Kolme blondia kaappasivat rekkakuskin

Hei ATS, tämä viestiketju koskee Dionisio Llancan sieppausta. Englanninkieliset tiedot, jotka on löydetty tästä sieppauksesta, eivät ole täydellisiä, ja tästä syystä käytän joitakin englanninkielisiä tekstejä, joihin on lisätty tietoja, jotka olen kääntänyt espanjasta. Lähteet löytyvät viestiketjun lopusta.

Dionisio Llanca oli kuorma-autonkuljettaja, joka syntyi 1. tammikuuta 1948 Ingeniero Jacobacciin kaupungissa Río Negrossa Argentiinassa.

– nuori Dionisio Llanca.

Dionisio Llanca nousi myöhään lauantaina 27. lokakuuta 1973, puki vanhat housut, paidan ja tumman villapaidan ylleen ja löhöili vaatimattomassa maalatussa mökissä Calle Chubutilla, vain kymmenen minuutin päässä Bahía Blancan keskustasta. Hän söi lounaan aikaisin ja nukkui siestan aikana päiväunia, koska hänen olisi ajettava koko yö.

Hän nousi kuuden aikaan iltapäivällä ja katsoi televisiosarjaa, joka oli tosin realistinen ja suora ilman fantastisia elementtejä. Noin kello 22.00. Hän söi enonsa Enrique Ruizin kanssa illallisen, joka koostui naudanlihasta, salaatista ja kahdesta lasillisesta Cepitaa, alkoholitonta juomaa. Muutama minuutti puolenyön jälkeen Llanca hyvästeli setänsä ja nousi kuorma-autoonsa, Dodge 600:een, joka oli lastattu rakennusmateriaaleilla, jotka oli määrä toimittaa Rio Gallegosiin, kahden päivän matkalle. 12 vuoden ajamisen jälkeen silmät ovat tottuneet tarkkailemaan olosuhteita, jopa kadunvarressa. Hän huomasi, että oikea takarengas oli tyhjä. Hän aikoi vaihtaa sen, mutta päätti sen sijaan lähteä. Kun hän lähti talosta, kello oli 12.30. Sunnuntai oli jo alkanut.

Kuorma-auto alkoi rullata reittiä nro 3 pitkin. Rengas painui alemmas, eikä ollut muuta tehtävissä kuin vaihtaa se. Dionisio katui, ettei hän vaihtanut sitä Calle Don Boscon ESSO-huoltoasemalla, jonne hän pysähtyi varttia vaille 01:00 hakemaan bensiiniä. Nyt hänen olisi lähdettävä pimeälle ja autiolle olkapäälle kylmänä aamuna ja vaihdettava se. Kello oli nyt 01:15, ja hän oli irrottamassa työkaluja, jakoavaimia ja tunkkia, eikä kukaan auttanut häntä. Hän alkoi vaihtaa rengasta. ”Jarrutin kuorma-auton olkapäälle, nousin alas, otin tunkin ja työkalut esiin ja aloin vaihtaa rengasta. Tie oli täysin autio. Yhtäkkiä tie valaistiin voimakkaalla keltaisella valolla, joka näytti olevan noin 2 000 metrin päässä. Värin vuoksi ajattelin, että ne saattoivat olla Pugeotin ajovalot ja jatkoin työtäni. Kului muutama sekunti ja pidin olkapääni valoa vasten, mutta siitä tuli niin kirkas, että se valaisi koko alueen. Nyt valo oli muuttunut sinertäväksi, joka muistutti sähkökaarihitsaajan väriä. Yritin nousta ylös, mutta en pystynyt nousemaan; minulla ei ollut voimia, ja outo asia – – jalkani eivät vastanneet. Olin polvillani. Halusin nousta ylös ja katsoa kohti metsää, joka kasvoi tien toisella puolella.

Sitten näin suuren, noin seitsemän metrin korkeudessa ilmassa roikkuvan lautasen muotoisen esineen ja kolme henkilöä olkapäilläni, jotka katsoivat minua. Yritin vielä kerran nousta ylös, mutta en pystynyt. Halvaantuminen muuttui täydelliseksi, enkä pystynyt edes puhumaan. Kolme olentoa seisoi katsomassa minua pitkään, ehkä viisi minuuttia. He olivat kaksi miestä ja yksi nainen. Nainen oli kahden miehen välissä. Uskoin, että se oli nainen, koska hänellä oli rintojensa muoto ja pitkät, vaaleat, hartioiden keskelle ulottuvat hiukset. Miehet olivat myös vaaleita ja heillä oli lyhyemmät hiukset takana. Kaikki kolme olivat suunnilleen samanpituisia, metrin ja 70 tai 75 senttiä, ja pukeutuneet samalla tavalla: yksiosaiset savunharmaat, hyvin vartaloon istuvat haalaripuvut, keltaiset saappaat ja pitkät, käsivarren keskelle ulottuvat, samanväriset käsineet. Heillä ei ollut vöitä, ei aseita, ei kypäriä eikä mitään muutakaan. Heidän kasvonsa olivat samanlaiset kuin meidän, lukuun ottamatta korkeaa otsaa ja pitkulaisia silmiä, jotka olivat japanilaisten tapaan hieman kallellaan. He puhuivat keskenään kielellä, jota minun oli mahdotonta ymmärtää. Heillä ei ollut mitään äänenpainoja, mutta ääni kuulosti kuin huonosti viritetty radio, jossa oli sirinää ja surinaa. Yksi heistä tarttui minua villapaitani kaulasta ja nosti minut tiukasti, mutta ilman väkivaltaa. Yritin puhua, mutta ääneni ei tullut ulos. Samalla kun toinen piti minua ylhäällä, toinen laittoi laitteen vasemman käden etusormeni tyvelle. He katsoivat laitetta tarkkaan. Se oli kuin partaveitsi, mutta siinä oli pieni putki. He käyttivät sitä minuun useita sekunteja. Se ei sattunut. Kun he lähtivät, sormessani oli kaksi pisaraa verta ja sitten sammuin.

 

– kuva Conocer y Saber -lehdestä.

– APROn työntekijän, taiteilija Norman Duken piirros Dionisio Llancan kohtaamisesta.

Tässä käännän lisää tietoa espanjaksi.

Dionisio ei muistanut, milloin hän heräsi, mutta sen uskotaan tapahtuneen kahden tai kolmen välillä aamuyöllä samana sunnuntaina. Kun hän avasi silmänsä, hän löysi itsensä autojen välistä Sociedad Rural de Bahía Blancan pihalta, noin yhdeksän kilometrin päästä paikasta, jossa kohtaaminen avaruusolioiden kanssa tapahtui. Hän oli muistinmenetyksen tilassa, sillä hän ei muistanut edes nimeään, kokemustaan, autoaan tai kotiaan. Hän lähti kävelemään tietä pitkin ja pyörtyi.

Kun hän heräsi uudelleen, hän jatkoi matkaansa 3-tiellä, ja kun hän saapui valtatie 35:n risteykseen, eräs kuljettaja löysi hänet hämmentyneenä kävelemästä kuin robotti. Kuljettaja otti hänet kyytiin ja vei hänet poliisiasemalle, josta hänet myöhemmin siirrettiin Hospital Españoliin, koska poliisi luuli häntä humalassa olevaksi.

Lääkäri Ricardo Smirnoff hoiti häntä Hospital Españolissa. Hän sanoi, että ”kohteella ei ole näkyviä vammoja, mutta hän kieltäytyy koskemasta päähänsä, ikään kuin hänellä olisi siellä sijaitseva syvä sairaus. Hänen vasemmassa silmäluomessaan on myös tuskin huomaamaton hiertymä.”

Sairaalassa hän ei vieläkään muistanut mitään menneisyydestään. Hän ei tiennyt, kuka hän oli, missä hän oli syntynyt tai edes sitä, keitä hänen vanhempansa olivat. Hän itki jatkuvasti kysyen, missä kaupungissa hän oli. Poliisille ilmoitettiin asiasta, ja hänet siirrettiin sen jälkeen kunnalliseen sairaalaan.

Lokakuun 30. päivänä kello 22.00, kun hän heräsi sängystään Bahía Blancan kunnallissairaalassa, hän sai muistinsa takaisin ja muisteli tapahtumia yksityiskohtaisesti siihen asti, kunnes hän pyörtyi. Hänen vaatteensa olivat ehjät. Hän tunsi tarvetta polttaa tupakkaa ja halusi tietää, mitä kello oli. Hänen kellonsa, sytytin ja savukkeet puuttuivat, mutta hänellä oli yhä 150 000 pesoa. Hän pyysi saada autonsa, sillä hän oli enemmän huolissaan autostaan kuin UFOsta ja sen matkustajista. Hänelle kerrottiin, että poliisi oli löytänyt sen pysäköitynä tien varteen Villa Bordeussa, noin 18 kilometrin päässä Bahía Blancan kaupungista.

Ensimmäinen hypnoosisessio

Iltapäivällä 29. päivä hän toipui ja suostui ottamaan pentotalia, ja yritti selvittää, mitä noina tunteina tapahtui. Hän kuitenkin lähti sairaalasta ja palasi setänsä taloon, joka sijaitsee Chubut-kadulla. Täynnä ahdistusta, koska joitakin painajaisia, hän meni tapaamaan psykiatri Eduardo Mata apua. Sinä yönä se kutsuu koolle ryhmän ammattilaisia, lääkäreitä ja psykologeja. Joitakin testejä tehtiin ja Dionisio piirsi oudot asukkaat lautaselle (UFO). Lopulta he tekivät elektrokardiogrammin ja Dionisio palaa setänsä kotiin, sitoutuen olemaan Eduardo Matan vastaanotolla myöhään 6. marraskuuta.

Dionisio ei sitoudu sopimukseen, ja ihmiset päättivät päästä hänen kotiinsa Chubut-kadulla. Dionisio oli syönyt raskaasti, mikä esti häntä ottamasta pentothaa, mutta sen sijaan ensimmäinen hypnoosisessio tehtiin. Ryhmää johtivat Eduardo Mata ja Eladio Santos.

He tekivät Dionisiolle kolme hypnoosisessiota, joista yksi tehtiin pentotalin avulla. Kaikki, mitä tapahtuman ainoa todistaja ja päähenkilö sanoi, on nauhoitettu useiden tuntien nauhoituksella, mutta ne ovat varattuja. Ensimmäistä istuntoa lukuun ottamatta Dionisio näyttää toistavan jokaisessa istunnossa täsmälleen samaa.

”Nousen kahden miehen kanssa ylös valonsäteen avulla. Lattia on kuin lyijyä, hopeaa, on vain yksi ikkuna, pyöreä. Se näyttää laivalta. Siellä on monia laitteita, monia, kaksi televisiota (hän taisi tarkoittaa näyttöjä), radio. Toisesta televisiosta näkee tähdet. Radio puhuu minulle espanjaksi ja sanoo, etten saa pelätä, että he ovat ystäviä, että he ovat tulleet jo kauan. He eivät sanoneet, mistä he tulivat, koska se oli heille salaisuus. He sanoivat, että he olivat puhuneet muiden Maan miesten kanssa vuodesta 1950 lähtien. He haluavat tietää, voimmeko elää maan päällä heidän kanssaan. Planeettanne joutuu kärsimään hyvin vakavista katastrofeista, jos käytöksenne jatkuu nykyisellään. Pöydän päällä on sytytin, kello ja savukeaski. Nainen ottaa mustan hanskan, jossa on peukalokynnet kämmenessä, lähestyy minua, koskettaa minua, putoan hitaasti valonsäteen karsinaan. He sanoivat minulle, että he tulevat takaisin hakemaan minut, koska olen hyvä poika. Minulla on kylmä. Lähden kävelemään… Kuka minä olen, kuka minä olen? ”.

– valonsäde.

– olennot aluksessa.

–  toinen piirros olennoista.

Hän selitti hypnoosin aikana, että kun he lähestyivät kuorma-autoa, he tekivät koepalan, jossa hänen vasemmasta etusormestaan poistettiin pientä ihokudosta partaveitsen näköisellä laitteella. Sitten aluksesta tuli jonkinlainen kellertävä valonsäde, joka vei hänet aluksen sisälle.

Sisälle päästyään hän näki naisen käyttävän useita välineitä, jotka hän tunnisti lääketieteellisiksi ja kirurgisiksi välineiksi, ehkäpä valmistautumassa tutkimukseen. Yksi miehistä, jonka Dionisio uskoi olevan lentäjä, näytti istuvan aluksen hallintalaitteiden edessä ja piteli oikeassa kädessään jonkinlaista joystickiä. Toinen humanoidi katseli tähtitaivasta vahvasti muistuttavan lasipaneelin läpi, kuva, joka toistui Dionisiosta vasemmalla sijaitsevassa monitorisarjassa.

Yhtäkkiä ovi avautui, ja useita letkuja ja kaapeleita putosi aluksesta. Letkut upposivat pieneen puroon, ja kaapelit koskettivat lähellä sijaitsevaa korkeajännitemastoa.

Sairaanhoitajana toiminut nainen puuhaili instrumentteja suuren pöydän päällä. Hän vaihtoi oikean hanskansa mustaan, jonka kämmenessä oli lävistyksiä. Kun nainen lähestyi Dionisiota, hän teki viillon hänen oikeaan ohimolohkoonsa. Sitten hän vahingossa osui hänen vasempaan kulmakarvaansa ja aiheutti hänelle mustelman, jonka ihmislääkärit myöhemmin tutkivat ja hoitivat.

Kun he olivat tutkineet hänen päänsä, muukalaiset jatkoivat haavan nukuttamista.

Tuolloin hänet vapautettiin avaruusaluksesta täysin tajuttomana sen jälkeen, kun hänet löydettiin vaeltelemasta kaduilla muistinmenetyksen tilassa, ja hänen seuraava muistikuvansa tapahtumasta oli, kun hän heräsi Bahía Blancan kunnallissairaalassa.

– kuva UFOsta, joka käyttää sähköä.

–  kuvaus olennoista.

Muutaman metrin päässä havaittiin, että yksi pylväs oli vaurioitunut. Kuultuaan kaupunkiin sähköä toimittavaa yhtiötä Fabio Zerpan (tunnettu argentiinalainen ufologi) johtama ryhmä oli vahvistanut, että sunnuntaina 28. lokakuuta 1973 kello 2:00 ja 3:00 välillä sähkönkulutus oli epätavallisen suurentunut, mikä oli yhteneväinen Dionision raportin kanssa. Ufotutkija Fabio Zerpa tutki tapausta ja julkaisi sen kirjassaan El Reino Subterráneo.

– The book of Fabio Zerpa.

Dionisio Llancan paluu 2013

La Nueva Provincia (sanomalehti) sunnuntai 8. joulukuuta 2013.

”Jos se tapahtuisi uudelleen, en kertoisi kenellekään. Se aiheutti paljon tuskaa, minua herjattiin ja käytettiin hyväksi. Näiden 40 vuoden aikana jouduin sairaalahoitoon erilaisten tunne-elämän ja terveysongelmien vuoksi Rawsonin, Mendozan ja Buenos Airesin sairaaloissa.”

Dionisio elää muka yrittäen, ettei kukaan saa tietää hänen menneisyydestään eteläisessä kaupungissa, jossa hän on työskennellyt neljä vuotta huoltoaseman johtajana.

Hänen incognito elämänsä vaikeutti yhteydenpitoa La Nueva Provinciaan. Itse asiassa useat hänen sukulaisensa eivät tienneet hänen olinpaikastaan tai siitä, oliko hän todella kuollut. Toiset sukulaiset mainitsivat, että tuon kokemuksen jälkeen miehestä tuli eräänlainen nomadi.

Totuus on, että hän vain piti puhelinkeskusteluja yhden veljensä kanssa, joka kirjasi ylös numeron, josta hän sai puhelun, ja kuultuaan Dionisiolta, oliko haastattelu mahdollinen. Ainoa henkilö, joka tuntee hänen menneisyytensä hänen nykyisessä ympäristössään, on hänen pomonsa.

”Jokin aika sitten hänen tyttärensä luki tapaukseni Internetistä ja kysyi minulta. Jouduin kertomaan kaiken lupauksella, että he eivät kerro kenellekään, koska totuus on, etten halua muistaa sitä.”.

”Vuonna 1976 kyllästyneenä siihen, että minuun ruiskutettiin pentotalia, jota kutsutaan totuusseerumiksi, ja sen aiheuttamiin ongelmiin kaiken muistamisen kanssa päätin paeta”, hän sanoo.

Pako nimettömyyteen vei hänet paikkoihin, joita hän ei osannut kuvitellakaan. Seuraavassa vaiheessa hän vietti kaksi ja puoli vuotta internoituna sairaaloissa Mendozassa, Buenos Airesissa ja Rawsonissa.

”Ihoni putosi ympäri kehoa, ja välillä molemmat silmäni punoittivat ja näytti siltä, että sokeudun. Lääkärit kertoivat minulle, että minulla oli indeksejä radioaktiivisuudelle altistumisesta, mutta pahinta oli se, että ajoittain hän näki ufon valon ” hän sanoo.

Vielä nykyäänkin, joka kerta kun pesen käteni, varmistaa, että voit edelleen nähdä pienen reiän sormessa hän väittää myös, että hänen vasemmassa silmäluomessaan on jälki, joka tulee selvimmin esiin, kun kasvot kastuvat.

”Kaikkina näinä vuosina tapahtui paljon. Jos kertoisin ne kaikki, en lopettaisi. Totuus on, että pidän sitä edelleen arvoituksellisena, itse asiassa oli vireillä tietää, mitä tapahtui noin 25 minuutin ajan, kun olin aluksessa, mutta en halunnut olla osa enempää kokeita”.

”No, kaveri”… voit kertoa ikään kuin, ettei hän halua jatkaa puhumista. Ennen kuin hän sulkee puhelimen, hän palaa sanomaan, että vaikka hän on saavuttanut 65 vuotta, hän ei ole vielä löytänyt järkeä, syytä tapahtuneelle, ja se pitää hänet hereillä öisin.

Lähetän tässä lisää kuvia tapauksesta.

– Dionisio Llanca.

– Dionisio paikassa, jossa hän näki UFOn ja olennot.

– Dionisio paikassa, josta hän heräsi sieppauksen jälkeen.

Lähteet:

Lähde 1

Lähde 2

Lähde 3

Lähde 4

 

Artikkelin julkaissut Above Top Secret

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.