MKULTRA

Avaruusolentojen uhka: hubridien soluttautuminen

Tässä tajunnanräjäyttävässä episodissa Dark Journalist Daniel Liszt haastattelee Temple Universityn historian professoria tohtori David Jacobsia aiheesta ”avaruusolentojen suunnitelma kontrolloida ihmiskuntaa”.

Perustuen vuosikymmenien tutkimukseen yli 150:n ihmisen kokemasta 1150:sta sieppaustapauksesta, tri Jacobs on tullut päätelmään siitä, että avaruusolentojen kontrolloima suunnitelma luoda ihmisen ja avaruusolentojen hybridi on saavuttamassa uuden asteen: hybridien integrointi yhteiskuntaan.

Turvahybridit, ‘hubridit’  paljastuvat

Tri Jacobs käyttää termia ‘hubridit’ identifoimaan uudenlaisen hybridien rodun, joka on lähempänä ihmisen kaltaista käytöstä ja heidän tyyliin elämistä kuin koskaan ennen.

Tässä harvinaisessa haastattelussa hän paljastaa uniikit ja kiehtovat yksityiskohdat omista kohtaamisistaan ‘turvahybridien’ kanssa, jotka yrittivät puuttua hänen siepattujen mielenhallinnan purkutyöhönsä. Siepattujen mieliin oli asetettu käskyjä, joilla heidät oli saatu unohtamaan traumaattiset kokemuksensa.

Hän jatkoi työtä siepattujen kanssa ja pääsi syvemmälle ja syvemmälle siepattujen mieliin. Hän löysi vastarintaa tekevän kerroksen, jossa kohde sanoi hänelle, että hän ei saisi paljastaa salaista tekniikkaa, jolla muistot on blokattu.

Turvahybridit alkoivat uhkailla tohtori Jacobsia, ja vihjailivat että hän maksaisi kalliin hinnan heidän menetelmiensä paljastamisesta, ja että tämä hinta koskisi myös hänen potilaitaan.

Kiisteltyä UFO-tutkimusta

Tohtori Jacobs sanoo, että avaruusolentojen sieppauksen peruskaavaan on aina kuulunut seksuaaliset ja lisääntymiseen liittyvät aspektit, jopa varhaisissa tapauksissa kuten Betty ja Barney Hill. Tuolloin ne salattiin johtuen, koska ne olivat liian kiistanalaisia siihen aikaan.

Hän muistaa vuoden 1957 Villa Boasin UFO-tapauksen Brasiliasta, jossa juristiopiskelija siepattiin hänen vanhempiensa maatilalta ja pakotettiin omituisiin seksihommiin naishybridin kanssa UFOn kyydissä.

Avaruusolentojen obsessio ihmisten lisääntymiseen on ilmiön selittämätön aspekti, ja se tuntuu olevan niiden intensiivisen turvallisuuden tarpeen ja koehenkilöiden aivopesujen syynä.

Sieppaustutkimusten nykytila

Sen jälkeen, kun Budd Hopkins ja Harvardin professori John Mack kaksi vuosikymmentä sitten tekivät syvällisiä tutkimuksia avaruusolentojen sieppaus-oireyhtymästä, niiden ammattilaisten määrä, jotka julkisesti liittävät itsensä millään tavalla abduktioaiheeseen, on romahtanut huomattavasti maineensa puolesta.

Tohtori Jacobsin mukaan akateeminen tiedeyhteisö on sivuuttanut  täysin tämän globaalin ilmiön ja yrittänyt saattaa sen naurunalaiseksi käsitteillä kuten ‘unihalvaus’ tai ‘hyperaktiivinen mielikuvitus’.

Ja kuitenkin tuhansia UFO-havaintoja raportoidaan joka vuosi ja sieppausilmiö saa jatkua koskemattomana.

Koska valtamediaan ei voi luottaa tämän asian käsittelemiseksi avomielisesti, Jacobs pelkää, että kaikkein tärkein yksittäinen asia, joka maailmassamme voisi tällä hetkellä tapahtua, tulee jäykän ja kontrolloidun tiede-establishmentin sivuuttamaksi. Se jättää näiden maailmanlaajuisten tapahtumien taustalla olevat salaiset voimat täysin rauhaan jatkaa ihmiskunnan alistamisen ohjelmaansa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.