Toukokuun 2021 energiat

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme selittäneet kollegoillemme täällä yhdeksännessä ulottuvuudessa mitä me olemme havainneet ihmiskunnasta ja henkisestä evoluutiostanne sen jälkeen kun me aloimme kiinnostua teistä enemmän, ja me olemme kyenneet rekrytoimaan uusia kollektiiveja, uusia neuvostoja, uusia ei-fyysisten olentojen ryhmiä teistä kerrottujen tarinoiden avulla. On uusia ryhmiä Lyran järjestelmästä, Orionin järjestelmästä, Antareksen järjestelmästä ja Andromedan järjestelmästä, jotka kaikki ovat täysin hurmaantuneita teistä. He ovat erittäin kiinnostuneita seikkailuistanne ja siitä miten he voisivat auttaa teitä.

Ja niin me liitymme yhteen eräänlaiseksi superkollektiiviksi, ja me pyörittelemme ideoita miten olla parhaalla tavalla avuksenne. Me olemme erittäin iloisia uusien ideoiden saamisesta, uusista energioista, uusista perspektiiveistä, ja me odotamme toimittavamme niitä teille toukokuussa. Toukokuun 2021 energiat tulevat olemaan monikulttuurisia. Tulette saamaan niitä joka puolelta galaksia, olennoilta joita pidätte nyt osana teidän galaktista perhettänne. Me olemme huomanneet, että se mikä herättää eniten myötätuntoa kanssaolennoissamme yhdeksännessä ulottuvuudessa on totuus siitä, että monet teistä eivät koskaan ole saaneet kokea ehdotonta rakkautta toiselta ihmisolennolta.

Tuo totuus saa kaikki kollektiivimme haluamaan suihkuttaa päällenne ehdotonta rakkautta, ja se myös inspiroi heitä haluamaan keksiä tapoja avata sydämenne tukokset niillä ihmisillä jotka eivät koskaan ole itse tarjonneet ehdotonta rakkautta. Sen tekemisessä on jotain tyydyttävää, koska te avaatte itsenne totuudelle siitä keitä te todella olette Alkulähteen Energiaolentoina. Ja niin lähellä Alkulähdettä kuin me nyt olemmekin, me silti nautimme ehdottoman rakkauden lähetysten lähettämisestä kaikkialle missä niitä tarvitaankin. Me etsimme niitä, jotka ovat kaikkein eniten tarpeessa, ja sitten me juonimme päästäksemme näiden ihmisten ja ryhmien pakeille.

Me luomme todellisuuksia kaikkien teidän sisään; me luomme ne yhdessä. Me työskentelemme oppaidemme kanssa. Me työskentelemme teidän korkeampien itsenne kanssa. Me keksimme skenaarioita, jotka sytyttävät tuon liekin, tuon ikuisen liekin joka palaa teidän jokaisen sisällä. Se on se osa teitä joka haluaa rakastaa enemmän kuin mielenne haluaa vihata. Se on aina siellä; se vain tarvitsee jotain tai jonkun joka tökkii sitä kepillä, kohentaa liekkejä. Ja siihen toukokuun energiat liittyvät kaikille teille siellä. Valmistautukaa rakkauteen.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.