Valtamedia myöntää fluorin myrkyllisyyden: menee läpi betonista

Valtavirran tiedotusvälineet ovat onnistuneet aivopesemään meidät uskomaan, että fluori (natriumfluoridi) on hyväksi hampaillemme, ja useimmat meistä todella uskovat, että se on hyväksi terveydellemme. Juomaveden käsittelyyn käytetty fluori ei ole luonnossa esiintyvää kalsiumfluoridia, vaan synteettinen teollinen versio, joka tunnetaan nimellä natriumfluoridi.

Onko fluori myrkyllistä?

Fluorin luonnollinen versio (kalsiumfluoridi) ei ole meille niin haitallinen. Sitä on yleensä maaperässä ja lähdevedessä hyvin pieniä määriä. Fluorin synteettinen versio (natriumfluoridi) on vaarallista jätettä, joka sisältää erittäin myrkyllisiä kemikaaleja. Tämä fluoriversio on haitallinen ja erittäin myrkyllinen.

Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia siitä, että natriumfluoridi on myrkyllistä jätettä, koska tietyt fluoriteollisuudessa mukana olevat yritykset manipuloivat tietojaan luodakseen illuusion siitä, että natriumfluoridi on turvallista. Ne tekivät tämän tarkoituksella huijatakseen yleisön hyväksymään natriumfluoridin veden desinfiointiaineena, minkä vuoksi useimmat meistä eivät tiedä, että se on myrkyllistä.

Fluorin vaarat

Termi ”fluoridi” on peitenimi monille vaarallisille kemikaaleille, joista fluoridi koostuu, kuten arseenille, lyijylle, alumiinille, kadmiumille, fluoripiihapolle ja jopa radioaktiivisille aineille. Fluoridin puhdas muoto (natriumfluoridi) on niin myrkyllistä, että jo pienen pisaran juominen voi tappaa sinut.

Tämän vuoksi fluoratuissa hammastahnoissa on varoitusmerkinnät ja fluorittomissa hammastahnoissa ei. Alatko nähdä kokonaiskuvan? Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä natriumfluoridin vaaroista. Kun yhä useammat ihmiset tulevat tietoisiksi natriumfluoridin haittavaikutuksista, fluoridimyrkytyksen pitäisi alkaa vähentyä.

Kuten FluorideDebate.com-sivustolla kerrotaan:

Fluoria ei sinänsä koskaan lisätä veteen. Veden keinotekoiseen fluoraukseen käytetään ainoastaan silikofluorideja (vaarallista jätettä, joka sisältää monia myrkyllisiä epäpuhtauksia), ja tutkimukset ovat osoittaneet, että ne eivät ehkäise tehokkaasti hampaiden reikiintymistä, vaan ainoastaan viivästyttävät sitä. (Katso opposition vastaus kysymykseen 4). Silikofluorideja ei koskaan esiinny luonnossa, ja ne ovat 85 kertaa myrkyllisempiä kuin luonnossa esiintyvä kalsiumfluoridi. Siksi vaikutus koko elimistöön on erilainen.

“Väite, jonka mukaan fluoraus on yksi ”luonnon kokeiluista”, ei pidä paikkaansa, koska vesijohtoveteen laitettavat suolat, natriumfluoridi tai piifluoridi, ovat teollisuustuotteita, joita ei koskaan löydy luonnonvedestä tai organismeista. Ne ovat lisäksi tunnetusti myrkyllisiä, niin myrkyllisiä, että niitä käytetään rotanmyrkkyinä ja hyönteismyrkkyinä. Kalsiumfluoridi sen sijaan, jota esiintyy yleisesti luonnonvesissä, ei ole riittävän myrkyllistä tällaiseen käyttöön.” — tri. C. G. Dobbs, (Ph.D., A.R.C.S.) Bangor, Wales, Englanti.

Miksi juomavettä fluorataan?

Miksi juomaveteen lisätään myrkyllistä fluoridia, saatat kysyä? Kyse on ahneudesta ja valvonnasta. Natriumfluoridin päästäminen ympäristöön turvallisella tavalla maksaa paljon rahaa.

Sen sijaan, että he olisivat maksaneet hallituksellemme natriumfluoridin turvallisesta varastoinnista ja hajottamisesta vaarattomaksi kemikaaliksi, he päättivät manipuloida hallitustamme, jotta se sallisi natriumfluoridin lisäämisen juomaveteen, jotta he voisivat tehdä vielä enemmän voittoa.

Toinen syy on se, että natriumfluoridia käytetään ihmisten tyhmentämiseen ja heidän sairastuttamiseensa, mikä on hyvä tapa tehdä rahaa lääketeollisuudelle. Sairasta ja typerää yleisöä on helpompi hallita.

Miten suojella läheisiä fluorin haitallisilta vaikutuksilta?

Kätevin tapa suojella itseäsi ja perhettäsi juomaveden sisältämän natriumfluoridin vaikutuksilta on käyttää vedenpuhdistusjärjestelmää, joka poistaa useimmat epäpuhtaudet ja natriumfluoridin.

Käänteisosmoosia ja tislaimia suositellaan yleensä natriumfluoridin poistamiseen. Saatat myös haluta tarkastella. Strukturoitu vesi on terveellisempää kuin vesijohtovesi, koska sen molekyylit ovat aktiivisempia, mikä tekee siitä energeettisesti elävämpää, raikkaampaa ja elinvoimaisempaa.

Jos olet kiinnostunut kannettavista vedenpuhdistusjärjestelmistä, jotka voivat poistaa natriumfluoridin, suosittelen Berkey-vedensuodatusjärjestelmää. Varmista, että ostat sen PF-2 -fluoridisuodattimet. Näitä suodattimia tarvitaan fluoridin suodattamiseen.

En suosittele ostamaan halpoja vedensuodattimia paikallisista vähittäiskaupoista. Nämä suodattimet poistavat huonosti veden epäpuhtauksia, erityisesti natriumfluoridia. Pullotettu vesi ja suodatettu vesi paikallisista kaupoista eivät myöskään ole niin puhdasta kuin niiden pitäisi olla, ellei niitä ole puhdistettu aktiivialumiinisuodattimilla tai käänteisosmoositekniikalla.

Käyttämällä vedensuodatusjärjestelmää, joka voi suodattaa natriumfluoridin, otat suuren askeleen suojellaksesi terveyttäsi natriumfluoridin vaaroilta. Kun lopetat natriumfluoridin käytön, pääsi pitäisi olla kirkkaampi, jolloin voit ajatella paremmin. Jos kärsit hammasfluoroosista, hampaiden pitäisi alkaa näyttää valkoisemmilta muutaman kuukauden kuluttua siitä, kun et ole käyttänyt natriumfluoridia.

Fluorivuoto syö reikiä betoniin — Rock Island, Illinois

Infowarsin piilokamera — Fluorauslaitos

 

Artikkelin julkaissut Energy Fanatics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.