Tarvitsette suuremmat energiakentät

∞9D Arcturuksen neuvosto, kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me painotamme suuresti tätä teidän jokaisen ympärillä olevien energiakenttien laajentamisen aikaa. Me työskentelemme teidän korkeampien itseinne kanssa tässä pikku projektissa, koska me näemme potentiaalia siinä, jos ja kun teillä on näitä suurempia energiakenttiä ympärillänne. Me tiedämme, että sielunne tietoisuudesta vaadittaisiin hieman enemmän jotta sitä voitaisiin projisoida maatasolle, ja me tiedämme sen olevan mahdollista, koska me olemme nähneet niin tapahtuvan aiemmin.

Me olemme nähneet teidän kollektiivisen menneisyytenne, ja me tiedämme mihin ihmiset kykenevät. Tämä on yksi niistä syistä miksi meillä on niin paljon uskoa teihin. Me olemme nähneet teidän parhaat hetkenne, ja meillä on niin paljon annettavaa, niinkuin muillakin apulaisilla, jotka ovat saapuneet eri puolilta galaksia ja universumia. Siksi energiakenttänne voivat muuttua varsin tukkoisiksi siitä mitä me kaikki annamme teille. Ne teistä, jotka vastaanottavat tämän viestin, voivat valita kasvattaa energiakenttänne kokoa ja ulottuvuutta pelkästään sulkemalla silmänne, aikomalla tehdä niin, ja vetämällä pari syvää, tietoista henkäisyä. Me suosittelemme sitä kovasti.

Ja me lähetämme teille lisää energiapaketteja, joita me haluamme jättää teidän kenttiinne tällä hetkellä, ja se on totta kaikille teille huolimatta siitä näettekö tätä viestiä tai ei, koska niitä piisaa ja tulee yhä vain lisää. Me puskemme eteenpäin, aivan kuten Aurinko ja Maapallo ovat viime aikoina puskeneet kasvattamalla energiantuotanotaan ihmiskunnalle. Ja yhdessä me voimme antaa teille niin paljon, ja meidän energioillamme on synergiaa. Sillä on synergistinen vaikutus.

Me kaikki työskentelemme yhdessä ja autamme teitä ilman väliintuloa, ja ne teistä jotka ovat avoimia tälle avulle pärjäävät elämässään erittäin hyvin. Teillä on kyky olla erittäin hyvä ihmissuhteissanne, terveydessänne, urallanne, palvelustyössänne ja jopa raha-asioissanne. Me rakastamme nähdä jonkun teistä avautuvan ja tuntevan itsensä valmiiksi vastaanottamaan, ja kun te teette tämän yksinkertaisen harjoituksen ja laajennatte energiakenttäänne, te teette niin harmoniassa sen kanssa mitä korkeampi itsenne on kertonut meille. Se on kertonut meille, että jos olette halukkaita tekemään tämän yksinkertaisen harjoituksen, silloin se tarkoittaa että olette valmiita suurempaan energiakenttään ympärillänne, joka antaa ja antaa teille kaiken mitä te koskaan olisitte kyenneet pyytämään, ja varmasti kaiken jota koskaan tulette tarvitsemaan matkallanne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.