Ulkomaailma valehtelee teille

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me kykenemme mittaamaan omaa edistystämme, sillä me olemme niin virittäytyneet omaan kokonaisvärähtelyymme ja meille kaikille kaikkina aikoina saatavilla olemaan värähtelyn tunteeseen olentoina, jotka laajentuvat tietoisesti. Ihmiset tuppaavat etsimään todisteita omasta edistymisestään, omasta evoluutiostaan, siitä miten paljon olette saaneet haluamianne asioita elämässänne verrattuna siihen, mitä ette halua. Tämä ei ole paras tapa mitata edistystänne ja henkistä evoluutiotanne.

Olette valon ja rakkauden olentoja, jotka laajentuvat kaiken aikaa, ja se tarkoittaa, että kykenette suurempaan armon, ilon, rakkauden tunteeseen. Mutta te ette tietäisi sitä ellette olisi virittäytyneet kykyynne tuntea tuo kaikki ja enemmänkin. Ette tiedä laajentuvanne ellei laajentumisenne ole teille tärkeä ja jos ette ole halukkaita tuntemaan sitä. Ette voi mitata mitään kokemusta henkisinä olentoina katsomalla fyysiseen maailmaan, mutta voitte aina sanoa miten hyvin teillä menee minäkin hetkenä tarkastelemalla sitä miltä fyysinen maailma teistä tuntuu, silloin kun sitä havainnoitte. Joskus tämä on se tapa, millä annatte itsellenne mahdollisuuden näyttää itsellenne, että olette muuttuneet ja kehittyneet. Asetatte itsenne samoihin olosuhteisiin ja tarkastelette sitä reagoitteko niihin entiseen tapaan.

Loppujen lopuksi haluatte reagoida paremmalla tavalla kuin aiemmin, kun teillä oli tasan tuo sama kokemus, ja reaktio riippuu täysin teistä. Saatte määrittää sen miten reagoitte johonkin tietoisesti, päästämällä irti kaasusta ja annatte asioiden hidastua, tajuatte miltä se asia tuntuu teistä ja prosessoitte noita tunteita. Joku, joka reagoi tavalliseen tapaansa, ei tiedosta mitä hän tuntee ennen kuin hänellä on ollut reaktionsa, ja nuo reaktiot yleensä ovat sanoja tai tekoja, jotka tulevat matalan värähtelyn tilasta. Mutta teidän ei tarvitse luoda elämästänne sekasotkua uudelleen näyttääksenne itsellenne, että olette kehittyneet, laajentuneet, ylösnousseet ja muuttuneet enemmän siksi keitä te olette.

Voitte tuntea eteenpäin vievän liikkeen jos annatte aikaa tietoisesti tavoitella sisältänne sitä mikä teille nyt on saatavilla, joka ei ollut saatavilla teille eilen. Ja teillä on myös kyky tuntea fyysisen kehonne ulkopuolista maailmaa, jos vain olette kärsivällisiä tietoisuuden ulottamisen prosessissa fyysisen muotonne ulkopuolelle. Tämä antaa teille myös kaiken sen, mitä tarvitsette vakuuttaaksenne itsellenne, että saatte aikaan edistystä Maapallolla ja että olette aina edistymässä kaiken aikaa, huolimatta siitä miltä ulkomaailma näyttää.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.