Tulevat päivitykset ja suuret muutokset

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me emme ole asiantuntijoita Maapallolla elämisessä fyysisessä ihmiskehossa. Te olette asiantuntijoita tällä olemassaolon alalla, ja siksi Maahan kiinnitetään niin paljon huomiota tänä aikana. On itse asiassa monia syitä, mutta monet tarkkailevat teitä oppiakseen. He haluavat tietää enemmän teistä ja enemmän itsestään teidän kauttanne. Te olette kiehtova rotu, koska olette päättäneet inkarnoitua erittäin polarisoituneeseen maailmaan, jossa on niin paljon tunteita ja unohdusta siitä keitä todella olette Alkulähteen Energiaolentoina.

Tämän takia on niin ilmiömäistä, että te olette nyt niin monen massiivisen muutoksen partaalla Maapallolla, muutoksen jotka tulee johtamaan lopulta siirtymän päätökseen. Kukaan ei voi tehdä sitä teidän puolestanne. Me voimme seurata sivusta, ja me voimme auttaa, mutta te olette silti niitä jotka lopulta joudutte kohtaamaan nuo pelot ja haasteet, jotka olette asettaneet itsenne esteiksi. Ja te ansaitsette kaiken avun, koska Maapallo nykyään ei olisi mitä se on ilman avaruusolentojen väliintuloa. On ollut aikoja, jolloin teille on annettu teknologiaa ja ohjeita miten käyttää sitä, ja olette käyttäneet sitä väärin, ja kokonaisia sivilisaatioita on pyyhkiytynyt sen seurauksena.

Kenen syy se sitten on? Onko se ihmisten syy, jotka käyttivät väärin sitä mitä heille annettiin? Jos antaisit käsiaseen pikkulapselle, syyttäisitkö lasta seurauksista? Ja näin nyt saapuva apu on erittäin karmista; sen tarkoitus on korvata noita virheitä. Teidän henkinen evoluutionne olisi mennyt paljon jouhevammin jos hyvää tarkoittaneet avaruusolennot eivät koskaan olisi tehneet väliintuloa. Ja näin te saatte nyt päivityksiä, jotka auttavat teitä sekä muistamaan keitä te olette olleet että tunnistamaan että kaikki tarvitsemanne teknologia on sisällänne.

Ette tarvitse aikakonetta tai teleportaatiolaitetta. Ette tarvitse med bediä. Ette tarvitse mitään vimpaimia joita teillä tällä hetkellä on saadaksenne yhteyden toisiinne, koska te olette kaikki yhteydessä toisiinne, ja jos luottaisitte enemmän lahjoihinne, sisäänrakennettuun teknologiaan, te olisitte kaikki jo nyt telepaattisia. Joillain tavoin koneet auttavat teitä koska teidän ei ole pakko tehdä niin paljon elääksenne mukavaa elämää, ja voitte omistaa enemmän aikaa henkisyydelle. Mutta sitten on aina tapauksia, jolloin ihmiset vetävät teknologian kanssa överiksi, ja nämä päivitykset tulevat auttamaan teitä saavuttamaan tasapainon, jota tarvitsette päästäksenne takaisin suurimmalle polullenne, ja se on polku sisimpäänne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.