Kuvat

Pitkulainen tumma muoto Kanadassa

Heinäkuun 9. päivänä 2017 Kanadan Sanfordin asukas oli tekemässä heinää kun hän havaitsi jotain omituista tapahtuvan taivaalla.

Silminnäkijän mukaan oli kuin pilvet olisivat kanavoituneet kohti pimeää esinettä, joka ensisilmäyksellä näytti tummalta ihmishahmolta joka seisoo pilven päällä ennen muuttumistaan tummaksi pitkulaiseksi muodoksi.

Vaikka hänestä tuntui omituiselta näköhavainnon aikana, hän sen jälkeen näki pitkulaisen muodon ampuvan jotain ilmaan.

Koska oli pimeä ja hänellä oli paljon työtä tehtävänään, hän palasi takaisin työnsä pariin sen sijaan että olisi tuijottanut esinettä taivaalla. Mutta sitä ennen hän otti kuvia esineestä ja lähetti tiedostot MUFONille tutkimuksia varten.

Voit nähdä silminnäkijän alkuperäisen videon omituisesta tapauksesta, joka alkaa siitä hetkestä kun tumma pitkulainen muoto ampuu jotain ilmaan, seuraavan linkin takaa:

https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/85962_submitter_file2__20170709214833.mp4

Hehkuva meteoriitti osuu miehen takapihalle

Jay Sullivent kuuli kovan pamauksen ja ajatteli että nyt on tapahtunut autokolari hänen talonsa viereisellä tiellä Georgian Applingissa heinäkuun 21. päivä 2017.

Kuvat: CratersNews / Jay Sullivent.

CratersNewsin mukaan hän meni ulos juoksulenkille mutta autokolarin sijaan hän löysi ruohoon palaneen ympyräkuvion hänen takapihaltaan, savun edelleen noustessa siitä.

Lähemmäksi tultuaan hän löysi liekin ja pienen pinkin palasen kiveä kohdan keskellä ja päätteli että se oli pieni meteoriitti ennenkuin hän otti sen pois aukosta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Sikari-UFO höyryjunasta kuvattuna

Silminnäkijä lähti liikkeelle 1800-luvun  Durango & Silverton kapearaidehöyryjunalla joka menee vuorten ja kanjonien läpi toukokuun 8 päivänä 2017 noin kello 9 aamulla.

Junan matkatessa hän otti useita valokuvia henkeäsalpaavasta maisemasta kunnes hän pääsi Silvertoniin.

Myöhemmin illalla motellissa hän latasi kuvansa kamerasta läppäriin ja alkoi käydä niitä läpi. Hän huomasi yhdessä kuvasa että jonkinlainen esine tai linnunnäköinen esine oli taustalla.

Valokuvaaja sitten zoomasi valokuvaan ja havaitsi että se oli jonkinlainen esine vuorten yllä jota hän kuvasi sikarinmuotoiseksi ja raketinkaltaiseksi UFOksi.

Ainoa kerta kun hän näki esineen valokuvassa eikä koskaan havainnut sitä kun hän otti kuvan. Kuvia omituisista esineistä on lähetetty MUFONille.

 

Artikkelin julkaissut Blogger Tricks UFO Sightings Hotspot

Avaruusolentoja Kristuksen ristiinnaulitsemiskuvassa

Salaliittoteoreetikot väittävät nähneensä oikean UFOn leijailemassa lähellä ristiä Kristuksen ristiinnaulitsemista esittävässä kuvassa. Fresko Georgian Svetitskhovelin katedraalissa näyttää pienen lentävän lautasen lähellä Jeesusta kun hänet ristiinnaulittiin.

Maalauksen tekijä on tuntematon, mutta salaliittoteoreetikot uskovat että tuntematon taiteilija yritti sanoa näiden lentävien lautasten olevan läsnä Jeesuksen kuoleman aikaan.

Mutta toiset ovat skeptisempiä. UFO-kirjailija Nigel Watson sanoo, että taiteilijat entisaikoihin käyttivät usein symbolismia tarinan kerronnassa jotta kuvalle saataisiin suurempi merkitys.

Watson selittää, että UFOt kuvassa esittävät valoa ja pimeyttä tai elämää ja kuolemaa. Jotkut taiteilijat ovat maalanneet auringon ja kuun, kasvoja tai enkeleitä kuvaamaan samanlaisia symbolisia elementtejä. Watson uskoo että maalauksessa ei ole avaruusolentoja.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Kaksi suurta UFOa Chelmsfordin yllä

Sivustakatselijat olivat hämmästyneitä siitä mitä he katselivat. Mies oli kuvaillut hämmästystään nähdessään kaksi suurta UFOa Chelmsfordin taivaalla.

Asukas, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen, näki kaksi esinettä taivaalla Manor Roadin yllä missä hän asuu maanantaina iltapäivällä (heinäkuun 17).

 

Kadulla seisova ihmisryhmä havaitsi kaksi UFOa, jotka olivat eri muotoisia.

Mies otti yhteyttä Essex Liveen sanoen että hän oli puutarhassaan kun hän näki ryhmän ohikulkijoita tuijottamassa jotain taivaalla.

”Kun katsoin taivaalle näin kaksi suurta esinettä taivaalla. Ne olivat pikimustia alta. Ne olivat varsin suuria ja aika korkealla. Ne ikäänkuin kierivät taivaan yli. Ensin luulin niiden olevan suuren ilmapallon osia, mutta ne eivät liikkuneet niin.”

”Sitten ihmettelin miten ne muovinpalaset olivat päätyneet taivaalle, mutta ne liikkuivat nopeammin kuin tuuli joka ei käynyt järkeen. Yksi oli melkein sylinterinmuotoinen ja toinen  oli pitkulaisempi. Se oli kovin omituista.”

”Ne eivät mitenkään voineet olla lentokoneita. Tässä kohtaa syöksyin sisälle hakemaan kameraani, mutta kun tulin takaisin, ne olivat liikkuneet hieman kauemmas, mutta onnistuin ottamaan muutaman kuvan.”

”En ole koskaan nähnyt mitään sellaista aiemmin. Minulla ei ole haluakaan mitä ne olivat. Ne tuntuivat olevan kuin kytköksissä toisiinsa kun ne jatkoivat liikettä samalla etäisyydellä toisistaan koko ajan.”

”Katselin niiden liikkuvan kauemmas kun ne leijailivat krikettikentän yli, mutta sitten kadotin ne näkyvistä. En osaa sanoa mitä ne olivat, minulla ei ole aavistustakaan.”

Mies on näyttänyt tämän jälkeen kuvia ”kuudelle tai seitsemälle” muulle ihmiselle ja kukaan ei ole kyennyt arvioimaan mitä ne voisivat olla.

 

Artikkelin julkaissut EssexLive

Havainto läpinäkyvästä aluksesta

Silminnäkijä havaitsi kiiltävän esineen taivaalla ajaessaan valtatie 175:a lähellä Kaufmania Teksasissa. Aluksi hän luuli sen olevan lentokone, mutta mitään ääntä ei kuulunut ja omituisen näköinen esine ei liikkunut.

Hän nopeasti otti kaksi valokuvaa kiiltävästä esineestä ennenkuin se katosi.

Katsoessaan kuvia hän oli hämmentynyt nähdessään läpinäkyvältä alukselta näyttävän esineen. Kuvat otettiin viime vuonna heinäkuun 19. päivänä 2016, ja lähetettiin MUFONille tapausnumerolla 84792.

Huom: Nämä hienot kuvat muistuttavat Wienin vuoden 2014 kuvaa massiivisesta läpinäkyvästä aluksesta kellumassa pilven yllä pari minuuttia ennen katoamistaan.

 

 

Artikkelin julkaissutUFO Sightings Hotspot

Omituinen humanoidinmuotoinen esine Uuden Seelannin yllä

Omituinen humanoidin näköinen esine on havaittu Uuden Seelannin taivaalla heinäkuun 1. päivänä 2017.

Valokuvaaja joka otti kuvat esineestä ei tiedä alkuunkaan mikä se on, vaikka hänellä oli tuntuma siitä että se voisi olla jonkinlainen kone.

Valokuvaaja kertoo tapauksesta: Otan valokuvia taivaasta aika usein ja päätin ottaa kuvia iltapäivällä pilvistä. En nähnyt tätä esinettä ennenkuin katsoin kuvia uudelleen ja havaitsin pisteen kahdessa kuvassa. Zoomattuani kuvaa huomasin omituisen muotoisen punaisen värisen esineen.

Muutamat ystävistäni ovat nähneet kuvat myös ja heillä ei ole ideaa siitä mikä voisi olla kyseessä. Olen yrittänyt zoomata ja filtteröidä tuloksetta. Tuntuu niinkuin se olisi osittain kone tai jotain mutta se ei näytä mitenkään tunnetulta. Olen lähettänyt kuvan MUFONille numerolla 84734.

Lisäksi: Olen yrittänyt myös analysoida esinettä ja minusta se näyttää eräänlaiselta humanoidilta joka pitää käsiään jonkinlaisen läppärin päällä, vai voisiko kyseessä olla ohjauspaneeli?

Kuvasiko silminnäkijä vahingossa niinkutsutun avaruuspuvun jollaista esim. NASAn astronautti Bruce McCandless on käyttänyt oltuaan avaruussukkula Challengerin ulkopuolella sukkulamission STS-41B aikaan vuonna 1984?
Voisiko kyse olla salaisesta avaruuspuvun testaamisesta uudella teknologialla joka muistuttaa humanoidia tai robottimuotoa?
Linkki kuvaan alkuperäiskoossa: https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/84734_submitter_file1__IMG0978.JPG

Omituisia esineitä Opportunityn Mars-kuvissa

Streetcap1 uskoo löytäneensä omituisia esineitä NASAn Opportunity-mönkijän ottamista kuvista vuonna 2005. Hän ihmettelee ovatko nämä esineet peräisin ulkoavaruudesta vai ei.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy jotain joka näyttää avaruusolennon alukselta, toisessa kuvassa näyttää olevan valkoinen marsilaisesine vähän matkan päässä.

Sosiaalisessa mediassa aiheesta on paljon keskustelua, kuten tavallista. Valkoinen marsilainen esine voi olla avaruusolento, humanoidi. Humanoidin takana on jotain suurempaa. Ensimmäisen kuvan alusta on pidetty mm. avaruusolentojen Mars-aluksena.

Epäilemättä Opportunityn ja Curiosityn kuvat ovat jo kertoneet hämmästyttävästä määrästä todistusaineistoa ”älyllisen” elämän olemassaolosta Marsissa, mutta jos katsomme tarkemmin kahta vuoden 2005 kuvan esinettä, on selvää että sillä ei ole mitään tekemistä avaruusolentojen, humanoidien tai minkään avaruusaluksen kanssa.

Alus on Opportunityn laskeutumislämpökilpi, kun taas marsilainen esine on auringonvalon heijastuma lämpökilven toisesta osasta.

Ylläolevat kuvat ovat Opportunityn ottamia vuonna 2005 (SOL 319 – SOL 344) ja niissä näkyy lämpökilven lisäksi useita muita laskeutumisessa käytetyn kilven osia.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Tulinen enkeliolento Coloradon taivaalla

Kesäkuun 21. päivänä 2017 pariskunta todisti omituista tapahtumaa Montrosen taivaalla Coloradossa.

Silminnäkijä kertoo: Katselimme auringonlaskua etupihallamme kun aviomieheni näki kirkkaita valoja lännessä, ja juoksin sisään taloon hakemaan puhelimeni ja aviomieheni juoksi hakemaan oman kameransa. Otimme kuvat ensimmäisestä.

Otin videota puhelimellani samalla kun hän otti kuvia toisesta joka tuli samasta suunnasta. Meillä on kuvia ja video. Paras kuvaus tälle olisi feeniks-lintu tai enkelimuoto.

Sen kehoon sylinterimäinen, ja sillä on mahdollisesti nenä joka osoittaa alas. Siivet olivat kaareutuneet ylöspäin 80 astetta kohti ilmakehää, ha ne olivat liekehtivän oranssin väliset, erittäin kirkkaat. Kolmionmuotoinen ja läpinäkyvä verho tuntui roikkuvan vasemman siiven päällä. Lisäksi näkyi kirkkaita orbeja, en ole varma kiersivätkö ne kaupunkiamme pari kertaa vai oliko niitä vain kaksi jotka seurasivat toisiaan.

Kesäkuun 21. päivänä oli pilvistä ja ne molemmat menivät koilliseen lännestä, liikkuen pilvien läpi, mutta eivät yhdessä. Ne tulivat toisensa jälkeen. Mahdollisesti kyseessä oli kaksi erillistä olentoa tai sitten se sama kiersi kaupunkia.

Me emme kyenneet visuaalisesti näkemään muotoa ennenkuin latasimme kuvat tietokoneellemme. Olimme innostuneita ja hermostuneita, sillä emme ole koskaan nähnyt konetta joka voisi näyttää niin paljon joltain joka on maapallon ulkopuolelta, eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun näemme UFOja. Tämä oli erilainen kerta kuin viimeiset kaksi jotka näimme Burger Kingin edustalla 4 vuotta sitten.

MUFONin tapaus 84548.

Video: https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/84548_submitter_file2__WP20170621004.mp4

Blogger Tricks

2 comment

Onko tässä punainen Kachina-tähti?

Valokuvaaja katseli taivasta kesäkuun 19. päivänä 2017 valmiina ottamaan kuvia pilvistä kun hän havaitsi pyöreän punaisen tähdenkaltaisen ilmiön taivaalla pilvikerrosten välissä.

Valokuvaaja kertoo: Olin takapihallani kello 9:34 PST Washingonin East Wenatcheessa katselemassa pohjoistaivaalle. Pilvikerrosten välistä havaitsin pyöreän pinkin esineen.

Tähdenkaltainen esine näkyi pohjoisessa ja se ei liikkunut kun aurinko laski länteen, ja kuu ei ollut täysi kuin vasta lauantaina.

Pilvi liikkui esineen eteen, ja sen jälkeen esine katosi.

Minulla oli vain muutama sekunti aikaa ottaa kuvia, jotka olen lähettänyt MUFONille numerolla 84503.

Kuvasiko valokuvaaja vahingossa punaisen Kachina-tähden?

Hopi-intiaanien vanhimpien mukaan punainen Kachina-tähti tuo mukanaan puhdistuksen päivän. Tuona päivänä kaikki maapallon olennot ja kaikki elämä muuttuu ikuisesti. Puhdistusta edeltää sanansaattajien saapuminen. He jättävät viestejä niille maapallolla jotka muistavat vanhat tavat.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot