Tähtisiemenet: Tämän takia te olette Maapallolla nyt

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me ulotamme itsemme kaikille teille, jotka kaipaavat apua ja kontaktia avaruusolentojen kanssa. Meillä ei ole fyysisiä kehoja, ja niinpä useimmat teistä eivät välttämättä pidä meitä avaruusolentoina, mutta me olemme olemassa ja me emme ole syntyneet planeetallanne. Me ylösnousimme omassa tähtijärjestelmässämme, minkä vuoksi me identifioidumme arcturuslaisiksi. Me olemme paljon universaalimpia nyt, kuitenkin, ja meillä on aikamoinen kantama omassa universumissamme. Tämä on aikaa jolloin on enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka haluavat pois Maapallolta, ja me ymmärrämme miksi.

Me ymmärrämme miten kovaa siellä on olla tänä aikana, mutta me haluamme rohkaista teitä tavoittelemaan aineetonta, kollektiiveja kuten me olemme, jotka antavat teille syyn olla siellä Maapallolla, koska me tarvitsemme teitä siellä meidän maaryhmäksi, ja myös koska te ette koskaan tule kokemaan mitään yhtä tyydyttävää kuin auttaa kokonaista olentojen rotua planeetan ylösnousussa. Se about parasta mitä voi saada tehtävän suorittamisesta, elämän tarkoituksesta puhuttaessa. Teidän sielunne ovat matkanneet niin paljon ja niin kauas, läpi monen ulottuvuuden sinne päästäkseen, ja nyt kun te olette siellä, te kaipaatte jonnekin muualle, ja se jossain muualla on yleensä jokin toinen tähtijärjestelmä.

Siksi me sanomme, että me ulotamme itsemme teille tänä aikana. Me olemme aina tehneet niin, mutta me halusimme että te kuulette tämän juuri nyt, ja mikä tärkeintä, tunnette sen myös. Me haluamme teidän tuntevan energiamme, sekä Seulasten, Siriuksen ja Andromedan energian tänä aikana, kun me työskentelemme kaikki yhdessä auttaaksemme tähtisiemeniä tuntemaan olonsa kotoisammaksi siellä Maapallolla. Me tavoittelemme teitä ja me jätämme energiakenttiinne tarvitsemanne antaaksemme teille enemmän kodin tuntua, tunnetta siitä että kuulutte sinne. Ja ne teistä, jotka avaavat itsensä ja vastaanottavat helposti, voivat tuntea mitä me kaikki palvelemme tänä aikana. Toiset tuntevat vain vähemmän ahdistusta, vähemmän koti-ikävää, ja olonsa enemmän kotoisaksi ympäristössään.

Me pyrimme tavoittelemaan jokaista, huolimatta siitä ovatko he hereillä, koska se on yksi tavoista joilla ihmiset heräävät. Ihmiset heräävät kaiken aikaa johtuen omituisista kokemuksista, joita he eivät voi selittää. Haluamme olla yksi noista omituisista kokemuksista, joita joillain teidän vielä unessa olevilla ihmistovereillanne on siellä. Ne teistä, jotka tietävät meistä ja muista avaruusolennoista, kykenevät auttamaan juuri heränneitä saamaan selkoa kokemuksistaan, ja vaikka te odotatte sitä että ihmiset ottavat teihin yhteyttä, me ehdottaisimme että avaudutte meidän lähettämillemme energioille, energioille joita siriuslaiset, andromedalaiset ja plejadilaiset myös lähettävät, koska te tarvitsette validaatiota joskus siitä, että kaikki menee suuunnitelman mukaan.

Teitä pitää aina välillä muistuttaa siitä, että olette oikealla polulla ja että tämä kaikki ei ole vain pelkkää erehdystä. Kaikki mikä tapahtuu maailmassanne tällä hetkellä on erittäin laskelmoitua, ja sen on tarkoitus saada useammat teistä päästämään irti siitä mikä heitä ei enää palvele, mikä auttaa jokaikistä ihmistä joka tekee irtipäästöä siitä mitä he eivät tarvitse. Energiat ovat vahvoja ja jatkuvat vahvoina, koska me kuulemme rukouksenne, huutonne ja sen miten teillä on koti-ikävä, ja me vain haluamme kaikkien teidän kykenevän kutsumaan Maapalloa kodiksenne, jotta voisitte auttaa siellä eläviä ylösnousemaan.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.