Todistus totuudesta no. 37 — Viestejä korkeammilta olennoilta, 9.6.2023

Kysymykseni: ”Mikä on viesti tälle päivälle auttamaan ymmärtämään sitä mitä nyt tapahtuu, aikalinjaa ja sitä miten me voisimme parhaiten auttaa itseämme ja muita?”

Me pohdimmekin jo sitä milloin kysyisitte meiltä yksityiskohtia! Me emme pilkkaa teitä tästä, mutta me joudumme sanomaan, että teidän niinkutsuttu aikalinjanne ei voi jatkua, siten kuin me näemme tapahtumien kulkevan. Juuri nyt planeetallanne tapahtuvat asiat sattuvat yksi toisensa jälkeen energioiden jatkaessa nousemistaan ja pirstoutumistaan normaalimmalle tasolle. Se on kuin auringonpurkaus, joka tapahtuu kun aurinkosoihdut syntyvät, me emme tiedä milloin tai miten paljon vahinkoa se aiheuttaa, sillä energia itse on ohjaksissa, eikä kukaan meistä muista. Jos jollain tässä on siitä kontrolli, se on teillä! Koska te olette tämän energian puoleensavetäjiä ja ohjaajia maatasolla. Joten kun auringonpurkaus tulee, se yhdistyy matkalla siihen energiaa, joka on jo planeetalla. Kun se osuu Maapalloon, se yhdistyy sitten siellä kentässä jo oleviin energioihin, ja tällä kentällä on myös olosuhteensa, joihin vaikuttavat ne jotka luovat, ohjaavat ja käyttävät energiaa maatasolla.

Tämä voi tehdä olosuhteista joihin sopeudutte selkeämpiä, te ette ole näiden energioiden uhreja, te olette yhteistyökumppaneita ja tulette aina olemaan sellaisia niin kauan kun olette ’elossa’ maatasolla. Te olette jännitteisiä johtoja, te olette johtimia, sulakelaatikoita ja kaapeleita — kaikki nämä ovat Maapallon energiajärjestelmän toimintoja. Älkää nähkö itseänne uhreina. Te olette nyt tapahtuvien energiamuutosten aikaansaajia, ja nuo muutokset voivat saada aikaan mitä ihmeellisimpiä valoesityksiä ja taajuuksien muutoksia mikäli vain pysytte keskittyneinä ja sitoutuneina ihmisrodun evoluutioon kohti valoa suuntautuneempaa ja vapaampaa rotua.

Joten jatkaaksemme, me voimme viestiä teille päivityksiä koskien todennäköisyyksiä niistä alueista, jotka tulevat olemaan toiminnan keskellä. Tämä toiminta on vanhan energian siivoamista ja elävöittämistä puhtaammaksi ja hienovaraisemmaksi, ja tämä vie eteenpäin Maapallon pinta-alueiden sekä koko ihmisrodun päivitystä. Seuraava puhdistusrynnäkkö tulee tapahtumaan alueella, joka kattaa suurimman osan Etelä-Amerikkaanne. Kaikkein eniten näiden energioiden vaikutuksen kohteeksi joutuvat alueet, joissa energiat ovat tukkiutuneet niin kovasti, että siellä tarvitaan voimakas energiapurkaus niiden siivoamiseksi. Tämä purkaus tulee todellakin avaamaan tukokset, mutta se tulee myös siivoamaan useimmat ihmiset näiltä alueilta joksikin aikaa — se ei tuhoa näitä alueita, mutta energiapurkaus on niin voimakas, että kaikki haluavat lähteä sieltä pois, ainakin hetkeksi. Näitä alueita ovat New Yorkin itärannikko, Chicagon alue ja Minneapoliksen osat. Suurin osa Amerikkaa jossain kohtaa kohtaa jonkinlaiset tuhoisan katastrofin. Tämä johtuu energian tukoksista suurimpien kaupunkikeskusten ympärillä sekä meriin yhtyvien lahtien alueilla. Asutuilla alueilla on aina tiettyjä osioita, jotka tukkeutuvat, ja useimmat näistä ovat siellä missä energioille ei löydy tarpeeksi suurta aluetta luontoa, jossa energian puhdistuminen voisi tapahtua. Merissä lahtien alueet ja suistot ovat sellaisia, joissa on paljon tummempaa, tiheämpää energiaa, koska luonto tai suuret aallot tai suolaisen ilman värähtely ei sitä puhdista.

Muita tukkeutuneen energian alueita maailmassanne ovat Sveitsi, Itävalta ja Belgia, koska näissä ongelmat johtuvat maanomistuksesta ja vääristyneistä rahallisen hyödyn illuusioista. Jos alueella ei ole luontoa, luonnonpuistoja tai suuria vapaasti virtaavan veden alueita kuten jokia tai järviä, silloin puhdistusta ei voi tapahtua nykyisillä energialähteillä. Nämä eurooppalaiset alueet tulevat siis olemaan perusteellisen puhdistuksen kohteena, mikä voi tapahtua tulen, veden tai ilman, tai jopa maanpinnan alta tulevien purkauksien kautta. Kuka tietää miten energia tulee käyttäytymään.

Se mistä voitte olla varmoja on, että tämä tapahtumien sarja ei ole enää pysäytettävissä. Ei ihminen eikä kone tai kukaan sivustakatselija voi pysäyttää näitä puhdistuksia. Me kaikki tiedämme miten te kaikki nyt yritätte selvittää yksityiskohtia siitä mitä tulee tapahtumaan ja milloin. Se ei ole teidän tärkeää tietää. Teidän tulee tietää se milloin voitte antaa parhaan panoksenne tähän ennustettuun energiatilanteeseen. Jos energianne on puhdasta, silloin olette ihmeellinen katalyytti ja ystävä kehittyvälle Uudelle Maailamlle. Ette voi tehdä sen enempää — tarjotkaa hienointa ja korkeinta energiaa jossa olla joka päivä teidän hoitaessa päivittäisiä askareitanne ja pysykää siinä niin pitkään kuin teiltä vaaditaan. Kun energian virtaukset alkavat ja aika on kypsä suuremmalle tasapainolle maatasolla, silloin voitte nojata taakse ja tietää, että teitte parhaanne ja käytitte äärettömiä resursseja parhaan kykynne mukaisesti.

Muut maat, jotka tulevat tuntemaan nämä muutokset seuraavan muutoksen aikana, tulevat varmasti olemaan merenrantavaltiot. Meret eivät ole rauhassa pahimpien muutosten aikaan, kun rajuja muutoksia tapahtuu, ja rannikkoalueet tulevat tuntemaan tämän kaiken nahoissaan. Millään rannikolla ei tule olemaan turvallisuta. Me emme osaa sanoa miten korkeiksi aallot käyvät milläkin alueella, mutta voimme sanoa että ranta on sellainen paikka jossa ette halua olla tänä aikana. Se ei tule olemaan turvallista enää kenellekään. On olemassa monia paikkoja, jotka pysyvät turvallisina, ja ne ovat paikkoja jonne te suuntaatte suurina joukkoina kun puhdistuksen päätapahtumat paljastetaan teille. Tarkkailkaa eläimiä kun ne muuttavat käyttäytymistään. Eläimet tulevat huomaamaan nopeammin kuin ihmiset silloin kun taajuudet muuttuvat ja taajuuksista tulee yliherkkiä. Kun taajuudet ovat yliherkkiä, silloin eläimet käyvät läpi nopeita muutoksia, ja silloin eläimet kuulevat nämä värähtelyt, sillä ne aistivat ennemminkin taajuuksia kuin ääniä. Eläimet alkavat kerääntyä laumoiksi ja sitten lähtevät liikkeelle suurina joukkoina. Tarkkailkaa silmä kovana lintuja ja hyönteisiä, jotka muuttavat suuntaansa ja asuinpaikkaansa. Olkaa hereillä ja tarkkoina. Me olemme varmoja että monet teistä, jotka ovat virittäytyneet intuitioonsa useammin viime vuosina, tuntevat sen milloin lähteä ja milloin jäädä.

Me olemme täällä aina teitä varten, voitte kysyä meiltä mitä vain ja me vastaamme. Kun tavoittelette meitä värähtelyllänne, me tiedämme ja olemme läsnä. Tämä on turvaverkkonne, teillä se on aina ollut mutta se on erillään egosta. Se liittyy läheisesti henkiseen olemukseenne, korkeampaan itseenne. On aina turvallisempaa jättää kiinnikkeenne fyysiseen maailmaan ja kulkea turvavyöt kiinni meissä!

Olkaa rauhassa, olkaa Yhtä. Me olemme aina kanssanne.

 

Artikkelin julkaissut Earth Changes — Messages from Higher Beings

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.