UFO-sekopäät keskellämme

kirjoittanut William G. Pullin

Tervehdys. Jokaisella ihmisyhteisön osa-alueella on osansa ”tavallisuudesta poikkeavia” yksilöitä. Tällaiset ihmiset voivat olla, ja usein ovatkin, erittäin älykkäitä ja oivaltavia yhteiskuntamme jäseniä, jotka yksinkertaisesti ajattelevat laatikon ulkopuolelta ja joilla on kyky käyttää aktiivista mielikuvitustaan loogisesti, tieteellisesti ja harkitusti. Toisinaan kuitenkin esiintyy myös muita, jotka esittävät hieman vähemmän uskottavia lausuntoja, jotka valaisevat heidän ajatusprosessejaan tai niiden puutetta.

Yksi Facebook-ryhmistäni, jonka nimi on ”Dr. Sean Kirkpatrick: Bigotry and the Dearth of Evidence”, sai hiljattain jäsenyyspyynnön eräältä henkilöltä, joka jätti seuraavan lausunnon:

”Avaruusolennot ovat täällä ja ovat olleet täällä, ja voin todistaa sen, ja pelkurimainen hallituksemme tietää tämän. He varastavat Maapallon ilmaista energiaa, jota se tuottaa luonnostaan. Ilmiö, jota kutsutaan pietsosähköisyydeksi, pietsosähköisyys on sähkövarausta, joka kerääntyy tiettyihin kiinteisiin materiaaleihin — kuten kiteisiin, tiettyihin keraamisiin aineisiin ja biologiseen aineeseen, kuten luuhun, DNA:han ja erilaisiin proteiineihin — vasteena mekaaniselle rasitukselle. Sana pietsosähköisyys tarkoittaa paineesta ja piilevästä lämmöstä johtuvaa sähköä. Vahvin virta syntyy suoraan asuntoni alla. Jumala on auttanut minua oppimaan kaiken tämän ja pyytänyt minua auttamaan häntä ja ihmiskuntaa. Taloni alla on tarpeeksi sähkövirtaa todistamaan, että maailma saa ilmaista sähköenergiaa ikuisesti. Mutta avaruusolennot keräävät sitä ja vievät sen omille planeetoilleen. Se tuottaa myös taajuutta, joka kykenee nostamaan ilmaan suuria esineitä, siksi pyramidit ja muut suuret kiviesineet on rakennettu.

Avaruusolennot tulivat tänne tuhansia vuosia sitten vakuuttaakseen meidät rakentamaan pyramidit kertomalla meille, että ne olivat keino saada fyysiset kehomme (lihamme) taivaalle, taivaan tähtiin. He saivat meidät sijoittamaan ne tähtiin. Sitten laitoimme ruumiimme (ihmiset) hautojen sisälle sinne, minne he pyysivät. Pyramidit suunniteltiin keräämään sähkövirtaa, jota maa tuotti pyramidien alla, ja kun tarpeeksi sähkövirtaa oli pidetty sisällä, he vapauttivat sen ampumalla sen suoraan ylös omille planeetoilleen omaan käyttöönsä. Prosessin aikana se höyrysti ihmisruumiit ja ihmiset saatiin uskomaan, että ruumiit siirrettiin taivaaseen taivaan tähtiin. Paskapuhetta. Avaruusolennot varastivat sen, minkä Jumala, taivaan ja maan luoja, oli tarkoittanut ihmisille: vapaan energian maailmanlaajuisesti. Hallituksemme on sallinut tämän tapahtua, koska se pelkää, mitä tapahtuu, jos poljemme jalkaa ja sanomme ei enää. Syntyisi suuri avaruusolentojen ja ihmisten välinen galaksisota. Se tapahtuu hyvin, hyvin pian siitä huolimatta, koska Jumala on saanut tarpeekseen. Meidän, ihmisrodun ja maittemme hallitusten maailmanlaajuisesti, on puolustettava itseämme ja varmistettava ihmisrodun ja Jumalan vihreän maapallon selviytyminen. Avaruusolennot valmistautuvat eliminoimaan ihmisrodun ja valtaamaan Maapallon omakseen.

Taajuus, joka tällä pietsosähköisellä ilmiöllä tuotetaan on se, jolla UFOt toimivat. Jos käyttäisimme tätä teknologiaa, meidän teknologiaamme, se poistaisi fossiilisten polttoaineiden käytön maailmanlaajuisesti. Puhdas liikenne antaisi luonnolle, puille, ruohoille, kaikelle, mikä kasvaa, hiilimonoksidia ja tuotettaisiin happitasoja ja ylläpidettäisiin niitä ennennäkemättömissä määrin. Ihmisten elinajanodote kaksinkertaistuisi, sairaudet ja taudit olisivat lähes kokonaan poissa.

MAAPALLO ON HYVIN, HYVIN HYVIN KYKENEVÄ TARJOAMAAN PUHDASTA JA ILMAISTA LIIKENNETTÄ JA ILMAISTA SÄHKÖENERGIAA JOKAISELLE KOTITALOUDELLE JA YRITYKSELLE MAAILMANLAAJUISESTI IKUISIKSI AJOIKSI, JOS NOUSEMME YLÖS JA TAISTELEMME SEN PUOLESTA, MIKÄ ON JO MEIDÄN. Auttakaa minua, auttakaa Jumalaa, levittäkää tätä viestiä niin paljon ja niin kauas kuin voitte valmistautuessanne, sillä helvetti maan päällä on tulossa, jos emme ala valmistautua. Se on tulossa hyvin, hyvin pian riippumatta siitä, miten reagoimme. Tehkää tämä Jumalan, esi-isienne, perheenne tulevan sukupolven puolesta, sillä teidän perheenne hyötyy siitä ikuisesti. JAKAKAA TÄMÄ JUMALALLE JA KAIKELLE HYVÄLLE, MITÄ HALUATTE NÄHDÄ. Rakastan teitä kaikkia ja Jumala siunatkoon.”

Columbia Cityssä Indianassa asuvan Kerry Rentschlerin jättämä kommentti puhuu paljon, eikä se ole tieteellisesti puolustettavissa. Rouva Rentschlerin kommentit eivät ole sarja mielipiteitä, vaan pikemminkin sarja julistuksia, jotka ovat täysin vailla vahvistavia todisteita. Tämä on tyypillistä UFO-alakulttuurille, mutta se ei ole kovinkaan epätavallista ihmisille, jotka uskovat niin sanottuihin ”marginaalisiin aiheisiin”. Jotkut ihmiset uskovat Bigfootiin ja Loch Nessin hirviöön ilman minkäänlaisia todisteita. Jotkut uskovat, että Maapallo on litteä, että Elvis Presley elää ja voi hyvin ja että Apollo-kuulaskut olivat väärennettyjä. Kaikki ovat hölynpölyä, tai Bigfootin ja Loch Nessin hirviön tapauksessa niitä ei ole vielä todistettu tai vahvistettu todellisuudeksi. Ei siis ole kovinkaan yllättävää, että UFO-alakulttuurissa on kukoistava joukko ihmisiä, jotka uskovat asioita, jotka eivät yksinkertaisesti ole totta.

Jos lajimme on saapunut historian sellaiseen pisteeseen, jossa perustelemattomia väitteitä pidetään arvokkaina ilman minkäänlaisia todisteita, tulevaisuus on todella synkkä ja masentava tie pohdittavaksi. Yhtä hyvin voisin röyhkeästi julistaa, että Maapallo on suorakulmio, että Kuussa asuu vihreitä lehmiä (Dave Scott saattaa uskoa tuon) ja että Mutual UFO Network on tutkimusjärjestö. Todisteita ei tarvita, eikö niin? Kaikki puhuvat totta, kukaan ei tunnista väärin mitään havaitsemaansa, kukaan ei tee virheitä. Lausunnot ovat todisteita. Hölynpölyä!

”Dr. Sean Kirkpatrick: Bigotry and the Dearth of Evidence” löytyy Faceboookista: https://www.facebook.com/groups/382803167935945/

Kiitos ajastanne ja suopeudestanne.

 

Artikkelin julkaissut williamgpullin.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.