Videot

Kaksi pikakiitäjää tallentui dronen kameraan

Drone kuvasi kaksi ”pikakiitäjää” lentämässä järven yli.  Yleensä nämä esiintyvät yksittäin.

Dronen omistaja kertoo: Tarvitsen apua selvittämään mikä tämä on. Se melkein osui Phantom 4:ni.

Video näyttää sen kahdesti, ensin normaalinopeudella ja sitten hitaalla.

Katso yläreunaan, se tulee keskeltä, sitten ohittaa vasemman reunan nopeasti. Se ei pidä mitään ääntä. Näyttää siltä kuin kaksi kirkasta valoa lentäisi vierekkäin,

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Cassini-luotain löysi ”mystisen esineen” Saturnuksen renkailta

Havaintopäivämäärä: elokuu 2018
Havaintopaikka: Saturnus

Cassini on jälleen tehnyt löydön. UFO jäi kiinni itse teossa lentämässä Saturnuksen ympäri. Eräs UFOista on saanut NASAlta nimen Peggy, ja sen ajatellaan olevan tunnistamaton kappale joka lensi renkaiden alueelle jokin aika sitten. Me emme tiedä paljoakaan Saturnuksesta, ja sen tiheän ilmakehän sisään ei ole mahdollista nähdä. Mutta sen läpimitta on 9,5-kertainen Maapalloon verrattuna.

Niin suurella aktiivisen ilmakehän taivaankappaleella täytyy olla paljon elämää. Nämä UFOt ovat todisteita Saturnuksen vierailijoista jostain kaukaa.

Scott C. Waring

Videolla kerrotaan:

Juuri ennen NASAn Cassini-luotaimen palamista Saturnuksen ilmakehässä, sen onnistui ottaa valokuva ”selittämättömästä bugista” Saturnuksen renkailla. ”Mikä tuo on? Mistä se tulee? Minne se on menossa? Me olemme monitoroineet sitä lähes siitä asti kun ’astronomit löysivät sen ensi kerran'”, he sanovat NASAlle. ”Me emme koskaan ole ratkaisseet tämän kappaleen alkuperän ongelmaa. Ainoa mitä voimme tehdä on seurata virhettä, joka esiintyi Cassinin viimeisissä valokuvissa, ennen sen palamista Saturnuksen ilmakehässä.”

Eräs viimeisistä Cassinin ottamista kuvista näyttää jonkin sortin mystisen kappaleen Saturnuksen renkailla. Ovatko ne avaruusolentoja? ”Eivät välttämättä, mutta se on kiinnostavaa, erittäin innostavaa!”, he kertovat NASAlle.

Tunnistamattoman kappaleen nimeltä ”Peggy” mysteeri on vielä selvittämättä. Jotkut ovat ehdottaneet sen olevan kuu jonka on pitänyt muodostua Saturnuksen renkaasta. Esineen havaitsi ensi kerran astronomi tri. Carl Murray Queen Mary Universitysta Lontoossa.

Rengas-UFO Brasiliassa

Havaintopäivämäärä: elokuu 15, 2018
Havaintopaikka: Castanhal, Brasilia

Pienen brasilialaiskylän asukkaat pelästyivät kun he katsoivat taivaalle ja näkivät jättiläismäisen renkaan liikkuvan pilvien alla. Renkaan liikkuessa heidän ylitseen asukkaat rukoilivat Jeesusta ja huusivat, kuten videolla voi kuulla.

Renkaan reunat katosivat taustan taivaan ollessa sininen, mutta palasivat kun valkoiset pilvet tulivat taakse. Katso giffiä alla videosta niin selkenee. UFO oli verhoutuneena, ja kuitenkin jostain syystä sen reunat olivat näkyvillä! UFO katosi muutamassa minuutissa ja jätti asukkaat miettimään mikä se voisi olla ja miksi se oli heidän kylänsä yllä.

Scott C. Waring, Taiwan

Uutiset kertovat:

Asukkaan pelästyivät tuntematonta renkaan muotoista esinettä, joka oli reunoilta litteä, keskiviikkoiltapäivänä taivaalla Apeú-kylässä, Castanhalin alueella valtion koillisosassa. Monikaan ei tiennyt mitä sanoa ilmiöstä, joka sai kaikkien huomion kenellä sattui kännykkä kädessään olemaan. He havaitsivat esineen ilmestyvän tyhjästä ja katoavan minuuteissa. Tilanne sai kaikki tulemaan kadulle kuvaamaan esinettä.

UFO-havainto lentokoneen ikkunasta Thaimaassa

Havaintopäivämäärä: elokuu 20, 2018
Havaintopaikka: Meren yllä lähellä Thaimaata.

Tätä videota katsellessani huomasin UFOn olevan neliskulmainen. Tummensin kuvakaappausta jotta se näkyisi paremmin. UFO ohitti nopeasti, ja se on näkyvillä vain muutaman sekunnin, mutta se riitti. Sen nopeus, sen muoto, sen liikekulma kaikki viittaavat siihen, että kyseessä on avaruusolentojen alus. Koska UFOt kykenevät matkaamaan myöd veden alla, tämä alus mahdollisesti on tullut vedenalaisesta tukikohdasta läheltä. Vesi peittää 75% Maapallon pinta-alasta ja ihmiset eivät paljoa veden alla vietä aikaa. UFO-liikenne sinnepäin on varmasti suurta.

Tiesitkö, että Christopher Columbus näki UFOn? Partioidessaan Santa Marian kannella noin kymmeneltä illalla lokakuun 11. päivänä 1492, Columbus luuli nähneensä ”valon pilkistävän kaukana”. Hän pian huusi paikalle Pedro Gutierrezin, ”herrasmiehen kuninkaan kammarista”, joka myös näki valon. Pian valo katosi, mutta ilmestyi uudestaan monta kertaa illan aikana, joka kerta tanssien ylösalas ”yhtäkkisissä ja ohimenevissä kimalteissa”. Valo, joka näkyi ensi kerran neljä tuntia ennen kuin näkyi maata, ei koskaan saanut selitystä osakseen.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Tämä video kuvattiin kasuaalisti lennolla takaisin Thaimaasta, ja kuvamateriaalin läpikäynnin jälkeen havaittiin tämä pallo. Video on autenttinen eikä sitä ole käsitelty.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Kaksi UFOa Floridan rannalla

Havaintopäivämäärä: elokuu 21, 2018
Havaintopaikka: Florida, USA

Nämä UFOt ovat näkyneet ennenkin. Muistan nähneeni samankaltaisia Steven Greerin videolla vuodelta 2015. Tämä on eri aika ja eri tapaus, mutta nämä ovat 100% samat UFOt samassa paikassa. Laitan videon postauksen loppuun.

Voit nähdä, että alueella ei ole laivoja tai aluksia. Ei ole lentokoneita, helikoptereita, jettejä. Ei tulipalloja… tälle havainnolle ei ole loogista selitystä. Kuitenkin jos tekee hieman tutkimusta, havaitsee että Steven Greerin videolla vuodelta 2015 tasan tarkkaan samassa sijainnissa näkyy samat kaksi UFOa.

On selvää, että 4-6 mailia Floridan rannikolta on vedenalainen avaruusolentojen tukikohta, jonne UFOt liikkuvat ja poistuvat sieltä noin 5-7 aikaan illalla, sillä molemmat havainnot tapahtuivat auringonlaskun aikaan. Uskomaton löytö ja meidän tulee tutkia tätä aluetta vedenalaisella teknologialla jotta voimme saada selvyyden tukikohdan sijainnista.

Scott C. Waring, Taiwan

Steven Greerin kaksi UFOa Floridan rannalla vuonna 2015.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

In memoriam Streetcap1

Surukseni joudun ilmoittamaan, että suuri UFO-tutkija Streetcap1 (Graham McHardy) on kuollut kesäkuussa. Sain vasta tietää. Otin yhteyttä hänen perheeseensä, ja he sanoivat hänen kuolleen yhtäkkiseen sydänkohtaukseen, ja että kukaan ei odottanut tätä. Hän oli hyväkuntoinen tuolloin. Tapasin hänet ensi kerran Youtubessa noin 4-5 vuotta sitten, ja olen kunnioittanut hänen työtään siitä lähtien.

Minua huolestuttaa. Katsoin hänen Youtube-kanavaansa ja huomasin, että jotain hänen videoitaan puuttui. Eräs oli tärkeä hänelle. Hänen haastattelunsa RT Newsille hänen kotonaan. Sitä ei ole enää. Hän teki haastattelun 9 kuukautta sitten, ja kuoli 7 kuukautta sen jälkeen. Tämä tuntuu epäilyttävältä minusta. Kun hän kertoi minulle, että hän aikoo tehdä haastattelun RT Newsille kotonaan, varoitin häntä ettei kannattaisiö. Että RT News voi olla vakoojavirasto ja että tämä asettaisi hänet hengenvaaraan. Kaksi kuukautta myöhemmin…. uutiset raportoivat, että USA:n hallitus tutkii RT Newsiä vakoiluyhteyksistä, ja että joitain sen raportointioikeuksia ollaan rajoittamassa. Ehkä olen väärässä. Toivon että olen väärässä, mutta osa minusta tunnustaa tämän työn vaarat.

Käy vierailemassa hänen Youtube-kanavallaan ja jätä jäähyväiskommentti joka tukee hänen työtään tutkijana. Häntä jäädään kaipaamaan.

Scott C. Waring, Taiwan

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Kirkas UFO Slovakiassa

Havaintopäivämäärä: elokuu 27, 2018
Havaintopaikka: Tilo, Slovakia

Tämä kirkas UFO tallentui Slovakiassa. Se on niin kirkas, että kameralla on vaikeuksia fokusoida siihen. Parasta havainnossa on, että pääsemme näkemään sen liikkeen alueella. Se on hiljainen ja sulava liikkeissään, koiran haukkuminen kuuluu taustalla. Koirat haukkuvat usein UFOja havaittaessa. Tämä UFOn väri ja muoto on erittäin yleinen ympäri maailman.

Scott C. Waring

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

David Wilcock selittää Maapallon taistelukenttänä

David Wilcock selittää, miten joka viikko on nähtävissä omituisia merkkejä siitä miten kohta on syntymässä taistelu lähitulevaisuuteen. Se mitä moni ei ymmärrä on, että Liittouman faktiot puskevat UFO-paljastusta joka tulee vapauttamaan uskomattoman paljon ennennäkemätöntä uutta teknologiaa, Atlantiksen ja UFOjen salaisuudet, sekä mahdollisesti kvadriljoonan verran dollareita, jotka ovat piilossa kullan muodossa Aasiassa.

Wilcock on uniikissa asemassa tuomassa meille tietoa tämän sodan sisäpiiristä useilta hyviä yhteyksiä omaavilta lähteiltä, mm. Corey Goodelta ja Pete Petersonilta. Monet selittämättömät tapaukset muuttuvat selkeiksi kun olemme parsineet hajallaan olevan datan kasaan.

Tsekkaa kanava UAMN TV

 

Artikkelin julkaissut OOM2

Elokuva: Aliens At The Pentagon

Klikkasit varmasti kuvaa otsikon takia. Filmi nimeltään Aliens at the Pentagon? Se on varmasti saamassa huomiota erittäin hyvästä syystä. Mutta jos mietit että onko elokuvasovitus videopelistä Area 51 joka tunkeutuu Washington DC:n, minulla on sinulle huonoja uutisia. Siltikin, tämä saattaa ihan hyvin herättää kiinnostuksesi, joten kuuntele hetki mistä tässä on kysymys.

Aliens at the Pentagon on riippumaton dokumentti joka seurailee journalisti Nick Popea, joka ennen muinoin pyöritti Britannian hallituksen UFO-projektia ja joka on tunnettu UFO-asiantuntija. Nyt olemme saaneet oikeuden tarkastella leffaa ja traileria, joka vie sinut mysteerien ja juonittelujen maailmaan,

Nick Pope, UFO-sisäpiiriläinen joka tunnetaan myös nimellä “The Real Fox Mulder”, tarjoaa shokeeraavaa ja valaisevaa infoa viimeisimmistä CIA-tietovuodoista koskien avaruusolentojen läsnäoloa Maapallolla ja sen vaikutuksista yhteiskuntaamme.

Aliens at the Pentagonin on ohjannut J. Michael Long. Se julkaistaan lokakuun 9 2018.

 

Artikkelin julkaissut Dread Central

 

James Rink kertoo Max Spiersin elämästä ja supersotilaista

LONE WOLF kertoo salaisesta avaruusolentohybridi-supersotilas-ohjelmasta, jonka ensi kertaa toi julkisuuteen Michael Pero. Nimellä milab tai military abduction kulkeva ohjelma tekee kokeita salassa hallituksen sekä Maapallon ulkopuolisten voimien alaisuudessa, ja se pyrkii luomaan äärimmäisen Übermenschin, super-ihmisen joka on voittamaton kaikin tavoin. Pian tämän jälkeen James Rink löysi ystävänsä Nathanin, joka ei tiennyt kuka hän oli. Kun James auttoi Nathania pääsemään irti ohjelmoinnistaan, helvetti pääsi irti ja se johti Jamesin matkalle josta ei ollut paluuta.

Kuuntele kun James Rink jakaa oman kertomuksensa liittyen Max Spiersiin ja ajatuksiaan siitä miksi Max Spiers mahdollisesti tuhoutui itse ja murhattiin sen takia, että hän puhui totta. Tässä on mukana haastatteluja ja leikkeitä sekä Max Spiersiltä että James Casboltilta supersotilas-konferensseista.

 

Aiheesta lisää:

http://supersoldiertalk.com