Seiso omassa voimassasi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Ihmiskunnan ajatukset ja ajatuskuviot ovat meille hyvin tuttuja. Ylivoimaiset uskomusjärjestelmät ja niinkutsutusti vastakarvaan menevät uskomusjärjestelmät ovat meille hyvin tuttuja. Me nautimme paljon nähdessämme jonkun siellä Maapallolla ottavan omaan ohjaukseensa sen mitä he energeettisesti välittävät ympärilleen ja mihin he uskovat. Me innoissamme haluamme nähdä miten moni herännyt henkilö pääsee vapautumaan normista, ja me kutsumme teitä menemään vieläkin pidemmälle. Ylittäkää se missä nyt olette sillä mihin olette valmiita uskomaan, ja muuttakaa ajatuksenne, vaikka uusi ajattelemanne ajatus tuntuisikin epäloogiselta rationaaliselle mielellenne.

Jotta voisitte vapautua kaavasta, luupista, teidän tulee olla halukkaita tunnustamaan, että te olette luupissa ja että vapaus luupista on jotain tavoittelemisen arvoista. Te olette aina vapaita valitsemaan kuljetteko samaa polkua uudestaan ja uudestaan vai valitsetteko vapautua. Teillä on vapaus valita määrittää itsellenne mikä teille on parasta, ja me emme puhu ainoastaan teoista; me puhumme myös sanomisistanne. Puhukaa sanoja ääneen, joita haluatte universumin kuulevan ja joita te haluatte teitä auttavien kuulevan.

Jos ajatuksesi alkavan luisua negatiivisen suuntaan, älä piekse itseäsi siitä hyvästä. Sano ääneen, ‘Stop, peruutus, puhdistus, nollaus’, ja sitten aloita uudestaan uusin ajatuksin joita haluat ajatella, joita haluat käyttää keinoinasi luoda todellisuutesi. Ne teistä jotka ovat valmiita hangoittelemaan vastaan ovat meille erittäin tuttuja, ja te olette ihania olentoja joiden kanssa luoda yhdessä. Me olemme innokkaita näkemään yhä useamman teistä tekevän näin, koska me tiedämme mikä ihmiskunnalle on mahdollista. Me tiedämme ne elämän tyypit, jotka teille on saatavilla jos olette valmiita tekemään pieniä muutoksia tavoissa, joilla havainnoitte todellisuutta, sekä joilla reagoitte todellisuuteen. Ja noiden pienien muutosten teko vaikuttaa tapaan millä luotte ja koette todellisuutenne.

Ja kun kaikki tuo on pois alta, olette omassa voimassanne. Seiskää omassa voimassanne ja tehkää näin. Tehkää mitä me ehdotamme teille, eli kiinnittäkää huomiota ajatuksiinne ja uskomuksiinne, ja tehkää muutoksia jotka ovat tarpeen. Jotkut ajatukset ja uskomukset palvelevat teitä sellaisenaan, ja voitte vahvistaa niitä. Voitte alkaa ajatella niitä enemmän tarkoituksella, ja tarkoituksellisesti. Mutta niillä aloilla joilla teidän tulee tehdä muutoksia, käyttäkää tietoisuuttanne muutosten tekoon, ja tulette huomaamaan oman vaivannäkönne tulokset. Me takaamme sen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.