Lisää sanoja ilman todisteita

kirjoittanut William Pullin

Tervehdys. Sanoja, sanoja ja lisää sanoja.

Tämä on se, mitä UFO-alakulttuurilla on käytettävissään loputtomissa yrityksissään todistaa, että avaruusolennot ovat vierailleet täällä. Todellisuudessa alakulttuuri ei yritä mitään sellaista, sillä heidän kollektiivinen mielipiteensä on jo valmiiksi lukkoonlyöty, ja he uskovat horjumattomasti vahvistamattomiin ja perustelemattomiin asioihin. Väitteitä avaruusolentojen sieppauksista, vierailuista, törmäyslentojen palautuksista, talteen otetusta ei-maallisesta teknologiasta ja ei-maallisesta orgaanisesta materiaalista on esitetty jo vuosikymmeniä, mutta missä ovat todisteet? Ei missään, sillä sellaisia todisteita ei ole koskaan tullut esiin, mutta sanat jatkavat kiemurteluaan UFOjen tiellä. Todistajanlausunnot hallitsevat ufoilua, niitä pidetään suuressa arvossa ja suuri enemmistö UFO-alan toimijoista pitää niitä todisteina, mutta onko tällainen sisältö todistusaineistoa? Lyhyesti sanottuna ei. Tällainen sisältö on anekdoottista, eikä mitään muuta. Se on New York Postin Steven Greenstreetin sanoin UFO-uskonto.

Monet UFO-ihmiset uskovat, että ammattipätevyys merkitsee korkeaa uskottavuutta, mutta tämä oletus on virheellinen. Aina on ollut valta-asemassa olevia ihmisiä, jotka ovat antaneet lausuntoja avaruusolentojen vierailujen todellisuuden puolesta, mutta yksikään näistä edellä mainituista lausunnoista ei ole koskaan perusteltu konkreettisilla, fyysisillä, kumottavissa olevilla todisteilla. Ei mitään. Tohtori Sean Kirkpatrickia lainatakseni todelliset uskovaiset eivät ole vain hallituksen ulkopuolella, vaan jotkut ovat hallituksen sisällä, ja heidän asemansa antaa uskottavuutta, vaikka sitä ei ole ansaittu. Tarvitaan todisteita, ei lisää tarinoita riippumatta siitä, mistä ne ovat peräisin. Vaikka todistukset kelpaavatkin oikeudessa, kyse ei ole intohimorikoksesta tai taloudellisesta harkitsemattomuudesta, vaan tieteellisestä tuntemattomasta asiasta. Tieteellistä menetelmää olisi sovellettava, ja kun sitä noudatetaan asianmukaisesti, anekdootit ovat alhaisin ja epäluotettavin tietolähde. Mustia aukkoja, galaktisia vuorovaikutuksia ja gravitaatioaaltoja ei vahvistettu tuomioistuimissa, vaan ilmiöt vahvistettiin tieteellisellä areenalla tieteellistä menetelmää hyödyntäen. UFO-alakulttuuri ei ymmärrä tätä todellisuutta, eikä todennäköisesti tule koskaan ymmärtämäänkään.

Nyt meillä on Karl E. Nell, hiljattain eläkkeelle jäänyt armeijan eversti ja nykyinen ilmailu- ja avaruusalan johtaja, joka oli armeijan yhteyshenkilö UAP-toimikunnassa vuosina 2021-2022 ja työskenteli David Charles Gruschin kanssa organisaatiossa. Nell luonnehtii Gruschia ”moitteettomaksi”, mikä oli yritys lisätä uskottavuutta, mutta se ei lisää mitään todisteita, ei yhtään mitään. Sama vanha väsynyt laulu ja tanssi.  Nell antoi hiljattain seuraavan lausunnon, ja lainaan sitä: ”Eli ei-inhimillinen älykkyys on olemassa, ei-inhimillinen älykkyys on ollut vuorovaikutuksessa ihmiskunnan kanssa. Tämä vuorovaikutus ei ole uutta, ja se on jatkunut, ja hallituksen vaaleilla valitsemattomat ihmiset ovat tietoisia siitä.” Lisää sanoja ilman todisteita niiden tueksi. Kuuluu UFOjen kulkuun. Bogey.

Kiitos ajastanne ja huomiostanne.

 

Artikkelin julkaissut williamgpullin.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.