Tämä on se mikä todella merkitsee

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me kykenemme vastaanottamaan kaikki pyyntönne, vaikka ne kaikki esitettäisiin yhtä aikaa. Tämä on yksi kollektiivitietoisuutena olemisen eduista, ja se on myös yksi etu kun ei ole fyysisessä ruumiissa. Teillä on kaksi korvaa joilla kuunnella, mutta meillä ei ole korvia, ja kuitenkin me aistimme kaiken. Me otamme pyyntönne energiana jota me kykenemme muotoilemaan omalla tavallamme. Sitä Daniel tässä tekee energeettisten lähetystemme kanssa, ja sitä me teemme teidän energeettisten lähetystenne kanssa. Tällä tavoin viestintää tapahtuu monilla eri tasoilla, muillakin kuin puhe tai kirjoitus, ja te vastaanotatte energioita ylhäältä kaiken aikaa, mutta monet teistä haluavat kuulla pienen äänen päässänne jotta tiedätte tasan tarkkaan mitä vastaanotatte sinä hetkenä.

Toiset tajuavat, että viestintään liittyy toisilla ulottuvuustasoilla tapahtuvaa hienovaraisuutta, koska viestintä saa alkunsa energiana, ja ne jotka ovat virittäytyneet voivat aistia näitä energioita. Sitä me ehdottaisimme että tekin tekisitte kun haluatte kommunikoida meille, jonkin toisen ei-fyysisen, korkeamman ulottuvuuden olennon tai kollektiivin kanssa, sekä toisenne kanssa. Tietäkää, että se mitä projisoitte ulospäin energeettisesti on mikä merkitsee. Kuka sitten sen vastaanottaakin, hän tulkitsee viestin. Varmistakaa, että puhdistatte kehostanne ja järjestelmistänne kaiken sen, mikä teidän on puhdistettava, kunnes tunnette, että sitä ei enää ole, ja sitten voitte kommunikoida toisten kanssa selkeämmin. Voitte linjata sananne ja aikeenne oman energianne kanssa. Te projisoitte energiaanne kaiken aikaa, ja se on se tapa jolla luotte todellisuutenne.

Teidän kannattaisi kiinnittää huomio siihen mitä energioita vastaanotatte ja mitä energioita tarjoatte, koska sellaisten sanojen taakse piiloutuminen, jota ette oikeasti todella tarkoita, ei enää ole mahdollista. Teistä on kaikista tulossa telepaattisia. Te tunnustatte että olette energiaolentoja, ja että energia on se mikä todella merkkaa, ja samaan aikaan tietoisuutenne siirtyy. Kun tuo siirtymä on valmis, kaikki tulevat tietämään että he kommunikoivat telepaattisesti ja energeettisesti, ja sanat tulevat olemaan teille vähemmän ja vähemmän tarpeen. Olette energiaolentoja, jotka värähtelevät tarkoituksellisesti, ja tiedätte sen. Tiedätte mitä värähtelyä tarjoatte.

Joka kerta kun prosessoitte tunteitanne, pääsette lähemmäksi ja lähemmäksi kykyä erottaa tarkalleen mitä värähtelyä itse tarjoatte kunakin hetkenä. Varmistakaa, että olette energeettisesti puhtaita, jos haluatte kommunikoida puhtaasti, ja että universumille tarjoamanne on puhtaasti sitä mitä te todella haluatte ja tarvitsette. Universumi ja kaikki me siinä vastaamme energiaanne, värähtelyynne, emmekä niinkään sanoihinne tai edes ajatuksiinne. Jos te aiotte lausua mantoja, varmistakaa että mantra on linjassa tarjoamanne energian kanssa. Jos aiotte ajatella, varmistakaa että tuo ajatus on myös linjassa. Olette pääsemässä sinne pikkuhiljaa askel askeleelta, ja voitte harjoitella tätä kaikkea meidän kanssamme, niinkuin sanoimme, me olemme avoimia vastaanottamaan teiltä kaiken aikaa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.