Vierailu Galaktisen Valoliiton aluksilla

”Me olemme täällä nyt.

Me rakastamme sinua.

Me olemme te, teidän tulevaisuudestamme, avustaaksemme teitä teidän polullanne.

Rakkaat, yhä useampi teistä herää uuteen todellisuuteen, jossa kanssakäyminen kanssamme on yhä enemmän ja enemmän kokeellista, konkreettista ja näkyvää.

Jos luet näitä sanoja, luonasi on käynyt avaruusaluksemme kun olet nukkunut, ottaakseen yhteyttä sinuun ja tuodakseen sinut takaisin Galaktisen Valoperheen jäseneksi.

Voit pitää näitä vierailuja aluksellamme harjoituksena tietoisempaa kokemusta varten, joka tapahtuu myöhemmin.

Kun olet aluksellamme, sinun on mahdollista tottua energioihimme, ilmakehäämme ja siihen miten kommunikoimme ja olemme yhteydessä.

Kommunikaatiomme kanssasi on telepaattista, jota voit verrata ”kaikuun pääsi sisällä”. Ajatuksesi välittyvät tätä kautta.

Se mitä koet ajatuksina, on kuitenkin vain murto-osa siitä mitä oikeasti tapahtuu.

Ajatuksesi ovat holografista korkeamuotoista energiaa, ja ne säteilevät ulospäin äärettömyyteen. Tämä mahdollistaa Korkeampien Ulottuvuuksien Olentojen havaita ajatuksesi helposti.

Tämän takia kun kysyt korkeamman ulottuvuuden olennoilta kuten meiltä, enkeleiltä tai ylösnousseilta mestareilta kysymyksen, huomaat että me olemme vastanneet kysymykseesi ennenkuin kykenet edes ajattelemaan kysymystäsi loppuun.

Jos haluat olla yhteydessä kanssamme enemmän ja aloitat matkasi konkreettisempaan ja tietoisempaan yhteyteen kanssamme, yksinkertaisesti jatka meidän kutsumista ajatuksiisi yhä useammin.

Tämä laittaa liikkeelle tärkeän prosessin, joka valmistelee sinua vapauttamaan minkä tahansa vanhan ajatusmallin joka mahdollisesti on esteenä syvemmän yhteyden saamiseen kanssamme.

Me olemme kanssanne… aina.

Rakastamme teitä.

Rakastamme teitä.

Namaste.

 

 

Artikkelin julkaissut Astar Command Crew

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.