1991: Tau Ceti -yhteys

kirjoittanut Forest Crawford, julkaistu UFO Journal of Factsissa, UFO Archives, Tucson, Arizona

Kananmunissa oli niille tyypillinen kiinteyden puute, ja makkara maistui enemmän rasvaiselle köydelle kuin sianlihalenkille. Liikekannallepanokäsky pelasti minut tältä aamiaiskokeilulta. Siirryimme kuusi kerrosta portaita alas San Diegossa sijaitsevan COMPTRAPAC-sukellusvenetukikohdan alapuolelle ”ampumaan putkia”. Laitettuani muutamat koruni säiliöön kiipesin sylinteriin matkustaakseni tunneleita pitkin tuntemattomaan tehtävään. Ihmettelin, mikä oli niin tärkeää, että palkkamme korotettiin E-3:sta E-6:een ennen lähtöä, ja sitä paitsi emme saaneet edes aamiaista syötyä.

Kun minulle kerrotaan lähdöstämme, minut valtaa tuttu, levoton tunne. Kun painat kaasua autossasi, voit tuntea, kuinka inertia painaa sinut istuimellesi. Kun matkustat putkissa, et tunne liikettä, mutta tiedät, että kun ovi aukeaa, olet toisessa paikassa satojen, jopa tuhansien kilometrien päässä.

Lohdutukseksi tarkistin, oliko taskuuni piilotettu kello vielä siellä. Katson nopeasti, onko se edes käynnissä. Se näyttää toimivan normaalisti, joten miksi koruja ei saa pitää päällä? Ehkä sähkövarauksen kertymisen takia?

Oven avautumisen pehmeä kolahdus sai minut jälleen jännittymään. En edes tuntenut meidän pysähtyvän! Kelloa vilkaistessani huomasin, että aikaa oli kulunut vain 30 minuuttia.

Meidän täytyy olla Kaliforniassa, Nevadassa tai Arizonassa, ajattelin. Astuessani ulos ikkunattomasta kapselista kuulin sotilaspoliisin mutisevan ”Turners’ Rangers”. Maineemme oli kiirinyt edellämme. Kun puin koruni uudelleen, tämän tehtävän ensimmäinen yllätys oli tulossa.

Korkea-arvoinen laivaston OSS-upseeri ilmoittaa meille, että meitä ei päästetä maanpinnan yläpuolelle, kun olemme Pohjois-Dakotassa. POHJOIS-DAKOTA! Useat meistä ohjattiin suurempaan hangaarityyppiseen huoneeseen, joka oli nopeasti pystytetty toimimaan laboratoriona. Huoneen keskellä oli raskailla telineillä lepäävä suuri, kiekon muotoinen alus. Paikalla ollut johtava tiedemies esiteltiin professori Beariksi. Kun hänen selontekonsa ja keskustelu etenivät, sain nopeasti yhteyden tähän lahjakkaaseen, ennakkoluulottomaan ja herrasmieheen.

Alus oli pudonnut Phoenixin lähellä Arizonassa, ja se siirrettiin tähän Pohjois-Dakotan tukikohtaan. Aluksen ulkopuolelta löytyi kaksi kuollutta avaruusolentojen ruumista, jotka olivat altistuneet kuolemaan johtavalle säteilylle. Pohdin OSS-koulutustani onnettomuusaluksen noutoa varten ja muistan ajatelleeni: ”Miksi vaivautua. Emme koskaan pääse mukaan mihinkään niin jännittävään.” No, en ainoastaan ollut mukana, vaan olin turvallisuusryhmän johtaja. Tämä tarkoitti, että kun alus avattaisiin, olisin ensimmäisenä sisällä! Eihän korkea-arvoista upseeria tai johtavaa tiedemiestä lähetetä kohtaamaan mahdollisesti avaruusolentojen ansoja tai Maan ulkopuolisia viruksia. Tarkemmin ajateltuna nämäkään näkymät eivät innostaneet minua. Kun professori Bear valmisteli ultraäänigeneraattoreitaan aluksen avaamista varten, huolestuneisuuteni muuttui kiihkeäksi; tätä vartenhan minut oli koulutettu.

Kun ”Karhu” käänsi laitteensa päälle, veneen sileä, kiinteä metallipinta alkoi aaltoilla kuin heittäessäsi kiven veteen.

Kun aaltoilu näytti saavan harmonisen vakauden, nyt nestemäiseksi muuttunut metalli jakautui ympyränmuotoiseksi aukoksi. Astuessani sisään huomasin raikkaan männyn tuoksun ja kaiken oudon pehmeyden. Sisäpuoli oli pyöristetty ja yhtenäinen ilman saumoja tai niittejä. Oli kuin seinät, lattia ja katto olisivat muodostuneet yhdestä metallista. Jopa pöytä aluksen keskellä näytti siltä kuin se olisi työnnetty ulos lattiasta. Ohjauspaneeleilta näyttäneissä paneeleissa ei ollut nuppeja, kytkimiä tai valitsimia. Futuristisia mutta yksinkertaisia konsoleita korosti oudot symbolit.

Aluksen ulkopinnassa ei ollut näkyviä vaurioita, mutta sisätiloissa oli jonkin verran vääristymiä, jotka saattoivat johtua törmäyksestä. Yhden paneelin vieressä näin jotakin, joka kyseenalaistaisi koulutukseni ja todellisuuskäsitykseni ikuisesti. Alus oli vain yksi laitteiston osa, mutta paneelin vieressä istui ihminen!

Sen sukupuoli oli selvästi mies. Epätavallisen pukeutumisensa lisäksi se olisi voinut kävellä ohitsesi ruokakaupassa eikä olisi herättänyt suurta huomiota. Huomatessani joitakin vammoja hänen päänsä ympärillä siirryin vaistomaisesti ja nopeasti hänen luokseen auttamaan. Hänen ihonsa oli pronssinvärinen, muistuttaen Välimeren tai Etelä-Amerikan kulttuureja. Hänen hiuksensa olivat samoin ruskeat ja hyvin lyhyet, roomalaisittain leikatut. Ainoa varsinainen ero Maan ihmisiin verrattuna oli se, että hänen korvansa olivat hieman teräväkärkiset. Hän muistutti minua kuvista Quetzacoatlista, muinaisten tolteekkien jumaluudesta.

Hän oli tajuissaan ja kärsi kovista kivuista. Toinen jalka oli osittain jumissa sisätilojen siirtyessä. Tutkin viiltohaavoja hänen poskessaan ja huulessaan, kun ensimmäisen kerran kosketin häntä. Minua valtasi musertava myötätunnon tunne, kun kuulin hänen äänensä päässäni. Pystyin ymmärtämään häntä selvästi, vaikka hänen suunsa ei liikkunutkaan. Viestintä oli puhtaasti telepaattista. Havaitsin hänen pelkonsa siitä, että häntä vahingoitetaan, ja sanoin hänelle, etten anna kenenkään vahingoittaa häntä. Yhtäkkiä ääni oviaukosta käänsi huomioni uudelleen käsillä oleviin tehtäviin.

Huusin takaisin, että meillä oli elossaolija. Alus täyttyi hansikkaita ja naamioita pitävästä lääkintähenkilökunnasta, jotka auttoivat vapauttamaan matkustajan. Hänet kannettiin nopeasti ulos ja asetettiin paareille. Huomautin, että hän tuntui painavalta kokoonsa nähden, ja muutamat muut avustajat olivat samaa mieltä. Kun muukalainen vietiin lääkärin hoitoon, professori Bear tutki aluksen sisäpuolta.

Hän löysi tähtikartan, jonka hän luuli kuvaavan Eridanuksen tähdistöä, ja pohti, olisiko muukalainen ehkä kotoisin sieltä. Keskusteltuamme lyhyesti viestinnän luonteesta Bear pyysi minua mukaansa lääketieteelliseen laboratorioon. Kun puhuimme matkan varrella, viittasin muukalaisolentoon nimellä ”Hank”. Professori kysyi, oliko muukalainen antanut minulle sen nimen. Selitin, että se ei ollut ja että olin valinnut lempinimen sen perusteella, että se oli intiaanien viittaus ”levottomaan henkeen”. Professori hymyili ja sanoi: ”Hank se on”, ja nimi tuntui jäävän heti mieleen.

 

Artikkelin julkaissut thinkaboutit.site

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.