Tietoisen Energian sanomia

Tämä on lainaus henkinen auttaja Mira Korhosen teoksesta ”Galaktisen Liiton opetuksia maan ihmisille” (23.3.1997) Teos koostuu useista kanavoiduista teksteistä, jotka on suurimmaksi osaksi välitetty 90-luvulla. Kanavointien ajantasaisempaa sisältöä koskevia päivityksiä löytyy vuodelta 2019.


Tietoisen Energian sanoma 1.

Kysymys on todellisesta Itsestä, joka on alemman persoonan takana.

Voiko antaa teille sellaista tietoa, jota ette voi hyväksyä, mutä ei ole lainattu omista kuvitelmistanne? Elätte yhä niissä harhakuvitelmissanne, että luulette ja odotatte jotain ihmeellistä tapahtuvan, että joku tulee ja pelastaa tiedät, olkoon vaikka Jeesus, Maailmanopettaja, uusi Buddha, humanoidi tai antikristus. Odottakaa, mutta turhaan, tuomiopäivän tuloa. Näitten kuvitelmien tarkoituksena on tuoda toivoa tulevasta tämän päivän kärsimyksiin, koska odotatte, että vain huominen voi tuoda parannuksen. Meidän on tehtävä se tänään ja itse, jos mielitte saada jotakin aikaiseksi. Miksi odotatte ja luotatte, että joku ulkopuolinen antaisi teille avun? Siirrätte vain vastuunne toisille ja pakenette omaanne.

Välitän tietoja, joita saan eri lähteistä: Galaktiselta Liitolta, Informaatiokentästä ja Tietoiselta Energialtani. Sisäistätte omaan vapaan tahtonne mukaisesti ne tiedot, jotka vastaavat kehitystasoanne.

Kaikki ihmiset ovat osaltaan luoneet sellaisen maailman omilla ajatuksillaan ja teoillaan, jossa nyt asuvat, tällä hetkellä se on hieman vääristynyt, mutta voitte oppia sitä korjaamaan. Ne, jotka ovat nähneet vääristymän toiselle puolelle, ovat antaneet teille oikeata tietoa. Jotkut ovat jotakin niistä hyväksyneet, mutta suurin osa ihmiskuntaa ei ole hyväksynyt mitään näistä tiedoista.

Jokaiselle on annettu mahdollisuus saada itse oikeaa tietoa. Siihen ei välttämättä tarvitse mitään apuvälineitä, eikä rituaaleja. Se on hyvin yksinkertaista.

Kuunnelkaa vain omaa Tietoista Energiaanne. Se on paljon vanhempi ja kokeneempi, kuin teidän persoonanne, kutsuttepa sitä millä nimellä tahansa.

Yliminä, Korkeampi Tietoisuus, Ikuinen Itse tai sisäinen ääni. Harjoitelkaa sitä, visualisoiden, meditaatioilla, joogalla, tantralla tai hokemalla jotain mantraa, näin voitte saada aikaan yhteyden sisimpäänne, olkoon se sitten valaistuminen, transsendentti, alitajunta tai muu tietoisuuden tila. Te annatte niin monimutkaisia nimityksiä yksinkertaisille luonnollisille asioille, joita on eri aikakausille ollutkin tarpeellista antaa, koska ihmiskunta kehittyy joskin hitaasti. Siten vieläkin teillä ei ole tarpeeksi todellista tieto tuntemattomista asioista, joten turvaudutte edelleenkin arvailuihin, satuihin, legendoihin ja taikauskoisiin käsityksiin etsiessänne vastauksia ja selityksiä näihin asioihin. Ette näe totuutta sellaisena kuin se on, muuttamatta sitä soveltuvaksi paremmin Maan ihmisten keskimääräisesti kapealle ymmärrykselle.

Teidän on otettava itseänne niskasta kiinni ja tehtävä jotain, eikä vain odotettava. Jotkut sanovat ”Niinhän me teemmekin, meidän ryhmämme tekee Valotyötä, me rukoilemme toisten puolesta, minä parannan, minä toimin kanavana, me tutkimme maasäteilyä” jne…

Tuo on oikein hyvä alku, mutta se ei vielä riitä. Ette näin auta koko ihmiskuntaa, vaan tiettyä osaa niistä, jotka voivat hyväksyä toimintanne.

Jos nyt tuon heti aivan oikeat lähtökohdat, on teidän purettava koko ihmiskunnan perusrakennelmat: rahatalous, sotateollisuus, nykyinen politiikka ja nykyiset uskonnot ja lahkot. Vasta sitten voitte alkaa tehdä näitä vapaaehtoisia töitä. Silloin se vasta vaikuttaa jokaiseen kansalaiseen ja työnne kantaa tarvittavaa hedelmää, mutta ei tällaista voi tehd, teidän yhteiskunnassanne turvataan nämä vääristymät.

Hiljalleen nämä kyllä muuttuvat, uusien teille annettavien energioiden vaikutuksista, ja muutoksien vaikutukset ovat jo näkyvissä parempaan suuntaan. Itse asiassa ne energiat eivät ole uusia, vaan alkuperäisestä Henkisestä Maailmankaikkeudesta lähtevää neutraalia perusenergiaa. Tämän energian taajuuksia ja muotoja voidaan vaihdella rajattomiin niin, että tällaisina, miten ne nyt tulevat teille, niitä ei ole koskaan ennen tullut. Sisällöltään ne ovat uusia, vaikka perusenergia on aina sama muuttumaton kaiken lähde.

Tämä on myös se energia, johon tarttuvat kaikki tapahtumat ja asiat kautta aikojen maailmankaikkeutenne alkusynnystä lähtien. Näin käy myös muissa maailmankaikkeuksissa. Tällaista tallennuspaikkaa kutsutte Akashaksi, toisin sanoen se on Maailmankaikkeuden Informaatiokenttä.

Tästä samasta energiasta ovat muodostuneet myös Tietoiset Energiamme, sekä kaikki n. aineen eri muodot. Kun pystytte virittäytymään Tietoiseen Energiaanne, olette myös maailmankaikkeuden kanssa samalla taajuudella, jolla toimii myös sisäinen äänenne. Näin te voitte harmonisoida sisäisen virittäytymisen Jumalalliseen sointuun, ja pääsette sitten läpi näihin kaikkiin muuttamalla muotoja ja sointuja. Lopulta yksinkertaista, eikö vain?

Se on monimutkaista, kun ette sitä oivalla.

Vaikka ette nyt tätä kaikkea heti hyväksy ja ymmärrä, niin ainakin silloin, kun ymmärryksenne laajenee käsittämään Kosmiset Lainalaisuudet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.