Kuvat

Bussin kokoinen UFO Illinoisissa

Havaintopäivämäärä: syyskuu 22, 2018
Havaintopaikka: Casyville, Illinois, USA
Lähde: MUFON #95126

Tämä neliskulmainen UFO nähtiin liikkuvan Illinoisissa. UFO on noin bussin kokoinen ja litteä. Tämä lentävä kappale on pakko olla tullut useiden tuhansien ihmisten näkemäksi. Joten toivottavasti tästä ladataan myös video jotta voimme nähdä sen liikkeet. Yhtään raporttia ei vielä ole tullut esiin.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Ajoin pitkin tietä 157 Casyvillen läpi Illinoisissa neljän aikaan iltapäivällä lauantaina 22. päivä ja näin tämän.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

UFO kaahaa siksakkia NASAn kamerassa

Havaintopäivämäärä: syyskuu 25, 2018, 11:06 LASCO C3
Havaintopaikka: Maan Aurinko
Lähde: SOHO, NASAn aurinkokuvat

Kun kappale matkaa avaruudessa suoraa linjaa… se saa aikaan hämmennystä siitä mikä on kyseessä. Onko kyseessä meteori, komeetta vaiko UFO?

Mutta kun kappale kuvataan SOHOn kamerassa ja se nähdään heiluvat edestakaisin kahden 45 asteen käännöksen mukaan muutamissa sekunneissa… silloin me tiedämme että kyseessä on älykkäästi kontrolloitu alus, sillä vain sellainen voi kyetä tällaisiin liikkeisiin. Tämä on 100% todistusaineistoa avaruusolentojen aluksesta.

Scott C. Waring

 

 

 

Alla negatiivikuva.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Neliö-UFO Pohjois-Carolinassa

Mystinen neliönmuotoinen UFO valokuvattiin elokuun 18. päivän iltana 2018, kun Javion Hill ajoi lounaaseen Charlottesta Pohjois-Carolinassa.

Hän postasi kuvan neliö-UFOsta Facebook-sivulleen elokuun 28, 2018 ja vaikka hän uskoo nähneensä kokeellisen armeijan aluksen, Hill kertoi Charlotte Observerille  että hänen kokemuksessaan oli jotain pelottavaa, ja että hän ei nukkunut hyvin tuona iltana.

Hill sanoi, ”Olin matkalla kotiin, puhuin vaimoni kanssa puhelimessa, ja se näytti siltä kuin tornado olisi ollut tulossa joten yritin ottaa kuvia pilvistä vaimolleni.”

“Mutta sitten näin jotain joka ei ollut normaalia ja aloin ottaa niin monta kuvaa kuin mahdollista ajaessani, sitten pysäytin ja yritin ottaa videota, mutta alus oli kadonnut. Yhtäkkiä alkoi sataa kovasti.”

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

UFO-havainto Lake Erieltä

Heinäkuun 11 päivänä 2018 Ohiossa sijaitsevan Huronin asukas kuvasi omituisen, suuren kartion muotoisen metalliesineen kahden kirkkaan kolmiomuotoisen valon kanssa, jotka tulivat sen kyljistä, Erie-järven yllä ennen sen katoamista.

Silminnäkijä kertoo: Asun golf-kentän laidalla Erie-järvellä noin neljännesmailin päässä järvestä.

Olin kuistilla aikaisin aamulla ja katselin taivasta ja huomasin että ei ole mitään pilviä taivaalla.

Näin tämän omituisen harmaan sumun, niinkuin pilvi, joka melkein näytti siltä kuin sen perästä tulisi suihkuvirtaus.

Taivaalla ei ollut lentokoneita tuohon aikaan ja korkeus oli suhteellisen matala. Se näyttäytyi minulle olevan järven päällä.

Käytin puhelintani ja otin kuvia pilvestä ja sitten otin kaksi muuta kuvaa 5-6 sekunnin aikana sen jälkeen, sitten pilvi ja kaikki esineet olivat kadonneet.

Kun katsoin ottamiani kuvia, näin tämän. Olen sellainen tyyppi jonka pitää nähdä uskoakseen ja voin vakuuttaa teille, että tämä ei ole photoshopattu tai feikattu millään tavalla. Olen varsin skeptinen ihminen. Tämä kuitenkin yllätti minut. Mitä mieltä sinä olet?

Valokuvaaja lähetti kuvat MUFONille tapausnumerolla 94503.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Musta lautanen Argentiinan vuorilla

Havaintopäivämäärä: elokuu 25, 2018
Havaintopaikka: El Hornocal Jujuy, Argentina
Lähde: MUFON #94500

Nainen oli ottamassa kuvaa vuorilla ja huomasi vasta myöhemmin vahingossa, että kuvassa on musta lautanen taustalla. UFO liikkuu sivusuunnassa vuorii nähden ja näyttää siltä kuin se liikkuisi todella nopeasti, sillä se näyttää hieman  sumentuneelta. Sumentumista voi esiintyä myös johtuen aluksen työntövoiman aiheuttamasta vääristymästä aluksen ympärillä. Lautanen saattaa olla peräisin lähellä olevasta maanalaisesta tukikohdasta. Usein avaruusolennot valitsevat rakentaa tukikohtia 4-6 mailia tulivuoren alle, jonne ihmiset eivät todennäköisesti liiku.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Identifioin omituisen esineen kuvassa, jonka otin lomalla. Kyseessä ei ole kuvavirhe.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Mailin mittainen UFO Kuussa

Havaintopäivä: elokuu 31, 2018
Havaintopaikka: Maan Kuu
Missä: Google Moon
Koordinaatit: Tuntematon, pohjoispuolella

Katselin Google Moon -kartasta UFOa joka oli parkkeerannut lähelle kraaterin reunaa, joten se oli osittain piilossa varjoissa, kun yhtäkkiä koko Google Moon kaatui. Se tapahtui juuri sillä sekunnilla kun olin kopioimassa koordinaatit talteen. En odottanut tuon tapahtuvan, Aivan kuin palveluntarjoaja yrittäisi estää minua paljastamasta sen sijaintia.

Kirjoitan siitä kuitenkin, koska jonain päivänä koordinaatit löytyvät.

Sain muutaman hyvän kuvakaappauksen ennen kaatumista. UFO on 3 mailia pitkä ja 1 mailia leveä. Se seisoo jaloillaan varjoissa.

Miksi ohjelma kaatui kun siirsin hiiren kursorin koordinaattien kohdalle ne kopioidakseni? Se voi olla ohjelman vika tai sitten palveluntarjoaja haluaa piilottaa avaruusolennot näkyviltämme.

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Tuntemattoman olennon jalanjälkiä löydetty Tyynestä valtamerestä

Tyynen valtameren pohjassa sukellusvenerobotti on löytänyt sarjan mystisiä jälkiä, joita ei voida selittää geologisesti.

Tästä syystä meribiologit nyt olettavat, että kuviot ovat peräisin suuresta organismista. Mutta yksikään tunnettu merieläin ei tunnu olevan oikea selitys.

Leigh Marshin tiimi National Oceanography Centresta Southamptonin yliopistosta raportoi jokin aika sitten tiedejulkaisuussa ”Royal Society Open Science”, että Tyynen valtameren Clarion-Clipperton -alueen jäljet ovat Meksikon ja Hawaiin välimaastossa, kertoo Grenswissenschaft-aktuell.

Sukellusrobotti törmäsi yli 3500 jäljeen pohjassa, jotka ovat keskiarvoltaan lähes 2,5 metriä pitkiä ja noin 13 senttiä syviä.

Kaikuluotainkuvat näyttävät näistä jäljistä, että ne eivät ole satunnaisesti levinneet, ja ne muodostavat kaarevia muotoja, tutkijat Marshin mukana ”jo muistuttavat meitä sarjasta jalanjälkiä”. Vaikka jäljet eivät tunnu olevan eri aikakausilta, ne näyttävät olevan varsin tuoreita.

Vaikka mitään tunnettua geologista prosessia ei voida keksiä selitykseksi näille jäljille, tutkijat epäilevät että ne ovat jonkin organismin tuottamia.

Ongelma: Jäljet savikerrostumassa ovat noin 4 kilometrin syvyydessä, ja näin alueella jolla yhdenkään elävän eliön ei pitäisi pyöriä. Varsinkaan sellaisen joka jättää näin suuria jälkiä taakseen.

Tiedemiehet nyt haluavat löytää vastauksia mystisten jälkien syylle.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Levynmuotoinen UFO liikkuu veteen Michiganissa

Silminnäkijä on ottanut useita kuvia levynmuotoisesta UFOsta, joka valokuvaajan mukaan liikkuu edestakaisin veteen ja sieltä pois Michigan-järvellä. Järvi on tunnettu sen monista mystisistä UFO-havainnoista.

Alla silminnäkijän lausunto:

Maaliskuun 31. päivän iltana 2018 noin kello 22.20, oli hyvin kirkas, rauhallinen ilta ja täysikuu. Ajoin rantaa pitkin Kewauneesta Algomaan kun huomasin pitkän, kirkkaasti valaistun aluksen.

Aluksi luulin sen olevan rahtilaiva. Mutta mitä enemmän katsoin sitä, sen ihmeellisemmältä sen liikkeet ja valot näyttivät.

Päätin pysähtyä tienposkeen juuri ennen Algomaan saapumista, josta on hyvä näkymä Michigan-järvelle sinne missä UFO oli.

Voin nyt nähdä sen väläyttelevän erilaisia valoja pitkin sen pitkää rakennetta. Muoto tuntui muuttuvan pitkulaisesta levynmuotoiseen.

Värit vaihtelivat kirkkaan valkoisesta punaiseen, vihreään, vaalean siniseen valoon. Se teki pariin otteeseen tiukkoja käännöksiä korjatakseen koilliseen johtanutta kulkusuuntaansa.

Se välillä leijaili veden päällä, sitten se näytti laskeutuvan veteen samalla kun se liikkui koilliseen.

Sitten, kun se näytti olevan täysin linjassa autoni suunnan kanssa (yli mailin päässä minusta), kaikki elektroniikkani, autoni radio, kojelaudan valot, ajovalot ja kännykkä muuttuivat itse omin nokkineen päälle. Noin kolmen sekunnin päästä ne kaikki menivät yhtäkkiä pois päältä.

Pidin tuota merkkinä lähteä. Katsoin siinä vielä muutaman minuutin, yritin rauhoittua ja suljin autoni ovet (vaistonvaraisesti). Rauhoituttuani jätin UFOn sinne missä se oli.

Silminnäkijä on lähettänyt havaintonsa kuvineen MUFONille tapausnumerolla 93368.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Egyptistä löydetyssä sarkofagissa voi olla jättiläinen

Mustaa graniittia oleva muinainen sarkofagi, joka on peräisin Ptolemaiosten kaudelta vuosien 305 eKr. ja 30 eKr. väliltä, löydettiin Egyptin Aleksandriassa.

Kuva: Egyptin antiikkiministeriö – tri. Mostafa Waziri

 

Tri. Mostafa Waziri, Egyptin antiikkijohtokunnan päämies, julisti että pari metriä korkea sarkofagi, joka on 2.65m pitkä ja 1.65 metriä leveä, on suurin koskaan Aleksandriasta löydetty sarkofagi. Asiasta raportoi Fox News.

Sarkofagi oli haudattu 16.4 jalan syvyyteen. Muinainen arkku on pysynyt koskemattomana siitä lähtien, tuhansia vuosia.

Kuva: Egyptin antiikkiministeriö – tri. Mostafa Waziri

Arkeologit ovat löytäneet myös jättiläismäisen kaiverretun kipsipään — joka on todennäköisesti kuulunut haudan omistajalle.

Läpi Egyptin ajan mittaan on ollut useita esimerkkejä jättiläisistä maasta kaivettuina, kuvattuna taiteessa ja muumioituina. Nämä ovat kaikki piilotettu kansalta.

Kuningas Khasekhemui, n. 2690 eKr.,  oli Egyptin toisen dynastian viimeinen hallitsija Abydoksen lähellä, ja hän oli jättiläismäinen. Kuningas Khasekhemui oli 2.44-2.60 metriä pitkä.

Kuva: Egyptin antiikkiministeriö – tri. Mostafa Waziri
Uunituore sarkofagilöytö saattaa pitää sisällään muinaisen jättiläisen, ja ottaen huomioon sarkofagin koon, se saattaa olla suurimpia löydettyjä jättiläisiä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

NOAA tutkii mystistä ääntä merellä Pohjois-Carolinassa

Mystinen ”äänianomalia” sai NOAA:n sukeltajat syöksymään Pohjois-Carolinan rannikolle etsimään selitystä.

NOAA on ottanut alueen haltuun pitäen sitä ”arkeologisena tai geologisen muodostelman tai muun samankaltaisen paikkana”.

Kuva: NOAA

Kaikki voivat vain arvailla mitä ”muu sensellainen” tarkoittaa, mutta UFO-hehkuttelijat pursuavat ideoita.

Tätä paikkaa on kutsuttu ”Otavan Anomaliaksi” NOAA:n Okeanos-tutkimusaluksen miehistön suulla, joka laukaisi etäohjattavan aluksen alueelle.

Asiantuntijat uskovat anomalian olevan hylky, mutta mietiskelivät myös ”geologista muodostelmaa jossa on biologisia eliöitä ja muuta romua” myöhemmin päivällä, virginialaisen WTKR-aseman mukaan.

Kuva: NOAA

Mutta virallisia löydöksiä koskevia selontekoja saa odottaa koska paikkaa pidetään eristettynä, kunnes selkenee mitä NOAA on löytänyt Pohjois-Carolinan rannikolta. Pidämme silmällä tätä tapausta.

Katso lähetystä NOAA:n toimista:

https://oceanexplorer.noaa.gov/livestreams/camera3.html

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot