Tehtävänne pelastaa Maapallo, ihmiskunta ja universumi

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme ehdottoman ilahtuneita nähdessämme niin monen teistä virittäytyvän galaktisiin energioihin ja tajuavan, että teillä on historia, joka ulottuu paljon pidemmälle kuin elämänne Maapallolla. Me tiedämme, että Maapallo on haastava paikka inkarnoitua, ja me tiedämme että monet teistä, jotka ottavat vastaan näitä viestejä, tietävät että olette inkarnoituneet pelkästään auttaaksenne ihmisiä Maapallolla. Se voi olla haastavaa kaikille teille pysyä siellä, olla siellä fyysisissä kehoissanne. Ja siksi me usein sanomme teille, että ei ole mitään mitä teidän olisi pakko tehdä, mutta että on syy sille miksi tunnette niin. Te tunnette niin, koska te tiedätte että teillä on tehtävä, ja johtuen siitä että olette eläneet ihmisinä varsin pitkän aikaa, teidät ohjelmoidaan uskomuksella siitä, että tehtävät liittyvät jonkin asian tekemiseen.

Tehtävänne on uniikki, koska te olette siellä ylläpitämässä tiettyä värähtelyä. Te olette siellä ankkuroimassa tiettyjä energioita, galaktisia energioita, ja iso osa siitä mitä te teette tapahtuu ja selkiytyy sen jälkeen kun teillä on ensimmäinen virallinen kontakti avaruusolentojen kanssa. Monin tavoin te olette siellä tarkkailemassa, oppimassa elämästä Maapallolla sellaisena kuin se on, ja yrittämässä sopeutua. Se ei ole ollut helppia, mutta palkkiot ovat suuria. Te olette sekä auttamassa ihmiskuntaa kehittymään ja ylösnousemaan, että myös pelastamassa ihmiskunnan itsetuholta. Me tiedämme, että tämä kuulostaa hieman suureelliselta, mutta miettikää sitä, että ihmiskunnalla on tarpeeksi ydinaseita tuhota kaikki elämä Maapallolla. Se on disruptio, jolla olisi seuraamuksia ympäri galaksia, läpi koko universumin, kaikkien universumien, koska me olemme kaikki yhteydessä toisiimme.

Te olette niitä rohkeita, jotka ovat ottaneet suureksi tehtäväkseen tietoisuuden kohottamisen siellä. Te olette siellä vastaamassa ympäriinsä valloillaan olevaan pelkoon rakkaudella, ilolla, vapaudella ja innostuksella. Te olette siellä tuomassa rauhaa sodan runtelemalle planeetalle. Se on ylevä tehtävä, mikäli sellaista on ollenkaan, ja taaskin, teidän ei ole pakko panna tikkuakaan ristiin auttaaksenne ihmiskuntaa pelastamaan itsensä. Mutta teidän on pidettävä huolta itsestänne suorittaaksenne tehtävänne, ja joskus se tarkoittaa enemmän sisäänpäin kääntymistä kuin ulospäin. Joskus se tarkoittaa elämistä eräänlaisessa eristyksessä, ja se varmastikin tarkoittaa nousemista yli niiden ihmisten kiistojen, jotka kylvävät pelkoa.

Teidän herkkyytenne on supervoima ja myötätuntonne kanssaihmisiä kohtaan on se mikä lopulta tulee pelastamaan heidät. Tehkää parhaanne pysyäksenne positiivisina ja pitääksenne päänne pystyssä, älkääkä antautuko sille että teidän on pakko osoittaa olevanne oikeassa, näyttääksenne muiden olevan väärässä. Muistakaa, että he ovat niitä joita te olette siellä pelastamassa, ja joskus se tarkoittaa heidän kohtelemista erittäin pehmeäasti, ja tietäkää että he tulevat lopulta selviämään jos te vain pidätte oman värähtelytasonne niin korkealla parhaanne mukaan.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.