Tehtävänne ja missionne

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme kollektiivitietoisuus, aivan kuten tekin. Te pidätte itseänne yksilöinä, joilla on omat ajatuksensa, omat ideansa, jotka saavat inspiraationsa sisältä tehdä tai sanoja jotain, tai kun edes ajattelette jotain. Mutta te olette yhteydessä ihmiskollektiivitietoisuuteen useammin kuin luulette.

Me olemme sanoneet teille tämän aiemmin, mutta me sanomme uudelleen nyt että teidän ajatuksenne eivät ole peräisin päästänne. Te vastaanotatte ne, aivan kuten vastaanotatte kaikki energiat, ja kun pidätte itseänne osana kollektiivia, tajuatte kaksi asiaa. Ensinnäkin, voitte auttaa kollektiivia sillä mitä syötätte kollektiivitietoisuuteen, eikä se vaadi mitään tekoa omalta osaltanne. Ainoa mitä teidän tulee tehdä on ajatella ajatuksia tarkoituksella. Toiseksi, kollektiivitietoisuus jonka osa olette vaikuttaa teihin. Siispä tajutkaa, että se mitä sisällänne tapahtuu voi johtua siitä että aistitte jotain mitä ihmiskollektiivitietoisuudessa ja teille kaikille yhteisessä tietoisuudessanne tapahtuu.

Kun te tajuatte nämä asiat ja alatte elää sen mukaisesti, elämänne muuttuu paljon helpommaksi ja paremmaksi, koska se on paljon järkeenkäypää ja koska ymmärrätte, että joskus roolinne on vain työstää ympärillänne olevia energioita. Mitä me tarkoitamme, kun sanomme ‘työstää energioita’? Jos kollektiivitietoisuudessa on käynnissä jotain, kuten esimerkiksi pandemia, silloin voitte kysyä itseltänne miten se vaikuttaa teihin, kokonaisuutena, ei ainoastaan se osa ilmiöstä johon olette kiinnittäneet huomionne, ja sitten voitte kysyä itseltänne miten voitte auttaa. Ja me emme puhu videoiden tekemisestä sosiaaliseen mediaan tai postauksista sinne pandemiauskomuksianne koskien. Me puhumme kollektiivitietoisuuden auttamisesta, jonka osa te olette, paranemaan, nostamaan tietoisuutta ja olemaan myötätuntoisempi niitä kohtaan jotka kärsivät.

Koska huolimatta siitä mitä saatatte uskoa pandemiasta, silti ympärillänne on kärsimystä, ja tuo kärsimys vaikuttaa teihin kun olette osana kollektiivia. Tavallaan te olette niitä jotka kärsii. Te joudutte aloittamaan sillä, että tunnette olonne vakaammaksi, rauhallisemmaksi, helpottuneemmaksi. Aktivoikaa värähtely jonka haluatte nähdä ulkopuolellanne, ja siten voitte alkaa ajatella enemmän sen suhteen miten voitte olla avuksi tälle kollektiivitietoisuudelle, joka teille kaikille on yhteistä ihmisolentoina. Voitte tehdä näin kaikkien ihmiskuntaa koskettavien ongelmien kanssa. On sotaa, on köyhyyttä, on nälkää, on väkivaltaa ihmisten kesken. On kaikenlaisia ongelmia Maapallolla. Ja vaikka se ei välttämättä kotonanne tapahtuisikaan, tai naapurissanne, tai edes maassanne, ne ovat todellisia ongelmia, ne ovat osa tehtäväänne.

Se mitä voitte antaa ihmiskunnalle tietoisuuden kohottamiseksi on aina jotain, mihin virittäydytte ensin itse. Joten voitte virittäytyä paranoiaan, uhriutumiseen, tunteeseen siitä että teitä manipuloidaan, riistetään ja kaikkea tuota, tai voitte virittäytyä valtaanne, voimaanne joka sisällänne on, jolla muuttaa itsenne ja sitten levittää tuota voimaantumisen energiaa ympärillenne niin, että kaikki kollektiivissanne voivat olla rauhassa, helpottuneina, elää elämäänsä iloisina, vapaina, innostuneina ja rakkaudessa. Ja kun tarpeeksi moni teistä pitää tuota tehtävänään, silloin voitte muuttaa niin paljon kaikkea ilman, että teidän edes tarvitsee poistua siitä huoneesta missä nyt olette.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.