Veritas Radio haastattelee Dan Shermania

Vaikka Dan Sherman on kirjoittanut kirjansa jo vuosia sitten, hänen kertomuksensa avaruusolentojen kanssa kommunikoinnista kolmen vuoden salaisen työn aikana ilmavoimille on edelleen yhtä kiehtova.

Sherman elää vaimonsa ja lastensa kanssa tällä hetkellä Arizonassa ja toimii liikemiehenä. Shermania joutui hieman taivuttelemaan jotta hän olisi suostunut Veritaksen haastateltavaksi- Hän sanoo, että tällaisten totuuksien kertomisella on hintansa liike-elämässä. Vaikka hän onkin ylpeä kontribuutioistaan ”maailman tasapainoon” valtionsalailun avulla, Sherman sanoo, että jotkut asiat ovat niin perustavanlaatuisella tavalla osa ihmiskunnan tarinaa, että ne on pakko kertoa.

Me olemme olleet yhteydessä Maan ulkopuolisiin olentoihin vuodesta 1949, jotka ovat meitä paljon älykkäämpiä. Ihmiset ovat paritelleet näiden olentojen kanssa jossain kohtaa menneisyydessä, olentojen jotka todennäköisesti ovat myös jakaneet informaatiota ja teknologiaa. Sherman sanoo, että nämä olennot ovat luoneet ihmisiä, tuhansia ihmisiä, jotka kykenevät vastaanottamaan ja lähettämään viestejä telepaattisesti. Tämä on tehty Yhdysvaltain hallinnon suostumuksella, joka halusi erikoisjoukkoihinsa henkilöitä, jotka kykenevät vastaanottamaan ja lähettämään viestejä kun sähkömagneettiset tapahtumat vaikuttavat Maapallon viestintäverkkoihin niin etteivät ne toimi.

Shermanin mukaan tämä voi tapahtua seuraavan 20 vuoden sisällä. ”Sen on oltava silloin, jos he olettavat että se tapahtuu meidän elinaikanamme.”

Sherman petti esimiehensä ja suuntasi mustan ohjelman harmaata ohjelmaa vastaan (harmaa on salaisempi kuin musta). Hän on työskennellyt molemmissa, eikä hän tiennyt kummastakaan, mutta hän pääsi pois molemmista. Hänen vastaanottamansa viestit puhuivat avaruusolentojen sieppausten aiheuttamista kiputasoista. Hän edelleen pitää itseään erikoisena, koska avaruusolennot olivat valinneet hänet kanavaksi, ja hän on edelleen patriootti. Mutta siinä kohtaa hän tunsi olevansa ansassa. Kukaan ei kertonut hänelle isosta kuvasta mitään. ”Sinulla ei ole tarvetta tietää.” Hän oli huolissaan, että hän olisi mukana jossain vieläkin karmaisevammassa.

Sherman kutsui ensimmäistä olentoa, jonka kanssa hän oli kommunikaatiossa, nimellä Spock, ja toista nimellä Bones. Informaatio ladattiin hänen aivoihinsa, aina silloin kun hän työskenteli. Informaatiolataukset aina alkoivat tunnusluvulla. Hän kirjoitti saamansa viestin ydinsisällön laatikkoon hänen tietokoneruudulleen. Joku tuntematon olento pyyhkäisi sen pois.

Kerran Sherman spontaanisti kysyi kysymyksen eri ”kanavalla”, jolloin Spock laittoi lähetyksen poikki, myöhemmin selittäen että yksikään ihminen ei ollut koskaan tullut läpi tuolla kanavalla aiemmin. Se oli alku henkilökohtaisemmalle kahdenkeskiselle viestinnälle Spockin ja Shermanin välillä. Näillä olennoilla on tunteet ja persoona, Sherman sanoo.

Sherman ei ole enää kuullut Spockista tai Bonesista mitään ilmavoimista lähdettyään. Hänellä ei ole enää kykyä ennustaa maanjäristyksiä.

Dan Sherman oli ilmavoimien sotilaspoliisi, joka rekrytoitiin Ensimmäisen Tason ”harmaaseen” operaatioon NSA:lle. Shermanin rekry lähti käyntiin shokkipaljastuksella (joka ei ollut ”kanavoitua” tietoa vaan NSA:n upseerin kertomaa), että häntä on geneettisesti manipuloitu hänen ollessaan äitinsä kohdussa, jotta hänestä voitaisiin tehdä ”intuitiivinen viestijä”, joka voi kommunikoida avaruusolennoille koodikielellä. NSA oli salaa yrittänyt kehitellä seuraavaa askelta ihmisten ja avaruusolentojen välisessä viestinnässä asiasta mitään tietämättömillä koehenkilöillä 1960-luvulla (joista Dan on vain yksi).

NSA periaatteessa jätti koehenkilöt rauhaan kunnes he olivat 25 vuotta, jolloin synkronisiteeteilta vaikuttavan prosessin avulla heidät tuotiin läheiseen yhteyteen salaisen tiedustelumaailman kanssa. Jokainen heidän tekemänsä teko kulkee pitkin etukäteen suunniteltua, käyttäytymistietellistä ja erittäin tiukkaa, käytännöllistä ”tarve tietää”-perustaista käsikirjoitusta. Dan Shermanin elämästä käy ilmi, että armeija oli etäältä manipuloinut hänen elämäänsä, tarkkaillut hänen jokaista askeltaan koko hänen elämänsä ajan, jotta hänet voitaisiin lopulta rekrytoida heidän salaisiin operaatioihin.

Dan Sherman toimi melkein kolmen vuoden ajan intuitiivisena viestijänä hänen palvellessaan ilmavoimissa. Nyt hän kertoo meille hänen koulutuksestaan, siitä mitä hän oppi avaruusolennoilta sekä tapahtumista jotka johtivat siihen että hän halusi lopettaa palveluksensa ilmavoimilla. Tulemalla julkisuuteen Dan toivoo hänen tarinansa rohkaisevan kaikkia sisäpiiriläisiä tekemään samoin. Dan palveli yli 12 vuotta ilmavoimissa ja hän on saanut palkintoja urheudestaan, Air Force Commendation Medalin ja Air Force Achievement Medalin, joissa on kahdet tammenlehvät. Hän on myös saanut ilmavoimien erinomaisen yksikön palkinnon, jossa on kolmet tammenlehvät. Hänet on myös palkittu hänen palveluksistaan Persianlahdella. Dan on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

 

Artikkelin julkaissut veritasradio.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.