Kuvat

Punaisena hehkuva UFO Canes Venatici -tähtikuviossa

Taivastarkkailija New Mexicon Aztecista tarkkaili Canes Venatici -tähtikuviota teleskoopilla, kun hän kuvasi uskomattoman punaisena hehkuvan esineen, joka matkasi uskomattoman matkan avaruudessa vain kolmessa minuutissa.

Tarkkailija kertää: Toukokuun 8. päivänä 2018 olin takapihallani valokuvaamassa tähtiä. Kohteinani oli pari galaksia kevättaivaalla, NGC4631 ja NGC4656 Canes Venaticin tähtikuviossa.

Kalusteenani oli 103mm apokromaattinen refraktori ja Canon EOS 6d DSLR.XX. Kuvasin 3 minuutin frameja tuolloin. Kappale ilmaantui yhteen frameistani sen liikkuessa näkökentän läpi.

Ensivaikutelmani oli, että kyseessä on jokin satelliitti tai korkealla lentävä kone. Eräs valokuvistani näytti kuinka kaukaa kappale liikkui framen poikki tänä 3 minuutin aikana.

Jatkoin galaksien kuvaamista toiset 3 minuuttia aikeenani poistaa tämä freimi kaikkien 15 freimin joukosta, jotka otettaisiin lopulta lopulliseen vedokseen mukaan.

Kappale ei ilmaantunut muihin freimeihini ja en nähnyt enää mitään vastaavaa uudestaan samana iltana.

Galaksin (NGC4631), jonka ohitse kappale lensi, dimensiot olivan noin 10′ x 1.5′ kaariyksikköä. Joten kappaleen on täytynyt olla aika pieni. Sen astronomiseksi magnitudiksi estimoitiin 8.0.

MUFONin tapaus 91964.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

UFO-valokuva New Hampshiresta

Näissä kahdessa valokuvassa, jotka on otettu toukokuun 1. päivänä 1980 Weston Towerin juurella New Hampshiren Manchesterissa, näkyy hehkuva UFO, joka on laskeutunut.

Valokuvaaja kykeni ottamaan vain pari nopeaa räpsäisyä ennen kuin se katosi, mutta UFO yhtäkkiä leijaili sekunnin, kääntyi ja lähti pois.

MUFONin tapaus 91527

Kaksi alkuperäistä kuvaa, jotka otettiin toukokuussa 1980.

Näistä uskomattomista kuvista näkyy UFOn lisäksi myös avaruusolentopilotti.

Kuva yllä: Avaruusolento katsoo vasemmalle – Kuva alla: Avaruusolento katsoo suoraan kameraan

Mystisiä valoja ilmaantuu taivaalle tyhjästä

Blop02 havaitsi kirkkaita välähdyksiä taivaalla noin kello 20:40 huhtikuun 18. päivänä 2018 Thüringenissa Saksassa. Hänellä ei ole ideaa siitä mikä tämä ilmiö voisi olla ja mikä sen on aiheuttanut.

Valoanomalioita voitaisiin parhaiten kuvata plasmapallojen sarjaksi, joka samanaikaisesti välähtää isona välähdyksenä, sitten himmenee ja katoaa.

Omituinen tapaus sattui useita kertaa peräkkäin ja näyttää siltä kuin jokin ampuisi jonkinlaisia plasmapalloja tuntemattomasta sijainnista taivaalta tai avaruudesta.

Katsokaa näitä kuvia lentävistä lautasista!

Kaksi vanhaa mustavalkokuvaa ovat peräisin vanhalta ukolta. Niissä näkyy yksityiskohtaisesti lentäviä lautasia Starksin yllä Mainen osavaltiossa.

Koska kuvat on otettu 1950-luvulla, on toki aina kysymys olemassa myös siitä ovatko nämä lautaset ihmisten natsitiedoilla rakentamia valealuksia vaiko avaruusolentojen aluksia.

Mufonin tapaus 91403.

Kuva kolmesta UFOsta suurennettuna.
Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vaeltaja kuvasi pyöreän esineen Portugalissa

Suurta pyöreää esinettä seurasi toinen esine Vila Realin vuoren yllä Portugalissa. Vaeltaja kuvasi tilanteen vuorella.

Onko kyseessä UFO vai voisiko se olla drone joka lentää ilmassa?

Silminnäkijä kertoo: Olin vaeltamassa vuorella ja ottamassa kuvia, kun havaitsin helikopterin kokoisen pyöreän esineen. Se lensi hiljaa ja liian nopeasti, joten aloin kuvaamaan välittömästi. Menetin tätä tehdessäni näköyhteyden esineeseen.

Kun katsoin taas taivaalle nähdäkseni missä esine menee, toinen esine samalla nopeudella liikkui samaa polkua.

Esineet matkasivat kaakosta luoteeseen yli 300 kilometrin tuntinopeudella, noin 100 tai 200 metrin korkeudella ja alle 3km etäisyydellä havaintopaikasta. MUFONin raportti tapauksesta.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

18 tuhatta UFO-havaintoa visualisoitu kartalla

Joka vuosi raportoidaan noin 70 tuhatta UFO-havaintoa ympäri maailman. Ja uskoitpa sitten niiden todenperäisyyttä tai et, me kaikki olemme tavanneet jonkun joka on varma siitä että on nähnyt jotain outoa. Jotta saisimme paremman ymmärryksen siitä mitä nämä UFO-havainnot tarkoittavat suuressa mittakaavassa, Stepchild GPU -artisti on visualisoinut dataa yli 18 tuhannesta raportoidusta UFO-havainnosta.

93dd7e33651760.56b289a75355c

Kartoilla näkyy dataa havaintojen mukaan (vihreät pisteet) ja havainnon keston mukaan (valkoiset pisteet). Kuten näet, USA on valoisa kuin joulukuusi verrattuna muuhun maailmaan.

Voisivatko nämä havainnot olla USA:n hallituksen kokeiluluontoisia lentokoneita tai säähavaintopalloja? Onko Amerikassa oikeasti enemmän UFOja, vai etsivätkö amerikkalaiset vain aktiivisemmin niitä?

Visualisaation ihailemiseksi ei tarvitse uskoa avaruusolentoihin. Jokainen noista valoista esittää jotain joka etsii jotain. Jokaisen noiden vihreän valon lähteessä on mieli joka etsii yhteyttä pimeässä. Nämä eivät ole vain datapisteitä kartalla; ne ovat majakoita. Tulkaa. Ollaan yhdessä. Meillä on tacoja.

Stepchild GPUn töitä lisää täällä.

 

Artikkelin julkaissut Visual News

Britannian kansallisarkiston tuoreita UFO-aarteita

Heinäkuussa tehtiin julkiseksi useita ”UFO-tiedostoja” Britannian kansallisarkistossa Kew’ssa, Lontoossa. Tämä mainittiin useissa eri artikkeleissa (esim täällä: www.dailymail.co.uk…) sekä myös Ancient Aliensin 12. kauden kolmannessa jaksossa, joka käsitteli Rudloen kartanoa.

Näihin tietoihin käsiksi pääsemiseksi sinun tulee rekisteröityä kansallisarkistoon etukäteen (www.nationalarchives.gov.uk…), antaa heille henkilöllisyystodistus, valokuva ja pyyntö etukäteen tiedoista joita haluat katsella. Kun olet rekisteröitynyt, sinut viedään lukittavaan huoneeseen joka on erillään lukusaleista jotta he voivat tarkkailla sinua yksisuuntaisen peilin lävitse, kun luet ”UFO-tietoja”.

Kysymyksiä nousee heti esiin kun näiden paperien ääressä istuu. Miksi ne ovat olleet salaisina niin pitkään — jos hallitus ei usko niissä olevan mitään erikoista?

Tuli selväksi että heidän on täytynyt käyttää suuria määriä veronmaksajien rahoja tällaisen laitoksen rahoittamiseen. Hallitus ilmoittaa, että tämä yksikkö on nyt suljettu, mutta uutisartikkelit joitain viikkoja sitten raportoivat, että nämä raportit ovat nyt ilmailuviranomaisten hallussa. Auktoriteetin, joka on evännyt kansalta julkisen pääsyn kaikkein viimeisimpiin raportteihin.  www.dailymail.co.uk…

Huomattavaa viimeisimmässä julkaisussa on, että nämä olivat havaintoja ihmisiltä joita he pitivät uskottavina (joko poliisi tai viranomainen, erästäkin on kuvattu ”ei-juovaksi ja ei-huoraavaksi” joten tuossa raportissa täytyy olla jotain jonka takia se on salattu.

Siellä oli myös pyyntöjä Italian hallitukselta kokousta varten, ja havainto josa lisäinfoa on kerätty tutkalla Kyprokselta. Liitteinä ovat kopiot joistain raporteista. Huomaa myös Nick Popen työtä seuraava osio, jossa käsitellään hänen kirjaansa ja hänen työtään sinä aikana kun hän työskenteli laitoksella. Eräs asia joka kävi ilmi tästä, oli haluni lukea hänen kirjansa uudestaan — silloin kun hän lähti laitokselta, vallassaolijat olivat erityisen kiinnostuneita siitä mitä hän sanoo.

UFO-tapaus 19.10.82 tallentui tutkaan Kyproksella. Tämän dokumentin pohjalta tehtiin filmi, mutta se ei ollut tässä tiedostossa.

”Entisen armeijan tiedustelu-upseerin” käsin kirjoittama kirje.

Käsin kirjoitettu kirje entiseltä tiedustelu-upseerilta on varsin mielenkiintoinen, erityisesti kun siinä sanotaan:

”Olen aika varma kun UFO-havainnoista pidetään kirjaa tässä maassa, sattumus on parempi sana johtuen sen vakavasta uhasta asioille joka kiinnostaa hallituksen turvallisuuspalveluita .”

”fyysinen humanoidiolentojen hyökkäys, verta on otettu, seksuaalisia lähestymisiä on tehty, siemennestettä ja munasoluja on viety, ihmisiä jätetty kuolemaan.”

Onko ideoita kuka saattaisi olla kyseessä?

Siellä oli myös kirjeitä Michael Portillo hänen edustajan ominaisuudessaan 1980-luvulla, sekä joitain kirjeitä jollekin parlamentin ylähuoneessa — jotka saattavat olla kiinnostavia henkilöitä kun näiltä penätään totuutta.

Huomaa myös, kuinka yhdessä ”UFO-tiedostossa” oli valokopioita Eenokin kirjan sivuista, ja sivulla 35 alleviivaus jossa lukee:

”ja siellä oli yhteensä kaksi sataa jotka laskeutuivat Jaredin päivinä Hermon-vuoren kokoukseen” — ja käsinkirjoitettu muistiinpano jossa lukee ”200 vierailijaa avaruudesta Hermon-vuorella”.

Toivon näiden olevan kiinnostavia ja mahdollisesti tiedot niissä ovat palapelin paloja joita muut jäsenet ovat etsiskelleet.

Yritän laittaa jokaiseen kuvaan kuvatekstin paremmalla ajalla. Ladattavaa löytyy myös lisää.

 

Artikkelin julkaissut foorumin jäsen Above Top Secret -foorumilla

Pitkulainen tumma muoto Kanadassa

Heinäkuun 9. päivänä 2017 Kanadan Sanfordin asukas oli tekemässä heinää kun hän havaitsi jotain omituista tapahtuvan taivaalla.

Silminnäkijän mukaan oli kuin pilvet olisivat kanavoituneet kohti pimeää esinettä, joka ensisilmäyksellä näytti tummalta ihmishahmolta joka seisoo pilven päällä ennen muuttumistaan tummaksi pitkulaiseksi muodoksi.

Vaikka hänestä tuntui omituiselta näköhavainnon aikana, hän sen jälkeen näki pitkulaisen muodon ampuvan jotain ilmaan.

Koska oli pimeä ja hänellä oli paljon työtä tehtävänään, hän palasi takaisin työnsä pariin sen sijaan että olisi tuijottanut esinettä taivaalla. Mutta sitä ennen hän otti kuvia esineestä ja lähetti tiedostot MUFONille tutkimuksia varten.

Voit nähdä silminnäkijän alkuperäisen videon omituisesta tapauksesta, joka alkaa siitä hetkestä kun tumma pitkulainen muoto ampuu jotain ilmaan, seuraavan linkin takaa:

https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/85962_submitter_file2__20170709214833.mp4

Hehkuva meteoriitti osuu miehen takapihalle

Jay Sullivent kuuli kovan pamauksen ja ajatteli että nyt on tapahtunut autokolari hänen talonsa viereisellä tiellä Georgian Applingissa heinäkuun 21. päivä 2017.

Kuvat: CratersNews / Jay Sullivent.

CratersNewsin mukaan hän meni ulos juoksulenkille mutta autokolarin sijaan hän löysi ruohoon palaneen ympyräkuvion hänen takapihaltaan, savun edelleen noustessa siitä.

Lähemmäksi tultuaan hän löysi liekin ja pienen pinkin palasen kiveä kohdan keskellä ja päätteli että se oli pieni meteoriitti ennenkuin hän otti sen pois aukosta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Sikari-UFO höyryjunasta kuvattuna

Silminnäkijä lähti liikkeelle 1800-luvun  Durango & Silverton kapearaidehöyryjunalla joka menee vuorten ja kanjonien läpi toukokuun 8 päivänä 2017 noin kello 9 aamulla.

Junan matkatessa hän otti useita valokuvia henkeäsalpaavasta maisemasta kunnes hän pääsi Silvertoniin.

Myöhemmin illalla motellissa hän latasi kuvansa kamerasta läppäriin ja alkoi käydä niitä läpi. Hän huomasi yhdessä kuvasa että jonkinlainen esine tai linnunnäköinen esine oli taustalla.

Valokuvaaja sitten zoomasi valokuvaan ja havaitsi että se oli jonkinlainen esine vuorten yllä jota hän kuvasi sikarinmuotoiseksi ja raketinkaltaiseksi UFOksi.

Ainoa kerta kun hän näki esineen valokuvassa eikä koskaan havainnut sitä kun hän otti kuvan. Kuvia omituisista esineistä on lähetetty MUFONille.

 

Artikkelin julkaissut Blogger Tricks UFO Sightings Hotspot