Tämä ilmiö havaitaan ympäri maailmaa

Monet ihmiset ympäri maailman tuntevat kuinka ajankulu kiihtyy. Vaikka vuorokausi on edelleen 24 tuntia, aika tuntuu silti kuluvan nopeammin.

Ajankulun kiihtymisilmiölle on monia selityksiä. Suosituin selitys sanoo, että ajankulu ei kiihdy, mutta tietoisuutemme kiihtyy, joka saa sen tuntumaan siltä kuin ajankulu kiihtyisi.

Ian Lundgold uskoo, että ajankulu kiihtyy koska luomakunta on kiihtyvässä liikkeessä. Toisin sanoen, enemmän tapahtuu vähemmässä ajassa. ”Kun on mahdollista että suurempi määrä tapahtuu joka hetki”, Lundgold sanoo, ”mahdollisia lopputuloksia on enemmän, joka avaa ovia niinkutsuttuihin ihmeisiin”.

Värähtely on käsite jota monet eivät ota huomioon. Kaikki olemassaoleva on atomien värähtelyä. Atomien värähdellessä nopeammin syntyy illuusio ajan kiihtymisestä, sillä fysiologisesti ruumiimme tuntevat ”jonkin” kiihtyvän mutta me emme osaa liittää sitä mihinkään muuhun tuntemaamme kuin aikaan.

Lainaus eräältä sivulta:

”Aika on itseasiassa kiihtymässä (tai romahtamassa). Tuhansia vuosia Schumann-resonanssi tai maapallon pulssi (sydän) on ollut 7,83 Hz. Sotateollisuus on käyttänyt tuota luotettavana referenssinä. Vuodesta 1980 eteenpäin resonanssi on hiljalleen kiihtynyt. Se on nyt yli 12 Hz! Se tarkoittaa että vuorokausi tuntuu enää 16 tunnin pituiselta entisen 24 tunnin sijaan.”

Lineaarinen aika on antamassa sijaa epälineaariselle ajalle, prioriteetit ovat vaihtumassa maallisista henkisiin. Lineaarista aikaa mitataan triviaalien yksiköiden kuten atomien tai taivaankappaleiden liikkeestä, kun taas epälineaarinen aika liittyy lähinnä vapaan tahdon kehittymiseen. Kun prioriteetit muuttuvat, triviaalisuudet jäävät taka-alalle henkisten tapahtumien tullessa esiin yhä useammin, jotka molemmat johtavat tietyistä syistä havaintoon, että ajankulu kiihtyy.

Voiko tämä hyppäys maapallon värähtelyissä olla osittainen syy ajankulun nopeutumiseen?

Muinaiset profetiat sen jo ennustivat. Alkuasukasheimojen perinteet kunnioittavat sitä. Muutokset maapallolla heijastuvat uniryhmiin, ihmissuhteisiin, kykyyn säännellä immuunijärjestelmää ja ajan havaitsemista. Elät vuosituhansia vanhaa initiaatioprosessia,  joka panee sinut hyväksymään valtavia muutoksia kehossasi. Nämä muutokset tapahtuvat tällä hetkellä.

  • migreenipäänsärky
  • väsymys
  • sähköiset tunteet ruumiinjäsenissä ja selkärangassa
  • lihaskrampit
  • flunssankaltaiset oireet
  • intensiiviset unet

Nämä saattavat olla kaikki maapallon läpikäymien muutosten aiheuttamia. Ihmiskehosta tulee herkempi uusille värähtelyille.

Maapallon resonanssitaajuus (Schumann-taajuus) on ollut 7,8Hz tuhansia vuosia. Nyt se on noussut yli 12Hz:n. 24 tunnin eläminen havaitaan enää 16 tunnin pituisena ajanjaksona. Aika kiihtyy!

Fyysinen ruumis on jo alkanut muuttua. Uutta valoruumista luodaan. Universumi ohjelmoi DNA:mme uusiksi (kuten Mayojen ennustus kertoi). Saamme uusia intuitiivisia ja parantavia kykyjä. Jokaisena vuonna nämä ilmiöt kymmenkertaistuvat. Silmistä tulee kissankaltaiset tottuakseen uuteen ympäristöön ja valoon.

 

Artikkelin julkaissut Before Its News.

Yksi vastaus artikkeliin ”Tämä ilmiö havaitaan ympäri maailmaa”

  1. Toivottavasti tämä on vitsi, eikä kirjoittaneella ole ollut tarkoitusta esittää asiaa totena… 12hz? joopajoo, maapallo olisi varmaan haljennut jo siinä vaiheessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.