Alastullut UFO ja rakennuksia komeetalla?

Kymmenen vuotta ja neljä miljardia vaatinut matka on tulossa päätökseen kun Euroopan avaruusjärjestön ESAn Rosetta-avaruusalus saapuu kohteeseensa tutkimaan läheltä komeettaa 67P/Churyumov-Gerasimenko.

 


Rosetta on saanut nimensä Rosettan kiven mukaan, joka oli tärkeä egyptiläisten hieroglyfien kääntämisessä. Tiedemiehet toivovat että aluksen havainnot tarjoavat tärkeää tietoa kuinka aurinkokuntamme muodostui 4.5 miljardia vuotta sitten.

Rosetta kantaa mukanaan 28 kiloa painavaa laskeutumisalusta nimeltään Philae, joka on saanut nimensä sen Niilin saaren mukaan josta Rosettan kivi löydettiin. Marraskuussa Philae lähtee aluksesta, laskeutuu komeetalle ja kiinnittää itsensä sen pintaan harpuunalla. Tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta kun alus on laskeutunut pehmeästi komeetalle. Rosetta ja Philae ovat suunniteltu toimimaan vuoden 2015 ajan keräten havaintoja kun komeetta lähestyy aurinkoa noin vuoden päästä, 185 miljoonaa kilometriä maapallon kiertoradan ulkopuolella.

Valokuvat ovat jo paljastaneen 4 kilometriä läpimitaltaan olevan komeetan yllättävän epäsäännöllisen muodon, joka on mahdollisesti kahden yhteenjäätyneen kappaleen muodostama. Lue lisää

Linkki:  4. elokuuta 2014 otetut mustavalkokuvat 234km:n etäisyydeltä komeetasta 67P/Churyumov-Gerasimenko.

Videolla on selkeästi näkyvillä komeetasta otetut mustavalkokuvat.

 

Kuvissa esiintyvät esineet eivät välttämättä ole aitoja, ne voivat hyvinkin olla optinen illuusio. Mutta katsokaa allaolevia kuvia ja päätelkää itse.

Artikkelin julkaissut Ufo Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.