Ekskursioita Bob Lazarin sanomisiin

Tämä on toinen osa artikkelisarjaa, joka perustuu yli viiteenkymmeneen haastatteluun, jotka on tehty sellaisten ihmisten kanssa, jotka tuntevat tai tunsivat Bob Lazarin, jotka ovat osallistuneet hänen tarinaansa tai väitteisiinsä tai joilla olisi tietoa, joka liittyy Bobin tarinaan tai väitteisiin, jos ne ovat totta.

Sarjan ensimmäisessä artikkelissa keskityttiin Bobin rooliin Los Alamosin kansallisessa laboratoriossa. Artikkelin julkaisemisen jälkeen sain uusia tietoja, jotka kaventavat Bobin LANL:ssä työskentelyn tiedossa olevaa ajanjaksoa.

Alla on Bob Lazarin merkintä sellaisena kuin se on 21. lokakuuta 1982 ilmestyneessä Los Alamosin kansallisen laboratorion aakkosellisessa puhelinluettelossa.

Olen nyt saanut 11. helmikuuta 1983 päivätyn puhelinluettelon FOIA-pyynnön kautta.

FOIA-toimisto on poistanut luettelon nimet, mutta Bobin merkintä on kuitenkin mahdollista paikallistaa vertaamalla sitä ympäröivien merkintöjen tietoja.

Alla on 21. lokakuuta 1982 ja 11. helmikuuta 1983 päivätyt jaksot vierekkäin. (Linkki koko sivulle 1982 | Linkki koko sivulle 1983)

Bobin merkintä ei näy Los Alamosin työntekijöiden aakkosjärjestyksessä olevassa luettelossa 11. helmikuuta 1983. Näin ollen voidaan nyt todeta, että hän ei ollut enää töissä laboratoriossa kyseiseen päivämäärään mennessä. Bobin Z-numero myönnettiin 18. toukokuuta 1982, joten hänen työsuhteensa laboratoriossa on kestänyt enintään 8 kuukautta ja 23 päivää.

Tämä vastaa hänen työtovereidensa haastatteluja, jotka ovat luettavissa tästä linkistä.

Bobin työsuhteen pituudesta:

John Jarmer: Hän oli siellä vain rajoitetun ajan…

John Jarmer: Kun hän työskenteli osastossani, en edes muista, kuinka kauan, mutta se ei ollut kovin pitkä aika…

Fred: Muutama kuukausi. Ja sitten taas, siitä on 40 vuotta… Se oli alle vuosi.

Henry: …se oli hyvin lyhyt, aika lyhyt ajanjakso.

Ekskursioita

Yksi tärkeimmistä todisteista Bob Lazarin tarinan tueksi on hänen tietonsa Groom Lakea ympäröivällä taivaalla näkyvistä valoista, jotka Bobin mukaan olivat hänen työtehtäviinsä kuuluneen avaruusaluksen reittilentoja. Tämä herättää erityisesti kysymyksen siitä, miten Bob olisi tiennyt valoista, jos hän ei olisi saanut tietää niistä työskennellessään S4:llä, ja mitä pitää tehdä niiden todistajien lisäkertomuksista, jotka hän toi katsomaan valoja.

On erittäin hyviä todisteita siitä, että Bob Lazar oli erittäin kiinnostunut ufoista niiden kuukausien aikana, jotka edelsivät hänen väitteensä mukaan sitä, että hänet palkattiin ja hän aloitti työskentelyn S4-laitoksessa.

Esitän alla keskeiset yksityiskohdat, mutta tämän aikaisemman kiinnostuksen ymmärtämiseksi suosittelen kuitenkin lukemaan artikkelin Onko Bob Lazarin tarina johdonmukainen? ensimmäisen osan.

Kun New Line Cinema hankki oikeudet tehdä Bobin tarinasta pitkä elokuva, käsikirjoittajat haastattelivat Lazaria erittäin yksityiskohtaisesti, jotta he saisivat apua elokuvan kirjoittamisessa. Haastattelu kokonaisuudessaan löytyy tästä linkistä. Tässä haastattelussa Bob käy käsikirjoittajien kanssa läpi jokaisen kalenterimerkinnän ja kuvailee jokaisen.

Ensimmäinen merkittävä päivämäärä, jonka Bob mainitsee haastattelussa, on hänen ystävänsä ja entisen kollegansa Joe Vaninettin vierailu 7. syyskuuta 1988. Merkintä sisältää huomautuksen Area 51:lle ajetun matkan pituudesta. Bobin selitys on, että merkintä Groom Lakeen johtavan matkan pituudesta on sijoitettu merkintään tuntemattomasta syystä tai ”tarkoituksella” harhaanjohtavaksi.

Keskiviikko, 7. syyskuuta 1988:

Joe – kaveri, jonka tunsin ja jonka kanssa työskentelin Los Alamosissa – tuli käymään. Ja lähti 10. päivä.

[Groom Lake = 125 mailia] Tämä on vain kilometrimerkintä. Se ei tapahdu tänä päivänä – se on muistiinpano itselleni siitä, kuinka pitkä ajomatka oli… se oli yksi retkistäni sinne. Kalenterissa on tarkoituksella petollisia juttuja. Törmäämme muihinkin tällaisiin juttuihin.

Syyskuun 8. päivänä 2021 tehdyssä haastattelussa John Learilta kysyttiin tästä merkinnästä.

Kirjoittaja: Groom Lake 125 mailia. Hän sanoo, että se oli juuri niin pitkä ajomatka. Hän sanoo, että ”se oli yksi retkistäni sinne”. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun tapasit hänet. Oletan, että hän oli kiinnostunut siitä. Oletan, ettet ollut käynyt… En ole kuullut tästä. Kävittekö hänen kanssaan Groom Lakella ennen niitä keskiviikkoiltoja vain katsomassa? Tekikö hän ne jutut yksin?

John Lear: Ennen kuin tapasimme tai juuri samaan aikaan, hän ajoi Groom Lakeen. Kukkulalla oli paikka, josta näkyi… järven pohja ei näkynyt, mutta näkyi vuorijono, jossa järvi sijaitsi. Hän kuvaili nähneensä valon tulevan ylös ja sitten laskeutuvan alas. Ja luulen, että hän teki yhden matkoista Joe Vaninettin kanssa.

Bob Lazar ja John Lear tapasivat vuoden 1988 puolivälissä, kuukausia ennen kuin hän väittää aloittaneensa työt S4:llä joulukuussa 1988.

New Linen haastattelussa Bob kuvailee myös viettäneensä useita öitä ja tunteja ajellen Groom Laken alueella.

Lazar: En vain tehnyt mitään. Päädyin vapaapäivinä ajamaan sinne päin.

K: Se on siistiä.

Lazar: Silloin valehtelin vaimolleni ja sanoin, minun on pakko mennä töihin tänä iltana, ja menin ulos ja vain ajoin sinne… En halunnut, että poliisi pysäyttää minut… En halunnut tehdä mitään… joten ajoin vain eteenpäin… ja ajoin pitkiä matkoja eteenpäin aina Tonopah’n saakka, joka on 250-300 mailin päässä, ja tulin aina toiselle puolelle osavaltiota ja takaisin aamuksi. Kiertelin vain siellä alueella, niin että voisin… En edes tiedä mitä tein…

K: Olit varmaankin muuttumassa pakkomielteiseksi siellä tehtävästä työstä.

Lazar: No, se oli enemmän kuin kiinnostusta… se oli… no… ehkäpä sitä lennetään tai jotain, halusin vain olla siellä ja…

Viidestä silminnäkijästä, jotka olivat Lazarin mukana Groom Laken lähellä olevalla kukkulalla katsomassa väitetyn avaruusaluksen koelentoa, vain John Lear ja Gene Huff ovat puhuneet julkisesti siitä, mitä he näkivät.

Artikkelin julkaissut Signals Intelligence

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.