin.

Kaikki tulee tapahtumaan planeetalla vaiheittain, kaikki on tehtävä asteittain, niin että kehonne tottuu muihni makuihin, muihin koostumuksiin, muihin ruokiin. Ja pikkuhiljaa, aivojenne ohjastamina, te pääsette irti näistä ruoista. Nyt teidän aivonne pakottavat teidät syömään niitä, koska se on tärkeää ja tarpeellista. Teidän on aloitettava pitkä matkanne kohti muutosta, muuttaa ajatuksianne, uskomuksianne, tapojanne ja totuuksia joita teille on syötetty, jotka itse asiassa eivät ole totta. Ne ovat vain manipulaatiota, jotta söisitte eläimiä. Miksi tämä on hyvää ja kenelle? Niille jotka luovat niitä ja tuottavat niitä, jotka eivät ole huolissaan siitä että ihmiset muuttuvat enemmän ja enemmän sairaiksi. He ovat huolissaan vain rahoistaan.

Kaiken pitää olla asteittaista. Mikään ei saa olla äkkinäistä, ei välitöntä. Se on matka, jolla te päästätte irti kaikista uskomuksista, kaikista tavoista, kaikesta siitä mikä teitä vahingoittaa tällä hetkellä. Ja omasta puolestamme me muokkaamme teitä jo nyt paljon. Me voimme auttaa teitä, ja me teemmekin niin, jos vain pyydätte. Pyytäkää apua, pyytäkää ohjeistusta, pyytäkää meitä näyttämään vaihtoehtoja; me olemme ilahtuneita siitä. Me emme ole kokkeja, emmekä “keittiömestareita”, mutta me tiedämme miten manipuloida ruokaa niin että se on terveellistä ja herkullista. Teillä on paljon mausteita, paljon yrttejä, täysin terveellisiä, ja niitä voidaan käyttää ruoassa antamaan miellyttävä maku, ja näin me voimme teitä ohjata. Kun me näemme ruokaa, mausteen, me näemme siihen kiinnittyneen energian, ja sen muuttuuko energeettinen yhdistelmä mielenkiintoiseksi.

Me tiedämme milloin yhdistelmä ei ole hyvä, me tiedämme sen koska silloin yhdistelmät antavat omituisia tuloksia. Joten me voimme avustaa teitä. Älkää pitäkö sitä omituisena, älkää pitäkö sitä ajanhukkana kun me opetamme teitä kokkaamaan. Roolimme on auttaa teitä kaikissa tilanteissa: käytöksessä, ajatuksissa, energiassa ja ruuassa, koska se on osa tätä prosessia. Ja voin sanoa teille: se on äärimmäisen tärkeä osa, sillä se poistaa kaikki epätasapainot joita teillä nyt on kehoissanne. Ja takaan että kun syötte terveemmin, terveellisempiä ruokia, puhtaampia ruokia, taudit käytännössä katoavat, koska se mikä ruokkii tauteja katoaa kehostanne.

Joten olkaa valmiita muutoksiin, olkaa valmiita uusiin tapoihin. Avatkaa mielenne näkemään asiat toisella tavalla. Tämä kaikki on myös valintaa. Kaikki ovat oikeutettuja omiin valintoihinsa. Sanon vain uudestaan: Tehkää kaikki askel kerrallaan, älkää jättäkö sitä kaikkea viime tinkaan, koska ne jotka eivät tee mitään ja pääsevät korkeampaan ulottuvuuteen, teille sanon: jos halutte ymmärtää miten pelästyä, teidän siirtymänne korkeampaan ulottuvuuteen tulee olemaan kivulias. Mitä haluatte? Valon ja helpon kulun, vai äärimmäisen vaikean ja tuskallisen kulun? Valitkaa sen mukaisesti ja kunnioittakaa kutakin valintaa.

Kanavoinut Anjos e Luz Terapias

Lisää ruokavinkkejä:

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.