fbpx

Opas Yhden Lakiin

Oppaan koostanut Bob Childers, verkkoon tuottanut David Wilcock

Omistettu Carla Rueckertille, jonka tuottama iloinen palvelus on sallinut Ra:n puhua ihmiskunnalle, huolimatta lähes kuolettavista vastoinkäymisistä, joita hänen fyysinen kehonsa joutui kärsimään.

Ra tuotiin tietoisuuteemme vuonna 1981, ja se on epäilemättä tarkinta tietoa avaruusolennoista, joita modernin historian aikana ihmiskunnalle on annettu. Tämä opas käy läpi Yhden Lain pääfilosofiat, -konseptit ja –käytännöt, pääosin lainausten kautta. Sanotaanko vaikka niin, että tämä on AINOA teos joka on yrittänyt tiivistää Ra:n maailmankuvan yhdeksi tiiviiksi paketiksi. Se on arvokas kaikille etsijöille, jotka etsivät Totuutta, Viisautta ja Myötätuntoa.

Opas luettavissa englanniksi osoitteessa https://divinecosmos.com/start-here/books-free-online/23-the-law-of-one-study-guide

Tämä on oppaan ensimmäinen osa.

Sarjan muut osat:

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/opan-yhden-lakiin-osa-2

http://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/opas-yhden-lakiin-osa-3

https://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/opas-yhden-lakiin-osa-4

https://eksopolitiikka.fi/tietoisuus/opas-yhden-lakiin-osa-5


The Divine Cosmos

OPAS YHDEN LAKIIN

Don Elkins, Ph.D., Carla Rueckert, Jim McCarty

http://www.llresearch.org


 

ENSIMMÄINEN OSIO

JOHDANTO: L/L RESEARCH KANAVOI RA:TA

I. TIETOINEN KANAVOINTI

(Carla:) Kaikkien näitten vuosien aikana joina olen kanavoinut, olen tehnyt sen aina tietoisesti, käyttäen vapaata tahtoani pukemaan telepaattiset käsitteet omalle kielelleni.

 

II. ENSIMMÄINEN TRANSSIKANAVOINTI

Kun Elaine, eräs meditaatioryhmämme jäsen, kuoli, joku ehdotti että yrittäisin ottaa häneen yhteyden. En voinut vastustaa. Jonkin ajan päästä kun olin tarjoutunut ottamaan yhteyttä tietoisesti Elaineen, en enää havainnut ajan kulumista, ja kun heräsin, Tomilla oli Elainelta kuulostava ääni tallessa nauhalla, joka puhui minun kauttani. Se oli ensimmäinen kokemukseni transsista. [Huom: Carla oli aiemmin ollut mukana tieteellisessä kanavointitutkimuksessa tri. Don Elkinsin kanssa yli 20 vuotta jo tässä kohtaa. Mutta ennen tätä hän oli aina ollut aina hereillä.]

 

III. SEURAAVA KONTAKTI OLI RA

Tämä työ oli äärimmäisen raskasta minulle, ja en halunnut jatkaa. Kuitenkin pari päivää myöhemmin vastaanotin toisen kontaktin jota minulla ei ollut aiemmin ollut. Kuten teen aina kaikissa tapauksissa, haastoin tätä olentoa Kristuksen nimessä, vaatien sitä jättämään minut jos se ei tullut Kristus-tietoisuuden viestintuojana. Se jäi, joten avasin itseni kanavalle. Menin transsiin melkein välittömästi, ja olento joka kutsui itseään nimellä Ra aloitti sarjan kontakteja kanssamme. Tämä kontakti oli jatkuva, minusta kiehtova, levottomuuden lähde joillekin. (B1, 48-49)

[Huom: Kaikki kolme osanottajaa tarvittiin siihen, että Ra:n sanat tulivat läpi… tri. Don Elkins ”kuulustelijana”, Carla Rueckert ”instrumenttina” ja Jim McCarty ”kirjurina.” Kun tri. Don Elkins kuoli, tämä kontakti lakkasi.]

 

IV. PROSEDUURI

James antoi Carlalle puolen tunnin selkähieronna nenne jokaisen session alkua koska hänen on pysyttävä täysin liikkumattomana tunnista vajaaseen kahteen tuntiin. Sitten meditoimme niin että harmonia, jonka yritämme tuottaa jokapäiväiseen elämäämme, vahvistuisi, ja niin halumme yhdistyisivät yksittäiseksi haluksi saada kontakti Ra:han. Me suoritimme suojausrituaalin ja Carla käy makuulle, valkoisen lakanan alle. Hän mielessään lausuu Pyhän Fransiscuksen rukouksen. Jossain kohtaa hän poistuu kehostaan ja Ra alkaa käyttää sitä muodostaakseen sanoja jotka ovat vastauksia Donin kysymyksiin. James meditoi ja lähettää valoa Carlalle session ajan. (B1, 50-51)

 

V. VÄSYMYS

RA: Ymmärrätkö miten huoltaa tätä instrumenttia (Carla)? Tällä hetkellä hän on varsin väsynyt.

1. Käsien asettaminen niskan alueelle hetkeksi aikaa.

2. Veden lahja, jolle kaiken läsnäolevan rakkaus on annettu. Veden lataaminen tapahtuu läsnäolevien käsien kautta, he asettavat kätensä vesilasin ylle ja visualisoivat rakkauden voiman siirtyvän veteen. Tämä varaa tuon erittäin tehokkaan väliaineen niillä värähtelyillä. (B1, S1, 69)

 

RA:N VIESTI

Kuka on Ra?

Sessiot alkoivat tammikuun 15. päivä 1981.

(Kirjat I-IV julkaistiin 1982-1984; Kirja V julkaistiin 1998)

 

MÄÄRITELMIÄ

1. Sosiaalinen muistikompleksi = suuri joukko täysin integroituneita sieluja — toisin sanoen ”ryhmäsielu”

2. Mieli/keho/henki-kompleksi = henkilö, ihminen tai olento jolla on vapaa tahto

3. Katalyytti = ärsyke kasvulle, jotain joka on haaste ja mahdollisuus oppia läksy

4. Tiheys = tietoisuuden tiheys — tai värähtelytiheys (B4, S78, 28). Ra käyttää tätä usein analogiana sille mitä me nyt ajattelemme ”ulottuvuuksina” universumissa. Tiheydet ovat järjestäytyneet kahdeksanosaiseksi ”oktaavi”järjestelmäksi, joa on analoginen musikaalisen oktaavin ja näkyvän valon spektrin kanssa. Täten mitä korkeampi tiheys, sitä korkeampi tietoisuuden taso.

5. Vaeltaja = korkeamman tiheyden sielu, joka on vapaaehtoisesti inkarnoitunut ihmiseksi, jolla on sopimus siitä että hän unohtaa todellisen sielunsa luonteen koko ihmiselämänsä ajaksi, ellei tämä tietoisesti halua etsiä informaatiota.

6. Sadonkorjuu = tunnetaan myös terminä ”Ylösnousemus”- Prosessi jossa sielu ja/tai planeetta ”pääsee luokalta” yhdestä tiheydestä seuraavaan. Tapahtuu luonnollisesti planeettajärjestelmän siirtyessä energiatiheyksien läpi galaksissa, ja näin syntyy ulottuvuudellisia siirtymiä. Nämä siirtymät tapahtuvat tarkkoina, mitattavina aikajaksoina. Maapallo on erittäin pian suorittamassa sellaisen siirtymän, ja tähän liittyvästä tieteellisestä todistusaineistosta puhutaan Wilcockin Convergence-sarjassa hänen verkkosivuillaan.

7. Vääristymä = mikä tahansa mikä voidaan virheellisesti nähdä olevan erossa tai yksilöllisenä yksikkönä (koska kaikki on Yhtä), johon kuuluu filosofiset ideat, opetukset ja konseptit jotka viittaavat Ykseyteen, sekä sellaiset asiat kuten valon luonne eri tiheyksissä… sillä kaikki on Yhtä Valoa joka on ”vääristänyt” itsensä Oktaaviksi.

Sanan ”vääristymä” toistuva käyttö on ollut monelle Ra:n lukijalle kompastuskivi, sillä sitä voidaan käyttää lähes mihin tahansa ja sitä yleisesti ei pidetä negatiivisena terminä. Joskus Ra viittaa heidän omiin opetuksiinsa vääristyminä, sillä he itse eivät myöskään ole täysin päässeet läpi Oktaavista ja palanneet Ykseyteen.

8. Kohdistus = silloin kun ryhmä kysyi kysymyksiään, ”kohdistus” viittasi siihen olivatko kysymykset positiivisia (toisia palveleva, service-to-others) vaiko negatiivisia (itseä palvelelvia, service-to-self). Toinen ”ratkaistu mysteeri” Yhden Laki -tekstejä luettaessa on miksi Ra jatkuvasti pyysi että rituaaliesineet käännettäisiin toiseen asentoon.

[Esimerkki: ”Saatatte havaita hienoisen väärinkohdistumisen kirjan, kynttilän ja suitsukkeen kohtisuoruuden välillä. Tämä ei ole merkittävä, mutta kuten olemme sanoneet, kumulatiiviset vaikutukset tähän instrumenttiin (Carla) eivät ole terveellisiä.” (B1, S21, 196)]

Ryhmä havaitsi että nämä lausunnot eivät mitenkään liittyneet esineiden sijoitteluun; pikemminkin se oli ”koodattu” tapa arvioida miten positiivisia (service-to-others) tuon session kysymykset olivat olleet… eli miten paljon he olivat keskittyneet Yhden Lakiin.

9. Tämä oli se mitä Ra kykeni tekemään, vapaan tahdon säilyttämisen suhteen, koodaamalla varoituksia symbolismin kielellä, jotta ryhmä pidettäisiin oikeilla raiteilla.

Jos ryhmä kysyi liian monta ”epäkohdistettua” kysymystä, ja ei kuunnellut symbolisia varoituksia sellaisten kysymysten kysymisen lopettamiseksi, (eli kysynyt mistään mikä ei suoraan liittynyt mielen, kehon tai hengen evoluutioon) silloin Ra:lla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin asteittain sallia itsensä tulla negatiivisen olennon korvaamaksi.

Tämä olento naamioituisi positiiviseksi, ja yrittäisi pilkata ryhmää antamalla epätarkkaa informaatiota… useimmiten tiettyjen aikakoodattujen tuomionpäivän ennustusten muodossa jotka tulisivat väistämättä tapahtumaan. Moderni kanavointi on täynnään esimerkkejä tästä.

10. Tämä taivaallinen vastaus ”epäkohdistettuihin kysymyksiin”… eli negatiivisten olentojen sekoittuminen oletettavasti positiivisen kanavan viestiin… sanotaan olevan rikkomaton universaali laki. Ei ole olemassa muuta suojausta tälle kuin kohdistaa kysyttävät kysymykset, ja miten hyvin osallistujien elämät suuntautuivat annettuun opetukseen: ”Pitäkää hyvää huolta kohdistuksestanne.” (B3, S53, 23)

Tämä on pääsyy siihen miksi lähes kaikki nykypäivän kanavoitu materiaali on vahvasti vääristynyttä, ja joka ei ole samaa mieltä monista Yhden Lain pointeista, tai minkään muunkaan materiaalin kanssa. Ryhmä tajusi tämän potentiaalisen ongelman pian ensimmäisen kirjan jälkeen, ja alkoi varoa kysymästä ”transientteja” tai ei-tärkeitä kysymyksiä, niinkuin niitä kutsuttiin.

Tämä opas dokumentoi kaikki suurimmat vastaukset jotka Ra antoi, mukaanlukien vastaukset kysymyksiin joita he eivät pitäneet kohdistettuina. Me teemme tämän esittääksemme hyvin tiivistetyn kuvan siitä informaatiosta joka tuli läpi, auttaaksemme teitä opinnoissanne.

 

ALKU- JA LOPPULAUSEET

Jokaisen session alussa Ra aloitti näin:

RA: Minä olen Ra. Tervehdin teitä Yhden Äärettömän Luojan valossa ja rakkaudessa. Me kommunikoimme nyt.

Jokaisen session lopuksi Ra lopetti sen näin:

Ra: Minä olen Ra. Jätän teidät Yhden Äärettömän Luojan valoon ja rakkauteen. Menkää siis, iloitessanne Yhden Äärettömän Luojan voimasta ja rauhasta. Adonai.

HUOM: Poislukien muuutama kerta joissa tri. Elkins kysyi kysymyksen jota Ra ei hyväksynyt, Ra aina pohjusti minkä tahansa uuden toteamuksen jonka he tekivät sanoilla ”Minä olen Ra.” (Tämän toteamuksen poisjättäminen oli toinen, vieläkin vahvempi ”symbolinen” keino varoittaa että kysymyksen kohdistus oli todella ohi.)

Lukijan tulisi tietää, että Ra pohjusti jokaisen tässä kirjassa esitetyn lainauksen sanoilla ”Minä olen Ra”, ja että tämä toteamus ei sisälly tähän tekstiin jotta parannettaisiin sen luettavuutta. Siksi kun lukija näkee ”RA:” tekstissä, se pitää ymmärtää, että toteamus alkaa sanoilla ”Minä olen Ra” alkuperäisessä dokumentissa.

LISÄHUOM: Jälleen, parantaaksemme luettavuutta suurelle määrälle sieluja, joitain pieniä muutoksia Ra:n toteamuksien syntaksiin on tehty. Vaivaa on nähty jotta näiden viestien ydinsisältö ei olisi muuttunut millään tavoin — mutta voit myös klikata linkkiä ja palata lähteeseen.

Jotta varmistuisimme siitä että luet lähdettä oikein, palaa takaisin alkuperäisiin teksteihin, jotka ovat jokaisen lainauksen lopussa linkitetty sivulle http://wiki.lawofone.info tai saatavilla olevaan kirjallisuuteen L/L Research Groupilta osoitteessa www.llresearch.org. Jos lainaat tätä dokumenttia ilman että viittaat lähdekirjoihin, teethän sen niin että tämän lähteen nimi näkyy, että vältyttäisiin vääristymiltä.

LAINAUKSET: Jokainen lainaus oppaassa loppuu kolmiosaiseen tietoon (B#, S#, ##). B on kirjan numero, S on session numero ja viimeinen numero on sivu jolla lainaus esiintyy, joten voit tarkistaa lähdemateriaalista mikäli omistat kirjat. Maaliskuusta 2005 eteenpäin jokainen kappale on myös hyperlinkitetty verkkolähteeseen jossa alkuperäistä, editoimatonta ja uudelleen puhtaaksikirjoitettua tekstiä voi lukea vapaasti.

Alkuperäisessä puhtaaksikirjoituksessa tehtiin joitain virheitä, ja tiettyjä transientteja ja henkilökohtaisia kysymyksiä otettiin pois mutta jotka myöhemmin julkaistiin vuonna 1998 kirjassa V. Verkkomateriaalissa kaikki lukee niinkuin ne sanottiin ilman muutoksia. Hyperlinkit menevät jokaisen session alkuun, joten voit käyttää selainta löytämään sen sanan jota etsit. Nauti!

 

1. JOHDATUS RA-MATERIAALIIN

I. ENSIMMÄINEN TOTEAMUS

RA: Minä olen Ra. En ole puhunut tämän instrumentin kautta aiemmin. Meidän piti odottaa kunnes hän oli tarkasti viritetty, sillä me lähetämme kapeakaistaista värähtelyä. Me tervehdimme teitä Äärettömän Luojan valossa ja rakkaudessa. Ryhmänne on kutsunut meitä koska teillä on tarve kehittyneemmälle lähestymistavalle siihen mitä kutsutte totuuden etsimiseksi. Me toivomme tarjoavamme jonkin verran erilaisen kulman informaatiolle joka on aina ja ikuisesti sama. (B1, S1, 65)

 

II. KUKA ON RA?

RA: Me olemme ne jotka ovat Yhden Laista, Ykseydestä. Värähtelyssämme polariteetit ovat harmonisoituja; paradokseilla on ratkaisu. Me olemme yhtä. Me olemme kävelleet planeettanne pinnalla ja nähneet kansojenne kasvot.

Me tunnemme suurta vastuuta auttaa poistamaan tiettyjä vääristymiä jotka Yhden laille on annettu. (B1, S1, 65)

Me, sosiaalisena muistikompleksina tai ryhmäsieluna, olemme olleet yhteydessä rotuun planeetallanne jota nimitätte egyptiläisiksi. Me puhuimme eräälle joka kuuli ja ymmärsi, ja oli asemassa julistaa Yhden lain. (Huom: Perustuen selkeään korrelaatioon tämän ja muiden toteamusten välillä joita Edgar Cayce on esittänyt, me voimme nähdä että olento oli Ra-Ta, joka auttoi Ra:ta suunnittelemaan Suuren Pyramidin Hermeksen kanssa ja paljon myöhemmin inkarnoitui Caycena itsenään).

Kuitenkin, papit ja kansa tuona aikana nopeasti vääristivät viestimme, ja riistivät siltä myötätunnon jonka avulla ykseys tiedotetaan. (B1, S1, 66)

 

III. RA EDELLEEN PYRKII TULEMAAN KAIKEKSI SIKSI MIKÄ ON

RA: Me edelleen pyrimme tulemaan kaikeksi siksi mikä on, ja edelleen me olemme Ra. Näin polkumme etenee. (B1, S3, 78)

 

IV. ONKO RA YKSI MONESTA?

KYSYMYS: Kun kommunikoin teidän kanssanne Ra:na, oletteko tuolloin yksilöitä vai puhunko koko sosiaaliselle muistikompleksille?

RA: Puhut Ra:n kanssa. Ei ole eroa. Kutsuisitte sitä sosiaaliseksi muistikompleksiksi joka näin viittaa moninaisuuteen. Meidän ymmärryksemme mukaan puhutte yksilöidylle tietoisuuden osalle. (B1, S17, 162)

[Huom: Toisin sanoen, Ra esittää koko planeetallista olentoja jotka ovat kaikki sulautuneet yhdeksi tietoisuudeksi. Jokainen tiheys oktaavissa siirtyy lähemmäksi ja lähemmäksi täysin yhtenäistä Luomakunnan Yhtä Mieltä, mielen rakenteet ja kyvyt muuttuvat yhä vaikeammiksi ihmisolennolle käsittää.]

 

2. RA:N HISTORIA

I. KOLMANNESSA TIHEYDESSÄ RA:TA AUTTOIVAT KUUDENNEN TIHEYDEN OLENNOT

RA: Meitä auttoivat kuudennen tiheyden olennot meidän oman kolmannen tiheyden kokemustemme aikana. Me pidimme tätä suurena apuna koska olimme äärimmäisen paljon rauhallisempia kuin ihmiset. Me emme olleet kehittäneet rahajärjestelmää tai sen suhdetta valtaan. Me olimme enemmän filosofinen kolmannen tiheyden planeetta kuin omanne, ja valintamme polariteetista oli paljon enemmän keskittynyt seksuaalienergian vaihdantaan ja oman itsen ja toisten välisiin suhteisiin. (B3, S60, 66)

KYSYMYS: Mikä sivilisaatio oli se joka auttoi Ra:ta kolmannessa tiheydessä pyramidimuotoa käyttäen?

RA: Kansallanne on kiintymys nimiin. Nämä olennot ovat aloittaneet matkansa takaisin Luojaan eivätkä he enää elä ajassa. (B3, S60, 71)

 

II RA OLI LIIAN MYÖTÄTUNTOINEN NELJÄNNESSÄ TIHEYDESSÄ

RA: Neljännen tiheyden ryhmäsieluna meillä oli taipumus myötätuntoon, jopa marttyyriuteen, auttaessamme muita. Kun viidennen tiheyden sadonkorjuu saavutettiin, me havaitsimme että tässä värähtelytasossa voitaisiin nähdä virheitä sellaisen helpottamattoman myötätunnon hyödyllisyydessä. Me käytimme paljon aikaa pohtiessamme niitä tapoja joilla Luoja täyttää rakkauden viisaudella. (B2, S42, 95)

 

III. RA OLI KONTAKTISSA MAAPALLON IHMISIIN

A. RA OLI KUUDENNESSA ULOTTUVUUDESSA KUN VIERAILU MAAPALLOLLA TAPAHTUI

RA: Olen osa sosiaalista muistikompleksia joka matkasi pois planeetalta aurinkokunnassanne, siltä jolle olette antaneet nimen Venus. Me olemme teidän mittapuun mukaan vanha rotu. Kun me olimme kuudennessa ulottuvuudessa, fyysinen kehokompleksimme oli kultaa. Me olimme pitkiä ja jossain määrin siroja. Fyysisen kehokompleksimme peitteellä oli kultainen hohde. Tässä muodossa me päätimme tulla keskuuteenne. Väestönne oli kovin erilainen ulkonäöltään meihin verrattuna. Näin me emme sopeutuneet hyvin joukkoonne ja olimme selkeästi erilaisia. Vierailumme oli suhteellisen lyhyt. Tämä tapahtui kun rakensimme pyramidit. (B1, S6, 90)

Kun me valitsimme tämän tehtävän kansanne keskuuteen, meidät oltaisiin havaittu niinkuin valo olisi saapunut maan päälle luonnollisessa muodossaan. (B1, S8, 103)

 

B. MITEN TE MATKASITTE VENUKSESTA MAAPALLOLLE?

Me käytimme ajatusta. (B1, S6, 90)

 

C. JOUDUITTEKO MUUTTAMAAN ULOTTUVUUTTANNE OLLAKSENNE MAAPALLOLLA?

Kuudennesta ulottuvuudesta me olimme kykeneväisiä manipuloimaan energiaa ajatuksen avulla, joka on jokaisessa valohiukkasessa oleva älykäs äärettömyys, tai valovääristymä, niin että me kykenimme pukemaan itsemme kuudennen tiheyden mieli/keho/henki-kompleksiemme jäljennöksiin — jotka olivat näkyvillä kolmannessa tiheydessä. Meille tämän kokeen salli neuvosto joka suojelee tätä planeettaa. (B1, S6, 91)

 

D. MISSÄ NEUVOSTO SIJAITSEE?

RA: Tämä Neuvosto sijaitsee kahdeksannessa ulottuvuudessa Saturnus-planeetalla, sijoittuen, kolmannen ulottuvuuden termein, Saturnuksen renkaisiin. (B1, S6, 91)

 

E. HEIDÄN LAHJOJAAN KÄYTETTIIN VÄÄRIN

RA: Me olemme niitä Liitosta, jotka, yksitoista tuhatta vuotta sitten, ilmestyivät kahdelle planeettanne kulttuurille jotka olivat tuolloin läheisessä yhteydessä Yhden Luojan Luomakuntaan. Naiivi uskomuksemme oli, että me olisimme kyenneet opettamaan suoralla kontaktilla.

Nämä kulttuurit olivat jo valmiiksi läheisesti asettuneet linjaan kaiken kattavan uskomuksen kanssa kaikkeuden tietoisuudesta tai eläväisyystä. Me tulimme ja meidät toivotti tervetulleeksi ne ihmiset joita me halusimme palvella. Me yritimme auttaa heitä teknisin keinoin, jotka liittyvät mieli/keho/henki-kompleksien parantamiseen käyttämällä kristalleja. Siksi pyramidit rakennettiin.

Kuitenkin osoittautui, että vallassaolijat varasivat tämän teknologian itselleen. Tämä ei ollut Yhden Lain tarkoitus. Me lähdimme keskuudestamme.

Kuitenkin me emme koskaan poistuneet värähtelystänne johtuen velvoitteistamme niistä muutoksista tietoisuudessa jotka me olimme ensin saaneet aikaan, jotka sitten vääristyivät tavoilla joita Yhden Laki ei halunnut jättää teidän haltuun.

Me yritimme ottaa yhteyden (mentaalisesti) tämän maan johtajiin (Egypti). Kahdeksannentoista dynastian aikaan me kykenimme saamaan yhteyden faaraoon, Aten tai Ikhnaton. Hän oli vaeltaja. [Huom: Enkelimäinen/avaruusolennon sielu ihmisen ruumiissa.]

Tämä olento tuli vakuuttuneeksi siitä, että Ykseyden värähtely oli todellinen henkinen värähtely, ja näin määräsi Yhden Lain. Mutta hänen uskomuksensa hyväksyi vain muutama. Kun hän kuoli, polarisoidut uskomukset moniin jumaliin kukoistivat. (B1, S2, 70-71)

RA: Me tulimme keskuuteenne antaaksemme Yhden Lain. Me toivoimme tekevämme vaikutuksen niihin jotka toivoivat oppivansa ykseydestä, että ykseydessä kaikki paradoksit ratkeavat; kaikki se mikä on rikki parantuu; kaikki se mikä on unohtunut tuodaan valoon. (B4, S90, 142)

 

F. AJAT JOLLOIN RA OLI YHTEYDESSÄ MAAPALLOON

RA: [75,000 vuotta sitten:] Ensimmäinen yritys auttaa väestöänne oli noin 75 tuhatta vuotta sitten. [He auttoivat marsilaisia saapumaan maapallolle.]

[58,000 vuotta sitten:] Seuraavaksi apua tarjottiin Mu:n asukeille noin 58 tuhatta vuotta sitten.

[13,000 vuotta sitten:] Seuraavaksi apua tarjottiin Atlantikselle noin 13 tuhatta vuotta sitten.

[11,000 vuotta sitten:] Seuraava yritys oli auttaa egyptiläisiä [ja joitain Etelä-Amerikassa] noin 11 tuhatta vuotta sitten.

[7,500 vuotta sitten:] Noin 3500 vuotta myöhemmin [7500 vuotta sitten] apua tarjottiin jälleen kerran joillekin Etelä-Amerikassa.

[2,300 vuotta sitten:] Eräät muut Liitosta yrittivät auttaa egyptiläisiä noin 2300 vuotta sitten.

Loppuaikana syklistä emme poistuneet teidän viidennestä ulottuvuudestanne ja olemme työskennelleet sadonkorjuun valmistelun eteen (Ylösnousemus). (B1, S14, 135-136) [Huom: Ra nyt hetkellisesti sanoo viides tiheys kuudennen sijaan kyetäkseen työskentelemään Maapallon ja sen asukkien kanssa tehokkaammin.]

 

F. OLISIKO VENUKSELLA VOINUT OLLA ELÄMÄÄ TUOLLOIN?

RA: Kolmannen tiheyden olosuhteet eivät ole vieraanvaraisia teidän kansanne elämänmuodoille. Mutta tuon planeetan viides ja kuudes ulottuvuus ovat varsin edistäviä kasvulle / oppimiselle. (B1, S6, 90)

RA: Venuksella asuvat olennot tällä hetkellä ovat viidennen tiheyden olentoja. (B4, S89, 124)

 

G. RA TARJOAA EDELLEEN VALAISTUMISTA

[Huom: Kolmannen kirjan loppupuolella kuulustelija kysyy onko tarpeeksi materiaalia käyty läpi siihen mennessä jotta, jos se julkaistaan, voidaan tehdä tarpeelliset korjaukset Ra:n aiempiin naiiveihin tekoihin.]

RA: Me emme halua epäkunnioittaa palvelustanne, mutta me emme odota tekevämme täyttä korjausta näihin vääristymiin. Kielenne luonne on sellainen, että sitä mikä vääristyy, ei voida, tietojemme mukaan, täysin korjata… mutta vain hieman valaista. (B3, S72, 162)

[Huom: Yhden Lain tekstien täysi tutkimus paljastaa, että suurin osa tieteellisestä ja hengellisestä informaatiosta, jonka Ra antoi 11 tuhatta vuotta sitten on sen jälkeen vääristynyt ja kirjoitettu uusiksi negatiivisesti suuntautuneeksi materiaaliksi… joka nyt muodostaa perustan uskomusrakenteelle jota monet maailman mahtavimmista ihmisistä noudattavat, (tarkastele vaikka USA:n Suuren Sinetin pyramidimuotoa dollarin setelin takana, esimerkiksi), mikä tuntuu sisällyttävän mukaansa ryhmän joka yleisesti tunnetaan nimellä ”Illuminati”.

(Tästä saattaa olla viittaus ylläolevassa lainauksessa koska Ra sanoi, ”mutta vain hieman VALAISTA”) Eli Ra:lle on vaikeaa täysin tasapainottaa karma joka luotiin kun heidän viestinsä turmeltiin. ”Illuminatin” ja muiden sellaisten ryhmien politiikka ja käytänteet ovat täysin vastakkaisia Ra:n opetuksille, sillä Ra sanoo että toisten vapaan tahdon kunnioittaminen on Universumin tärkein periaate.]

 

V. SYKLIT JOTKA RA ON JO SAANUT VALMIIKSI

RA: Polku oppimiseemme on hakattu nykyhetkeen. Ei ole olemassa historiaa niinkuin te ymmärtäisitte tuon käsitteen. Kuvittele olemassaolon kehä. Me tunnemme alfan ja omegan äärettömänä älykkyytenä. Kehä ei lakkaa koskaan. Se on nykyhetki. Matkaamamme tiheydet tai syklit ovat:

ENSIMMÄINEN TIHEYS: Tietoisuuden sykli

TOINEN TIHEYS: Kasvu

KOLMAS TIHEYS: Itsetietoisuus

NELJÄS TIHEYS: Rakkaus tai ymmärrys [Rakkauden Laki]

VIIDES TIHEYS: Valo tai viisaus [Valon Laki]

RA: Me käytimme paljon aikaa/tilaa viidennessä tiheydessä tasapainottamaan äärimmäisen myötätunnon jonka olimme hankkineet neljännessä tiheydessä. (B2, S41, 93)

KUUDES TIHEYS: Valo/rakkaus, rakkaus/valo tai ykseys [Yhden Laki]

(usein tunnetaan myös nimellä myötätuntoinen viisaus)

SEITSEMÄS TIHEYS: Porttisykli [Ikuisuuden Laki]

(usein tunnetaan myös tiheytenä jossa havaitaan kaikkien asioiden sakramentaalinen luonne)

RA: Seitsemännellä tasolla tai ulottuvuudessa, me tulemme, mikäli nöyrä ponnistelumme on riittävä, muuttumaan yhdeksi kaikkeuden kanssa, ja näin meillä ei ole muistia, ei identiteettiä, ei menneisyyttä, ei tulevaisuutta, vaan olemme olemassa kaikkeudessa. (B1, S16, 153)

KAHDEKSAS TIHEYS: Oktaavia, joka muuttuu mysteeriksi, emme käy läpi. (B1, S16, 153)

KYSYMYS: Tarkoittaako tämä, että kahdeksannessa tiheydessä teillä olisi tietoisuus kaikesta siitä mikä on?

RA: Tämä on osittain oikein. Ymmärryksemme on, että se ei olisi meidän tietoisuutemme, vaan Luojan tietoisuus. Luojassa on kaikki se mikä on. (B1, S16, 153)

 

3. MITEN PYRAMIDIT RAKENNETTIIN?

I. NE RAKENNETTIIN YKSEYDEN VOIMALLA

RA: Suurempi pyramidi rakennettiin kyvyllämme käyttää Ykseyden voimaa.

KIVET OVAT ELOSSA. TÄTÄ KULTTUURINNE EI YMMÄRRÄ. (B1, S2, 72-73) [Huom: Ra viittaa siihen, että kivet ovat olemassa ensimmäisen tiheyden tietoisuudessa, tietoisuuden tiheydessä. Ensimmäisen, toisen ja kolmannen tiheyden tietoiset elämänmuodot ovat kaikki näkyvillä kolmannen tiheyden olennoille kuten meille.

 

II. MITEN PYRAMIDIN KIVIPAASEJA LIIKUTELTIIN?

RA: Kuvittele kaiken luomakunnan sisällä oleva toiminta. Energia, vaikka se onkin rajallinen, on varsin suuri. Tämä energia on älykäs. Se on hierarkkinen. Aivan kuten teillä on hierarkia kulkuvälineille, tai kappaleille, niin on sellainen myös jokaisessa materiaalin atomissa kuten kivessä.

Kun voi puhua tuolle älylle, rajallinen fyysinen energia kivikappaleessa pääsee kontaktiin äärettömän energian kanssa joka sijaitsee korkeamman virityksen kehoissa, olipa kyseessä sitten kivi tai ihminen.

Tämän kontaktin luonnin yhteydessä voidaan tehdä pyyntö. Äärettömän kivisyyden äly kommunikoi sen fyysiselle keholle, ja silloin tuo haluttu halkaisu ja liikkuminen tapahtuu. (B1, S3, 77)

 

III. OLIKO TÄMÄ KAIKKI YHDEN YKSILÖN MENTAALISTA AIKAANSAANNOSTA?

RA: On olemassa ero yksilön Yhden Lain voimalla ja voimalla joka on käytettävissä ryhmäsielun yhteiselle Yhden Lain ymmärrykselle.

Yksi yksilö, kaikista virheistään puhdistettu, voi todellakin siirtää vuoria. Kuitenkin, ykseyden massaymmärryksen tapauksessa, jokainen yksilö voi pitää sisällään hyväksyttävän määrän vääristymiä ja kuitenkin massamieli voi siirtää vuoria. (B1, S3, 78)

Teidän keskuudessanne tällä hetkellä on niitä joiden puhtaus on jo nyt yhtä älykkään äärettömyyden kanssa. (B1, S4, 82)

 

IV. MIKSEI LUODA SITÄ KOKONAISUUDEKSI PALIKOIDEN SIJAAN?

Me emme halunneet tulla palvotuiksi ihmeellisen pyramidin rakentajina. Niinpä se näyttää rakennetulta, ei ajatellulta. (B1, S3, 79)

 

V. KUOLLEISTA NOUSEMINEN KUNINGATTAREN KAMMION INITIAATION SEURAUKSENA

RA: Initiaation käsite vaatii olemuksen keskittämistä Luojan etsimiseen.

Kuningattaren kammiossa tapahtuvaan initiaatioon kuului minuuden taaksensa jättäminen sellaisella halulla tuntea Luoja täydellisyydessään, että puhdistetut valon sisäänvirtaukset laskevat tasapainossa kaikkien energiakeskusten, tai chakrojen, läpi, kohdaten kolmannen silmän chakrassa ja avaten portin älykkääseen äärettömyyteen. Näin olento kokee todellisen elämän, tai, niinkuin teidän kansanne sitä kutsuisi, kuolleista nousemisen. (B3, S57, 49)

 

VI. RESONOIVAN KAMMION KÄYTTÖ

KYSYMYS: Sanoit että resonoivaa kammiota käytettiin niin, että adepti voisi kohdata itsensä. Voisitko selittää tämän?

RA: Itsensä kohtaaminen tapahtuu olemuksen keskuksessa tai syvyyksissä. Se on analoginen ruumiin hautaamiselle ja kuolleista nousemiselle, jossa olennon minuus kuolee, ja tämän havaitun menetyksen kohtaamisen ja siitä seuranneen olennaisen hyödyn tajuamisen kautta hän muuttuu uudeksi ja ylösnousseeksi olennoksi.

Kammio työsti mieltä ja kehoa. Aistiärsykkeiden lakkaamisen ja elävältä hautaamisen, ilman mahdollisuutta päästä pois, arkketyyppiset reaktiot vaikuttavat mieleen. Mielen kokoonpano sekä käytettyjen materiaalien sähköiset (pietsoelektriset) ominaisuudet vaikuttavat kehoon. (B3, S65, 112)

 

VI. VOIKO PYRAMIDIA EDELLEEN KÄYTTÄÄ PARANTAMISEEN JA INITIAATIOON?

RA: Se on kuin epävireessä oleva piano. Se soittaa äänen, mutta, ah, niin huonosti. Virtauksista on jäljellä vain haamu. Pyramidien aika on mennyt. (B1, S4, 81-82)

 

VII. PYRAMIDITIETEEN LISÄTUTKIMUKSET

Huom: Kappaleessa yhdeksän David Wilcockin kolmannessa Konvergenssikirjassa, Divine Cosmos esitetään suuri määrä kovaa tieteellistä dataa jolla todistetaan, että pyramidin muoto todellakin kerää ei-elektromagneettista lähde-energiaa jota venäläiset ovat nimittäneet ”vääntökentiksi” (torsion fields).

Toisin kuin elektromagneettinen energia, vääntökentillä on suora vaikutus fyysiseen materiaan sekä biologisiin järjestelmiin ja tietoisuuteen itseensä. Kun tämä energia saadaan käyttöön, monet Ra:n Yhden Laki -sarjassa mainitsemista vaikutuksista voidaan suoraa esittää ja tutkia laboratorioissa. LINKKI: DIVINE COSMOS, KAPPALE YHDEKSÄN: THE SCIENCE OF THE PYRAMIDS

 

KEITÄ ME OLEMME?

4. MAAPALLON KOLMANNEN TIHEYDEN OLENTOJEN ERI SYNTYPERÄT

I. ENSIMMÄINEN RYHMÄ TULI MARSISTA

A. MARSIN PLANEETTA MUUTTUI ELINKELVOTTOMAKSI ENNEN SEN SYKLIN PÄÄTTYMISTÄ

RA: Ensimmäiset kolmannen tiheyden olennot tuotiin tänne Marsista. Tämän planeetan ympäristö [muuttui] elinkelvottomaksi kolmannen tiheyden olennoille.

RA: Näiden olentojen sotaisat toimet saivat aikaan niin suuria vaikeuksia ilmakehän ympäristöön planeetallaan että se muuttui elinkelvottomaksi kolmannen tiheyden kokemuksessa ennen sen syklin loppua. Niinpä Punaisen Planeetan olennot eivät päässeet Sadonkorjuuseen mukaan ja jatkoivat planeetallenne yrittäessään oppia Yhden Lakia. (B1, S9, 107)

KYSYMYS: Kuinka kauan sitten [tuotiin nämä olennot Maapallolle aloittamaan uusi elämä]?

RA: Noin 75,000 vuotta sitten. Planeettanne ei ollut kolmannessa tiheyden ympäristössä ennen tuota aikaa. (B1, S9, 107)

 

B. MITEN HEIDÄT SIIRRETTIIN TÄNNE?

RA: Nämä [Marsista kotoisin olevat] olennot … säilytettiin planeettanne pinnalla tapahtuvaa kokemusta varten [juuri ennen heidän planeettansa tuhoutumista] ei-lisääntymiskykyisellä synnyttämisen tavalla, mutta joka koostui geneettisen materiaalin valmistelusta Punaisen Planeetan olentojen mieli/keho/henki-kompleksien inkarnoitumista varten.

TOTEAMUS: Oletan… että vartijat siirsivät rodun tänne sen jälkeen kun rotu oli kuollut tuntemastamme fyysisyydestä Marsissa.

RA: Tämä pitää paikkansa.

 

C. VARTIJAT SAAVAT ”PAHAA KARMAA” JA MAAPALLO LAITETAAN KARANTEENIIN

RA: [Tämä toiminta, joka vaati geenimuuntelua, ja hetkellisesti sulautti Punaisen Planeetan rodun ryhmämielen vartijarotuun] vaati yhä suurempia vääristymiä Yhden Lain soveltamisen muiden vartijoiden näkökulmasta.

Tästä alkutapahtumasta on peräisin [teidän] planeetan karanteeni, sillä oltiin sitä mieltä, että Punaisen Planeetan asukkien vapaaseen tahtoon oltiin kajottu. (B1, S9, 106-107)

 

D. VAIN TOISEN TIHEYDEN OLENTOJA OLI MAAPALLOLLA SITÄ ENNEN

RA: Toisen tiheyden olennot. Toinen tiheys on korkeamman kasvi- ja eläinkunnan elämän tiheys joka on olemassa ilman ylöspäin äärettömyyttä kohti puskevaa pyrkimystä. (B1, S9, 107)

KYSYMYS: Viimeaikainen tutkimus on osoittanut, että normaali unisykli tämän planeetan olennoilla on 25 tuntia 24 tunnin sijaan. Pitääkö tämä paikkansa, ja jos kyllä, miksi?

RA: Tämä pitää paikkansa joissain tapauksissa. Niiden, jotka ovat peräisin Marsista, muistissa kokemat planeetan vaikutteet vaikuttavat jossain määrin kolmannen tiheyden kehokomplekseihin. Marsin rotu on antanut geneettsen mateeriaalin monille kehoille tasollanne. (B3, S64, 100)

 

II. YLI 65 MILJOONAA ON VAELTAJIA

A. KEITÄ OVAT VAELTAJAT?

RA: Kuvittele, jos mielit, rantojenne hiekat. Niin lukemattomia määriä kuin hiekanjyviä on älykkään äärettömyyden lähteitä. Kun sosiaalinen muistikompleksi on saavuttanut täydellisen ymmärryksen tahdostaan, se saattaa päättää, että sen tahto on palvella ketä tahansa olentoa joka pyytää apua. Nämä olennot, joita saattaisitte kutsua Surun Veljiksi ja Sisariksi, liikkuvat kohti tätä surun kutsumusta. He tulevat joka puolelta ääretöntä Luomakuntaa.

He eivät itsessään ole suruisia, mutta ovat tulleet auttamaan niitä jotka ovat surullisia. He ovat Vaeltajia. Maapallolla heitä on noin 65 miljoonaa [Huom: Tämä, tottakai, oli vuonna 1981 — ja nykyisten lukujen arvellaan ylittävän 100 miljoonaa, tai 1/60 ihmisestä tällä hetkellä Maapallolla.] (B1, S12, 127)

 

B. SUURIN OSA HEISTÄ ON KUUDENNESTA TIHEYDESTÄ

RA: Harva on neljännestä tiheydestä. Suurin osa on kuudennesta tiheydestä.

Halu palvella täytyy olla vääristynyt kohti suurta mielen puhtautta sekä sitä mitä voitaisiin kutsua rämäpäisyydeksi tai urheudeksi. Haaste ja vaara Vaeltajalle on, että hän unohtaa tehtävänsä, tulee karmisesti osalliseksi, ja näin hänet vedetään mukaan turbulenssiin ja kurimukseen jota hän pyrki välttämään. (B1, S12, 127)

 

C. MISTÄ SUURIN OSA KUUDENNEN TIHEYDEN VAELTAJISTA MAAPALLOLLA OVAT TULLEET?

RA: Merkittävä osa kuudennen tiheyden Vaeltajista on niitä jotka ovat sosiaalisesta muistikompleksistamme [Ra].

Eräs suuri osa koostuu niistä jotka auttoivat Etelä-Amerikkaa;

toinen osa niistä, jotka auttoivat Atlantista.

Kaikki ovat kuudennesta tiheydestä ja kaikki veljien ja sisarien ryhmiä johtuen yhtenäisestä tunteesta niinkuin meitä [aiemmin] oli auttaneet muodot kuten pyramidi, jotta me voisimme auttaa väestöänne. (B5, S45, 79)

 

D. ONKO VAELTAJILLA TAIPUMUS OLLA SAIRAS?

KYSYMYS: Onko Vaeltajilla fyysisiä oireita tässä kolmannen tiheyden tilanteessa?

RA: Johtuen äärimmäisistä eroista värähtelyvääristymissä kolmannessa tiheydessä ja siitä ylöspäin, heillä yleensä on jonkinlainen vamma tai tunne vieraantumisesta joka on vakava, esimerkiksi, allergioita. (B1, S12, 127-128)

 

E. MIKSI HE INKARNOITUVAT TIHEYTEEN (KOLMAS) JOKA ON HEIDÄN OMAANSA MATALAMPI?

RA: Vaeltajalla on potentiaalia suuresti kiihdyttää tietoisuuden tiheyttä sieltä mistä hän tulee. Tämä johtuu elämänkokemuksien intensiivisyydestä ja mahdollisuuksista kolmannessa tiheydessä.

Näin positiivisesti polarisoitunut Vaeltaja suostuu hyväksymään vaaran unohdukselle siitä mikä on on, palvellakseen muita säteilemällä rakkautta muita kohtaan.

Jos unohduksen läpi päästään, kolmannen tiheyden katalyytin määrä polarisoi Vaeltajan paljon tehokkaammin kuin voitaisiin odottaa korkeammissa ja harmonisemmissa tiheyksissä. [eli kasvutyö joka kestäisi satojatuhansia vuosia korkeammissa maailmoissa voidaan puskea läpi paljon nopeammin Maapallolla.] (B2, S36, 67)

 

F. PELKO ON ETTÄ HE EIVÄT HERÄÄ

Carla Rueckert: “It is no wander that Wanderers have some difficulty waking up within the illusion we call consensus reality. There is always the fear, as one enters incarnation, that one will not awaken at all, but be lost for the whole life experience. ” (B5, 58)

 

III. KOLMANNEN TIHEYDEN OLENNOT MALDEKILTA INKARNOITUIVAT TOISEN TIHEYDEN OLENNOIKSI MAAPALLOLLE

A. HE TULIVAT MAAPALLOLLE TUHOTTUAAN OMAN PLANEETTANSA (MALDEK)

RA: Sitten on maldekilaiset. Hamassa menneisyydessänne oli kolmannen tiheyden populaatio planeetalla joka oli aurinkokunnassanne. Heillä oli sivilisaatio, joka oli jonkin verran samanlainen kuin Atlantis. (B1, S10, 109).

Tuhottuaan heidän planeettansa, he tulivat Maapallolle. Se oli ainoa planeetta aurinkokunnassanne joka oli elinkelpoinen ja joka kykeni tarjoamaan tarpeelliset opetukset, jotta he voisivat pienentää vääristymiään Yhden Lain suhteen. (B1, S6, 91)

 

B. OLIKO KAIKILLA MALDEKILAISILLA PELKO-ONGELMA?

RA: Planeetan tuhoutumista ei päässyt kukaan pakoon. (B1, S10, 111-112)

 

C. ALUKSI HE OLIVAT NIIN TRAUMATISOITUNEITA ETTÄ UNOHTIVAT OLEVANSA TIETOISIA

RA: Sota aiheutti biologisen elämän verkon, eli heidän biosfäärinsä, tuhoutumisen. Nämä olennot olivat niin traumatisoituneita tästä tapahtumasta, että he olivat siinä mitä voisitte kutsua pelon solmuksi tai vyyhdiksi. Ketkään olennot eivät voineet auttaa heitä. Kukaan ei kyennyt saavuttamaan heitä. Lopulta noin 500 tai 600 tuhatta vuotta sitten Liitto onnistui saavuttamaan heidät ja avaamaan pelon solmun. Olennot silloin kykenivät muistamaan että he olivat tietoisia. (B1, S10, 110)

 

D. TIETOISUUDEN SAAMISEN JÄLKEEN HE MENIVÄT ALEMMILLE ASTRAALITASOILLE

Tämä tietoisuus toi heidät sinne mitä voisitte nimittää matalammiksi astraalitasoiksi, jossa heitä voitiin hoivata kunnes he kaikki olivat parantuneet tästä traumasta. Ryhmän päätös oli asettaa itselleen karman tila. (B1, S10, 110)

 

E. SITTEN HE INKARNOITUIVAT ENEMMÄN ELÄINMUOTOON (NEANDERTHAL)

RA: Tätä tarkoitusta varten he tulivat inkarnaatioihin planeetallenne toisen tiheyden muodoissa, eli muodoissa jotka eivät olleet ihmisen muotoja. He kokivat tämän kunnes tuhon vääristymät korvautuivat vääristymillä kohti halua vähemmän vääristyneelle visiolle palvella toisia. (B1, S10, 110)

KYSYMYS: Oliko tuohon aikaan saatavilla kehokompleksi jota me kutsumme apinan kehoksi?

RA: Tämä pitää paikkansa. (B1, S10, 110) Monet ovat poistaneet karman ja menneet kolmannen tiheyden kokemukseen kolmannen tiheyden kehossa. (B1, S10, 111)

[Huom: Ra yksityiskohtaisesti selittää, että tämä karman lieventäminen, ei evoluutio, selittää Neanderthalin ihmisen synnyn planeettamme historiassa.]
F. MITEN HE TULIVAT TÄNNE?

RA: He tulivat sadonkorjuun prosessin avulla ja he inkarnoituivat inkarnaatioprosessin avulla korkeammasta ulottuuvuudestanne tähän tiheyteen. (B1, S6, 91)

RA: Monet inkarnoituivat planeetan pinnan alle sen sijaan että olisivat syntyneet kävelemään planeetalla. (B1, S6, 92)

 

G. ONKO TOISEN TIHEYDEN TIETOISUUKSIA TOISILTA PLANEETOILTA INKARNOITUNUT MAAPALLOLLE?

RA: Tällä hetkellä toisen tiheyden tietoisuuskomplekseja ei ole planeetallanne. (B1, S9, 108)

[Huom: Tietoisuuskompleksi on eri asia kuin toisen tiheyden olento. Kompleksi viittaa ihmisenkaltaiseen tietoisuuteen joka on jäänyt toisen tiheyden muotoon.]

 

H. MAAPALLOLLA ON KAKSI ROTUA TOISEN TIHEYDEN MUODOSSA

RA: Kuitenkin on kaksi rotua jotka käyttävät toisen tiheyden muotoa. Toinen on Maldekilta. He asuvat syvällä maanalaisissa käytävissä ja te tunnette nämä nimellä ’Isojalka’ (Bigfoot). Ne työskentelevät niinkutsutun karman korjaamisen parissa.

Toinen rotu täällä toisen tiheyden muodossa on se jonka kehokompleksit kykenevät suuresti kestämään ydinsäteilyn kuolettavaa vaikutusta, mitä teidän käyttämänne kehokompleksit eivät tee — siinä tapauksessa että planeetallanne syttyy ydinsota. Ne asuvat asumattomissa metsissä eri puolilla planeettaanne. Ne ovat harvassa ja erittäin kykeneviä pakenemaan havaintoja. Nämä kiiluvasilmäiset olennot ovat kaikkein tunnetuimpia väestönne keskuudessa. (B1, S9, 108)

 

I. ELI ON KAHDEN TYYPPISTÄ ISOJALKAA?

RA: On kolmen tyyppistä isojalkaa, samaa nimeä käytetään kolmelle eri rodulle. Kolmas on ajatusmuoto. (B1, S9, 109)

 

J. MIKSI ISOJALOISTA EI LÖYDY JÄÄNNÖKSIÄ?

RA: Joidenkin teidän mantereen länsirannikon vuorten alla olevien luolien tutkiminen tulee eräänä päivänä paljastamaan sellaisia jäänteitä. (B3, S64, 102)

 

IV. MITKÄ OVAT PROSENTTIOSUUDET JA MITEN NE MENEVÄT?

RA: Noin 1/2 kolmannen tiheyden olennoista [planeetallanne] ovat Marsista; noin 1/4 ovat toisesta tiheydestä omalta planeetaltanne [eli Maapallon natiiveja]; loput 1/4 ovat muualta. (B1, S20, 187)

KYSYMYS: Kun he inkarnoituivat tänne, sekoittuivatko kaikki nämä tyypit sekaisin yhteiskunnissa tai ryhmissä vai olivatko ne erillään?

RA: Ne pysyivät suurelta osin sekoittumattomina.

KYSYMYS: Saiko tämä sekoittumattomuus aikaan sodankaltaisen energian mahdollisuuden ryhmien välille?

RA: Pitää paikkansa. (B1, S20, 187)

 

5. YHTÄAIKAINEN AIKA

I. ELÄMMEKÖ ME MONIA ELÄMIÄ SAMANAIKAISESTI?

KYSYMYS: Seth-materiaali sanoo, että jokainen meistä on osa Ylisielua tai Korkeampaa Itseä jolla on useita osia eri ulottuvuuksissa. Tarkoittaako tämä että meillä on useita kokemuksia, tai elämiä, samanaikaisesti? (B2, S36, 63)

RA: Lausuntojen oikeellisuus vaihtelee. Mitä tasapainoisemmaksi olento muuttuu, sitä vähemmän hänellä on tarvetta yhtäaikaisille kokemuksille.

RA: TODELLINEN SAMANAIKAISUUS ON TARJOLLA VAIN KUN KAIKKI ASIAT NÄHDÄÄN TAPAHTUVAN YHTÄ AIKAA.

II. RINNAKKAISUNIVERSUMIT

RA: Yhtäaikaisesti tapahtuvien eri luonteisten elämänkokemusten käsite ei ole tarkka ilmaisu — johtuen ymmärryksestänne, että tämä tapahtuisi todellisen samanaikaisuuden tapaan. Asia ei ole näin.

Asia on, pikemminkin, yhdestä universumista toiseen universumiin. Samanaikainen olemassaolo näissä eri universumeissa voi olla Korkeamman Itsen ohjelmoimaa, käyttäen mieli/keho/henki-kompleksille saatavilla olevaa informaatiota. (B2, S36, 63)

 

III. ONKO KOKO LUOMAKUNTA SAMANAIKAINEN?

RA: Todellisen samanaikaisuuden luonne on sellainen, todellakin, että kaikki on samanaikaista. Kuitenkin, teidän näkökulmastanne mahdollisesti saattaisitte asianmukaisemmin nähdä luomisen kylvön kasvuna keskuksesta tai ytimestä ulospäin.

Äärettömyydellä on keskipiste. Tästä keskipisteestä kaikkeus leviää. Täten on olemassa keskipisteitä luomiselle, galakseille, tähtijärjestelmille, planeettajärjestelmille ja tietoisuudelle. (B4, S82, 63)

[Huom: Kun yhdistetään Kimballine Symmetrinen Teoria ja ”Anisotrooppisen Universumin” teoria, molemmat kertovat meille että koko Universumi rakentuu juuri niinkuin giganttinen pyörivä galaksi, joka koostuu monista pienemmista galakseista.

Wilcockin ilmaisessa kolmiosaisessa Convergence-sarjassa puhutaan tästä. Se on saatavilla @ /. Tässä voimme nähdä Ra:n selkeästi mainitsevan tästä jo vuonna 1981, paljon ennenkuin nämä löydökset tehtiin. Vasta vuonna 2000 julkaistiin löydökset jotka todistavat näkyvän universumin olevan ”litteä”.]

 

6. KORKEAMPI ITSE

I. SE TIETÄÄ MITÄ OPPITUNTEJA EI VIELÄ OLE OPITTU KUNNOLLA

KYSYMYS: Mikä on Korkeampi Itse?

RA: Korkeampi Itse, niinkuin sitä nimitätte, on itse joka on olemassa täyden ymmärryksen kanssa kokemuksien karttumisesta, jotka eivät vielä ole tietoisen itsen ymmärtämiä. Se auttaa olentoa parantumaan, ja auttaa ohjelmoimaan tulevia elämänkokemuksia. (B2, S36, 62)

RA: Korkeampi Itse voi kommunikoida olennolle elämien välissä — tai [fyysisen] inkanaation [itsensä] aikana, mikäli oikeat kanavat mielen juurien kautta on avattu. (B2, S36, 65)

 

II. MIELI/KEHO/HENKI -KOKONAISUUS = OLENNON RINNAKKAISET KOMPONENTIT

RA: Mieli/keho/henki -kokonaisuus on epäselvä tai sumea kokonaisuus kaikkea sitä mikä voi tapahtua, kaikkia sitä mitä säilytetään mielen ymmärryksessä itsestä; se on kuin hiekka tiimalasissa, ja se on joillain osa saman olennon rinnakkaisten kehitysten kokoelmaa.

Tämä informaatio on tuotu saataville Korkeamman Itsen aspektille. Korkeampi ITse voi sitten käyttää näitä projisoituja mahdollisuus/todennäköisyyspyörteitä, jotta se voisi paremmin auttaa sen ohjelmoinnissa mitä te kutsutte tulevaisuuden elämäksi. (B2, S36, 62/65) [Huom: Seth puhuu paljon näistä rinnakkaisista oman itsen kehityksistä eri rinnakkaisuniversumeissa.]

 

III. KORKEAMPI ITSE: SINUN OMA ITSESI OMASTA TULEVAISUUDESTASI

RA: Korkeampi Itse vaikuttaa olevan olemassa samanaikaisesti mieli/keho/henki-kompleksin kanssa jota se auttaa. Tämä ei itse asiassa ole samanaikaista, sillä Korkeampi Itse liikkuu kohti mieli/keho/henki-kompleksia tarvittaessa olennon kehityspositiosta jota voitaisiin pitää olennon tulevaisuutena. (B2, S36, 63-64)

KYSYMYS: Silloin Korkeampi Itse toimii tulevaisuudesta, niinkuin me ymmärrämme asiat, ja tietäisikö se, mitä minuun tulee, mitä seuraavaksi tapahtuu? Pitääkö tämä paikkansa? (B2, S36, 64)

RA: Tämä ei pidä paikkaansa, sillä se olisi vapaan tahdon rikkomista. Korkeampi Itse on tietoinen opituista läksyistä kuudenteen tiheyteen asti. Valinnat, jotka tulee saavuttaa, jotta Korkeampi Itse saavutetaan, niinkuin se on nyt, tulee mieli/keho/henki-kompleksin tehdä itse.

Täten Korkeampi Itse on kuin kartta jolla tunnettu kohde ja polut näkyvät, ja matkaaja on jo päässyt kohteeseen jossain universumissa… mahdollisesti tässä. Korkeampi Itse, määränpäässä, katsoo takaisin sitä reittiä jota on kuljettu… ja avustaa matkaajaa saapumaan perille helpommin.

Joten Korkeampi Itse voi ohjelmoida olennolle tiettyjä oppitunteja ja altistaa rajoitteille, mutta loppu on olennon vapaasta valinnasta kiinni. (B2, S36, 64)

 

IV. KORKEAMPI ITSE ON LAHJA OMALTA SEITSEMÄNNEN TIHEYDEN PUOLIVÄLISSÄ OLEVALTA ITSELTÄ

KYSYMYS: Onko jokaisen olennon Korkeampi Itse kuudennen tiheyden luonteinen?

RA: Kyllä. Se on kunnia/velvollisuus itseltä itselle kun lähestytään seitsemättä tiheyttä. (B2, S36, 64-65)

KYSYMYS: Onko Korkeammalla Itsellä jonkinlaista kehoa tai kulkuneuvoa? (B2, S36, 64)

RA: Pitää paikkansa.

RA: Korkeampi Itse on manifestaatio jonka myöhemmän kuudennen tiheyden olento on saanut lahjaksi tulevaisuuden itseltään. Seitsemännen tiheyden puolessa välissä viimeinen teko, ennen kuin käännytään kohti Luojan kaikkeutta ja hankitaan henkistä massaa, on antaa Korkeamman Itsen resurssi kuudennen tiheyden itselle.

Tämä kuudennen tiheyden itse tarjoaa elämänkokemuksien muistiåankkinsa Korkeammalle Itselle. Pitäen tämän mielessä, saatatte nähdä itsenne, Korkeamman Itsenne ja mieli/keho/henki -kokonaisuuden yhtenä. Ne ovat sama olio. (B2, S37, 69)

 

V. TODELLINEN SAMANAIKAISUUS POISTAA KAIKKI NÄENNÄISET RISTIRIITAISUUDET

RA: Korkeampi Itse suojelee silloin kun mahdollista ja ohjaa kun siltä kysytään, mutta vapaan tahdon voima on tärkein. Näennäiset ristiriitaisuudet determinismin ja vapaan tahdon välillä sulavat pois kun hyväksytään, että sellainen asia on olemassa kuin todellinen samanaikaisuus. Korkeampi Itse on lopputulosta kaikesta mieli/keho/henki-kompleksin kehityksestä jonka se on kokenut tuohon pisteeseen asti (eli kuudennen tiheyden loppuun). (B3, S70, 150)

 

VI. KORKEAMPAA ITSEÄ KUTSUTAAN MYÖS MAAGISEKSI PERSOONALLISUUDEKSI

RA: Kun maagista persoonallisuutta kutsutaan asianmukaisesti, itse on kutsunut sen Korkeampaa Itseä. Niin syntyy silta avaruus/ajan ja aika/avaruuden välillä, ja kuudennen tiheyden maaginen persoonallisuus kokee suoraan kolmannen tiheyden katalyytin rituaalitoiminnan ajan.

On kaikkein keskeisintä tarkoituksella ottaa pois maaginen persoonallisuus rituaalityöskentelyn jälkeen, jotta Korkeampi Itse voi palata takaisin tehtäväänsä Korkeampana Itsenä monissa muissa maailmoissa, ei ainoastaan kolmannessa tiheydessä. (B3, S75, 192)

KYSYMYS: Maagisen persoonallisuuden kolme aspektia ovat valta, rakkaus ja viisaus. Ovatko nämä sen ainoat pääasialliset aspektit? (B3, S75, 192)

RA: Maaginen persoonallisuus on ykseyden olento, kuudennen tiheyden olento, ja vastaa sitä mitä kutsutte Korkeammaksi Itseksenne, ja samaan aikaan sillä on kokemuksen äärimmäinen rikkaus ja tunteiden hienovaraisuus. (B3, S75, 192)

TOINEN OSIO – KOKONAISKUVA: PELIN ASETUKSET

7. KAIKEN ALKU

I. ÄÄRETÖN YKSI = LÄHDE = ÄLYKÄS ÄÄRETTÖMYYS

A. ÄÄRETÖN YKSI ON KESKITTYMÄTÖN JA ERILAISTUMATON

KYSYMYS: Voitko kertoa minulle ensimmäisen tunnetun asian luomakunnassa?

RA: Ensimmäinen tunnettu asia luomakunnassa on äärettömyys. (B1, S13, 129)

 

B. TIETOISUUS SARASTAA

KYSYMYS: Mikä on seuraava askel?

RA: Äärettömyys tuli tietoiseksi. (B1, S13, 129)

 

II. ÄÄRETTÖMÄSTÄ YHDESTÄ JOKA HALUAA KOKEA ITSENSÄ NOUSEE LUOJA

A. LUOJA LUO (ULKOISEN) AVARUUDEN

RA: Luojan päättäessä kokea Itsensä Se kehittyy tuohon tilaan (olemattomuudeksi jolla on potentiaalia olla olemassa) täynnä Yhden Äärettömän Luojan kunniaa ja valtaa, mikä ilmenee teidän havainnossanne avaruutena tai ulkoavaruutena. (B4, S82, 65)

B. LUOJA JAKAUTUU (TAI LUO) ITSENSÄ YKSILÖITYNEISIIN OSIIN

RA: Askel askeleelta, luoja muuttuu siksi mikä voi tuntea (tai kokea) Itsensä, ja osat Luojasta osallistuvat vähemmän puhtaasti alkuperäisen sanan tai ajatuksen voimaan. Luomakunta itsessään on tietoisuuden muoto joka on yhtenäinen.

LUOJA EI NIINKÄÄN LUO VAAN KOKEE ITSE ITSENSÄ. (B1, S1, 65)

 

III. LUOJA = ÄLYKKÄÄN ÄÄRETTÖMYYDEN KESKITTYMINEN ÄLYKKÄÄKSI ENERGIAKSI

RA: Tietoisuus johti äärettömyyden keskittymiseen äärettömäksi energiaksi. Olette kutsuneet tätä eri nimin, yleisin on ’logos’ tai ’rakkaus’. [Huom: Toisaalla rakkaus määritellään myös käsitteenä ”toinen Yhden Lain vääristymä”.]. (B1, S13, 129)

RA: Luoja on äärettömyyden keskittymä tietoiseksi periaatteeksi nimeltä älykäs äärettömyys. (B1, S13, 129) (Huom: Kun äärettömyys keskittää itsensä, silloin luominen tapahtuu.)

RA: Rakkaus voidaan nähdä äärimmäisen korkean energian tyyppinä joka saa älykkään energian muodostumaan älykkään äärettömyyden potentiaalista tietyllä tavalla. Kaikki rakkaus huokuu Ykseydestä. (B2, S27, 8)

 

IV. ÄLYKÄS ÄÄRETTÖMYYS JA ÄLYKÄS ENERGIA

RA: On olemassa ykseys. Tämä ykseys on kaikki mitä on. Tällä ykseydellä on potentiaali ja kinetiikka. Potentiaali on älykäs äärettömyys. Tämän potentiaalin [tai kinetiikan] hyödyntäminen saa aikaan työtä. Tätä työtä [tai kinetiikkaa] me nimitämme älykkääksi energiaksi. [Kuitenkaan] ei ole eroa, potentiaalilla ja kinetiikalla, ykseydessä.

Älykkään äärettömyyden perusrytmit ovat täysin ilman minkäänlaista vääristymää. Rytmit on puettu mysteeriin, ja sillä ne ovat olemusta itsessään. Sen ykseys on vääristymätön. Kuitenkin, on valtava potentiaali jota voi hydöyntää energiaa keskittämällä, mitä me kutsumme älykkääksi energiaksi.

[Tri. Childersin huomio: Joten, tietyssä merkityksessä sillä on potentiaali — kuten nähdään siitä joka hyödyntää sitä, mutta ei siten nähtynä mikä se on.] (B2, S27, 7) [Tri. Childersin huomio: Muistakaa myösTillichin syy olemukselle.]

 

V. SUURI KESKUSAURINKO JA ÄLYKKÄÄN ÄÄRETTÖMYYDEN RYTMI

RA: Älykkäällä äärettömyydellä on rytmi tai virtaus jättiläismäisenä sydämenä, joka alkaa keskusauringosta niinkuin te tämän tajuaisitte … virtauksen läsnäolo on yhtä väistämätön kuin olemisen aalto ilman polariteettia, ilman rajallisuutta, mahtava ja hiljainen joka kaikki sykkii ulospäin, ulospäin ja sisäänpäin kunnes kaikki keskittymät ovat valmiita. Sitten niiden henkinen luonne tai massa kutsuu niitä sisäänpäin, sisäänpäin kunnes kaikki on tiivistynyt. Tämä on todellisuuden rytmi. (B2, S27, 6)

[Huom: ”Sydämenlyönti” tai ”rytmi” tapahtuu tietyn ympyrämuotoisen energiajärjestelmän keskuksessa, ja sitä on kutsuttu nimellä ”keskusoskillaattori” julkaistuissa tieteellisissä teoksissa. Jälleen kerran Ra:n materiaali on uskomattoman hyvin korreloivaa fysiikan mallien kanssa, jonka Wilcock on saattanut loppuunsa hänen kolmannessa kirjassa, Divine Cosmos.

(Konseptuaaliseen malliin pääsy alkaa kohdasta Chapter Six: The Universal Heartbeat.) Erityisen relevanttia on tohtori Oliver Cranen uraauurtava lähdeteksti ”Central Oscillator and the Space-Time Quanta Medium,” June 2000, ISBN 3-9520261-0-7, jota on yksinkertaistettu, tiivistetty ja ehostettu Divine Cosmoksessa.

Tiivistäen, Ra:n sanat helmikuun 21. päivästä 1981 edelsivät Cranen läpimurtoja 11 vuodella, kun ne julkaistiin ensimmäisen kerran saksaksi vuonna 1992. Suuri määrä tieteellistä aineistoa viittaa Ra:n vuoden 1981 väitteiden olevan oikeassa tässä ja monessa muussa asiassa.]

 

8. JÄRJEN TYÖKALUT = 3 PERUS YKSEYDEN VÄÄRISTYMÄÄ

I. ENSIMMÄINEN VÄÄRISTYMÄ = VAPAA TAHTO

KYSYMYS: Ensimmäinen älykkään äärettömyyden vääristymä on vapaa tahto. Voitko antaa tämän vääristymän määritelmän?

RA: Tässä vääristymässä Yhden Lakia tunnustetaan, että Luoja haluaa tuntea Itsensä (tai kokea Itsensä). (B2, S27, 7) Päävääristymä on vapaa tahto. (B2, S27, 8)

KYSYMYS: Luoja sitten antaa täyden valinnanvapauden tuntemisen tavoille. Pitääkö tämä paikkansa?

RA: Tämä pitää varsin paikkansa. (B2, S27, 7)

KYSYMYS: Sitten kaikki muut vääristymät saavat alkunsa tästä ensimmäisestä vääristymästä, pitääkö tämä paikkansa?

RA: Se sekä pitää että ei pidä paikkansa.

Fyysisen olemassaolon illuusiossanne kaikki kokemus saa alkunsa Vapaan tahdon Laista tai Hämmennyksen Tiestä.

Toisessa merkityksessä, se mitä opimme, kokemukset ovat tämä vääristymä. (B2, S27, 7)

 

II. TOINEN VÄÄRISTYMÄ = RAKKAUS

A. VAPAAN TAHDON KESKITTÄMISESTÄ SYNTYY RAKKAUS

RA: Ensimmäinen vääristymä, vapaa tahto, löytää polttopisteensä siitä minkä te tunnette logoksena, Luovana Periaatteena tai rakkautena. Tätä polttopistettä voidaan nimittää toiseksi vääristymäksi. (B1, S16, 148)

RA: Toinen vääristymä on rakkauden vääristymä. (B2, S27, 7-8)

 

B. RAKKAUS HALUAA TUNTEA ITSENSÄ

RA: Rakkauden vääristymä on suuri aktivaattori tai pääasiallinen kanssa-Luoja eri luomuksille käyttäen älykästä äärettömyyttä. (B2, S27, 8)… Rakkaus käyttää Sen älykästä energiaa luomaan tiettyjä illuusiokuvioita tai tiheyksiä jotta se tyydyttäisi oman älykkään estimaattinsa itsensä tuntemisen metodista. (B2, S27, 9)

 

III. KOLMAS VÄÄRISTYMÄ = VALO

(Tri. Childersin huomio: Valo, tai valoenergia, on transformatiivista: se saattaa tai sitten ei olla yhteydessä rakkauteen.)

RA: Tämä älykäs energia näin luo Valona tunnetun vääristymän. Näistä kolmesta vääristymästä syntyy monia, monia vääristymien hierarkioita, joilla jokaisella on omat syntetisoitavat paradoksinsa, eikä yksikään ole toista tärkeämpi. (B1, S16, 148)

RA: Kaiken energian alkuperä on vapaan tahdon soveltaminen rakkauteen. Kaiken energian luonne on valo, mukaanlukien sisäinen valo joka on oman itsen johtotähti. Tämä on kaikkien olentojen todellinen luonne. (B3, S54, 30)

RA: SISÄINEN VALO ON OLEMUKSESI SYDÄN. SEN VAHVUUS ON YHTÄ KUIN TAHDONVOIMASI ETSIÄ VALOA. (B3, S57, 46)

RA: Tietty määrä tietämystä sisäisestä valosta on tarpeen jotta saadaan houkutetuksi olemuksen eteläisestä magneettinavasta (juurichakrasta) ylöspäin virtaava valovirta. (B3, S57, 46)

 

9. LUOMAKUNTA

A. LUOJA TUTKII MONINAISUUDEN KÄSITETTÄ (YKSITTÄISET OLENNOT)

RA: Se mikä on ääretöntä ei voi olla monta, sillä moninaisuus on äärellinen käsite. Äärettömässä Luojassa on ainoastaan ykseys. (B1, S1, 66-67)

RA: Älykäs äärettömyys havaitsi käsitteen; nimittäin tietoisuuden vapaan tahdon.

Tämä käsite oli rajallisuus. Tämä on ensimmäinen ja pääasiallinen paradoksi tai Yhden Lain vääristymä. Täten yhtenäinen älykäs äärettömyys verhosi itsensä moninaisuuden tutkimiseen.

Johtuen älykkään äärettömyyden äärettömistä mahdollisuuksista (tai Ykseydestä), moninaisuudelle ei ole loppua. Tutkiminen on täten vapaata jatkumaan loputtomasti ikuisessa nykyhetkessä. (B1, S13, 130-131)

RA: JOKAINEN OLENTO (MIELI/KEHO/HENKI -KOMPLEKSI) ON UNIIKKI YHDEN LUOJAN OSA. (B2, S29, 22)

 

II. LUOJALLA ON ÄÄRETÖN MÄÄRÄ OKTAAVIMUOTOISIA ULOTTUVUUKSIA

RA: Seuraava askel on ääretön rekatio luovaan periaatteeseen (älykäs energia), joka seuraa Yhden Lain perusvääristymästä; nimittäin vapaasta tahdosta. Täten monet, monet ulottuvuudet, äärettömät lukumäärältään, ovat mahdollisia.

Energia liikkuu älykkäästä äärettömyydestä johtuen ulospäin virtaavasta satunnaisesta luovasta voimasta, joka näin luo kuvioita. Nämä energiakuviot alkavat vakinaistaa niiden omia rytmejä ja energiakenttiä, näin luoden ulottuvuuksia ja universumeja. Tässä kohtaa fyysiset universumit eivät vielä ole syntyneet.

Askeleet ovat yhtäaikaisia ja äärettömiä. (B1, S13, 129-130)

RA: Universumi on ääretön. Tätä ei vielä ole osoitettu oikeaksi tai vääräksi, mutta voimme vakuuttaa teille että ei ole loppua teille, teidän etsimisen matkalle tai havainnoillenne luomuksistanne. (B1, S1, 66)

 

III. JUMALAN YKSILÖLLINEN OSA LOI GALAKSIMME (MILJARDIT TÄHDET)

KYSYMYS: Loiko älykäs äärettömyys tai sen osa galaksimme?

RA: Galaksi ja kaikki muut materiaaliset asiat ovat yksilöllistettyjen älykkään äärettömyyden osien tuotteita. Kun jokainen tutkimusmatka alkoi, yksilöllistetty Ykseyden osa, vuorollaan, löysi polttopisteensä ja muuttui kanssaluojaksi. Jokainen osa loi universumin käyttäen älykästä äärettömyyttä.

Sallien vapaan valinnan rytmin soljua ja leikkiä äärettömässä mahdollisuuksien spektrissä, jokainen yksilöllistynyt osa kanavoi valo/rakkautta älykkääseen energiaan, ja näin loi niinkutsutut Luonnonlait jokaiseen tiettyyn universumiin. Jokaisella on omat lokaalit versionsa illusionaarisista Luonnonlaeista.

TEHTÄKÖÖN YMMÄRRETTÄVÄKSI ETTÄ MIKÄ TAHANSA OSA, KUINKA PIENI TAHANSA, MISSÄ TAHANSA TIHEYDESSÄ TAI ILLUSIONAARISESSA KUVIOSSA, SISÄLTÄÄ, NIINKUIN HOLOGRAFINEN KUVA, YHDEN LUOJAN JOKA ON ÄÄRETTÖMYYS. NÄIN KAIKKI ALKAA JA LOPPUU MYSTEERIIN. (B1, S13, 131)

RA: Valkoinen valo joka huokuu ja muodostaa edellämainitun ali-logoksen saa alkunsa siinä, mikä metafyysisesti voitaisiin nähdä pimeytenä. Valo tulee pimeyteen ja ylentää sen, saa aikaan kaaoksen järjestäytymisen ja sen muuttumisen heijastavaksi tai säteileväksi. Näin syntyvät ulottuvuudet. (B2, S40, 78-79)

KYSYMYS: Ottaen huomioon ainoastaan Linnunradan galaksimme ja sen alkuvaiheet, oletan että ensimmäinen tapaus jonka kykenimme näkemään teleskoopeillamme on oman aurinkomme kaltaisen tähden ilmestyminen.

Pitääkö tämä paikkansa? (B4, S82, 64)

RA: Luojan tai Logoksen ensimmäinen manifestaatio galaksin luomisessa on ulospäin pyörivien energioiden klusterin ilmaantuminen jotka tuottavat uusia energiakeskuksia Logokselle. Näitä energiakeskuksia kutsutaan tähdiksi.

Mitä lähempänä tähteä on, sanotaanko, logoksen manifestaation alku, sitä enemmän se ottaa osaa alkuperäiseen ajatukseen. (B4, S82, 64)

 

IV. GALAKSIMME LOGOS LOI AURINGON ENNEN PLANEETTOJA

RA: Yhteisluoja, joka yksilöllisti galaksin, loi energiakuviot jotka keskittyivät moniin älykkään äärettömyyden tietoisuuden keskuksiin.

Kehitys kulkee galaksista spiraalienergiana auringon spiraalienergiaan ja siitä planeetan spiraalienergiaan ja siitä spiraalienergiaan joka aloittaa ensimmäisen tiheyden tietoisuuden planeetan olennoilla. (B1, S13, 131-132)

[Huomaa että kaikki hypoteettiset vakaat perushiukkaset (elektroni, protoni, ja neutroni — sekä myös kvarkit) eivät voi olla olemassa ilman että ne pyörivät (spiraali). Lisäksi kolmannessa osassa Divine Cosmosta me opimme ”torsiokentistä”, jotka matkaavat spiraaliliikkeessä.

Convergence-sarjassa Wilcock puhuu siitä kuinka tämä spiraalimainen, laajeneva kasvun periaate soveltuu kaikkiin universumin tasoihin, mikrosta maksoon, ja kuinka kaikki ovat täydellisen harmonisesti ositettu toisistaan tekijällä 34560 (katso Ray Tomes’n teokset.) Vaikka Ra ei suoraan viittaa siihen että tämä partitiointi olisi ylläolevan lainauksen harmoninen luku, se voi olla päätelty kontekstista; vuonna 1981 Ra oli paljon aikaansa edellä.]

 

V. OLENTOJEN TIETOISUUDEN LUONTI TIIVISTYY YKSILÖLLISEKSI TIETOISUUDEKSI

A. ENSIMMÄISEN TIHEYDEN OLENNOT ILMAANTUVAT MAAPALLOLLE

RA: JOKAINEN VAIHE TOTEUTTAA UUDELLEEN ÄLYKKÄÄN ÄÄRETTÖMYYDEN TIETOISUUDEN LÖYTÄMISEN. PLANETAARISESSA YMPÄRISTÖSSÄ KAIKKI ALKAA SIITÄ MITÄ KUTSUTTE KAAOKSEKSI, SATUNNAISESTA JA OHJAAMATTOMASTA ENERGIASTA. HITAASTI MUODOSTUU ITSETIETOISUUDEN KESKITTYMIÄ. NÄIN LOGOS LIIKKUU. VALO SAAPUU MUOTOILEMAAN PIMEYTTÄ, luojan kuvioiden ja värähtelyrytmien mukaan. Tämä alkaa ensimmäisestä tiheydestä joka on tietoisuuden tiheys, mineraali- ja vesielämä planeetalla joka oppii tulelta ja tuulelta olemisen tietoisuuden. Tämä on ensimmäinen tiheys. (B1, S13, 132)

 

B. TIETOISUUDEN EVOLUUTIO TIHEYKSIEN LÄPI

(1) TOISEN TIHEYDEN OLENNOT KEHITTYVÄT ENSIMMÄISESTÄ TIHEYDESTÄ

RA: Planeetalla alkavat liikkua toisen tiheyden olennot sen sisällä ja pinnalla. (B1, S13, 132)

(2) KOLMANNEN TIHEYDEN OLENNOT KEHITTYVÄT TOISESTA TIHEYDESTÄ

RA: Toinen tiheys pyrkii kohti kolmatta tiheyttä joka on minätietoisuuden tai itsetajunnan tiheys. (B1, S13, 133)

 

10. YHDEN LAKI

RA: YHDEN LAKI YKSINKERTAISESTI SANOO, ETTÄ KAIKKI ASIAT OVAT YHTÄ, ETTÄ KAIKKI OLENNOT OVAT YHTÄ. (B1, S6, 92)

 

I. EI OLE OLEMASSA TODELLISTA (TAI IKUISTA) POLARITEETTIA

RA: Totuudenmukaisesti ei ole olemassa oikeaa tai väärää. Ei ole polariteettia, sillä kaikki tulee täsmäytymään jossain kohtaa tanssissanne läpi mieli/keho/henki -kompleksinne jolla te viihdytätte itseänne. Tämä uskomus polariteettiin on valinta, sen sijaan että ymmärtäisitte täyden ajatuksen ykseyden joka sitoo kaikki asiat yhteen.

Te olette jokainen asia, jokainen olento, jokainen tunne, jokainen tilanne.

Te olette ykseys. Te olette äärettömyys.

Te olette valo/rakkaus, rakkaus/valo.

Te olette.

Tämä on Yhden Laki. (B1, S1, 67)

Yhden Lakia, vaikka se on kaikkien sanojen ulkopuolella, voidaan approksimoida sanomalla että kaikki asiat ovat yhtä; ei ole polariteettia, ei oikeaa tai väärää, ei epäharmoniaa, vaan ainoastaan yksi identiteetti. KAikki on yhtä; ja se yksi on rakkaus/valo, valo/rakkaus, Ääretön Luoja. (B1, S4, 85)

YHDEN LAKI SANOO ETTÄ KAIKKI ASIAT OVAT YHTÄ LUOJAA. TÄTEN LUOJAN ETSIMINEN TAPAHTUU EI AINOASTAAN MEDITAATIOSSA JA ADEPTIN TYÖSSÄ, VAAN JOKAISEN HETKEN KOKEMUKSESSA. (B3, S57, 49)

SINUN JOKAISESSA INFINITESIMAALISEN PIENESSÄ OSASESSA ASUU YKSEYS KAIKESSA SEN VOIMASSAAN. (B1, S15, 146)

RA: Luojan ykseys on olemassa, ei ainoastaan itsetietoisissa olennoissa, vaan myös kaikkein pienimmissä materiaalisissa osissa jotka Rakkaus on luonut. (B2, S47, 111)

RA: Jokainen mieli/keho/henki -kompleksi on uniikki Yhden Luojan osa. (B2, S29, 22)

JIM MCCARTY: “Kaikki tapahtumat ovat illuusioita tai mysteerejä koska jokainen esittää Yhtä Luojaa yksissä tai toisissa vaatteissa, tarjoten meille enemmän tai vähemmän mahdollisuuksia löytää rakkautta, iloa, tasapainoa ja täydellisyyttä joka hetki.” (B5, 56)

 

II. EDISTYS TIHEYKSIEN LÄPI TAPAHTUU KAIKISSA GALAKSEISSA

KYSYMYS: Onko elämän kehittyminen toisissa galakseissa samanlaista meidän omaamme verrattuna? (B1, S16, 156)

RA: Kehittyminen on lähellä samaa, ainoastaan pienillä variaatioilla.

KYSYMYS: Silloin Yhden Laki on todella universaali kun se luo kehityksen kohti kahdeksatta tiheyttä kaikissa galakseissa. Pitääkö tämä paikkansa? (B1, S16, 156)

RA: Tämä pitää paikkansa.

RA: Tämä Yhden Äärettömän Luojan Äärettömän tiedon oktaavi on sellainen läpi Yhden Äärettömän Luomakunnan, joissa esiintyy ali-logosten ohjelmoimaa vaihtelua siellä mitä kutsutte suuriksi galakseiksi sekä pieniksi galakseiksi. Nämä vaihtelut eivät ole merkittäviä, mutta niitä voidaan verrata eri alueisiin joissa käytetään saman äänen värähtelyjä eri ääntämistavoilla. (B3, S71, 159)

 

11. ENSIMÄISEN TIHEYDEN LAAJENNUS:

UNOHDUKSEN HUNTU JA HÄMMENNYKSEN TIE

 

I. UNOHDUKSEN HUNTU

A. HUNTU SAA SINUT UNOHTAMAAN TODELLISEN IDENTITEETTISI JA TARKOITUKSESI

RA: Tämä on ainoa unohduksen paikka. On tarpeellista kolmannen tiheyden olennolle unohtaa mikä hän todella on, niin että hämmennyksen tai vapaan tahdon mekanismit voivat toimia juuri yksilöllistetyn tietoisuuskompleksin parissa. (B1, S21, 193)

RA: Hunnutusprosessi on tila/ajan ilmiö; se ei ole läsnä metafyysisessa maailmassa (aika/tila). (B4, S83, 73)

RA: Ilman huntua mieli ei jää kiinni ajan illuusioon. (B4, S85, 94)

KYSYMYS: Miksi olennon täytyy tulla inkarnaatioon ja menettää tietoinen muistinsa siitä mitä hän haluaa tehdä? Miksei hän voi saavuttaa samaa asiaa inkarnaatioiden välillä kun olento on tietoinen siitä mitä hän haluaa tehdä? (B2, S50, 132)

RA: JOS EI OLISI VÄÄRINYMMÄRRYKSEN POTENTIAALIA… EI OLISI KOKEMUSTA. (B3, S54, 24)

KYSYMYS: Ensimmäinen muutos, joka tehtiin vapaan tahdon laajentamiseksi, oli tehdä tietoisen mielen ja alitajuisen mielen välinen kommunikaatio suhteellisen ei-saatavillaolevaksi toinen toiselleen inkarnaation aikana. Pitääkö tämä paikkansa? (B4, S79, 40)

RA: Me kutsuisimme olosuhdetta mieluummin suhteellisen mysteerintäyteiseksi kuin suhteellisen ei-saatavillaolevaksi. (B4, S79, 41)

[Huom: Unet ovat selvästikin erittäin yleinen keino jonka avulla tämä ”mysteerintäyteinen” kommunikaatio tapahtuu, niin kuin on myös standardi visionäärinen kokemus.]

 

B. HUNTU JAKAA MIELEN TIETOISEEN JA TIEDOSTAMATTOMAAN OSAAN

KYSYMYS: Idea oli luoda jonkin tyyppinen huntu tietoisen ja alitajuisen mielen välillä. Pitääkö tämä paikkansa?

RA: Tämä pitää paikkansa.

KYSYMYS: Se on mahdollisesti Logoksen suunnitelma sallia tietoiselle mielelle suurempi vapaus ensimmäisen vääristymän alla osittamalla se alitajuisesta mielestä, jolla oli suurempi kommunikaatio koko mielen kanssa… mikä täten salli tietoisuuden ”sivistymättömien” osien syntymisen. Pitääkö tämä paikkansa?

RA: Tämä pitää karkeasti paikkansa. (B4, S79, 41)

 

II. HÄMMENNYKSEN LAKI

A. RA EI ANNA INFORMAATIOTA JOKA RIKKOISI HÄMMENNYKSEN LAKIA

RA: On olemassa raja jonka yli informaatio (jos Ra antaisi sellaista) olisi hämmennyksen lain rikkomista. (B3, S58, 53)

RA: Ei ole ymmärryksemme, että meillä olisi oikeus tai velvollisuus jakaa käsityksiämme mistään aiheesta, paitsi filosofiasta, ilman suoraa kysymystä. (B1, S2, 73)

RA: Ellei kysymys pidä sisällään potentiaalia rikkoa vapaata tahtoa vastauksen muodossa, me tarjoamme vastauksemme — jopa silloinkin jos kysymys on vähämerkityksellinen. (B1, S6, 95)

KYSYMYS: Auttaisiko jos Ra kuvaisi tekniikoita joita Ra käytti kun Ra oli kolmannessa tiheydessä kehittymässä henkisesti? (B3, S64, 98)

RA: Tuo kysymys on Hämmennyksen Lain tuolla puolen. (B3, S64, 98)

 

B. OTTAAKO RA MUKAAN VÄÄRÄÄ DATAA?

KYSYMYS: Jos minä olisin Ra:n paikalla nyt, ensimmäinen Yhden Lain vääristymä saattaisi saada minut sekoittamaan väärää dataa todellisen informaation kanssa jota olisin välittämässä tälle ryhmälle. Teettekö te niin?

RA: Me emme tee tarkoituksellisesti niin. Kuitenkin, tulee aina olemaan jonkin verran hämmennystä. Ei ole aikeemme luoda väärää informaatiota, vaan ilmaista Yhden Luomakunnan Äärettömän Mysteerin tunnetta sen äärettömässä ja älykkäässä ykseydessä. (B1, S18, 170)

 

III. ”YHTÄLÄISEN AJAN” SÄÄNTÖ:

MAHDOLLISUUS, MOLEMMILLE POLARISAATIOILLE, TULEE TASAPAINOTTAA

(1) ESIMERKKI MALDEKISTA

KYSYMYS: Miten Liitto lähetti tämän rakkauden ja valon maldekilaisille sen jälkeen kun he olivat tuhonneet planeettansa?

RA: Liiton planetaaristen olentojen keskuudessa oli niitä, jotka omien planeettojensa piirissä, eivät tehneet muuta kuin lähettivät valoa ja rakkautta — puhtaina virtauksina — niille jotka kutsuivat. Tämä ei ole konseptuaalisen ajattelun muoto, vaan puhdasta ja erilaistumatonta rakkautta. (B1, S21, 195)

KYSYMYS: Vaatiko Yhden Lain ensimmäinen vääristymä että yhtä paljon aikaa annettiin itseään palvelevalle ryhmälle?

RA: Tässä tapauksessa se ei ollut tarpeellista tiettyä aikaa, sillä näiden Maldekin olentojen suuntautuminen oli sellainen, että Liiton antamaa apua ei havaittu. (B1, S21, 195)

KYSYMYS: Koska sitä ei havaittu, sitä ei ollut tarpeellista tasapainottaa. Pitääkö tämä paikkansa?

RA: Tämä pitää paikkansa. Se mikä on tarpeellista tasapainottaa on tilaisuus. Kun on tietämättömyyttä, ei ole tilaisuutta. (B1, S21, 195)

 

(2) ESIMERKKI KAHDEN AKTIIVISEN KEHON LAPSISTA

TOTEAMUS: On monia lapsia jotka nyt ovat näyttäneet kyvyn taivuttaa metallia ajatuksen voimalla, mikä on neljännen tiheyden ilmiö. (B3, S63, 91)

RA: Nämä olennot ovat niitä jotka inkarnoituvat kaksi kehoa aktiivisena. Tämä siirtymäkeho on sellainen joka kykenee ymmärtämään neljännen tiheyden värähtelykomplekseja kun sisäänvirtaukset kasvavat ilman samanaikaista häiriötä kolmannen tiheyden keholle. Jos kolmannen tiheyden olento olisi sähköisesti tietoinen täydellisesti neljännestä tiheydestä, kolmannen tiheyden kentät hajoaisivat, johtuen epäyhteensopivuudesta. (B3, S63, 90)

KYSYMYS: Onko syy se, että he voivat taivuttaa metallia mielellään, ja viidennen tiheyden Vaeltajat eivät voi, se että näillä lapsilla on neljännen tiheyden keho aktivoituneena?

RA: Tämä pitää paikkansa. Vaeltajien mieli/keho/henki on aktivoitunut vain kolmannen tiheyden tasolla ja se altistuu unohdukselle, joka voidaan läpäistä kurinalaisella meditaatiolla ja työskentelyllä. (B3, S63, 92)

KYSYMYS: Nämä lapset eivät riko ensimmäistä vääristymää koska he ovat lapsia nyt ja he eivät tule olemaan tarpeeksi vanhoja todella vaikuttaakseen ihmisten polarisaatiovalintaan ennen kuin siirtymä sadonkorjuun aikaan on jo huomattavan pitkällä. Kuitenkin, Vaeltajat, jotka ovat tulleet tänne, ovat vanhempia ja heillä on suurempi kyky vaikuttaa ihmisten polarisaatioon. Heidän tulee toteuttaa vaikuttamisensa heidän unohdusprosessin läpäisykykynsä funktiona jotta he toimisivat ensimmäisen vääristymän piirissä. Pitääkö tämä paikkansa? (B3, S63, 92)

RA: Tämä pitää varsin paikkansa.

RA: Se olisi ensimmäisen vääristymän (vapaa tahto) loukkaamista jos Vaeltajat läpäisisivät unohduksen niin pitkälle, että he aktivoisivat tiheämmät korkeamman tiheyden kehonsa ja näin kykenisivät elämään jumalan kaltaisella tavalla. (B3, S65, 111)

 

12. VAPAAN TAHDON LOUKKAAMINEN

I. JEESUS EI LOUKANNUT VAPAATA TAHTOA

KYSYMYS: Mikä oli Jeesuksen suuntautuminen tämän tyyppisen kommunikaation suhteen (evankelistojen käyttämä kommunikaatiotyyli)? (B3, S73, 173)

RA: Jeesus tarjoutui olemaan opettaja niille jotka kokoontuivat kuulemaan, ja jopa silloin hän puhui kuin hunnun läpi, jotta hän jättäisi tilaa niille jotka eivät halunneet kuulla. (B3, S73, 173) [Huom: Tämä tarkoitti että Jeesus puhui vertauskuvin, eli symbolismin ja metaforien avulla, säilyttääkseen Vapaan Tahdon Lain.]

 

II. MIKSI HÄNEN MAAGISET TEKONSA EIVÄT LOUKANNEET VAPAATA TAHTOA?

KYSYMYS: Vaikuttaisi siltä, että Jeesuksen tekemien ihmeiden näkeminen kaventaisi vapaata tahtoa jossain määrin, kun ilmeisen maaginen sattuma tapahtui adeptin työn tuloksena. Voisitko puhua tästä paradoksista joka on välittömästi ongelma kenelle tahansa joka tekee parannustyötä. (B3, S73, 173)

RA: Me olemme Yhden lain nöyriä viestintuojia. Meille ei ole olemassa paradokseja. Teot jotka vaikuttavat maagisilta ja näin tuntuvat loukkaavan vapaata tahtoa eivät, itsessään, tee niin, sillä jokainen silminnäkijä näkee sen minkä haluaa nähdä. (B3, S73, 173)

 

III. VAPAASEEN TAHTOON VAIKUTTAMINEN TAPAHTUU JOS VÄITTÄÄ PARANEMISEN LÄHTEVÄN PARANTAJASTA

RA: Vapaan tahdon häiintä tapahtuu maagisessa parannuksessa vain jos niin tekevä olento ottaa kunnian paranemisesta itselleen, ja väittää sen johtuvan hänen taidoistaan. Hän joka sanoo, että parannusteko ei ole peräisin niistä, vaan ainoastaan niiden kautta, ei riko vapaata tahtoa. (B3, S73, 173)

 

13. ÄÄRETTÖMYYDEN MYSTEERI

I. ÄÄRETTÖMYYDEN KÄSITTÄMINEN MYSTEERIN KAUTTA

RA: Tapahtumilla, jotka meidän sallitaan tarjota, mysteeri ja tuntemattomat ominaisuudet on toivottu aie ajatella että te ihmiset tajuaisitte äärettömyyden, ja silloin ja vain silloin, on mahdollista avata portti Yhden Lakiin. (B1, S7, 99)

RA: Olento, joka saavuttaa älykkään äärettömyyden, kaikkein useimmin havaitsee tämän kokemuksen olevan sanomattoman perustavaa laatua. Ei ole tavatonta, että olento välittömästi haluaa inkarnaationsa loppuvan.

Kuitenkin, halu kommunikoida tai käyttää tätä kokemusta muiden auttamiseksi on äärimmäisen vahva. (B2, S34, 51)

 

II. MYSTEERIIN VERHOTTU

KYSYMYS: Älykkään äärettömyyden käsite on se joka laajenee ulospäin kaikkiin suuntiin kaikkialla. Se laajenee ulospäin tasaisesti jokaisesta pisteestä kaikkialle valon nopeudella. Pitääkö tämä paikkansa?

RA: Tämä käsite ei pidä paikkaansa niinkuin ei mikään älykkään äärettömyyden käsite. Kuitenkin käsite pitää paikkansa yhden tietyn Logoksen kontekstissa, tai Rakkauden, tai tämän Luojan keskittymässä. Se yksi erottamaton älykäs äärettömyys, polarisoimaton, täydellinen ja kokonainen, on mysteeriin verhotun olemuksen makrokosmos. (B2, S28, 10-11)

[Huom: Tri. Elkinsin kysymys pohjaa Dewey Larsonin fysiikan käsitteisiin. Ra:n vastaus antaa ymmärtää, että fysiikan lait tässä tietyssä galaksissa eivät välttämättä ole samat kuin muissa galakseissa, sillä galaksi/Logos itse luo viitekehyksen tiheyksien Oktaaville sen omalla uniikilla tavalla.]

Eksopolitiikka, UFOt, Paranormaalit ilmiöt, Tietoisuus

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com