800 ihmistä näki UFOn Britanniassa kuningattaren poismenon jälkeen

Havaintopäivämäärä: 16.9. 2022
Havaintopaikka: Ympäri Britanniaa

Yli 800 silminnäkijää raportoi nähneensä hehkuvan kohteen yli 25 sekunnin ajan, joka kiisi Britannian yli. Raporttien mukaan se olisi voinut olla meteori, komeetta tai avaruusromua. Kohteella ei ollut pyrstöä, mikä näkyy kuvakaappauksesta, jossa näkyy yksi suuri pallomainen alus ja paljon pienempi palloalus sen perässä. UFO lensi vaakatasossa lentokoneen tapaan. Tämä UFO lensi erittäin matalalla, liian hitaasti ollakseen meteori tai komeetta niinkuin jotkut videon kommenteissa sanovat. Komeetta aiheuttaisi paljon tuhoa, useimmat komeetat ovat puolen kilometrin mittaisia ja suurempia.

Odotin jotain tällaista, koska tiesin että avaruusolennot, siniveriset ja tärkeät tahot haluavat osallistua kuningattaren hautajaisiin. Miksi? Koska hän oli kuningatar melkein vuosisadan, ehkä pisimpään hallinnut kuningatar.

Tässä on alus, aurinkokunnan ulkopuolelta, jossa on avaruusolentojen siniverisiä ja muita arvovaltaisia henkilöitä toiselta puolelta galaksia…. jotka kaikki osallistuvat hautajaisiin. Osoittaakseen kunnioitustaan kuningattarelle ja ollakseen samassa tilassa ja rakennuksessa maailman johtajien kanssa. Harvinainen, tuskallinen ja hieno hetki.

En tarkoita pahaa kuningattarelle tai Britannialle. Sanon vain totuuden. Ja totuus on, häntä kunnioitettiin muuallakin.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.