Jacques Vallee kieltäytyy paljastamasta asiakirjaa CIA:n feikkaamista sieppauksista

kirjoittanut Jack Brewer

Tohtori Jacques Vallee kieltäytyi yrittämästä perustella täysin kirjassaan Forbidden Science 4 esitettyä väitettä, jonka mukaan hän sai haltuunsa asiakirjan, joka vahvistaa CIA:n simuloimat UFO-sieppaukset Brasiliassa ja Argentiinassa. ”Tunsin velvollisuudekseni kiinnittää huomiota asiaan”, Vallee selitti 17. joulukuuta lähettämässään sähköpostiviestissä, mutta päätti olla jakamatta asiakirjaa tai vastaamatta sen olosuhteisiin liittyviin olennaisiin kysymyksiin.

”Jos puhut vakavasti otettavien tutkijoiden kanssa Latinalaisessa Amerikassa, huomaat, että he eivät ole yhtä naiiveja tällä alalla kuin yhdysvaltalaiset ufologit”, hän lisäsi.

Etelä-Amerikan tutkijat eivät kuitenkaan esittäneet tätä väitettä. Valleen kirjoittamassa kirjassa vuodelta 2019 on seuraava toteamus: ”Olen saanut haltuuni asiakirjan, joka vahvistaa, että CIA simuloi Etelä-Amerikassa (Brasiliassa ja Argentiinassa) tapahtuneita UFO-sieppauksia psykologisen sodankäynnin kokeiluina.”

The UFO Trail lähetti laajalti tunnetulle UFO-tutkijalle sähköpostiviestin, jossa pyydettiin kommenttia, mukaan lukien asiayhteyttä, jonka hän voisi antaa tai selventää, oliko lausunto jälkikäteen ajateltuna virheellinen. Sähköpostiviestissä tehtiin myös selväksi, että loppujen lopuksi pyydettiin kopiota asiakirjasta tai mahdollisimman paljon tunnistetietoja. Vallee päätti olla vastaamatta näihin kysymyksiin ja seikkoihin.

Sähköpostikyselyssä selitettiin: ”Toivon, että voitte ymmärtää lausunnon mahdollisen painoarvon ja sen, miksi tutkijat olisivat hyvin kiinnostuneita selvittämään sen olosuhteisiin liittyvät tosiasiat.”

Valleen vastine kokonaisuudessaan:

Parahin Jack,

Kiitos viestistäsi, arvostan kiinnostustasi kirjaa kohtaan. Kuten tiedät, kysymys ufologian käyttämisestä erilaisten kommando- tai manipulaatio-operaatioiden naamioimiseen on vanha. Se on osa PsyOps-tekniikoita, joita on käytetty hyvin pitkään (Neitsyt Marian kuvien heijastaminen Verdunin taistelulinjojen ylle vuonna 1917 tai uskonnollisten kuvien heijastaminen Kuuban ylle sukellusveneestä Sikojenlahdella jne.).

Paljon pätevämmät historiankirjoittajat kuin minä ovat dokumentoineet kaiken tämän, ja Etelä-Amerikka on vain myöhempi jatke. En ole minkään asian asiantuntija, mutta tietokonetutkimuksillani on taipumus mennä TILT! kun esiin nousee joitakin asiaankuuluvia tapauksia. Minulla ei siis ole koiraa haudattuna poliittisessa taistelussa, yritän vain välttää saastuttamasta tietokantojani roskilla. Siksi tunsin velvollisuudekseni kiinnittää huomiota asiaan. Jos puhut vakavasti otettavien tutkijoiden kanssa Latinalaisessa Amerikassa, huomaat, että he eivät ole tällä alalla yhtä naiiveja kuin yhdysvaltalaiset ufologit.

Hyvää vuodenaikaa,

Jacques

Valleelle lähetettiin jatkosähköposti, jossa sanottiin, että vaikka on todellakin todettu, että tiedusteluyhteisö käyttää UFOja hyväkseen monista mahdollisista syistä, toivottiin, että Vallee ymmärtäisi, että CIA:n sieppaussimulaatioiden todeksi vahvistaminen olisi todella poikkeuksellista. Häneltä kysyttiin olisiko oikein sanoa, ettei ole olemassa asiakirjaa, joka vahvistaisi tämän olevan totta. Hän ei vastannut heti.

Tämän blogikirjoituksen luonnos jaettiin myöhemmin tohtori Valleen kanssa ennen julkaisemista. Näin pyrittiin raportoimaan olosuhteet mahdollisimman tarkasti ja tarjoamaan Valleelle viimeinen tilaisuus kommentoida asiaa.

”Minulla ei ole muita kommentteja pyynnön sisällöstä tai tietenkään lähteestäni, jota olen velvollinen suojelemaan”, hän vastasi 19. joulukuuta lähettämässään sähköpostiviestissä.

”Suurin osa asiakirjoista, joihin olen viitannut tai joita olen käyttänyt päiväkirjojeni laatimisessa, on lahjoitettu yliopistolle, jolla on niihin 10 vuoden pääsykielto, nimenomaan välttämään sellaiset valheelliset kiistat, joita ufologiassa puhkeaa säännöllisesti. Odotan siis, että tällaiset historialliset yksityiskohdat näkevät aikanaan päivänvalon.”

 

Artikkelin julkaissut The UFO Trail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.