Todisteita moniulotteisesta todellisuudesta: Mandela-efekti

Olemmeko astuneet vaihtoehtoiseen todellisuuteen siitä mitä me muistamme? Onko maailmamme astumassa sisään ja ulos toiseen todellisuuteen?

”Mandela-efekti” on termi joka on otettu käyttöön kuvaamaan sitä kun suuri ihmismäärä muistaa asioiden olevan tietyllä tavalla, ja toiset muistavat asian olevan toisin.

Tämän ilmiön laajuus on niin suuri että kun katsoo hieman tarkemmin, saattaa kysyä itseltään elämmekö oikeasti Matrixissa.

Teoria sanoo, että molemmat ihmisryhmät ovat oikeassa, mutta vain yksi ryhmä tuli yhdestä aikalinjasta tai todellisuudesta, ja toinen tuli toisesta todellisuudesta. Perustuen nykyiseen kvanttimekaniikan tietämykseemme, tämä voisi pitää paikkansa.

Sitä kutsutaan ”Mandela-efektiksi” kiitos Fiona Broomen, joka huomasi kun Nelson MAndela tuntui kuolevat yhä uudelleen ja uudelleen. Hänen muistonsa Mandelan kuolemasta kaikui yhä muiden ihmisten muistoissa myös.

Tämä termi kuvaa myös vaihtoehtoisen historioiden kuten maapallon geografisten erojen, elokuvien julkaisuaikojen ja viimeaikojen tapahtumien kulkua.

Nikola Tesla sanoi haastattelussa, että ”mieli näkee kolmen maapallon ulottuvuuden tuolle puolen. Minä kykenin tekemään niin koko elämäni.”

Seuraava video kuvaa miestä ja naista jotka tuntevat toisensa nimellä Bonnie ja John. He kusovat että he elävät lopun aikoja, joka todellisuudessa ei ole mitään muuta kuin Mandela-efekti. Muutos värähtelytaajuudessa kun ulottuvuuksien rajat tuntuvat häipyvän pois.

Se mitä ihmiset sanovat, on että tulee näkymään ero niiden ihmisten välillä, jotka ovat kyenneet adaptoitumaan värähtelytaajuuksien muutoksiin ja niiden jotka eivät ole. He jotka ovat sopeutuneet olosuhteisiin, tulevat astumaan ”Uuteen Maailmaan” ja ne jotka eivät havaitse muutosta värähtelyissä, eivät kykene muutokseen ja heidän maailmansa tulee loppumaan.

3 vastausta artikkeliin ”Todisteita moniulotteisesta todellisuudesta: Mandela-efekti”

 1. Olen lähes varma että elämme jonkinmoisessa illusiossa tai Matrixissa, miksi sitä nyt halutaan sanoa. Omat kokemukset viime vuosina vahvistaa tätä käsitystä. Niin hullulta kun se tuntuu odotan jo kuolemaani että vapaudun tästä niin raskaasta maapallon elämästä. Päivä päivältä tunnen itseni yhä vieraammaksi tänne ja jopa inhoan tätä nyky menoa.

 2. Ja mistä on peräisin sanonta: ”Toisessa ajassa ja paikassa me voisimme olla rakastavaisia.”? Sitähän käytetään silloin, kun mies ja nainen löytävät toisistaan hengenheimolaisen ja sielunkumppanin, vaikka kumpikin on tahoillaan naimisissa. Aavistavatko sellaiset hmiset, että toisessa ajassa ja paikassa he todella ovat rakastavaisia?

  ”Another time or place,
  another civilization
  Would really make
  this life feel so complete.”
  -Neil Young-

 3. Muistan vuoden 2011 Jääkiekon Maailmanmestaruuskisat toisella tavalla. Siinäkin Suomi pelasi Ruotsia vastaan maailmanmestaruudesta, mutta Ruotsin maalivahti oli ottelun aikana toinen henkilö. Ruotsin maalivahtina ei ollut Fasth vaan Tommy Salo. Minun muistoissani Tommy Salo vaihdettiin kentältä 1 -5 tilanteessa, kun suomalainen laitahyökkääjä vetäisi siniviivan kulmasta ns. ”räkämaalin” sisään. Mertaranta sanoi että ”nyt ruotsalaisten maalivahti Salo imuroi kaikki räkäkiekotkin maaliin sisään”. Suomi voitti ja suomalaisten valmennusjohto kunnostautui voittopokaalin hajottamisessa tullessaan ulos lentokoneesta. Eräs nimeltä mainitsematon suomalais valmentaja rypäsi nurin ”poika” käsissään jolloin se pokaali hajosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.