Videot

Ennennäkemätön UFO-havainto Niagaran putouksilta

Toukokuun 25. päivän yönä vuonna 2023 Kanadan Ontariossa sijaitsevan Niagara Fallsin tavanomaisen rauhallisessa kaupungissa koettiin poikkeuksellinen spektaakkeli — tunnistamattomien lentävien esineiden vilkas esitys.). Nämä kirkkaina, liikkuvina valopalloina kuvatut ufot tarjosivat yötaivaalla kiehtovan spektaakkelin. Paikalliset asukkaat, jotka tavallisesti ovat uppoutuneet majesteettisiin vesiputouksen näkymiin, joutuivat tällä kertaa todella epätodellisen ilmailmiön lumoihin.

Eräs silminnäkijä kertoi nähneensä ”lentävien esineiden laivueita”, ei vain kerran vaan kahtena peräkkäisenä päivänä. Tapahtuman arvoituksellinen luonne on herättänyt juonittelua, ja se on johtanut spekulaatioihin, jotka vaihtelevat salaisista sotilasoperaatioista kiehtovampaan mahdollisuuteen: ovatko nämä todellisia UFOja? Eräs paikallinen asukas kuvasi tämän erikoisen spektaakkelin ja jäi miettimään: ”UFOja kahtena päivänä peräkkäin. Olen nähnyt noin sata; mitä tämä on?”

Selkeässä videomateriaalissa voit selvästi havaita useita kirkkaita kohteita, jotka liikkuvat yötaivaalla. Ne liikkuvat kuvioittain, jotka uhmaavat kaikkia tunnettuja lentokoneiden liikkeitä, ja vangitsevat katsojan silmät näennäisesti koreografioidulla lentobaletillaan. Kukin UFO hehkuu voimakkaasti pimeää yötaivasta vasten luoden lumoavan kokonaisuuden, joka muistuttaa kosmista valoshow’ta.

Niagaran putousten yllä tehdyt poikkeukselliset UFO-havainnot on jaettu laajalti sosiaalisessa mediassa, mikä on tehnyt paikasta UFO-harrastajien ja salaliittoteoreetikoiden keskuudessa hihkuttavan nimen. Video on aiheuttanut valtavasti kiinnostusta, ja se on jättänyt nettikansalaisille enemmän kysymyksiä kuin vastauksia Niagaran putousten yllä taivaalla tapahtuneesta ilmiöstä.

Raportoitujen UFO-havaintojen lisääntyminen maailmanlaajuisesti ja tämä viimeaikainen tapaus ovat johtaneet siihen, että kiinnostus UFO-ilmiötä kohtaan on herännyt uudelleen. Tässä videossa esitetyt vakuuttavat todisteet voivat mahdollisesti merkitä käännekohtaa siinä, miten suhtaudumme UFO-havaintoihin, ja tehdä Niagaran putousten äskettäisestä tapauksesta tämän alati kiehtovan keskustelun keskipisteen.

Vaikka meillä ei ehkä ole vielä lopullista vastausta siihen, ovatko nämä kirkkaat, liikkuvat UFOt aitoja avaruusaluksia, huippusalaisia sotilasdroneja vai selittämätön luonnonilmiö, yksi asia on varma: Niagaran putousten yläpuolella tehdyt UFO-havainnot ovat kiehtoneet koko maailmaa. Ne ovat herättäneet uutta uteliaisuutta ja ihmettelyä ja muistuttaneet meitä niistä kiehtovista mysteereistä, joita valtava maailmankaikkeutemme edelleen pitää sisällään.

Jos tuntematon ja maanpäällisten rajojemme ulkopuolella olevat mysteerit kiehtovat sinua, liity mukaan tutkimusretkellemme. Pysykää kuulolla saadaksenne lisätietoja ja päivityksiä tästä ja muista ufohavainnoista ympäri maailmaa. Älä unohda jakaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi kommenteissa. Jatketaan yhdessä totuuden etsimistä, joka on tuolla ulkona.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Avaruusolennon pääkallo Marsissa

Havaintopäivämäärä: lokakuu 2014
Havaintopaikka: Mars

NASA-lähde: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00385/mcam/0385MR0015770000301891E01_DXXX.jpg

Youtube-käyttäjä Martian Archeologist löysi tämän kallon. Siinä näkyy kallon yläosa, joka näyttää olevan muinainen fossiili. Kallo on kivettynyt vuosien mittaan. Sen värit sopivat sen ympäristöön.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightngs Daily

Mystiset Nazcan viivat löytyvät myös kuusta

Nazcan viivat, mystiset geoglyfit jotka peittävät valtavan alueen karua Perun erämaata, ovat edelleen arvoitus. Kenelläkään ei ole todisteita siitä kuka ne on rakentanut ja mikä niiden funktio oli.

Niiden kuviot ovat selkeästi nähtävillä avaruudesta, täydellisen symmetriset, suorat viivat jotka ovat yli 50 kilometriä pitkät. Monet näistä Nazcan viivoista osoittavat kohtiin kuussa, auringossa ja tietyissä tähdissä tuhat vuotta sitten.

Seuraavalla UFOvni2012:n videolla me näemme alueen kuussa joka näyttää selittämättömät kuviot ja viivat, jotka ovat samanlaiset kuin Nazcan viivat Perussa.

Saattaa olla vain yhteensattumaa, mutta etsiessämme vastauksia Nazcan viivojen arvoitukseen, voisiko olla mahdollista että kuusta ja Perusta löytyvien viivojen välillä on yhteys?

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Onko tämä ’Black Manta’ Teksasissa?

Punainen hehkuva kolmiomuotoinen antigravitaatiolaite kuvattiin videolle sen ollessa taivaalla Teksasissa elokuun 16. päivänä 2020.

Silminnäkijä sanoo ettei laite pitänyt mitään ääntä eikä se liikkunut yhtään, se oli vain paikallaan yötaivaalla. Pienet kuvassa näkyvät valot laitteen ympärillä ovat peräisin sitä ympäröivästä sähkömagneettisesta kentästä.

Vaikka alus on erittäin samanlainen kuin kuuluisa TR-3B, se voi myös olla TR3-A Black Manta, joka on USA:n ilmavoimien valvonta-aluksen nimi, jonka spekuloidaan olleen mustan projektin kehityksen tulosta.

Poikkeuksellinen video Black Manta -aluksesta, joka ei virallisesti ole olemassa, alkaa kohdasta 1.55.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Nainen spottasi UFOn: ”Hienointa mitä olen kuvannut!”

Nainen Oregonissa havaitsi jättiläismäisen aluksen taivaalla syyskuun 30. päivänä 2019. Aluksessa oli kolme kirkasta valoa kolmion muodossa, ja se ei liikkunut mihinkään. Häkeltynyt nainen sanoi: ”Tämä on hienointa mitä olen koskaan kuvannut.”

Alus voi olla UFO, mutta se ei tarkoita sitä että sen alkuperä olisi Maan ulkopuolella. On paljon mahdollista, että tämä alus on ihmisen tekemä, jossa on kehittynyttä teknologiaa (TR-3B).

Videon ladannut Mrmb333 aloittaa massiivisella aluksella taivaalla, ja jatkaa sitten sen jälkeen muihin viimeaikaisiin kuviin taivaalla näkyneistä ilmiöistä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Identtiset sikari-UFOt Ranskassa ja Costa Ricassa

Identtiset pitkulaiset UFOt on filmattu Ranskassa ja Costa Ricassa syyskuun 22. ja toukokuun 7. päivinä 2019.

Havaintoja sikarinmuotoisista UFOista matkaamassa ilmakehässämme tai avaruudessa on raportoitu viime aikoina enemmän kuin muun tyyppisiä UFOja.

Molemmilla videoilla näkyy kappaleet reaaliajassa, sekä myös still-kuvia ja suurennettuja kuvia.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Massiivinen kolmio-UFO ISS:n livelähetyksessä!

ISS:n livelähetys näyttää suuren kolmion muotoisen aluksen leijailemassa Maapallon kiertoradalla.

Kuvamateriaalin ladanneen Mrmb333:n mukaan kyseessä ei ole heijaustus, sillä kappaleella on kolme erillistä valopistettä. Lopulta kolmioalus kiihdyttää ja katoaa.

Jotkut miettivät onko alus uudenlainen armeijan, avaruuslaivaston tai muun kone, koska he tietävät mitä planeetan yllä jo leijailee.

Ensimmäinen video alkaa kolmioaluksella ja jatkuu kalifornialaisen The Gateway Foundationin ilmoituksella rakentaa Von Braun Station, risteilyaluksen tyylinen tähdissä leijaileva hotelli. Tarkoitus on saada hotelli liikkumaan maasta vuoteen 2025 mennessä ja tehdä se täysin toimintakykyiseksi matkailua varten vuoteen 2027 mennessä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sigthings Hotspot

Sotilaat raportoivat pelokkaita kohtaamisia avaruusolentojen kanssa

Idea siitä, että tuntematon avaruusolento vierailee Maapallolla salaisia tarkoituksia varten, on ihan pohdittavan arvoinen asia.

Ja kuitenkin, jos seuraavia tapauksia on uskominen, silloin voi hyvin olla että näin on juuri tapahtumassa.

Vaikka on kammottavaa miettiä avaruusolentojen aikeita, jotka mahdollisesti tarkkailevat meitä, on vieläkin pelottavampaa miettiä miten ne, joita he peukaloivat, ovat niitä harvoja ihmisiä joihin me luotamme turvallisuutemme kanssa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Laivasto vahvistaa: vuodettu UFO-video on aito!

UFO-videot, joissa näkyy kohtaamisia laivaston alusten ja UFOjen välillä, ovat aitoja, sanoo laivaston edustaja Joseph Gradisher. Videon sisältöä ei voida selittää, eikä niitä koskaan sallittu julkaistavan yleiseen levitykseen.

RT:n mukaan: “Laivasto nimittää näissä videoissa näkyvän esineen ”tunnistamattomaksi ilmailmiöksi” (unidentified aerial phenomena, UAP), Gradisher sanoo, selittäen että UAP-termiä käytetään UFOjen sijaan ”tunnistamattomien/luvattomien alusten/kappaleiden havaintojen kuvaukseen, joiden on havaittu saapuvan tai toimivan eri armeijan hallitsemien harjoituspaikkojen ilmatilassa”.

Se, mikä mielestäni on mielenkiintoista, on miksi he julkaisivat videon mutta eivät kerro sitä miltä se näyttää ja miksi he eivät ole julkaisseet enempää yksityiskohtia. Etkö sanoisikin, että tähän mennessä heidän on jo pakko tietää se mikä heillä on vastassa?

On varsin vaikeaa retusoida mitään yksityiskohtia esimerkiksi Gimbalin UFO-videosta aluksen sijaitessa ylikirkkaan ja korkean kontrastin alueen keskellä.

Saadakseen aluksen näkymään kuva-analyysitiimi käytti neljä kertaa iteroitua CLAHEa (kontrastia rajoittava adaptiivinen histogrammitasaus, Contrast Limited Adaptive Histogram Equalization).

Tässä näkyy kuva-analyysitiimin lopputulos:

1. Gimbalin UFO ei ole lautasen muotoinen eikä se muistuta (aitoa) kolmiota.
2. UFOlla näyttää olevan vähintään kolme, ja mahdollisesti useampi, näkyvää propulsiojärjestelmää.

Toinen video näyttää Gimbalin UFO-videon sellaisena kuin se todellisuudessa on!

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot