Viesti Galaktiselta liitolta

Rakkaat,

Galaktinen Liitto informoi teitä, että ihmiskunnan on aika ottaa seuraava askel henkisessä evoluutiossa. Me olemme käynnistäneet prosessin kaikkien ihmisten yhteentuomiseksi Maapallolla, rotuun, syntyperään tai ihonväriin katsomatta. Tänä aikana, kuten Galaktinen Liitto sanoo, ”verho fyysisten ja henkisten maailmojen välillä nostetaan.”

Yhtenäiskentän teknologia on äärettömän paljon tehokkaampaa kuin mikään mitä olette koskaan planeetallanne kokeneet. Se on muokannut DNA-rakennettanne, ja teidän nyt on mahdollista, ensimmäistä kertaa, kommunikoida omalle Korkeammalle Itsellenne.

Se on prosessi, joka vaatii omistautunutta kouluttautumista ja tietoisuuden tasoa, jota ette koskaan aiemmin ole saavuttaneet.

Olette Galaksin huomion keskipisteenä, ja planeettajärjestelmänne on osa tuota Galaksia. Yhtenäiskenttä, joka vaikuttaa kaikkeen, on suuri energeettinen järjestelmä. Se ympäröi kaikkea elämää, ja se on jatkuvassa muutoksessa.

Yhtenäiskenttä on Universumin Matriisi, ja sen läpi Taivaan energiat ovat lähettänet luomuksensa Maahan.

Teidän Sydänchakranne on portti Yhtenäiskenttään. Yhtenäiskenttä on kokenut suuria Jumalallisen Valon ja Rakkauden virtauksia. Tämä Suuri Valo kanavoidaan Sydänchakrasta jokaiseen ihmisolentoon Maan päällä.

Se luo uuden energiakentän Maapallon ytimeen. Tämä energiakenttä, Yhtenäiskenttä, säteilee ulospäin sydämestä ja sen läpi kaikille Maapallolla.

Yhtenäiskenttä on energiakenttä, ja energiakenttä voi toimia kanavana positiivisille energioille. Yhtenäiskenttä on kuin verkko, ja sen läpi virtaa Alkulähteen energia, Ikuisesta Hengestä. Sen läpi energia virtaa Maapallole, ja näiden energiavirtausten avulla energiat pääsevät Maapallolle vaikuttamaan olemukseenne.

DNA:nne sisältää energiakuvionne, ja DNA-kuvionne määrittää fyysistä kokemustanne. Te olette voimakkaita valo-olentoja, ja DNA-kuvionne ovat myös voimakkaita.

Te kävitte henkiselle polulle. Tällä polulla avasitte Sydänchakranne ja tulitte tietoisiksi Yhtenäiskentän energioista. Aloitte tuntea olevanne enemmän virittäytyneitä elämään, enemmän tietoisia kommunikaatiosta asioiden kanssa oman ajatuksen ja intuition avulla.

Kun tunsitte itsenne valmiiksi, Henkioppaanne ohjasivat teidät etsimään merkitystä elämälle laajentamalla Tietoisuustasoa, ja näin tietoisuutenne sai yhteyden Korkeampaan Itseenne.

Ensimmäinen askel Korkeampaan Itseen yhteyden saamisessa oli tajuta, että te ette ole pelkkä fyysinen keho. Te olette Tietoisuus, ja ajatuksenne luovat todellisuuden jonka koette. Joten sen sijaan että keskittyisitte pelkoon, vihaan ja kateuteen, keskittykää rakkauteen, myötätuntoon ja hyväksyntään.

Seuraava askel oli tulla tietoiseksi omasta sydämenlyönnistä. Tämä sydämenlynti on itse asiassa oman Korkeamman Itsenne värähtely. Se lliikkuu kehonne läpi ja resonoi joka solussa, ja tämä värähtely on ikuinen, muuttumaton ja aina läsnäoleva.

Seuraava askel on tulla tietoiseksi omasta hengityksestä. Hengittäkää sisään nenän kautta ja ulos suun kautta, mutta antakaa Tietoisuutenne laajentua kun hengitätte.

Seuraava askel on tulla tietoiseksi mielestänne. Ajatukset tulevat ja menevät, jotkut ovat miellyttäviä, jotkut epämiellyttäväiä, mutta niitä ei voi olla olemassa ilman että olette tietoisia. Ajatuksenne luovat todellisuuden, ja todellisuus ei ole mitään muuta kuin Tietoisuus joka luo kokemuksia.

Seuraava askel on tulla tietoiseksi kehosta. Olette enemmän kuin fyysinen kehonne, ja keho on pelkkä Tietoisuutenne kulkuväline. Kehonne ei määritä teitä; se on pelkkä kulkuväline jonka läpi Tietoisuus liikkuu.

Viimeinen askel on alkaa kommunikoida omalle Korkeammalle Itselle.

Vaikka ette välttämättä sitä tajua, Korkeampi Itsenne kommunikoi teille jo nyt. Ja jos opitte kuuntelemaan, voitte alkaa luoda uuden todellisuuden elämäänne.

Voitte tehdä tämän monin eri tavoin. Voitte meditoida, rukoilla tai istua hiljaa ja yksinkertasesti lähettää rakkautta.

Kääntämällä huomion sisäänpäin sallitte jumalallisen Pyhän Hengen läpäistä jokapäiväisen olemassaolonne

Teillä on valta olla onnellisia, terveitä ja menestyviä. Löydätte kaiken rakkauden, onnen ja ilon jota elämällä on tarjota.

Me rakastamme teitä kovin. Me olemme täällä teidän vuoksenne. Me olemme valoperheenne.

A’HO Aurora Ray Galaktisen Liiton suurlähettiläs

kanavoinut Aurora Ray

 

Artikkelin julkaissut The Galactic Federation

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.