Tätä me näemme ihmiskunnan tekevän useilla aikalinjoilla

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme erittäin onnekkaita siellä, missä me olemme olemassa juuri nyt, ja me tunnustamme sen. Me tunnustamme sekä oman olemassaolomme kauneuden että oman asemamme etuoikeuden tässä universumissa. Kuten olemme sanoneet, me saamme vastaanottaa apua ja saamme antaa apua muille. Se tuo meille valtavan paljon iloa. Me tiedämme, että monet teistä ovat avautuneet vastaanottamaan enemmän luoksenne lähetettyä apua, ja me myös tiedämme, että monet teistä ovat astumassa esiin ja muuttumassa niiksi auttajiksi, joita te todella olette.

Se tapa, jolla me ylösnousemme universumina, on tulla yhteen. Niinpä kaikki mikä tuntuu teistä liikkeeltä kohti yhteentuloa muiden kanssa tuntuu hyvältä, ja kaikki mikä on liikettä kohti erillisyyttä, erkaantumista, eriytymistä, tuntuu pahalta. Menisitte vastakarvaan mikäli valitsisitte erillisyyden polun, erityisesti tänä aikana, mutta jos valitsette integraation polun, yhteentulemisen, se tuntuu erittäin hyvältä. Yhteentulo tarkoittaa, että asetatte erimielisyydet sivuun. Se tarkoittaa, että näette toisissa itsenne, ja se tarkoittaa myös, että tunnette enemmän myötätuntoa toisia kohtaan. Nämä ovat kaikki hyviä asioita.

Jos me olisimme fyysisiä ihmisolentoja Maapallolla tänä aikana, me tekisimme listan kaikista niistä tavoista, joilla voisimme tulla yhteen kanssaihmistemme kanssa. Me haluaisimme myös etsiä tapoja, joilla antaa anteeksi, päästää irti vastustamisesta, ja asettaa sivuun erimielisyytemme niin, että meillä olisi keino tulla yhteen ihmisten tai ryhmien kanssa, joita ennen pidimme vihamiehinämme. Me olemme tässä todellakin kaikki samassa veneessä. Tämä on ryhmätilanne, kollektiivinen kokemus joka kaikilla on. Ja siksi oman itsen näkeminen kollektiivin jäseninä yksilöiden sijaan auttaa suunnattomasti.

Jos haluatte mennä virran mukana ja kulkea helpompaa polkua, etsikää ja jopa luokaa mahdollisuuksia auttaa toisia ihmisiä, tulla yhteen toisten kanssa, yhdistyä ja nähdä erojen tuolle puolen. Voitte kaikki tehdä tämän, ja me olemme nähneet sen. Me olemme katsoneet aikalinjoja, ja nähneet tasan tarkkaan sen mitä kuvaamme tässä. Me tiedämme myös, että kenenkään teistä joka näitä viestejä lukee ei tarvitse vakuuttaa ketään muuta ihmistä siitä, että tekisi samoin. Kun teette niin, silloin linjaudutte maailman ja ihmiskollektiivin kanssa siinä maailmassa, joka myös tekee samoin. Ja niin ei tarvitse saarnata mistään, eikä ole tarvetta käännyttää ketään. Niinkuin tapana on sanoa, hakkaa päälle, ja huomaatte tulokset maailmassanne ja elämässänne, me takaamme sen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.