hybridikeskus

Valehtelun yleisyys

kirjoittanut William Pullin

Tervehdys. UFO-teeman vuosikymmeniä kestäneessä historiassa on huomattava määrä ihmisiä, joiden on osoitettu levittäneen valheita, disinformaatiota ja väärää tietoa. Lista on pitkä ja kurja.

Richard Doty, kuvassa yllä, on ehkä tunnetuin valehtelija UFO-piireissä, mutta Doty ei todellakaan ole ainoa jäsen pahamaineisessa valehtelijoiden kerhossa, johon kuuluvat myös David Adair, Bob Lazar ja Corey Goode.

Edesmennyt Clifford Earl Stone (2. tammikuuta 1949 – 10. helmikuuta 2021) oli toinen pahamaineisen valehtelijakerhon perustajajäsen. Clifford Stone palveli kunniakkaasti Yhdysvaltain armeijassa yli 20 vuoden ajan hallinto- ja oikeusasiantuntijana. Hän palveli Vietnamin sodan aikana ja oli sijoitettuna useisiin sotilaallisiin laitoksiin, kuten Fort Bliss, Fort Campbell, Hanau, Keesler AFB ja New Mexico Military Institute. Tuona aikana hän sai seuraavat mitalit ja palkinnot: M16 Expert Badge, Overseas Service Ribbon with Bars, Meritorious Unit Citation, Republic of Vietnam Gallantry Cross Unit Citation with Palm, Noncommissioned Officers Professional Development Ribbon, National Defense Service Medal, Army Good Conduct Medal, Army Commendation Medal, Bronze Star Medal ja Meritorious Service Medal. Hänen sotilaspalveluksensa Yhdysvalloille on perusteltu, mutta hänen UFO-väitteensä ovat kokonaan toinen asia.

UFO-aiheeseen liittyen Stone esitti jatkuvasti täysin perusteettomia väitteitä ja julistuksia, jotka kaikki olivat täysin vailla minkäänlaisia vahvistavia todisteita tai asiakirjalähteitä. Väitteitä yli neljästäkymmenestä planeetalla vierailevasta Maan ulkopuolisesta lajista, väitteitä siitä, että hän on ollut suoraan mukana maahansyöksy-/nouto-ohjelmissa ja kenttäoperaatioissa jne. jne. jne. jne…… Ei todisteita. Ei todisteita. Tuleeko kenellekään UFO-alakulttuurin edustajalle koskaan mieleen, että kun henkilö julkaisee väitetysti salaista tietoa suurelle yleisölle, sama henkilö rikkoo salassapitovalaistaan? Stonen valintojen oikeudellisten ja moraalisten seurausten lisäksi, miksi häntä ei koskaan asetettu syytteeseen valansa rikkomisesta? Ehkä siksi, että hänellä ei ollut tällaista oikeudellista velvoitetta. Ehkä siksi, että hänen väitteensä olivat kaikki vääriä. Ehkä siksi, että hän valehteli. UFO-alakulttuuri uskoi ja uskoo edelleen Stonen perusteettomiin väitteisiin ikään kuin ne olisivat kiveen hakattuja, todennettuja ja todisteiden perusteella perusteltuja. Valitettavasti herra Stone ei koskaan todistanut väitteitään esittämällä todistusaineistoa, mikä ei haittaa UFO-alakulttuurin amatöörimäisen sakeita lampaita, mukaan lukien jotkut ”tutkijat”. Tyypillistä.

Nyt meillä on David Charles Grusch. Hiljattain julkaistut asiakirjat, jotka on hankittu John Greenewald Jr:n sankarillisten ponnistelujen ansiosta tiedonvapauslain kautta, ovat lopullisesti osoittaneet, että Grusch on antanut joitakin julkisia lausuntoja, jotka eivät yksinkertaisesti pidä paikkaansa, mikä asettaa loput hänen kierrätetyistä, toisesta kädestä peräisin olevista väitteistään epäilyttävään valoon. Kuten kävi ilmi, Grusch antoi valheellisia lausuntoja valan alla viime kesänä Yhdysvaltain kongressin kuulemistilaisuuksissa UAP:ista ja on esittänyt vääriä väitteitä väitetystä vuorovaikutuksestaan AARO:n ja tohtori Sean Kirkpatrickin kanssa. Tämän täytyy olla huolestuttavaa, mutta ei todennäköisesti UFO-alan vähemmän uskottaville toimijoille. Juuri eilen illalla John Greenewald Jr. lähetti pitkän ja huolellisen videotarkastelun koko tilanteesta, joka liittyy Gruschin virheellisiin lausuntoihin. Suosittelen lukijoitani tutustumaan kaikkeen informaatioon, se puhuu paljon. Linkki ohjelmaan on saatavilla osoitteessa https://youtu.be/3GNITLBj0hM?si=XqWNNk6GekMsCYVV

Kaikki tämä vääristely, kaikki nämä perusteettomat väitteet, kaikki nämä valheet. Ne sotkevat UFO-vedet, ja se on haitaksi koko UFO-tutkimusyhteisölle.

Kiitos ajastanne ja huomiostanne.

 

Artikkelin julkaissut williamgpullin.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.