Viesti Luojalta: Yhteytesi Alkulähteeseen

Kun synnyt, tulet valosta. Olet yhteydessä minuun, Luojaan, tuntien ainoastaan ykseyttä ja ehdotonta rakkautta. Reinkarnoidut fyysiseen kehoon varmana yhteydestäsi ja tarkoituksestasi tulevassa elämässä Maatasolla.

Vuosien kuluessa elämä fyysisessä muodossa voi alkaa verottaa. Ihmiset saavat sinut uskomaan, että olet arvoton tai että sinuun ei voida uskoa. Ihmistunteiden rumuus tekee itsensä tiettäväksi sinulle ja yhteytesi Alkulähteeseen alkaa hiipua. Yhteyden, rakkauden ja rauhan tilalle tulee pelko, viha ja epävarmuus. Siinä missä ennen oli vahva yhteys minun rakkauteeni, sen tilalle tulee tyhjyys. Tietämättömänä siitä mikä tämän tyhjyyden aiheuttaa, alat etsiä keinoja täyttää tuota tyhjiötä tunteaksesi olosi paremmaksi, tai paetaksesi Maapallolla elämisen raakaa todellisuutta.

Tällä tavoin monet minuun yhteytensä menettäneet ihmiset ovat eksyneet, ja he pyrkivät täyttämään tyhjiötä huumeriippuvuudella, joka ei ole heidän korkein tarkoituksensa eikä heidän parhaaksi. Ilman tietoutta siitä mikä tämän reiän heidän elämäänsä aiheuttaa, ihmiset turvautuvat huumeisiin, jotka hetkellisesti helpottavat heidän masennustaan ja epätoivoaan.

Se on todellisuus, jossa monet sielut joutuvat kadotukseen tänä aikana, ja tuntuu siltä kuin heidän energiansa tiputtaisi tai pitäisi maailmaa jumissa matalammassa värähtelytasossa. Jossain mielessä tämä voikin olla totta, mutta Hengen yhteyden katkeamisen katalyytti on yleistä, koska sen tarkoitus on saada aikaan muutosta. Siellä missä ennen oli tuomitsemista tai jopa sääliä riippuvaisia kohtaan, nyt on tarjolla apua ja mahdollisuus saada luotua uusi yhteys Alkulähteeseen. Joskus ainoa polku valoon käy pimeyden kautta.

Ihmiset muuttuvat kun he eivät enää voi hyväksyä sitä, että he pysyisivät epätoivon ja addiktion energiassa. He myös muuttuvat kun heidän kanssaihmisensä näkevät oireiden läpi ja tunnustavat juurisyyn. Tämä, Rakkaat, on se mitä nyt tapahtuu ympäri maailman, ja se nostaa monet pois erillisyyden ja katkenneen yhteyden pimeydestä ja takaisin valoon.

Monet ihmiset tekevät sen uskontojen yhteytensä kautta, mutta he ovat edelleen matkalla polullaan. Yhteys Alkulähteeseen uskonnon kautta on hetkellinen toimi, joka sallii henkilön tuntea itsensä täyttyneemmäksi samalla kun hän pääsee yli tarpeestaan täyttää tyhjiö sydämessään aineiden käytöllä. Kun he ovat täysin valmiita syleilemään menneisyyden läksyjä, he siirtyvät pois uskontojen turvasatamasta täyteen Luojan ykseyden tajuamiseen. Se voi viedä monia vuosia, mutta ainakin he ovat palanneet takaisin valaistumisen ja totuuden polulle.

Niille teistä, jotka olette ohittaneet tai siirtyneet uskontojen oppien ohi, sanon: “Tervetuloa kotiin!” Kun kykenette viimein tuntemaan täyttymystä pelkästä yhteydestänne minun valooni ilman tarvetta epäluonnollisille aineille ja huumeille kehossa, silloin matkanne totuuden ja valon polulla muuttuu selkeämmäksi ja tyydyttävämmäksi.

Kehonne on temppeli, koska se on suora yhteytenne minuun. Olette kanssaluojia ja sellaisenaan olette myös Jumalia. Voitte päättää, että huumeita voi käyttää harkinnalla, mutta yhteytenne minuun on vahvimmillaan kun kehonne on vapaa kemikaaleista ja kaikesta luonnottomasta, mukaanlukien kofeiinista, alkoholista ja tupakasta. On viisasta välttää näitä aineita, kun yhteytenne minuun on tärkeää tai kehollanne on tarve olla selkein ja puhtain kanava.

Ihmiset, jotka levittävät kiellettyjä huumausaineita saadakseen rahaa tai muuta hyötyä, ovat omalla oppimisen polullaan ja heillä on tarve tunnustaa kerryttämänsä karma joko tässä elämässä tai kuoleman jälkeen tapahtuvassa elämän läpikäynnissä. Kaikki sielut tunnustavat oman elämänsä tapahtumat palatessaan eteerisille tasoille, mutta kaikki sielut eivät tunnusta tarvetta selvittää karmaansa tai jatkaa läksyjensä oppimista toisessa reinkarnaatiossa. Tämä on täysin heidän valintansa, eikä siihen liity mitään tuomitsemista. Kuitenkin, jos karma pysyy edelleen selvittämättömänä, selvittämättömän karman ongelmat voivat tulla esiin ja tällöin esiintyy tilanteita, jotka mahdollistavat sen selvittämisen.

Omaan elämään puuttumista huumeiden tai mielentilaa muuttavien kemikaalien avulla ei voida painaa villasella, mutta oppiläksyt sellaisista kokemuksista voivat olla positiivisia pitkällä aikavälillä universaalin tietoisuuden ja Maapallon ylösnousemuksen mielessä, jos oppilääksyt opitaan ajan kuluessa. Voitaisiin sanoa, että Maapallon energiat tulevat alas mieleen vaikuttavien huumeiden käytön seurauksena, mutta vasta-argumentti on, että Ylösnousemuksen energiat eivät siedä näitä huumeita käyttävien tekojen venyä hyväksikäytöksi, väkivallaksi tai rikoksiksi muita kohtaan. Huumeiden henkilökohtainen käyttö voidaan nähdä oppituntina, mutta kun käyttö vaikuttaa muiden ihmisten vapaaseen tahtoon ja sillä on potentiaalia muuttaa muiden ihmisten kohtaloja, tämä on täysin toinen asia. Nämä ihmiset tullaan nopeasti paljastamaan, ja heidän karmallinen rangaistuksensa on vinha.

Katsokaa valoon, jotta voisitte tukahduttaa pimeyden elämässänne. Kääntykää puoleeni jos haluatte löytää tien ja muistakaa korkeampi tarkoituksenne täällä Maapallolla. Minä olen aina kanssanne, ja aina rakastan teitä, huolimatta siitä mitä olette tehneet, mihin uskotte tai mitä te teette.

Me olemme yhtä.

Minä olen Kaiken-Sen-Mikä-On Luoja.

Artikkelin julkaissut Era of Light

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.