Sanat Kumara: Teidän ainoa tehtävänne

Transformaatio

Me olemme keskellä sekä ihmisyhteisön transformaatiota että maailman uudelleenrakentamista. Olemuksen henkiset suunnitelmat ovat kaikkialla läsnä Maapallolla ja puuttuvat asioihin aina kun väliintulo on sallittua ja tarpeen. Tavoite on kohtuullistaa suurimpia mullistuksia ja ehkäistä pahimpia tulevaisuuden traumoja.

Siksi jokainen teistä on niin tärkeä.

Siksi tekemänne valinnat ovat mitä tärkeimpiä.

Tämän takia jokainen henkilö määrittää tämän siirtymän kurssin ja oman kohtalonsa.

Kahdella asialla on väliä:

1) oman tietoisuuden ja transformaation parissa työskentely, jotta tunnet itsesi ja näet maailman tapahtumien kulissien taa, sekä

2) rauhallisena ja rakastavana pysyminen.

Silloin olet tehnyt kaikkesi, ja sen jälkeen me astumme kuvioihin.

Pimeyden voimat herättävät pelkoja, levittävät toivottomuutta ja koittavat saada teidät uskomaan, että olette voimattomia ja heidän suunnitelmiensa armoilla.

Se on illuusiota, ja voitte päästä siitä yli vain keskittymällä itseenne. Kun saatte yhteyden omaan itseenne ja mukaudutte itseenne, tämä lopettaa niiden vallanjotka haluavat teidän pysyvän erossa omasta Sisimmästänne. Näinä aikoina on äärimmäisen tärkeää, että saatte yhteyden omaan itseenne.

Tämä tapahtuu sisäisesti, fysiologisten, energeettisten ja henkisten prosessien avulla.

Yhteisprojekti

Rakkaat, siksi kaikki oman itsenne sisällä ratkaisemat ja tajuamat asiat hyödyttävät omaa transformaatiotanne ja Maapallon siirtymää. Siirtymä on taivaan ja maan yhteisprojekti. Jokaisella on tehtävä vapauttaa itsensä voimattomuudesta ja saada uusi käsitys elämästä.

Maapallolla on tarjolla monia tapoja tukea teitä tässä. Nykypäivänä syvälliset oivallukset ja suuret parannukset ovat mahdollisia. Saavutatte ne sitoutumalla itseenne ja henkilökohtaisiin ongelmiinne.

Tämä on ainoa jokaisen yksittäinen tehtävä: nähdä itsensä Jumalan valossa kunnes alempi minä on täysin häivytetty.

Ihmiskunta herää koska yhä useampi ihminen haluaa tietää, nähdä ja kokea. He haluavat tietää mikä pitää maailmaa kasassa sen ytimessä, he haluavat tietää mitä pintapuolisen taakse on piilotettu, ja he haluavat kokea heistä hehkuvan voiman ja rakkauden.

Muutoksen aika on tullut. UUSI Maa on muotoutumassa ja UUSI ihmisrotu syntymässä.

Rakastan teitä loputtomasti.

SANAT KUMARA

 

Artikkelin julkaissut Era of Light

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.