UFO-ilmiantaja väittää avaruusolennon pyytäneen varaosaa alukseensa armeijan saattueelta

Yksi viimeisimmistä UFO-ilmiantajista, jotka ovat antaneet tietoja Yhdysvaltain hallituksen ja avaruusolentojen välisistä suhteista, on kertonut uskomattomasta kohtaamisestaan avaruusolennon kanssa, joka oli etsimässä apua tienposkessa.

UFO-asiantuntija Courtney Marchesani oli yksi ensimmäisistä alallaan, joka paljasti Jason Sandsin tarinan, joka väittää, että hänellä on omakohtaista tietoa Yhdysvaltain hallituksen salaisesta UFOjen takaisinmallinnusohjelmasta ja että hän on jopa tavannut avaruusolennon ja kommunikoinut telepaattisesti sen kanssa.

Hän kertoi, kuinka mies paljasti hänelle, että sen lisäksi, että hän työskenteli ilmavoimien salaisessa UFO-hylkyjen noutoryhmässä, hänellä oli odottamaton kohtaaminen ei-ihmisälyn [NHI] kanssa lähellä Nevadan autiomaassa sijaitsevaa Area 51:ää.

Courtney Marchesani kertoi uskomattoman tarinan DIsclosure Team -podcastissa (Kuva: @inspiredcreatv/X).
Courtney Marchesani kertoi uskomattoman tarinan DIsclosure Team -podcastissa (Kuva: @inspiredcreatv/X).

Courtney selitti Sandsin poikkeuksellisen väitteen yksityiskohdat Disclosure Team -podcastissa.

Hän sanoi: Nellisistä [Yhdysvaltain ilmavoimien laitos Nevadan eteläosassa] lähtenyt saattue oli lähtenyt ampumaradalle, ja komentaja oli käskenyt heitä olemaan puhumatta kenenkään kanssa aavikolla.”

“Mutta tiellä käveli henkilö, jolla oli Yhdysvaltain armeijan asu, joten he pysähtyivät. Jason istui ajoneuvon matkustajan paikalla, ja hän rullasi ikkunan alas puhuakseen henkilölle ja kysyäkseen, tarvitsiko tämä apua.

”Mutta se ei ollut ihminen, se oli toisenlainen olento, ja se pyysi häneltä osaa alukseensa.”

Courtneyn mukaan Sands ehdotti sitten Maan ulkopuoliselle vierailijalle, että heidän pitäisi pyytää apua Area 51:ltä. Mutta, hän sanoo, ”olento oli sanonut ‘ei’ — sen tarinan kuulin.”

Väitetty välikohtaus tapahtui lähellä Nellis-ilmavoimien tukikohtaa, noin 80 mailin päässä Area 51:stä (Kuva: Getty Images/iStockphoto).
Väitetty välikohtaus tapahtui lähellä Nellis-ilmavoimien tukikohtaa, noin 80 mailin päässä Area 51:stä (Kuva: Getty Images/iStockphoto).

Sands on kiistelty hahmo UFO-piireissä, ja hän on jo esittänyt useita yliampuvia väitteitä työstään ilmavoimien kanssa. Vaikka näyttääkin varmalta, että hän työskenteli ilmavoimien palveluksessa jossain ominaisuudessa, ei ole mitään pitäviä todisteita siitä, että hän olisi toiminut osana mitään UFOjen talteenottoryhmää.

Hän sanoi pitkässä verkkokyselyssä ja -vastauksissa: ”He yrittivät rekrytoida minut jo varhain nouto-ohjelmaan, mutta kieltäydyin, koska se oli mielestäni aika ällöttävää — ruumiiden poimiminen ja muut vastaavat asiat.”

Hän väittää olleensa USA:n ilmavoimissa 22 vuotta, ja sinä aikana hänellä oli lupa tutustua huippusalaisiin tietoihin. Yksi hänen työtehtävistään liittyi hänen mukaansa eri maanpäällisten konfliktien aikana kaapattuun teknologiaan — hän opetteli kopioimaan ja torjumaan asejärjestelmiä, joita vihamieliset ryhmät ja hallitukset käyttivät täällä Maan päällä.

Hänen mukaansa hänen työssään oli kuitenkin myös ”eksoottisempi” puoli, joka liittyi pyrkimykseen ymmärtää ”ei-inhimillisiltä älykkyysosamääriltä” kaapattua teknologiaa. Hän kertoo, että yksi näistä NHI:istä pysäytti hänet ja pyysi apua yksinäisellä tiellä Nevadan autiomaassa.

 

Artikkelin julkaissut Daily Star


Uusi tietovuotaja Jason Sands

Meidän on jatkuvasti löydettävä uusia UFO-ilmiantajia, koska jokainen osoittautuu edellistä suuremmaksi pettymykseksi.

Jos olet onneton, koska luet päivittäin UFO-uutisia, olet ehkä kuullut, että on olemassa ”uusi” UFO-sisäpiiriläinen, mies nimeltä Jason Sands. Tämä uutinen on jo muutaman viikon vanha, mutta koska aluksi ei ollut saatavilla juuri mitään tietoa, ajattelin antaa asian hautua vähän aikaa. Tässä on minun arvioni suodattelun jälkeen.

Edellinen ”ilmiantaja” David Grusch osoittautui suureksi pettymykseksi UFO-yhteisölle. Hän tiesi vain muutaman kuuluisan vanhan UFO-tarinan, jotka hän oli kuullut ystäviltään, ja kun häneltä kysyttiin asiasta virallisesti, hän kieltäytyi haastattelusta. Ja hänen kertomansa tarinat olivat sellaisia, jotka kokeneet UFO-mytologian historioitsijat olivat jo pitkään tienneet huijauksiksi.

Niinpä ufoyhteisö siirtyi seuraavaan kaveriin. Tämä on Jason Sands, eläkkeellä oleva ilmavoimien veteraani. Hän palveli vuodesta 1985 vuoteen 2007, ensin lentokoneiden rakennehuollossa, sitten suurimman osan urastaan 1N671 Electronic System Security Assessment -yksikössä, ja jäi lopulta eläkkeelle vääpelin arvossa.

Pääsisikö vääpeli, joka työskentelee ”elektronisten järjestelmien turvallisuuden arvioinnin” parissa, käsiksi hallituksen salaisimpiin tietoihin avaruusolentojen vierailijoista? Työnkuvaus on seuraava:

Emuloi vihamielisen tiedustelupalvelun (HOIS) roolia keräämällä, analysoimalla ja käsittelemällä puolustusministeriön (DoD) televiestintää, kuten puhelin-, tietokoneen ja tietokoneen välisiä (C2C), faksi-, radio- ja langattomia lähetyksiä. Soveltaa analyyttisiä prosesseja ja määrittää kriittiset tiedot, joita HOIS-uhat saattavat uhata ja joita HOIS-uhat voivat hyödyntää. Rauhanajan tuki keskittyy epäsuotuisten turvallisuussuuntausten ja -käytäntöjen (OPSEC) tunnistamiseen. Varautumis- ja harjoitustuki keskittyy joukkojen suojaamiseen. Valvoo sähköisten järjestelmien turvallisuusarviointioperaatioita (ESSA), mukaan lukien valvottujen omien joukkojen televiestinnän alustava ja perusteellinen analyysi. Suorittaa analyysi- ja raportointitehtäviä operaatioalueen tason ESSA-keskuksissa (ESSAC). Tiedottaa komentajille kaikilla tasoilla mahdollisista tiedustelun haavoittuvuuksista.

Tuo on siis se mies (kiitos palveluksestanne, vääpeli Sands). Miten hän liittyy koko UFO-liikkeeseen? No, UFO-elokuvantekijä James Fox — jonka tähänastiset elokuvat ovat dramatisoineet ja toistaneet pitkään kumottuja UFO-tarinoita — sanoo tekevänsä elokuvaa, jossa Sands on mukana, ja joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna ja jonka nimi on The Program. Fox kirjoitti Twitterissä:

James Fox täällä — ne, jotka tuntevat minut tai ovat perehtyneet työhöni, tietävät, että raivokkaasti teen ylimääräistä työtä karsiakseni perusteettomat väitteet pois. (LOL – BD) Olen viettänyt viimeisen vuoden tekemällä lukuisia haastatteluja, tutkimalla väitteitä ja tekemällä parhaani varmistaakseni (mahdollisuuksieni mukaan) ihmisten valtakirjat ja heidän lausuntojensa todenperäisyyden. Osana tätä yhdistelmää tapasin reilu vuosi sitten Jayson Sandsin, josta on käyty kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa hänen väitteistään, jotka koskevat hänen virallista osallistumistaan UAP-hommiin ja siihen liittyviin erityisiin kokemuksiin. Osana asianmukaista huolellisuuttani voin todeta, että hän on se, joka sanoo olevansa, on palvellut armeijassa ja on valmis todistamaan valan alla ja jopa tekemään valheenpaljastustestin väitteistään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, kuten muidenkin julkisuuteen menevien ilmiantajien kohdalla, että hänen lausuntojaan ei pitäisi kyseenalaistaa ilmeisten epäjohdonmukaisuuksien ja vaikeasti selvitettävien väitteiden osalta. Niiden arviointi on edelleen kesken.

Joten näistä uskomattomista salaisuuksista, jotka Sands väittää tietävänsä. Saat kattavan listan tästä 5-tuntisesta (!!!!) podcastista. Mutta jos sinulla, kuten minulla, ei ole kärsivällisyyttä antaa hänelle 5 tuntia elämästäsi, tässä on tekoälyn tuottama tiivistelmä. Joitakin keskeisiä kohtia:

  • Hän uskoo, että Wilson-Davisin muistio on aito. Kyseessä on ilmeisesti huijaus, naurettava asiakirja, jonka väitetään olevan vuoden 2002 keskustelu amiraali Thomas Wilsonin ja Skinwalker Ranchin aaveidenmetsästäjän Eric Davisin sekä muiden henkilöiden välillä.
  • Useimmat talteen otetut avaruusalukset käyttävät sähkömagneettista voimanlähdettä.
  • Avaruusolennot osallistuivat, vaikkakin vastentahtoisesti, näihin takaisinmallinnusohjelmiin.
  • Monet UFO-raportit ”metallisista palloista” ovat itse asiassa avaruusaluksia, ja hän tietää niistä kaiken, mukaan lukien eri tyypit ja niiden tarkoitukset.
  • On olemassa sininen muukalaislaji, ja voimme kommunikoida telepaattisesti niiden kanssa.Jotkut avaruusolennot ovat ei-fyysisiä ja voivat auttaa meitä älykkyysohjelmissamme.
  • Yksityinen teollisuus ja hallitus tekevät yhteistyötä salatakseen tietoa UFOista.
  • Maanalaiset tukikohdat, joissa pidämme avaruusolentoja, aikamatkailu, kaukokatselu, avaruusolennot henkisinä ulottuvuuksienvälisinä olentoina — kyllä, kaikki nämä asiat ovat totta.

Sands väitti myös kuuluneensa Yhdysvaltain laivaston lyhytaikaiseen UAP-toimikuntaan, mutta kertoi sitten nopeasti New York Postin Steven Greenstreetille, ettei ollutkaan:

https://twitter.com/MiddleOfMayhem/status/1782150084328902796

Kuten lähes kaikki veteraanit, jotka ”ilmoittautuvat” paljastaakseen salaisia tietoja, joita he tietävät avaruusolennoista, Sands ei näytä joutuneen vaikeuksiin puolustusministeriön salassapitovelvollisuusprotokollien rikkomisesta. Miksei? Kuten everstiluutnantti Hal Bidlack (eläkkeellä) selitti The UFO Moviessa, kun kysyin häneltä eräästä toisesta ufologista, joka on puhunut vapaasti podcasteissa kokemuksistaan:

“…Se kertoo, että ilmavoimat eivät välitä, mikä viittaa vahvasti siihen, että se on fiktiota. Ja kuten tiedämme, fiktio ei ole salaista.”

Odotan, että James Foxin elokuva, jos se toteutuu, antaa totuutta avaruusolennoista etsijöille kaiken haluamansa. Se vahvistaa kaikki heidän toiveensa ja luultavasti tienaa mukavasti rahaa.

Sitten se unohdetaan nopeasti, koska mikään siinä ei pidä paikkaansa, ja siirrymme seuraavaan ilmiantajaan.

 

Artikkelin julkaissut briandunning.substack.com


Kuuntele Jason Sandsin paljastuksia:


Joitain videoita Jasonista:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.