Kuvat

Long Islandin UFO lentää Fijille asti

Marraskuun 29. päivänä 2018 valokuvattiin UFO Lautokassa, Fijillä, ja se näyttää olevan sama UFO kuin on valokuvattu lentämässä meren yllä Long Islandilla marraskuun 19. päivänä 2018.

Lautokan asukas on lähettänyt kuvan MUFONille sanomalla: Istuin ulkopuolella vilvoittelemassa kesäkuumalta 29 marraskuuta 2018. Kello oli noin 21.30 Fijin aikaa.

Tunsin kuin joku tarkkailisi minua, ja käännyin yhtäkkiä ympäri ottaakseni kuvia taivaasta joka oli leipäpuun ja papaijan taustalla. Olen tehnyt niin aiemminkin enkä ole nähnyt mitään omituista. Käytin puhelimeni kameraa salamalla.

Image left: Long Island UFO - Image right: Lautoka, Fiji UFO
Vasemmalla: Long Island UFO – Oikealla: Lautoka, Fiji UFO

Mutta tällä kertaa suurensin kuvaa läppärilläni ja näin kartiomaisen muodon taivaalla. Ilahduin ja huudahdin ”kiinni jäit”.

Juoksin ulos ja otin kuvia salamalla samasta paikasta, mutta esinettä ei enää koskaan näkynyt. Taivas oli edelleen tumma. Tämä osoitti minulle, että sen on täytynyt olla liikkuva esine.

Original Image of the Lautoka, Fiji UFO
Original Image of the Lautoka, Fiji UFO

Silminnäkijä puhuu kartiomaisesta muodosta, mutta yötaivaskuvan värejä muokkaamalla näkyy UFOn muoto joka on identtinen Long Islandin UFOn kanssa.

Ihan kuin UFO olisi liikkunut Long Islandilta Lautokalle 14 tuhannen kilometrin päähän.

Image left shows the Long Island UFO - Image right shows the Lautoka, Fiji UFO
Image left shows the Long Island UFO – Image right shows the Lautoka, Fiji UFO

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

AATIP/AAWSAP: Julkisesti meille tarjolla oleva tieto Pentagonin UFO-ohjelmista

Johdanto

Minulta kysyttiin eräänä päivänä kysymys. Se kuului ”Miten paljon virallista dokumentaatiota on saatavilla julkisesti Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) ja Advanced Aerospace Weapon System Applications Program (AAWSAP) -ohjelmista?” Tähän kysymykseen vastaamista varten tarvitsee tehdä lista, jonka voit lukea alta. Paljon laajempaan listaukseen sekä viitteisiin massamedian materiaaliin AATIP/AAWSAP-ohjelmista ohjaisin teidät kohti journalisti Giuliano Marinkovicin loistavaa työtä.

Elokuu 2008

Elokuun 18. päivänä 2008, Virginia Contracting Activity, joka sijaitsee Bolling-ilmatukikohdassa, Washingtonissa, julkaisi 32-sivuisen tilauslomakkeen numero HHM402-08-R-0211. Virginia Contracting Activity on puolustusvoimien tiedustelupalvelun (Defense Intelligence Agency, DIA) tilaustoimittaja. Tilaus oli hiukan muutettu, josta oli versiot elokuun 20 päivältä 2008 ja 22 elokuuta 2008.

Lähde: http://www.fbodaily.com/archive/2008/08-August/20-Aug-2008/FBO-01643684.htm

 

Tilauksen liite 1, jonka päivämäärä on 18. heinäkuuta 2008, luonnostelee ohjelman tavoitteet.

Lähde: http://www.fbodaily.com/archive/2008/08-August/20-Aug-2008/FBO-01643684.htm

 

”Tämän ohjelman tavoite on ymmärtää näiden sovellusten fysiikkaa ja toimintaa, sikäli kun ne soveltuvat pitkäaikaiseen ulkopuoliseen uhkaan, esim. nykyhetkestä vuoteen 2050. Pääasiallinen fokus on läpimurtoteknologioissa ja sovelluksissa jotka luovat epäjatkuvuuskohtia nykyisten teknologiatrendien evoluutioon.” Tekniset tutkimukset 12 eri alalla mainittiin, mm. työntövoima, stealth-alusten näkymättömyyden vähentäminen ja ihmisten vaikutukset.

Tarjouskilpailun viimeiset päivät olivat 5. syyskuuta 2008. Kuitenkin, huolimatta laajamittaisesta USA:n hallituksen alihankinnasta, mukaanlukien ne jotka onj listattu näissä lähteissä: Federal Business Opportunities; US Department of Defense Contracts; ja USA government spending, kukaan ei kyennyt löytämään julkista ilmoitusta yrityksestä joka oli voittanut tarjouskilpailun.

Minä kykenin, kuitenkin, paikallistamaan verkkosivun varmuuskopion päivämäärällä 12. syyskuuta 2008, jossa on listaus uramahdollisuuksista Bigelow Aerospace Advanced Space Studies -yrityksessä (BAASS), mikä sopi niihin asiantuntija-aloihin jotka on listattu DIA:n anomuksessa. Käytetty kieli työpaikkailmoituksissa sisälsi samoja käsitteitä kuin anomuksessa. Näin voidaan päätellä, että BAASS oli se joka voitti tarjouskilpailun, vaikka sitä ei kerrottu julkisesti.

Las Vegasissa asuva journalisti George Knapp haastatteli Robert Bigelowia  Coast to Coast AM:n radiolähetykseen syyskuussa 2008 BAASS:n työstä. Bigelow ei kuitenkaan maininnut että rahoitus tuli DIA:lta. Knapp vuoden 2018 radiohaastattelussa sanoi myös, että oli vain yksi muu tarjoaja sopimukselle, ja se oli Lockheed Martin.

Verkkotekstissä toukokuun 4. päivältä  2018, jonka on kirjoittanut George Knapp ja Matt Adams, sanottiin inter alia, ”Elokuussa 2008 DIA julkaisi anomuksen tarjouksille. Viikkoja myöhemmin sopimus annettiin Bigelow Aerospacelle, tuolloin hinta oli $10 miljoonaa.” Kirjoitettu teksti oli sisälsi seuraavat kuvat:

Lähde: https://www.lasvegasnow.com/news/i-team-documents-prove-secret-ufo-study-based-in-nevada/1160375205

 

Anomuksen kopiossa jonka löysin, kohdat 17a ”Toimeksiantaja” ja 26 ”Loppusumma” ovat tyhjiä. Knapp/Adams-versiossa ne on täytetty, mikä sanoisi että Knappilla/Adamsilla on sellainen osa sopimuksesta mikä sanoo, että BAASS on sopimuksen toimittaja. Kuitenkin tämä ”sopimus” ei ole kokonaisuudessaan tuotu julkisuuteen.

Tiivistelmänä, meillä on tämä dokumentti AAWSAP:sta. Kuitenkin pitää todeta, että missään kohtaa anomuksessa ei sanota että AAWSAP liittyy UFO-tutkimukseen.

24. kesäkuuta 2009

Huhtikuun kolmantena 2018 amerikkalainen tutkija John Greenwald sai sähköpostin Andricia Harrisilta, MAJ USARMY OSD PA (USA). Siinä luki ”AATIP on rahoitettu heinäkuun 2008 lisäbudjetista (senaattori Reidin lisäys). Sen mandaatti on luonnosteltu vuoden 2009 kirjeessä Reidiltä DSD:lle…”

Lähde: http://www.theblackvault.com/casefiles/to-the-stars-academy-of-arts-science-tom-delonge-and-the-secret-dod-ufo-research-program/#

 

Harris neuvoi Greenwaldia, että hänellä ei olisi kopiota kirjeestä hallussaan.

Ruotsalainen tutkija Roger Glassel kommunikoi myös majuri Harrisin kanssa. Vastaus sähköpostiin mainitsi myös Reidin vuoden 2009 kirjeen.  (Katso päivitys tämän postauksen lopussa.)

Kesäkuun 28. päivän 2018 KLAS TV-jutussa toimittajat George Knapp ja Matt Adams paljastivat, että heillä oli kopio kirjeestä, ja jutussa oli seuraavat kuvat:

Päätin etsiä kopiota entisen senaattori Reidin kongressidokumenteista, jotka löysin arkistoituna Nevada-Renon yliopistosta. Kirjoitin Harry Reidin arkistoijalle Ian M McGlorylle, joka sähköpostissaan päivämäärällä 31.7.2018 sanoi, että johtuen kokoelman suuruudesta ”me emme juuri nyt kykene löytämään jotain niin erityistä jota etsit.”

Onneksi 25.7.2018 toimittajat George Knapp ja Matt Adams julkistivat kokonaan neljän sivun kirjeen, joka on alla:
Esitin kirjeen koko tekstin blogipostauksessa heinäkuun 29. päivä 2018.

Lyhyesti, kirje sanoi että syyskuussa 2008 kongressi oli myötämielinen DIA:n arvioida ”pitkäaikaiset kehittyneet ilmailu-uhat”. Tämä on selkeä viittaus vuoden 2008 DIA-anomukseen AASWAPille, vaikka Reid viittaa ohjelmaan AATIP:na. Reid vihjailee puolustusministeriölle että ohjelma muutettaisiin ”Rajatun pääsyn erikoisohjelmaksi”. Tulisi huomata, että kuten DIA:n anomuksessa, ei tässäkään ole mainintaa ”UFOista”.

2009

Elokuun 7. päivänä 2018 useita asioita paljastettiin, jotka olivat olleet amerikkalaisella verkkosivuilla, mitkä liittyvät tutkimukseemme. Näiden joukossa oli sarja jpg-kuvia joissa näkyi AATIP-slaideja briiffauksesta. Näitä ei koskaan ollut aiemmin jaossa. Kirjoitin sisällöstä blogipostauksessa 9. elokuuta 2018. Slaideissa oli seuraava teksti:

** A request for the establishment of a special-access-program for specific parts of AATIP

** Tarkoittaa, että AATIP-missioon kuului ”Tarkemmin identifioida, ymmärtää ja hyödyntää erittäin kehittyneen teknologian ja periaatteiden sukupolvea…”

** ”Etukäteistodistusaineisto viittaa siihen, että USA on kykenemätön puolustamaan itseään tällaisia teknologioita vastaan…”

Näihin on viitattu vuoden 2008 DIA:n AAWSAP-anomuksessa, vaikka näissä slaideissa ohjelmaa nimitetään AATIP:ksi.

2010

Coast to Coast radio show / George Knapp haastatteli tammikuun 28. päivä 2018 tri. Eric W Davisia. Davis luonnosteli hänen alihankintaroolinsa BAASS:ssa. Eräs asioista, jonka hän ja EarthTech Internationalin kollegansa Hal Puthoff tilasivat, oli 38 asiantuntijan tutkimuksen sarja. DIA valmisteli joukon puolustustiedustelun referenssidokumentteja (Defense Intelligence Reference Documents, DIRDs) näistä tutkimuksista. DIA-dokumentit kertoivat, että nämä viittasivat AAWSAP:n. EarthTech-verkkosivulla on kuuden tällaisen dokumentin lista, joka on alla:

Lähde: http://earthtech.org/pubs/davis/

 

Internet-haku paljasti, että kaksi ylläolevaa Davisin DIA AAWSAP -dokumenttia oli verkossa jo 18. joulukuuta 2017 Corey Gooden pyörittämällä verkkosivulla.

Kolmas DIA AAWSAP DIRD tuli esiin George Knappin ja Matt Adamsin raportissa 5. toukokuuta 2018. DIRDin oli kirjoittanut EarthTechin Hal Puthoff.

Mistä me tiedämme, että nämä dokumentit olivat oikeasti AAWSAPin alaisuudessa valmisteltuja? Jokaisen kolmen DIRDin sisällä on seuraava teksti, josta tässä kuva:

Mistä me tiedämme, että Davis ja Puthoff ovat saaneet aikaan nämä dokumentit? Davis myönsi tämän brittiläiselle tutkijalle Isaac Koille sähköpostilla, ja Puthoff myönsi tämän minulle sähköpostilla.

KLAS TV:n raportissa 25 heinäkuuta 2018 toimittajat Knapp ja Adams julkaisivat kopion 38 DIRDin listasta. Lähdettä ei kerrottu, vaikka entinen AATIP-ohjelman johtaja Luis Elizondo myönsi tämän olevan aito. Analysoin listan blogipostauksessa 1. elokuuta 2018.

Lähde: https://media.lasvegasnow.com/nxsglobal/lasvegasnow/document_dev/2018/07/25/list_of_studies_1532565541010_49621331_ver1.0.pdf

 

Huomaat, että yhdessäkään näistä DIRDeistä ei mainita sanaa ”UFO”.

27. marraskuuta 2017

13. syyskuuta 2017 amerikkalainen tutkija John Greenwald lähetti FOIA-tietopyynnön puolustusministeriölle liittyen ohjelmaan jonka hän tiesi olevan nimeltään suurinpiirtein ”Department of Defense Aerospace Threat Program.” Kirjeessä 27. marraskuuta 2017 puolustusministeriö ilmoittaa, että ”mitään kuvaamanne kaltaista tallennetta ei pystytty identifioimaan”.

Lähde: http://www.theblackvault.com/casefiles/wp-content/uploads/2017/12/2017-12-16_10-58-12.jpg

 

9. huhtikuuta 2018

Ruotsalainen tutkija Roger Glassel löysi vihjeen liittyen AATIP:n Kongressin arkistosta, joka on kaikkien USA:n kongressin virallinen pöytäkirjojen ja keskusteluiden säilytyspaikka. Vuosikerta 164, numero 56, sivu H3062, päivämäärä 9. huhtikuuta 2018, sisälsi seuraavan tekstin:

”4381. Puolustusministeriön päällikön, puolustusosastojen jaoston, puolustustiedustelupalvelun päällikön kirje, joka välittää luettelon kaikista tuotteista, jotka on tuotettu puolustuksen tiedustelupalvelun Advanced Aerospace Threat Identification Program -sopimuksen nojalla asevoimaneuvostolle.”

Lähde: https://www.congress.gov/crec/2018/04/09/CREC-2018-04-09-pt1-PgH3062.pdf


Kesäkuu 2018

Kesäkuun 2018 MUFON-konferenssissa eräs puhujista oli entinen AATIP-johtaja Luis Elizondo, joka puhui AATIP:sta. Hän esitteli puheessaan useita slaideja, mm. seuraavat:

Syyskuu 2018

Amerikkalainen tutkija John Greenwald havaitsi, että Intellipedian sivu UFOista sisälsi nyt myös viittauksen AATIP:n. Kuitenkin kohta sisälsi vainoastaan julkista tietoa, eikä lisännyt mitään uutta tietoihimme.

Lopuksi

Voidaan nähdä kaikesta ylläolevasta materiaalista, että tietomme tästä ohjelmasta on tullut eri lähteistä; lähinnä journalisteilta, entiseltä AATIP:n johtajalta ja siviilitutkijoilta. Tämä yhteistoiminta, mielestäni, yhdessä sellaisten yksityisten tahojen kuten To The Stars Academyn kanssa, on se mikä jatkaa paperityön esilletuomista. Olen tietoinen siitä, että AATIP:n liittyen on jätetty useita tietopyyntöjä puolustusministeriöön, laivastoon, CIA:lle, puolustustiedustelupalveluun ja muihin virastoihin. Nämä saattavat ajan mittaan lisätä tietämystämme joistain relevanteista dokumenteista, jotka ylläolevasta jäivät sivuun. Olen iloinen saadasseni kuulla näistä tarkkanäköisiltä blogin lukijoilta.

Päivitys: 28. joulukuuta 2018

Roger Glassel sanoi minulle ettämajuri Harrisin sähköpostivastaus hänelle oli päivämäärällä 3. toukokuuta 2018. Hänen vastauksensa kuului:

”AATIP on rahoitettu heinäkuun 2008 lisäbudjetista (senaattori Reidin lisäys). Sen mandaatti, kuten on luonnosteltu vuoden 2009 kirjeessä Reidiltä DSD:lle, oli arvioida” pitkäaikaisia ulkopuolisia ilmailu-uhkia USA:lle, mm. ”anomaliatapaukset (kuten havainnot aerodynaamisten alusten äärimmäisistä liikkeistä, uniikilla fenomenologialla, jotka ovat USA:n laivaston pilottien raportoimia tai muuten uskottavista lähteistä). AATIP lakkautettiin vuonna 2012 johtuen siitä että mitään reaalista edistymistä ei oltu saatu aikaan, ja ohjelman toteuttamiskelpoisuudesta esitettiin huolestuneita mielipiteitä.”

 

Artikkelin kirjoittanut Keith Basterfield ja julkaissut Unidentified Aerial Phenomena – scientific research

Pudasjärven UFO-havainnot inspiroivat valokuvaajaa

1960-luvun lopulla Pudasjärvi koki UFO-havaintojen aallon. Valokuvaaja Maria Laxin juuret ovat Pudasjärvellä. Lax on opiskellut London Film Schoolissa elokuvausta, ja hän erään Suomen vierailunsa aikaan löysi kokoelman ensikäden silminnäkijäkuvauksia näistä havainnoista. Löytö inspiroi hänen työtään suuresti.

Kokoelma UFO-havaintokertomuksia oli Marian isoisän, Soini Laxin koostama. Hän kutsui sitä nimellä Pudasjärven Ufot. Soini oli journalisti ja hän keräili kertomuksia 70-luvulla. Ne vaihtelevat mystisten valojen silminnäkijähavainnoista raportteihin omituisista olennoista ja väitteisiin avaruusolentojen abduktiosta.

Kuva: Maria Lax
Kuva: Maria Lax

Nämä tarinat kiehtoivat Mariaa-

“Aluetta ympäröi suuri erämaa, joten voit kuvitella miten kuumottavaa jokin tuollainen on,” Lax kertoi Wiredille. “Ihmiset usein kuvaavat näitä valoja kauniiksi ja väriä muuttaviksi, ja täysin hiljaisiksi. Oli myös joitain  jotka väittivät tulleensa abduktoiduiksi, ja joitain varsin pelottavia tarinoita — mutta ei niistä nyt sen enempää”.

Kuva: Maria Lax
Kuva: Maria Lax

Maria oli niin liikuttunut tarinoista, että hän päätti ottaa näiden havaintojen inspiroimia kuvia. Hän alkoi etsiytyä luontoon, mutta hän sanoo ettei halunnut toisintaa näitä havaintoja. Sen sijaan hän halusi kuvien projisoivan, niinkuin Wired selittää, ”sitä henkeä mitä nuo ihmiset kokivat.”

Kuva: Maria Lax
Kuva: Maria Lax

Hän on julkaissut käynnissä olevan projektinsa kuvia Instagramiin, ja työskentelee elokuvan parissa nimeltä Lights.

“En ole skeptikko, mielestäni jotain saattaa olla tuolla”, hän sanoo. ”Kuten eräs heistä sanoi minulle, olisi todella arroganttia ajatella että näin suuressa avaruudessa me olisimme ainoita.”

Kuva: Maria Lax
Kuva: Maria Lax

Hänen filminsä ei tule uskottelemaan ihmisille UFO-ilmiön olemassaolosta. Wired kirjoittaa, että se käsittelee enemmänkin ”yöaikaa ja siihen liittyvää yksinäisyyttä.”

Artikkelin julkaissut Open Minds

Onko tässä selitys omituisille purppuran värisille valoille?

Pohjois-Carolinan Greensboron asukas on ottanut joitain uskomattomia kuvia pyöreästä UFOsta joka emittoi kolmiomaista purppuraa valoa UFOn pohjasta.

Hän raportoi: Lokakuun 10. päivänä 2018 kävelin takaisin asunnolleni töistä. Näin kaksi muuta opiskelijaa katselemassa taivastaja ajattelin että he tarkkailivat taivasta sadepilvien varalta.

Katsoin ylös ja ensin havaitsin kolmion muotoisen purppuran valon ja sen jälkeen pyöreän muodon.

Ensimmäinen asia joka pälkähti mieleeni oli ”En voi nähdä tällaista. Näenkö oikeasti UFOn?” ja päätin soittaa kämppikselleni, joka onnekseni sanoi että ota valokuvia, sillä itse olin hämmentynyt.

Kappale oli paikallaan mutta se vei suuren osan taivaasta.

Töistä asunnolleni on noin maili, ja kappale oli koko ajan lähellä kun kävelin.

Valot vilkkuivat noin kahden sekunnin välein purppurana.

En tiedä katosiko se, sillä kävellessäni asunnolleni katsoin taakseni taivaalle ja se oli poissa. Se oli niin lähellä taivasta, ja minulla oli osittain hieman epäilyttävä olo mutta samalla olin todella innoissani ja hämmentynyt. En pystynyt lopettamaan taivaalle katselua. Olen raportoinut tämän havainnon MUFONille.

Koska purppuravaloja näkyy taivaalla yhä enemmän USA:ssa, voimme vain ihmetellä yllä esitetyn todistuksen perusteella tulevatko nämä valot todellakin UFOista.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Kultainen levy ilmaantuu taivaalle Oregonissa

Marraskuun 11. päivänä 2018 valokuvattiin kirkas ilmiö Welchesin taivaalla Oregonissa.

Kuvaaja oli lomalla ja otti kuvia maisemasta puhelimellaan.

Kun hän kävi läpi kuvia, hän löysi epätavallisen valon joka näyttää hehkuvan kultaiselta levyltä sivusta päin nähtynä.

Hän ei nähnyt anomaliaa ottaessaan kuvia.

Aluksi hän luuli, että kyseessä on jonkin sortin kamerahäikkä, mutta hän otti pari kuvaa samasta kohtaa samaan suuntaan, kaikki samaan aikaan ja kultainen levy näkyy vain yhdessä kuvista.

Kuvaaja on lähettänyt kuvat MUFONille lisätutkimuksia varten.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Mystinen vihreä anomalia Jupiterissa

NASAn kuva Jupiterista näyttää massiivisen tunnistamattoman vihreän anomalian Jupiterin pinnalla.

Vihreä väri johtuu mahdollisesti ionisoivasta säteilystä.

Sanotaan, että Jupiter lähettää emittoi suuria määriä ionisoivaa säteilyä niin, että sondit tai UFOt sen läheisyydessä altistuvat tälle säteilylle.

Linkki NASAn kuvaan: https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/pia22688.jpg

Kuva ei välttämättä ole sensorianomalia, joka johtuisi esim. korkeaenergisen hiukkasen osumasta, sillä auringonvalo heijastuu vihreästä anomaliasta.

Onko kyseessä vain kosminen ilmiö vai voisiko kyseessä olla jotain biologisen ja teknologisen välimaastosta, taikka jotain muuta jota emme voi edes kuvitellakaan?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Musta UFO Meksikonlahdella

Havaintopäivämäärä: elokuu 28, 2018
Havaintopaikka: Bacliff, Texas, USA
Lähde: MUFON #94751

Tämä tumma UFO nähtiin Trinity Bayn yllä Teksasissa. Lahti on kiinni Meksikonlahdessa. Tämä UFO nähtiin tulevan Meksikonlahden suunnalta ja se on saattanut tulla vedenalaisesta tukikohdasta.

Koska vesi peittää 75% Maan pinta-alasta, on loogista olettaa että avaruusolennot käyttäisivät merenpohjaa tukikohtiensa rakennuspaikkoina. Muistettava on myös, että UFOt työskentelevät avaruudessa, ne toimivat kyllä myös veden alla.

Silminnäkijä kertoo:

Leijui veden päällä, sitten liikkui maan päälle, näytti siltä kuin se olisi kantanut mukanaan häkkiä.

Bussin kokoinen UFO Illinoisissa

Havaintopäivämäärä: syyskuu 22, 2018
Havaintopaikka: Casyville, Illinois, USA
Lähde: MUFON #95126

Tämä neliskulmainen UFO nähtiin liikkuvan Illinoisissa. UFO on noin bussin kokoinen ja litteä. Tämä lentävä kappale on pakko olla tullut useiden tuhansien ihmisten näkemäksi. Joten toivottavasti tästä ladataan myös video jotta voimme nähdä sen liikkeet. Yhtään raporttia ei vielä ole tullut esiin.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Ajoin pitkin tietä 157 Casyvillen läpi Illinoisissa neljän aikaan iltapäivällä lauantaina 22. päivä ja näin tämän.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

UFO kaahaa siksakkia NASAn kamerassa

Havaintopäivämäärä: syyskuu 25, 2018, 11:06 LASCO C3
Havaintopaikka: Maan Aurinko
Lähde: SOHO, NASAn aurinkokuvat

Kun kappale matkaa avaruudessa suoraa linjaa… se saa aikaan hämmennystä siitä mikä on kyseessä. Onko kyseessä meteori, komeetta vaiko UFO?

Mutta kun kappale kuvataan SOHOn kamerassa ja se nähdään heiluvat edestakaisin kahden 45 asteen käännöksen mukaan muutamissa sekunneissa… silloin me tiedämme että kyseessä on älykkäästi kontrolloitu alus, sillä vain sellainen voi kyetä tällaisiin liikkeisiin. Tämä on 100% todistusaineistoa avaruusolentojen aluksesta.

Scott C. Waring

 

 

 

Alla negatiivikuva.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Neliö-UFO Pohjois-Carolinassa

Mystinen neliönmuotoinen UFO valokuvattiin elokuun 18. päivän iltana 2018, kun Javion Hill ajoi lounaaseen Charlottesta Pohjois-Carolinassa.

Hän postasi kuvan neliö-UFOsta Facebook-sivulleen elokuun 28, 2018 ja vaikka hän uskoo nähneensä kokeellisen armeijan aluksen, Hill kertoi Charlotte Observerille  että hänen kokemuksessaan oli jotain pelottavaa, ja että hän ei nukkunut hyvin tuona iltana.

Hill sanoi, ”Olin matkalla kotiin, puhuin vaimoni kanssa puhelimessa, ja se näytti siltä kuin tornado olisi ollut tulossa joten yritin ottaa kuvia pilvistä vaimolleni.”

“Mutta sitten näin jotain joka ei ollut normaalia ja aloin ottaa niin monta kuvaa kuin mahdollista ajaessani, sitten pysäytin ja yritin ottaa videota, mutta alus oli kadonnut. Yhtäkkiä alkoi sataa kovasti.”

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot