Aaron Rodgersin UFO-havainto

Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers oli hetki sitten vieraana You Made it Weird -podcastilla Pete Holmesin kanssa, ja hän päätyi kuvailemaan sitä kertaa kun hän näki avaruusolentojen aluksen New Jerseyn taivaalla:

Se oli suuri, oranssi, vasemmalta oikealle liikkuva esine. Koska oli ilta ja lunta, ei nähnyt sitä kunnolla, se jäi tavallaan pilvien taakse. Mutta se oli ehdottomasti suuri, ja liikkui vasemmalta oikealle. Siellä olivat minä, Steve (Levy) ja hänen veljensä jotka näkivät sen. Ja se vain katosi näkyvistä ja kaikki katsoivat toisiaan ja kysyivät että ”mikä vittu tuo oli”.

Rodgers sanoo tapauksen sattuneen vuonna 2005 ja että hänen entinen joukkuetoverinsa Steve Levy näki sen myös. Voit kuunnella podcastin Milwaukee Recordin kautta.

Rodgers UFO-havaintonsa jälkeen kuulleen samanlaisen äänen kuin hävittäjät päästävät, ja että lähellä oleva ydinvoimala päästi ääntä sireenistään juuri ennen havaintoa. Nämä ovat yleisiä yksityiskohtia, jotka liittyvät toisiinsa monissa havainnoissa.

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.