8 alienrotua joiden uskotaan jo olevan maapallolla

Jos uskot siihen että universumi on kykeneväinen tuottamaan elämää toisille planeetoille muodossa tai toisessa, on silloin järkevää olettaa että elämää on kaikenlaista tuolla jossain. Kuvaukset kohtaamisista näitten olentojen kanssa vaihtelevat kovasti.

Tässä on pieni lista erilaisista olennoista joiden uskotaan olevan kontaktissa ihmiskunnan kanssa.

1. Andromedalaiset

arcturian

Aquarian Radio

Tunnetaan myös nimellä ”Peili”- tai ”Lasi”-olennot. Nämä olennot ovat hieman ihmisiä suurempia, mutta ne ovat puhdasta energiaa eivätkä kiinteitä.

2. Flatwoodsin hirviö

flatwood

West Virginian osavaltion Flatwoodsin kaupungin nimen mukaan nimetty olento, jossa se myös tunnetusti näyttäytyi. Tämä olento on väitetty olevan varsin pitkä. Sillä on myös padan muotoinen pää ja kiiluvat silmät.

3. Harmaat

Dinosaur Furry

harmaa

Toiselta nimeltään ”Zeta Reticulilaiset”, nämä olennot ovat kahden kokoisia, pitkiä ja lyhyitä. Lyhyet Zetalaiset ovat yleensä vajaan metrin pitkiä, ja toiset voivat olla parimetrisiä. Molemmilla on pitkät harmaat päät. Harmaat ovat tunnetusti vuoden 1961 Barney ja Betty Hillin abduktiotapaukseen liittyviä.

4. Hopkinsvillen tontut

Kentucky Ghosts

goblins

Vuonna 1955 pienellä kentuckylaisella farmilla kävi vilske ja vilinä kun demonin näköiset olennot rynnivät paikalle. Niillä oli pitkät korvat. Olennot olivat kuuleman mukaan myös luodinkestäviä.

5. Pienet vihreät miehet

Wikipedia

vihreat_miehet

Nämä kaverit ovat avaruusolentojen kermaa. Pienet, vihreät ja hyönteisten silmillä varustetut miehet, jotka yleensä liikkuvat lentävillä lautasilla joita havaittiin 1950-luvulla useasti.

6. Pohjoismaalaisennäköiset avaruusolennot

pitkat_blondit

ScreenRant

Jotkut sanovat ihmisenkaltaisten avaruusolentojen elävän Norjassa. Ainoa ero näihin pitkiin, vaaleaihoisiin ja -hiuksisiin avaruusolentoihin on, että niillä on 24 hammasta ja ihopoimu varpaiden välissä. Näiden olentojen on myös väitetty tulleen Seulasten tähdistöstä (Pleiades).

7. Liskot

YouTube

lisko

Nämä olennot ovat monien omituisten salaliittoteorioiden keskellä. Oletettavasti nämä liskojen näköiset muotoaan muuttavat olennot elävät keskuudessamme, ja ne ovat jopa korkea-asteisissa viroissa USA:n hallituksessa.

8. Siriuslaiset

sirians

Humans are Free

Nämä muinaiset sini-ihoiset olennot ajatellaan olevan Egyptin pyramidien todellisia arkkitehteja, ja ne ovat auttaneet ihmiskuntaa eteenpäin useilla teknologisilla läpimurroilla.

(toim.huom. kuitenkin Ra on ilmoittautunut Gizan pyramidin rakentajatahoksi kanavoidussa teoksessaan The Law of One)

Ensi kerralla kun kohtaat avaruusolennon, yllätä heidät tiedoillasi niiden kulttuurista!

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.