Sasha: Yhteisöhologrammi

Kirjoittanut Lyssa Royal

Tänään sain vahvan viestin siitä, että postata lainaus kirjastani The Golden Lake, ja minulle näytettiin mikä pätkä siitä. Joten tässä se on! (Jotkut teistä ilmeisesti kaipasivat sitä tänään 😉 ).
Se on kappale 15, ja nauhoite tehtiin 8/8/18. Se on numero #304 äänitekatalogissamme. Tässä kanavoin Sashaa…

Yhteisöhologrammi

Tarkastelkaamme syvällisemmin ideaa siitä, että jokainen hankilö on Ykseyden fraktaalihologrammi. Me haluamme kertoa teille idean, joka on askarruttanut ihmiskuntaa jo pitkän aikaa. Mutta ensiksi, tarkastelkaamme fraktaalidynamiikkaa ryhmätietoisuudessa. Maailmassanne on monia, jotka ovat kiinnostuneita yhteisöelämisestä. Esimerkiksi, teillä on 10 ihmistä, jotka muuttavat yhteen johtuen siitä, että pintapuolisesti heillä on yhteinen tavoite ja yhteinen uskomusjärjestelmä. Tämä ryhmä hankkii ison maatilan ja alkaa rakentaa yhteisöä. Mitä tapahtuu? Yleensä kaikki hajoaa käsiin ryhmän sisällä.

Tämä sama asia tapahtuu henkisten organisaatioiden kanssa. Ehkäpä guru on huipulla ja kaiki tulevat rauhan ja rakkauden idean alle yhteen. Myöhemmin ryhmän mätä tulee pintaan niinsanotusti. On draamaa, kilpailua ja haasteita. Ryhmä hajoaa, tai se pysyy kasassa oman “täydellisyyden” illuusion avulla. Miksi näin tapahtuu? (Ei unohdeta Lyyran esi-isien oppeja Joutsenen tähdistön pakkoutopioista!)

Tarkastelkaamme fraktaalin metaforaa luomalla sitä kuvaava tarina. On valokuva omenasta, joka on läsnä jokaisessa palasessa. Jokainen fraktaali tai valokuva kokonaisesta omenasta esittää henkilön tietoisuutta. Joten sanokaamme, että yksi fraktaali esittää Bobbien tietoisuutta. Kun tarkastelet sitä, voit nähdä, että se sisältää kaiken — rakkauden, tuskan, häpeän ja varjon (koska kaikilla on varjo). Mutta Bobbien varjo on todella syvälle hautautunut. (Jokaisella on käsittelemättömiä energioita omassa fraktaalitietoisuudessaan.) Bobbie liittyy yhteisöön Harryn ja Ronin kanssa. Mutta sanokaamme, että Ron kiusaa Bobbieta. Ron tahattomasti alkaa ärsyttää Bobbieta ja hänen raivonsa triggeröityy. Mitä on tapahtumassa? Kun on yhteisö, joka ei täysin ymmärrä ja ymmärtää kuitenkin kaikkien olevan fraktaalikuvia toisistaan, silloin epäharmonia projisoituu aina ulospäin toiseen ihmiseen. Kukaan ei koskaan katso sisään.

Sitten yhteisö alkaa hajaantua. Heistä tulee kymmenen ihmisen yhteisön sijaan viiden ihmisen yhteisö. Viisi jotka jäljelle jäänyttä ovat “yhteensopivampia” ja he elävät yhdessä jonkin aikaa. Mutta sitten Ben häiriintyy kovasti Harrysta, ja koko dynamiikka alkaa uudestaan. Yhteisö jakaantuu ja jäljelle jää kaikkein yhteensopivimmat — naimisissa oleva pariskunta Harry ja Bobbie. He ovat ainoita jäljellä! Ajan kuluessa jopa Bobbie on saanut tarpeekseen. Lopulta ainoastaan Harry jää jäljelle.

Harry istuu itsekeen ja tuntee kahtiajakoa. Hän tuntee helpotusta siitä, että on vapaa yhteisöstä, mutta yksinäisyyttä. Hän yksinäisyydessään meditoi paljon.
Hänen meditaatioissaan hän alkaa nähdä oman tietoisuutensa fraktaalin olevan yksi hologrammi. Intuitiivisesti hän alkaa siirtyä sisäänpäin ja luoda yhteisöä kaikille hänen parantamattomille osilleen hänen sisälleen. Hän kerää kaikki osat itsestään, jotka hän on kieltänyt, joita vihannut ja tukahduttanut, ja hän alkaa tehdä tuttavuutta niihin ja antaa niiden olla hänen opettajiaan. Hän löytää pimeimmän varjon sisästään ja hänellä on herääminen. Hän näkee, että Bobbie, Ron, Ben ja kaikki muut ovat ilmaisseet samaa fraktaalitietoisuutta. Ehkäpä pintapuolisesti tästä on eri variaatioita, mutta he ovat kaikki yhtä ja samaa.

Tämän heräämisen myötä hän tunnustaa, että kun hän katsoo Bobbieta tai Beniä, hän todellakin katsoo itseään. Se ei ole mentaalinen realisaatio; se on syvä tietoisuus. Kun henkilö alkaa saada näitä heräämisiä, koko tietoisuus planeetalla alkaa muuttua. Voit ajatella, että nykyinen Maapallo ei ole tässä evoluution kohdassa vielä. Kuitenkin on monia, jotka ovat nyt heräämässä ja energia on alkanut muuttua. Näet, että aikomukselliset yhteisöt eivät toimi kun niitä käytetään sisäistä fraktaalia pakenemiseen ja universumin oman reflektiivisen luonteen hylkäämiseen. Olette todellakin hiljalleen alkamassa tajuta, että kaikki sisältävät saman fraktaalin omenasta sisällään, niinkutsutusti, ja että tämä tietoisuus Yhdestä tuijottaa teitä monin silmin. Te alatte tajuta yhteytenne kaikkeen.

Kun alatte muodostaa tätä siirtymää henkilökohtaisella tasolla, se alkaa levitä kollektiiviin. Kun näin tapahtuu, mitä näette? Te näette suuren vastarinnan. Ne jotka ovat jääneet kiinni erillisyyden fraktaaliin ja jotka eivät halua menettää kontrolliaan tai päästää irti todellisuuden kuvastaan alkavat vastustaa sitä. He luovat kaaosta ja harhautuksia tapana estää heidän ympärilläolijoitaan kulkemasta evoluution luonnolliseen flow’n mukaisesti. He saattavat soittaa hälytyskelloja “yhdestä maailmanjärjestyksestä” tai jostain instituutiosta, joka heille tarkoittaa oman henkilöllisyyden ja “vapauden” pois luovuttamista, jotka epävarman egon päähuolet. Kuitenkin, kuten me olemme sanoneet aiemminkin, luonnontilanne on Yhden hologrammina, joten parannusprosessin ja integraation prosessien pysäyttäminen on illuusio. Hyökyaaltoa ei voi pysäyttää. Sitä voidaan vain viivästyttää. Ajoitus on tärkeintä. Vielä ei ole aika kaikkien palojen tulla yhteen, koska on vielä niin paljon parannettavaa. Kun olette oikeasti parantuneita, ei ole enää oman tietoisuuden integraatioon liittyvää pelkoa ja näin ei ole enää myöskään tarvetta pelotella tarinoilla, joilla pysäyttää prosessia.

Lainaus kirjasta The Golden Lake, kirjoittanut Lyssa Royal Holt.

 

 

Aiheeseen liittyvää

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/uusi-ihmiskunta-ja-ekologinen-teknologia/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/uusi-ihmiskunta-ja-ekologinen-teknologia-osa-2/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/uusi-ihmiskunta-ja-ekologinen-teknologia-osa-3/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/uusi-ihmiskunta-ja-ekologinen-teknologia-osa-4/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/uusi-ihmiskunta-ja-ekologinen-teknologia-osa-5/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/uusi-ihmiskunta-ja-ekologinen-teknologia-osa-6/

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/uusi-ihmiskunta-ja-ekologinen-teknologia-osa-7/

Uusi ihmiskunta ja ekologinen teknologia, osa 8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.