Tämä on teidän kaikkein voimakkain työkalunne

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme päättäväisiä tuodessamme kaikille teille sen minkä kykenemme, jotta teillä voisi olla paras mahdollinen kasvun ja evoluution kokemus. Kun me pohdimme teitä kollektiivina, te annatte meille mahdollisuuden keskittyä, ja kun me keskitymme, me varsin luonnollisesti laajenemme enemmän siksi mitä me olemme Alkulähteen Energiaolentoina, kaikkiallisen rakkauden olentoina. Me etsimme teistä inspiraatiota antaa meille enemmän tarkoituksen tunnetta, ja te aina onnistutte siinä. Te olette niitä, joilla on kaikkein eniten potentiaalia, koska te olette niitä, jotka kokevat kaikkein eniten polariteettia tässä galaksissa.

Teillä on myös mahdollisuus laajentua keskittymällä, tietoisesti asettamalla huomionne johonkin joka liikuttaa teitä, johonkin joka ilahduttaa ja innostaa teitä, johonkin joka saa teidät ylös sängystä aamuisin. Teillä pitää olla jokin sellainen jotta kutsuisitte elämänvoiman energiaa virtaamaan lävitsenne, ja ei ole väliä sillä mikä se on. Sen ei tarvitse olla jotain mitä kaikki pitäisivät äärimmäisen henkisenä, tai edes äärimmäisen kehittyneenä. Mikä se sitten onkin mihin keskittymisestä nautitte, se tekee teistä enemmän sitä mitä te todella olette, koska yleisesti ottaen, jos te keskitytte johonkin, te teette niin koska te rakastatte sitä.

Jos te satutte olemaan henkilö, joka keskittyy johonkin tai johonkuhun mistä ette pidä, ette hyödy keskittymiskyvystänne. Todellakin, saatatte saada aluksi hieman asioita liikkeelle miettimällä kaikkia tapoja joita teillä on voittaa tuo henkilö, tuo näkökulma, tai se asia joka teidän mielestänne ei pitäisi olla olemassa. Mutta toivottavasti ne teistä, jotka ovat hereillä, tajuavat sen tyyppisen keskittymisen turhuuden. Te tunnette riitasoinnut sisällänne, ja te siirrätte huomionne siihen mikä tuo teille iloa, mikä valaisee teidät, ja mikä saa teidät tuntemaan jotain positiivista, oli se sitten mitä tahansa.

Voitte keskittyä johonkin mitä haluatte monilla eri tavoilla.

Voitte keskittyä siihen ja miettiä että ette koskaan saa sitä. Voitte keskittyä siihen ja innostua siitä koska on olemassa mahdollisuus, että te saattaisitte saada sen mitä haluatte. Voitte keskittyä siihen mitä haluatte ja tuntea itsenne värähtelevän sen kanssa harmoniassa, muuttuen yhdeksi halunne kanssa. Se olisi ihana tapa käyttää keskittymiskykyänne, ja huomaatte että elätte kaunista elämää täynnä onnekkaita sattumia ja synkronisiteettejä, ihania ilmentymiä toisensa jälkeen, jos vain kykenette kehittämään keskittymiskyvyn huippuunsa.

Ja tottakai, kun keskitytte elämänne kirkkaisiin ja loistaviin aspekteihin, joita haluatte saada enemmän elämänkokemukseenne, alatte miettiä suuremmin ja suuremmin. Alatte haluta muiden puolesta. Alatte haluta kollektiivin puolesta. Jotkut teistä tekevät niin vaikka ette ole ilmentäneet paljoakaan itsellenne. Miten vain, keskittyminen on hyvästä, mutta siihe keskittyminen mitä haluatte kokea on loistavaa. Se on elämää vahvistavaa. Se on se miten te muututte enemmän siksi mitä te olette.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.