Tehtävämme, teidän tarkoituksenne ja Alkulähteen toive

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Meillä on tehtävä, tehtävämme on muuntaa tietoisuus sen luonnollisempaan tilaan. Me tiedämme, että juuri tuon tekemiseen löytyy valtavasti mahdollisuuksia läpi koko galaksin ja universumin, ja kuitenkin me olemme erittäin rentoja koko asian suhteen. Katsokaas, me tiedämme, että jokainen on henkisesti siellä missä hänen kuuluukin, koska tuo tietty kokemus on tarpeellinen komponentti, jotta Alkulähde voisi kokea itsensä. Ja näin, jos tietoisuus ei ole valmis muuntumaan takaisin luonnollisen ykseydentilaansa, rauhaan ja rakkauteen, me yksinkertaisesti sallimme tuon olennon jatkaa.

Me suosittelemmme, että ottaisitte saman lähestymistavan kanssaihmisiinne. Niin paljon kuin haluaisittekin kaikkien muiden herätä ja olla siellä missä tekin olette matkallanne, tunnustakaa että heidän siellä olonsa palvelee Luojan tarkoitusta, ja antakaa sen olla. Voittesallia kaikkien olla siellä missä he ovat ja elää elämäänne ilolla. Teidän ei ole pakko olla surullisia siksi että joku muu ei ole samalla ilon tasolla kanssanne, sillä jopa suru palvelee Alkulähdettä, ja kaikki tämä palvelee Alkulähdettä. Siksi teidän hyväksyessänne jonkin asian ja jatkaessanne elämän virrassanne, elätte tarkoitustanne; sallitte Alkulähteen palvelun jatkua.

Kun vastustatte jotain ja intätte, että jonkun tai jonkin pitää olla eri tavalla, silloin yritätte mahdottomia. Te yritätte ryövät Alkulähteeltä kokemuksen, jonka Alkulähde haluaa. Kysymys silloin kuuluu: ‘Onko sinun pakko kokea sama asia myös?’ Ja vastaus on yksinkertainen: ei ole. Sinun ei ole pakko kokea samaa vain siksi koska joku muu kokee. Ja siksipä jokainen näyttelee rooliaan täydellisesti, ja Alkulähde on täyttyneempi kaikista kokemuksistanne. Älkää huoliko maailman tilasta tai ketään siinä olevasta. Voitte tehdä tuon kaiken rakkaudesta ja myötätunnosta, mutta teidän ei ole tarkoitus korjata rikkinäistä maailmaa, eikä kaikki tule ottamaan vastaan tarjoamaanne parannusta, ei vaikka kävelisitte jokaisen ihmisen eteen ja sellaista tarjoaisitte.

Joten voitte yhtä hyvin tehdä sitä mikä on kutsumuksenne, ja tietää, että kutsumus tulee Alkulähteestä. Teidän on tarkoitus olla uniikkeja. Se mikä sinua kiinnostaa, se ei ole sattumaa, ja voit luottaa että jokainen sielu muuntuu. Me tiedämme tämän myös, mutta me silti pidämme siitä. Me silti haluamme tarjota tarjoamaamme ja nähdä onko se tänään tämän henkilön päivä muuntautua takaisin siksi mikä hän todella on Alkulähteen Energiaolentona. Egoistisista tavoitteista irtipäästäminen on jotain mitä kaikki ei halua tehdä, mutta ne jotka niin haluavat tehdä, he voivat tehdä niin, ja tämän tekeminen on se haaste minkä jokainen kohtaa hänen tunnustettuaan itse olevansa Alkulähteen Energiaolento.

Elämässänne on ollut kyse tuon tietämyksen soveltamisesta fyysiseen, sekä yhdistellä kokemuksia siitä mikä on Jumala ja se mikä on inhimillistä, siitä mikä on materiaalista ja siitä mikä ei ole. Ja jatkatte molempien maailmojen parhaiden juttujen luomista, koska jatkatte linjautumistanne sen todellisuuden version kanssa, jossa muut tekevät samaa. Ellette sitten, toki, jatka sen tivaamista, että muiden pitäisi olla pidemmällä kuin he todella ovat tai haluavat olla. Rentoutukaa ykseystietoisuuteen, joka on aina läsnä luonanne ja väistämättä kaikkien meidän luona, jotka haluamme kokea tämän kauniin universumimme.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.