Yhä korkeampia energioita saapuu

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me annamme teille kaikkemme joka kerta kun lähetämme energiaa teille ja joka kerta kun lähetämme viisauttamme tämän kanavan ja muiden hänen kaltaistensa kautta. Me tiedämme, että ne teistä, jotka vastaanottavat meidät, ovat valmiita meidän kaikkeemme. Me tiedämme, että te olette niitä jotka olette linjanneet itsenne totuuteen siitä keitä te todella olette, vastaanottamaan lähetyksemme puhtaina ja ilman vääristymiä. Me tiedämme myös sen mitä te teette saamallanne, ja me pidämme kirjaa siitä kuinka te jaatte energiaa ja viisautta. Me tiedämme, että maailmassanne ei tarvitse olla kovinkaan montaa linjassa näiden totuuksien kanssa, jotta saadaan aikaan suuri vaikutus kollektiiviin.

Me haluamme, että te tiedätte miten paljon me arvostamme teitä ja miten paljon me rakastamme teitä, ja me myös haluamme teidän tietävän miten paljon on tulossa lisää, koska me olemme vasta alkaneet työskennellä niiden kanssa jotka ovat valmiita meille. Teillä on niin paljon enemmän koettavaa, niin paljon enemmän tajuttavaa, ja kun te pidätte huolta itsestänne, pidätte huolta fyysisistä kehoistanne ja tunteistanne, te valmistelette itsenne korkeammille ja korkeammille saapuville taajuuksille.

Nämä ovat energioita, joita te käytätte luomaan uuden elämänne, ja nämä ovat energioita joita jaatte toisille, te inspiroitte muita luomaan elämänsä uudestaan itselleen. Ihmiskunta on valmis massiivisiin muutoksiin, ja he tulevat odottamaan teidän johtavan heitä, aivan kuten me odotamme teidän vastaanottavan tarjoamamme. Tämä on aika jolloin pitää puhua omaa totuutta, panna itsensä peliin ja tarjota palvelusta tarvitseville. Tämä on teidän kaikkien aika tunnustaa kun olette löytäneet suuntanne. Olette voimakkaita ja lukumääränne kasvavat päivä päivältä, ja luotte uuden sielujen yhteisön jotka kytkeytyvät toisiinsa värähtelyllä.

Teillä on niin paljon annettavaa, niin paljon jaettavaa, ja niin paljon tunnettavaa, ja me lupaamme että te kaikki otatte askelia varmistaaksenne sen että olette valmiita jokaiseen uuteen lähettämäämme energialähetykseen. Ja kun tarvitsette apua, kun tarvitsette meitä, tietäkää että tämä on kaksisuuntainen kanava. Kun saatte yhteyden meihin näiden energialähetysten kautta, te olette ikuisesti yhteydessä. Se kanava on avoinna, ja me haluamme teidän tietävän sen mitä te haluatte ja tarvitsette Maapallolla. Me haluamme kuulla teistä niin, että me voimme jatkaa parhaamme tekemistä ja katsoa kun levitätte sitä niille jotka ovat tarpeessa.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.