Tietoisen Energian sanomia

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Tietoisen Energian sanoma 3.

Vastustukset on oppimista varten. Jos joku sinua vastustaa, niin tehköön sen koko sydämestään ja sinä lupaat siitä oppia jotakin. Negatiivinen energia ei välttämättä ole hajottava, vaan oikealla myönteisellä asenteella sen voi muuttaa positiiviseksi, rakentavaksi energiaksi. Välitön, suora kritiikki on parempi kuin jälkikäteen ja selän takana esitetty kritiikki, josta ei voi oppia mitään ja jota ei voi käsitellä yhdessä osapuolten kesken.

Kaikki vaikeudet ovat siis oppimista varten. Jos ei ole pahoja vaikeuksia, ihminen tylsistyy, ei opi mitään eikä kehity eteenpäin, vaan polkee paikoillaan urautuen kaavoihinsa. Hän voi tällöin myös menettää valppautensa ja kestävyytensä. Ihmiselle ei synny omaa käsitystä eikä hän opi tuntemaan rajojaan. Itsetuntemus latistuu ajan myötä, kun kukaan ei kolauta sitä. Kaikki pysähtyy. Ehkä ette voi hyväksyä kaikkia niitä uusia tietoja, joita annetaan eri lähteistä. Tarkoituksena ei ole loukata ihmisiä, jotka ovat tottuneet vanhoihin kaavoihin. Ei ole mitään syytä tuoda esille vanhoja tietoja. Muuttuvat ajat, lisääntynyt tieto ja ihmisten laajentunut tietoisuus ja käsittelykyky antavat entistä paremmat mahdollisuudet esittää uusia tietoja uudella tavalla. Rohkenen tuoda tietoni esille muiden ajatuksista ja mielipiteistä riippumatta ja omalla tavallani. Toivon, että monet oppisivat kunnioittamaan eri tavoin julkituotuja, tärkeitä, ja koko ihmiskuntaa koskevia tietoja, joiden perimmäisenä tarkoituksena on auttaa ihmiskuntaa.

Meidän on opittava hyväksymään myös erilaisuus tässäkin tilanteessa. Emme voi aina tuijottaa jotain valmista kaavaa, vaan on itse luotava oma ura elämän tiellä. Niin minäkin teen, ja haluan tuoda sen hedelmät kaikkien nähtäviksi, koska tässä en tavoittele omaa etuani, vaan koko Kaikkeuden etua. Me ehkä pelkäämme kohdata oman Korkeamman Tietoisuutemme, koska joudumme silloin luopumaan vanhasta ulkopuolisesta perusturvallisuuden tunteesta ja kohtaamaan tuntemattoman. Luulemme menettävämme pysyvän perustan, joka kuitenkin on ulkopuolisten voimien varassa. Itse asiassa oma Tietoinen Energiamme on paljon tutumpi kuin mikään vieras, johon meitä on opetettu turvautumaan ja luottamaan. Omalla itse rakentamallamme perustalla seisomme paljon vahvemmalla pohjalla, kuin minkään ulkopuolisen valmiiksi rakentamalla perustalla. Meidän on myös opittava luottamaan enemmän itseemme, sillä pystymme vaikuttamaan omaan henkiseen kasvuumme paljon enemmän kuin mitä olemme tähän mennessä kokeilleet.

Ne, joiden ymmärrys ei riitä käsittämään asioiden todellisuutta, turvautuvat vanhoihin kaavoihin. Ihminen yleensä unohtaa todellisen Itsensä, eli Tietoisen Energiansa, laskeutuessaan Maan piiriin ja ottaessaan alemman persoonallisuuden ohjatakseen sitä korkeammalle henkiselle tielle. Alempi, kehittymätön persoonallisuus voi ottaa vallan ihmisessä, jolloin hän alkaa toimia pelkkien maallisten asioiden hyväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.