Sanat Kumara: Tikapuut taivaaseen

Rakkaat ihmiset,

Kääntykää Jumalan puoleen kaikissa ongelmissa! Jumala on ensimmäinen ja ainoa auktoriteetti kaikissa huolissa, tarpeissa ja peloissa.

Tulkaa Jumalan luo pelkojenne kanssa kunnes olette valmiita jakamaan Jumalalle myös onnenne. Näin se menee! Meditaatio alkaa huolistanne, ja johtaa rakkauteen ja onneen.

Tämä on todellinen meditaatio ja tämä on todellista elämää. Jokaisella henkilöllä on monia syitä olla kiitollinen, kokea täyttymystä ja iloa vailla vertaa.

Asia on vielä enemmän näin teidän päivinänne. Juuri nyt teillä on vastassanne koettelemuksia ja haasteita, jotka vievät teidät eteenpäin ja sallivat teidän saavuttaa mestaruuden.

Synnyitte ottamaan osaa tähän peliin, mutta myös tulemaan sen mestareiksi tänä aikana.

Teistä tulee sen mestareita kun näette jokaisessa tapahtumassa tervetulleen haasteen ja jokaisessa tapahtumassa mestaruutenne harjoitteen.

Se mitä voitte oppia ja hankkia nykypäivänä on potentiaali suurelle kasvulle. Jotkut ihmiset saavuttavat mestaruuden ja he luovat perustukset maalliselle matkalleen tässä elämässä.

Ne teistä jotka voivat ankkuroida syvän sisäisen rauhan tänä aikana, jotka pysyvät rakkaudessa, ja jotka ovat halukkaita harjoittamaan anteeksiantoa kaikkia ja kaikkea kohtaan, tulevat löytämään matkansa pään.

Ennen sitä kääntykää Jumalan puoleen pienissä ja isoissa ongelmissa. Jumala tietää teidät ja Hän tietää tarpeenne ja pelkonne. Mutta Jumala tietää myös ilon ja onnen. Lisätkää sitä paljastamalla itsenne yhä enemmän Jumalan valolle kunnes teistä ei ole jäljellä mitään.

Lopussa te sulaudutte Jumalaan ja löydätte itsenne jälleen.

Tämä maallinen inkarnaatio voi olla elämien elämä. Päivät ovat täynnä tehtävää ja ratkaisut tuovat teidät lähemmäksi Jumalaa. Kun taistelu käy kuumana ulkopuolella, sisällänne te synnytte uudestaan.

Ottakaa elämän haasteet vastaan ilolla, sillä ne ovat askelmia taivaan tikapuilla.

Rakastan teitä äärettömästi,

SANAT KUMARA

 

Artikkelin julkaissut Era of Light

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.