Kuvat

UFO Belgiassa risteilyaluksen yllä

Havaintopäivämäärä: toukokuun 6, 2017
Havaintopaikka: Britannian ja Belgian välissä meren yllä
Lähde: MUFON #83616
Tämä UFO nähtiin lentävän risteilyaluksen yllä, joka matkaa Belgiasta Britanniaan. Omituista kyllä, UFOssa oli myös pieni alus joka tuli siitä ulos. Koska meret peittävät 75% maapallon pinta-alasta ja koska UFOt ovat ilmatiiviitä ja lentävät avaruudessa, täytyy UFOilla olla kyky matkata myös veden alla. 75% kaikista avaruusolennoista ja UFOista tulevat merestä tai liittyvät siihen jotenkin. Tämä on vain looginen päätelmä.
Scott C. Waring
Silminnäkijä kertoo:
Olin risteilyllä Southamptonista Zeebruggeen. Lauantaina 6. toukokuuta 2017 kello 13.45 otin kuvan risteilyaluksesta hytin sisältä (ikkunan läpi). Sillä hetlellä en nähnyt mitään taivaalla. Kun tulin takaisin alukseen, katsoin ottamiani kuvia ja näin esineen. Kuva on otettu puhelimen kameralla.
(toim. huom.) Koska kuva on otettu ikkunan läpi, on kuva selitettävissä hyvin ikkunan pinnasta löytyvällä lialla, pölyllä tai naarmuilla.

Valokuvaaja vahingossa nappasi kuvan UFOsta Coloradossa

Olin etupenkillä ajamassa  HWY 70 -tietä, parimailia Coloradon Copper Mountainista koilliseen kesäkuun 1. päivänä 2017.

Ajoimme rampista 190 lähellä Vail Passin lepopaikkaa ottamaan valokuvia lumesta ja puoliksi jäätyneestä Black Lake -järvestä.

Meidän lähestyessämme Black Lakea aloin ottaa kuvia järvestä. Neljä matkustajaa autossamme lähtivät ulkoutumaan autosta ja otin yhden lisäkuvan järvestä sekä lumesta alueella.

Kun olimme palanneet takaisin samalle tiellle, aloin katsella kaikkia valokuviani, ja yllätyksekseni huomasin valokuvanneeni UFOn.

Tarkasteltuani paljon kuvaa olen sulkenut pois sen, että kuvaamani esine olisi ollut littaantunut hyönteinen tuulilasissa, valo auton ulkopuolelta, lentokone tai mikään muukaan järjellinen esine. Me emme kuulleet ääntä ennen, valokuvan aikana tai sen jälkeenkään.

Tähän aikaan päivästä (18.25) aurinko oli itäpuolellani (vasemmalla kuvassa) ja voit selkeästi nähdä auringonvalon UFOn huipulta sekä varjon sen alta.

Kun otin kuvaa, katsoin vain puhelimen ruutua, enkä järveä, varmistuakseni siitä että järvi osuisi keskelle kuvaa. Kuski ei katsonut UFOn suuntaan eikä nähnyt sitä, ja kaksi muuta matkustajaa katsoivat omia puhelimiaan kuvanottohetkellä.

Ei siis ollut ketään joka olisi nähnyt UFOa suoraan kuvanottohetkellä. Kuva on yksinkertaisesti otettu tasan tarkkaan silloin kun UFO ohitti puiden latvat Black Laken yllä.

MUFONin tapaus 84246.

Linkki alkuperäiseen kuvaan: https://www.mufoncms.com/files_jeud8334j/84246_submitter_file1__IMG4289.JPG

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Omituinen UFO läpinäkyvillä laipoilla Englannin Devonissa

Silminnäkijä: Olin Teign’n jokisuulahdella kuvaamassa ohilentäviä lentokoneita kun havaitsin jotain. Aluksi luulin sen olevan lentokone.

Aloin zoomata Nikonin P900-kamerallani, mutta kauhistuin siitä mitä näin. Se ei ollut matkustajalentokone, se vaikutti olevan kaksi valkoista nelikulmaista osaa jotka olivat jotenkin yhdessä ja sen keskikohdassa oli kaksi törröttävää läpinäkyvää neliönmuotoista laippaa.

Yksi laippa oli huipulla ja toinen pohjalla yhteenliitetyissä nelikulmioissa. Ne tuottivat kaksi erillistä jättövanaa.

Tämä on täysin omituista. Minkälainen ilma-alus olisi tällainen?

Valokuvasin saman omituisen esineen Teign’n jokisuulahdella huhtikuun 10. päivänä 2017 14:46 ensimmäistä kertaa ja tämä valokuva otettiin toukokuun 24 päivänä 2017 kello 17:15 jälleen kerran Teign’n jokisuulahdella Englannin Devonissa. Tapaus on raportoitu MUFONille numerolla 83956.

Huom: 1. UFOilla ei yleensä ole jättövanoja.

2. Koska valokuvaaja on valokuvannut esineen kaksi kertaa  samassa paikassa mutta eri aikoina, voisiko kyseessä olla salainen UFOn kaltainen alus jota armeija/hallitus testaa?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Omituinen valoympyrä ilmestyy myrskypilvistä Phoenixissa

Ystävä lähetti minulle nämä Arizonan Phoenixissa 29. heinäkuuta 2016 otetut valokuvat kun hän ajoi maantietä. Hän alunperin otti kuvia myrskypilvistä, mutta ei nähnyt kyseistä esinettä vasta kuin myöhemmin katsoessaan kuvia kotona.

Jaan nämä koska uskon näiden kuvien olevan aitoja ja näyttävän epätavallisen esineen joka näyttää pilvissä kelluvalta valoympyrältä.

Ensimmäisessä kuvassa UFO on selkeästi näkyvillä kun taas toisessa kuvassa UFO on osittain pilvien peittämä. En usko sen olevan heijastus maantiedn valoista. MUFONin tapaus 84107.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Lukijan kuva: UFO Saksassa

Toimitus sai lukijaltamme kuvan ja luvan julkaista sen.

Olin viikonloppuna Münchenissä käymässä. Vierailimme Deutsches Museumissa, ja sen katolla pääsi ihastelemaan aurinkokellojen lisäksi myös kaupungin maisemia. Päätin ottaa kameralla kuvan maisemasta. Katsoin kuvaa puhelimella, ja pienen zoomauksen jälkeen näin siinä omituisen mustan esineen. Katsoin samantien taivaalle, mutta sitä ei siellä näkynyt. Kun puhelimesta zoomasi kuvaa niin paljon kuin pystyi, esine näytti lentävältä lautaselta.

Saman reissun aikana näkyi muitakin UFOja. Eräs niistä kiisi taivaankannella nopeasti vilkuttaen punaisia valoja kun aurinko oli laskeutunut. On myös mahdollista, että kyseessä oli ISS.

Alkuperäinen kuva:

Zoomataan hiukan kirkontornin ylle:

Vielä tarkemmin:

Ja vielä:

Lentävä lautanenhan se siellä! Hieno löytö. Kiitokset lukijalle.

Tapausta ei ole raportoitu FUFORAlle tai MUFONille.

 

Jos sinulla on henkilökohtaisia UFO-kuvia tai tapaustietoja, voit lähetellä raporttia sähköpostilla osoitteeseen: info (ät) eksopolitiikka.fi

Uskomattoman selkeitä UFO-kuvia Arizonasta

Silminnäkijän raportti:

Ajaessani takaisin Phoenixista tänä iltana, olin muutaman mailin päässä Arizonan Parkerista. Näin vihreäpyrstöisen pyrstötähden silmäkulmassani. Jatkoin ajamista muutaman mailin ja havaitsin pienen oranssin valon kaukana etäällä oikealla puolellani. Aluksi luulin sen olevan ehkä meteori joka oli osunut lähelle ja sytyttänyt aavikolle tulipalon tai mahdollisesti se saattoi olla heijastusta antennista.

En ajatellut asiaa paljoakaan ja jatkoin ajamista vielä kolmisen mailia. Havaitsin että valo oli kadonnut. Ajoin vielä puoli mailia ja näin valon uudestaan. Silloin tajusin, että mitä tahansa se sitten onkin, se ei ole normaalia.

Olin noin neljännesmailin päässä valtatie 72:n ja 95:n risteyksestä Parkerin ja Quartzsiten välissä.

Välittömästi pysäytin auton ja kiinnitin kameran tripodiini. Lounaissuuntaan jonne ajoin näkyi kuusi oranssinpunertavaa valoa, jotka leijailivat ympäriinsä horisontissa. Jotkut niistä himmenivät ja sitten kirkastuivat, toiset taas tuntuivat leijailevan hiljalleen. Ne tuntuivat matkaavan yhteisessä kuviossa ja erittäin kirkkaasti loistaen. Otin valokuvia ja videoita ja vähän alle 15 minuutin päästä mystiset esineet katosivat jälkiä jättämättä.

Kaikki valokuvat ovat aikaleimattu ja niitä ei ole editoitu mitenkään. Video on hieman rajattu paremman näkyvyyden saamiseksi.

Mitä tahansa se olikin, en ole koskaan nähnyt vastaavaa elämässäni. Supercool kokemus.

*Päivitys* 11.04.2017 23:22

Olen havainnut, että kamerani kello on asetettu 8 minuuttia etuaikaan. Tämä tarkoittaa, että aikaleimat kuvissa ovat kaikki 8 minuuttia edellä. Näin myös videon samasta ilmiöstä mutta vastakkaisesta suunnasta El Centrossa, Kaliforniassa. Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa se olikin, se näkyi ainakin 100 mailin päähän.

ABC15 raportoi, että kuvat ovat meteoriitista. Ne eivät ole sitä. Meteori osui 10 minuuttia ennenkuin pysäytin autoni 95-tien reunaan ja aloin kuvaamaan. Ero valaistuksessa johtuu eri asetuksista, joita kokeilin saadakseni valoja näkymään paremmin valokuvassa.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

 

Tukikohtia kuussa Googlen kuukartalla

Havaintopaikka: maapallon kuu
Koordinaatit: 21° 4′ 2.23 N, 148° 39’12.30″

Tässä on jotain fantastisia kuvia avaruusolentojen tukikohdista maapallon kuussa jotka löytyvät Googlen kuukartasta. Ne ovat merkittäviä rakennuksia jotka kutsuvat tutkimaan lisää.

 

Kuitenkin, jotta niitä voitaisiin tarkastella, sinun tulee kytkeä oikeat asetukset Googlen kartan sivuvalikosta. Kun saat asetukset oiekin, katso aluetta ja sinun tulisi löytää rakennukset joista tässä puhutaan.

  1. Mene Layers-valikkoon vasemmassa reunassa Google Moonissa
  2. Mene Global Maps -kohtaan, klikkaa sitä
  3. Global Maps -painikkeen alla, valitse Visible Imagery

Tarvitset NÄKYVÄN KUVAN asetusta jotta näet rakennukset joista tässä puhutaan. Monet ihmiset kutsuvat minua valehtelijaksi koska he eivät tiedä miten käyttää ohjelmaa ja vaihtaa sen asetuksia.

Scott C. Waring

UFO-havainto Teksasista auringonlaskun aikaan

Havaintopäivämäärä: maaliskuun 17, 2017
Havaintopaikka: Fort worth, Texas, USA
Lähde: MUFON #82683
Auringonlasku on kaikkein yleisin hetki päivästä UFO-havainnoille. Auringon, UFOn ja havaitsijan kulma saavat aluksen näkymään uskomattoman hyvin.
Scott C. Waring

Silminnäkijän kertomaa:

Menin ulos, havaitsin omituisen lyijynharmaan esineen pyörimässä taivaalla. Otin kuvan, huomasin sen jälkeen suuren UUDEN PLANEETAN taustalla, sekä jotain muuta taivaalla.

Sylinteri-UFO Nova Scotiassa

Elokuun 6, 2016 – Sijainti: Bay of Fundy, Nova Scotia.

Telttaillessani ystävieni mäkillä lähellä rantaa katselin varsin intensiivistä salamamyrskyä joka vyöryi lahden suulta Atlantille.

Kaksi videosta otettua kuvakaappausta. Kuvat: MUFON
Kaksi videosta otettua kuvakaappausta. Kuvat: MUFON

Odotimme grillauksen loppumista ja aloin kuvaamaan myrskyä toivoen että saisin jotain hyviä kuvia salamista odottaessani.

Myrsky oli ainakin 20 minuutin päässä mutta salamointi osui suoraan veteen melkein joka kerta ja jatkoin filmaamista noin 2 minuuttia… mitään normaalista poikkeavaa paitsi että yksi tuplasalama ja välitön jyrähdys.

Panin kamerani pois, söin illallisen myrskyn liikkuessa ylitsemme ja en enää ajatellut sitä kunnes 2 tai 3 päivää myöhemmin kävin läpi kuvamateriaalia salamaniskusta toiseen ja näin sylinterinmuotoisen esineen joka oli noin puoliperävaunun kokoinen. Se lensi lahden yllä kulmassa uskomattomalla nopeudella taivaan halki ja tuplasalaman läpi pilviin.

Kolme videosta kaapattua suurennettua kuvaa joissa näkyy sylinteri-UFO. Kuva: MUFON
Kolme videosta kaapattua suurennettua kuvaa joissa näkyy sylinteri-UFO. Kuva: MUFON

Minulla on muutamia uskomattomia videoita tapahtumasta ja jopa vieläkin uskomattomampia kuvia. Olen käyttänyt lähes 8 kuukautta etsien apua enkä ole päässyt edistymään. Lähetän videon mikäli joku ottaa kuvani tosissaan.

MUFONin tapaus 82086.

 

Blogger TricksArtikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot