Valheellinen todellisuutemme

Internet sellaisena kuin me sen tunnemme lähenee loppuaan.

Voisitko olla päivän ilman älypuhelintasi? Oletko eräs niistä älypuhelinzombieista jotka refleksinomaisesti tarkistaa puhelintaan joka 10 minuutin välein, ei siksi että olisit tuntenut värähtelyä tai koska saisit puhelun, vaan koska et voi tehdä muutakaan, koska älypuheliment tarkistaminen on mekaaninen liike sinulle, vähän kuin hengittäminen.

Jos kyllä, älä huolehdi. Olet samassa tilanteessa kuin muut tällä planeetalla. Maailmanlaajuisesti 84 prosenttia vastajista sanoi etteivät he voisi elää päivääkään ilman älypuhelintaan.

Me olemme muuttuneet riippuvaisemmiksi ja kiinnittyneemmiksi älypuhelimiin, tabletteihin ja muihin vastaaviin leluihin. Niistä on tullut jokapäiväisiä esineitä ja palveluita ja ne ovat läsnä jatkuvasti.

Todellisuus on että emme ole yhteydessä Äiti Maahan enää. Nykyteknologian keskellä elämme surrealistisessa maailmassa ja niin kauan kun ihmiset pysyvät unessa, ne jotka etsivät valtaa ja haluavat hallita jatkavat manipuloimistaan ja massojen muokkausta koko todellisuutemme olemuksesta lähtien.

 Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.