Tee nämä asiat ja takaamme että homma alkaa luistaa

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me kehittelemme monia strategioita, joita me voisimme käyttää auttamaan ihmiskuntaa kehittymään ja ylösnousemaan. Me olemme innoissamme kaikkien näiden eri strategioiden kokeilusta määrittääksemme mikä niistä on paras. Me tiedämme, että teillä on samat mahdollisuudet tarkastella jokaista elämäntilannettanne. Me haluamme, että myös te innostuisitte näistä mahdollisuuksista. Se mitä me usein näemme kun joku tuntee, että ei ole muuta mahdollisuutta, että nyt pitää tehdä näin koska kaikki muutkin tekevät niin, tai että tämä tapa on se miten aina ennenkin on toimittu, meinaa että joissain tapauksissa ihmiset vain eivät ole sallineet avata silmiään muille mahdollisuuksille, muille tavoille tehdä asioita.

Ja on myös ihmisiä, jotka hämmentyvät kaikkien eri mahdollisuuksien runsaudenpulasta. Heille olisi helpompaa kun ei tarvitsisi tehdä valintaa. Näille ihmisille on helpompaa pysyä vain yhdessä lähestymistavassa, yhdessä elämän strategiassa ja yhdessä strategiassa kohdata kaikki asiat heidän elämässään. Se on toki erittäin rajoittavaa, erityisesti kun on mahdollista hidastaa omaa elämäänsä niin paljon, että tajuaa että elää äärettömien mahdollisuuksien maailmassa.

Innostukaa siitä, että ette välttämättä tiedä kaikkea, innostukaa siitä mahdollisuudesta, että voisitte sallia toisenlaisen strategian latautua mieliinne. Tajutkaa, että jos muutatte elämäänne pikkuriikkisenkin, se muuttaa kaiken. Olkaa halukkaita kokeilemaan uusia tapoja samalla tavalla kuin haluatte kokeilla uusia vaatteita eri päivinä.

Kun te olette kiinni vain yhdessä tavassa, olette erittäin rajoittuneita, ja siksi me suosittelemme että tutkitte kiinnikkeitänne ja tarkastelette tapoja joilla lähestytte jokaista tilannetta, jokaista ihmistä, jokaista tehtävää joita teillä elämässänne on, ja silloin voitte avautua mahdollisuudelle, että olisikin olemassa jokin toinen tapa, uusi näkökulma, uusi strategia jota ette ole harkinneet aiemmin, ja silloin avaatte ovia jotka teille oli aiemmin suljettu. Ne eivät olleet suljettuja sen takia että olisitte olleet paha ihminen tai ettette olisi olleet sen arvoisia. Ne oli suljettu koska itse suljitte ne, mutta kertoessanne universumille että olette avoimia uudelle ja kaikille mahdollisuuksille joita on tarjolla, silloin universumi vastaa sen mukaan, ja universumi tekee aina niin.

Kun elätte elämää asenteella, että sillä on annettavanaan paljon enemmän kuin olette kuvitelleetkaan, niin arvatkaa mitä? Silloin elämä muuttuu, teistä tulee kapellimestari, teistä tulee luoja ja se joka päättää mitä koette, joko tietoisesti tai alitajuisesti. Päättäkää tietoisesti että olette avoimia uudelle ja erilaiselle ja kuvittelemattomalle, ja se on se mitä te koette. Takaamme sen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.