Tulevat muutokset, jotka odottavat tuloaan

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Olemme hyvin tietoisia niistä muutoksista, joita tapahtuu Maapallolla ja jotka eivät ole vielä näkyneet fyysisessä todellisuudessanne ja fyysisessä todellisuuskokemuksessanne. Tiedämme, että muutokset, joita on tapahtunut jokaisen teidän sisällä, eivät välittömästi näy heijastuksena peilistä, joka on universumi teidän ulkopuolellanne, ja tiedämme, että tämä voi saada ihmisen epäilemään, ovatko ne muutokset, joita hän on kokenut, todella todellisia. Haluamme, että voitte luottaa tunteisiinne ja sisäiseen kokemukseenne todellisuudesta ennen kaikkea. Siksi tulee olemaan aikoja, jolloin teidän on parempi olla etsimättä todisteita itsenne ulkopuolelta.

Puhumme todisteista siitä, että olette tehneet muutoksen itsessänne. Nyt on yksi niistä hetkistä, jolloin teitä palvelee paljon enemmän se, että keskitytte vain sisäisesti siihen, mitä tunnette ja miten voitte tuntea, että olette jo muuttuneet. Puhumme värähtelysi muuttumisesta, siirtymisestä mielikeskeisyydestä enemmän sydänkeskeisyyteen, ja siitä, että siirryt egosi ympärillä pyörimisestä olemaan yhtä korkeamman itsesi kanssa. Tämäntyyppiset sisäisesti tapahtuvat muutokset saavat teidät kokemaan erilaisen ulkoisen todellisuuden, mutta elätte edelleen aikana, jolloin tuon heijastuksen näkyminen vie aikaa, ja siksi teidän on oltava kärsivällisiä. Teidän on oltava kärsivällisiä niin monen asian kanssa siellä Maan päällä.

Teidän on oltava kärsivällisiä itsenne kanssa, toistenne kanssa, tietoisuuden muutoksen kanssa. Teidän on erityisesti oltava kärsivällisiä, kun on kyse manifestoinnista. Kärsimättömyys vain kertoo universumille, että ette usko sen olevan tulossa, ja jos ette usko jonkin asian olevan tulossa, se ei todennäköisesti tule. Mitä sitten voitte tehdä maailmallenne, joka ei muutu tarpeeksi nopeasti pysyäkseen mukana? Ja miten voitte elää elämäänne ilman kaikkia niitä ilmentymiä, joita on tulossa teille, mutta jotka vievät kauemmin kuin haluaisitte? Työskentelette sen kanssa, mikä on suoraan edessänne. Teette sen, mitä voitte tässä hetkessä, ja ryhdytte luoviksi. Otatte kaiken irti siitä kädestä, joka teille on tällä hetkellä jaettu, ja tunnustatte, että kaikki, mitä haluatte nähdä tuolla ulkona ”todellisessa maailmassa”, on jo muutenkin sisällänne.

Miksi siis odottaa? Miksi odottaa, että jotain ilmestyy kokemuspiiriinne, jotta voitte tuntea iloa, kuin ilo olisi nappi, jota painatte oman chakrajärjestelmänne sisällä? Miksi odottaa, että kaikkialla Maapallolla on rauha, ennen kuin päätätte, että haluatte olla rauhassa. Haluatte tuntea rauhaa ja huokua rauhaa, koska rauha tuntuu hyvältä. Ette siis voi katsoa ulospäin meditoituanne rauhasta kymmenen päivää putkeen ja odottaa näkevänne, että koko maailma on nyt rauhassa.

Pidätte rauhan sisällänne, koska olette päättäneet, että se on sitä, mitä haluatte tuntea ja miten haluatte tuntea. Ja sitten olette kärsivällisiä. Katsokaas, jos teette kaiken vain siksi, että odotatte sen, mitä teette, vaikuttavan maailmaan itsenne ulkopuolella, niin ette tee sitä, mitä teette tekemisen ilosta.

Ja jos ette seuraa iloanne, niin elätte ehdollisella tavalla, joka ei palvele teitä. Siksi teidän on tiedettävä ja luotettava siihen, että teillä on se vaikutus, jonka haluatte, ja teidän on oltava kärsivällisiä. Ja kärsivällisenä odotellessanne menkää elämään elämäänne. Pitäkää hauskaa; tutkikaa kaikkia elämän osa-alueita, jotka ovat käytettävissänne juuri nyt, ettekä tule pettymään. Teistä tulee Alkulähteen lähettiläs, mikä teidän on todella tarkoitus olla.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.