Andrew D. Basiago & Arthur Neumann teleporttasivat Marsiin

Kaksi ilmiantajaa, jotka molemmat olivat aiemmin mukana Yhdysvaltain puolustusvirastojen toteuttamissa salaisissa tutkimus- ja kehityshankkeissa, ovat riippumattomasti vahvistaneet salaisen teleportaationsa Yhdysvaltain tukikohtiin Marsissa ja tapaamisiin älykkään marsilaisen maan ulkopuolisen elämän kanssa.

Heidän kertomuksensa ovat saatavilla Internetissä, ja ne ovat nähtävissä jäljempänä tässä artikkelissa.

Kaupunki Marsissa
Kaupunki Marsissa

Yksi ilmiantajista, Arthur Neumann, joka viime aikoihin asti kutsui itseään Henry Deaconiksi kostotoimien pelossa, oli aiemmin yhteydessä Yhdysvaltain hallituksen virastoon,

Heinäkuun 25. päivänä 2009 Barcelonassa pidetyssä Euroopan eksopoliittisessa kongressissa Neumann totesi julkisesti,

“Marsissa on elämää. Marsissa on tukikohtia. Olen ollut siellä.”

Seuraavana päivänä Neumann osallistui Futuretalkiin, Project Camelot -dokumenttihaastatteluun, jossa hän kertoi yksityiskohtia teleportaatiostaan Marsissa sijaitsevaan tukikohtaan ja osallistumisestaan tunnin mittaiseen projektikokoukseen, johon osallistui myös sellaisen älykkään sivilisaation edustajia, joka asuu kaupungeissa Marsin pinnan alla.

Toinen ilmiantaja, asianajaja Andrew D. Basiago, on entinen lapsi, joka osallistui Yhdysvaltain puolustusministeriön DARPAn (Defense Advanced Research Projects Agency) käynnistämään salaiseen aikamatkustusprojektiin.

Kuuden tunnin haastattelussa, joka julkaistiin 31. elokuuta 2009, Basiago,

”kertoo kokemuksistaan DARPA:n Pegasus-projektissa vuosina 1969-1972 ja kuvailee luotaimia menneisiin ja tuleviin tapahtumiin, joita hän teki teleportaation ja krononäkemisen avulla Yhdysvaltain hallituksen aika-avaruuden tutkimisen alkuaikoina”.

”Hän [Basiago] vahvistaa, että Yhdysvallat on teleportannut ihmisiä Marsiin jo vuosikymmeniä, ja kertoo kunnioitusta herättävistä ja kauhistuttavista matkoista, jotka hän teki Marsiin vuonna 1981 sen jälkeen, kun hänet oli valittu sinne, koska hän oli teleportannut lapsena Pegasus-projektiin osallistuneena.”

Basiago on myös vahvistanut julkisesti, että vuonna 1970 hän tapasi edesmenneen isänsä Raymond F. Basiagon, Ralph M. Parsons Companyn insinöörin, joka työskenteli salassa pidettävien ilmailu- ja avaruusprojektien parissa, seurassa kolme marsilaisastronauttia Curtiss-Wright Aeronautical Companyn laitoksessa Wood Ridgessä, New Jerseyssä, kun marsilaiset olivat siellä yhteystehtävässä Maahan ja tapasivat Yhdysvaltain puolustusteknistä henkilöstöä.

Tietovuotaja Arthur Neumann ja tukikohdat Marsissa

Arthur Neumannin todistus Marsissa sijaitsevien tukikohtien olemassaolosta ja siitä, että hän on itse käynyt Marsissa, tapahtui Euroopan eksopoliittisessa huippukokouksessa pidetyn komentajakersantti Robert Deanin esityksen lopussa, ja se on nähtävissä esityksen 54 minuutin kohdalla (alla oleva video).

Esitelmänsä aikana Robert Dean näytti satelliittikuvia ilmeisestä kaupungista Marsin pinnan alla sekä ilmeisestä tukikohdasta Marsin pinnalla.

Robert Dean & Arthur Neumann

syyskuun 25, 2009

European Exopolitics Summit

Heinäkuun 26. päivän 2009 Futuretalk-haastattelun (alla oleva video), jonka aikana Neumann kertoi yksityiskohdista, jotka koskivat hänen teleportaatiotaan Marsiin Marsin humanoidien osallistuessa tunnin mittaiseen projektikokoukseen Marsissa, toteuttivat Bill Ryan ja Kerry Cassidy Project Camelotista, ja siihen osallistuivat Robert Dean ja Alfred Lambremont Webre.

Futuretalk

Robert Dean, Arthur Neumann, Alfred Webre

heinäkuun 26, 2009

European Exopolitics Summit

 

Tietovuotaja Andrew D. Basiago

…ja salattu tarina elämän löytämisestä Marsissa

Dean & Project Camelot: Secret base on Mars
Dean & Project Camelot: Salainen tukikohta Marsissa

Basiago oli hiljattain esillä Jessica Schabin YouTubessa julkaisemassa kuuden tunnin haastattelussa ”A Conversation with Andrew D. Basiago”.

39-osaisessa haastattelussa hän kertoo kokemuksistaan DARPA:n Pegasus-projektissa yhtenä Amerikan ensimmäisistä aika-avaruuden tutkijoista vuosina 1969-72 ja kertoo 40 vuoden aikana tapahtuneista seitsemästä episodista, joissa CIA, jolla oli ”kvanttipääsy”-valmiudet vuodesta 1967-68 lähtien, kertoi hänelle hänen kohtalostaan julkisuuden henkilönä, joka eräänä päivänä yhdistettäisiin pääasiassa elämän löytämiseen Marsista.

Neiti Schab kirjoittaa, että tässä,

”kuuden tunnin haastattelussa amerikkalainen asianajaja Andrew D. Basiago, 47, kertoo Marsin elämän löytämisen salatusta historiasta vuonna 2008 ja paljastaa, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu oli jo vuonna 1968 tietoinen hänen myöhemmän Mars-työnsä yksityiskohdista”.

”Andy kertoo ilmiömäisen tarinan seitsemästä 40 vuoden aikana pidetystä tiedotustilaisuudesta, joissa hänelle näytettiin todisteita hänen kohtalostaan, johon kuului elämän löytäminen Marsista, ja selittää, miten aikamatkustuksen ja tämän mullistavan tulevaisuudentapahtuman syntyminen liittyivät toisiinsa.

”Andyn mukaan jo vuonna 1968 CIA teleporttasi henkilöitä menneisyyteen ja tulevaisuuteen noutaakseen sieltä esineitä ja tuodakseen ne takaisin, samalla kun se levitti hologrammeja menneisyyden ja tulevaisuuden tapahtumista laitteilla, joita kutsuttiin kronovisoreiksi, kerätäkseen myös tiedustelutietoa.

”Uskomatonta kyllä, tämän kvanttiyhteyden seurauksena Andylle annettiin kopio hänen uraauurtavasta artikkelistaan The Discovery of Life on Mars vuonna 1971 ja häntä pyydettiin lukemaan ja muistamaan se, jotta kun hän vuonna 2008 kirjoitti sen, se sisältäisi mahdollisimman paljon tietoa Marsista!”

Julkinen esittely elämän löytymisestä Marsista

Schab kirjoittaa,

”Tapasin Andyn ensimmäisen kerran heinäkuussa 2009 ECETI:n Science, Spirit and World Transformation -konferenssissa lähellä Mount Adamsia, Washingtonissa, jossa olimme molemmat pääpuhujia.”

Basiago ja Alfred Lambremont Webre pitivät yhdessä ECETI-konferenssissa esitelmän, jossa käsiteltiin elämän löytymistä Marsista ja sen vaikutuksia.

Schab jatkaa,

”Luentonsa aikana Andy jakoi lukuisia valokuvia, jotka todistavat hänen löytäneen elämää Marsista, mukaan lukien monia kuvia ihmismäisistä olennoista, eri eläinlajeista, veistetyistä patsaista ja rakennetuista rakenteista Marsissa, jotka asettavat hänet Mars-tutkimuksen eturintamaan.

”Koko viikonlopun ajan Andy luennoi pöytänsä ääressä pienille konferenssikävijöiden ryhmille, jotka tulivat ja istuivat haltioituneina, kun hän kertoi tarinoita kokemuksistaan lapsena Pegasus-projektissa, salaisessa Yhdysvaltain tutkimusohjelmassa, jossa aikamatkustaminen oli keskiössä.

”Tiedän, että minun laillani kaikki, jotka osallistuivat näihin improvisoituihin seminaareihin, olivat varmoja siitä, että Andy on, kuten Project Camelotin Bill Ryan äskettäin totesi, oikea juttu – totuudenpuhuja, jolla on merkittävää uutta tietoa jaettavana todellisesta .”

Miten arvioida Arthur Neumannin ja Andrew D. Basiagon Mars-todistusta

Maa ja Mars
Maa ja Mars

Arthur Neumann ja Andrew D. Basiago ovat kumpikin älykkäitä ja uskottavia ammattilaisia, jotka ovat osallistuneet aiemmin huippusalaisiin hankkeisiin, joita ovat sponsoroineet Yhdysvaltain hallituksen virastot, kuten DARPA.

Heidän erilliset ja toisistaan riippumattomat paljastuksensa siitä, että kumpikin on teleportannut salaa Marsissa sijaitseviin tukikohtiin, tarjoavat vahvan vahvistavan todisteen siitä, että Maata ja Marsia yhdistävä pysyvä teleportaatiomekanismi on olemassa ja että Marsissa on Yhdysvaltain hallituksen toimivia tukikohtia.

Basiagon mukaan Yhdysvaltain hallituksella on ollut täysin toimiva teleportaatiokyky vuodesta 1967-68 lähtien, ja vuosina 1969-70 se oli jo kouluttamassa lahjakkaita ja lahjakkaita amerikkalaisia koululaisia, kuten häntä itseään, jotta heistä tulisi Amerikan ensimmäinen sukupolvi ”krononautteja” eli aika-avaruuden tutkijoita.

Hänen mukaansa tämä koulutus huipentui vuonna 1981, jolloin hän 19-vuotiaana teleporttasi Marsiin ensin yksin, kun CIA:n upseeri Courtney M. Hunt oli valmistanut hänet matkaan, ja sitten toisen kerran Huntin seurassa.

Basiago sanoi, että molemmat matkat tehtiin CIA:n El Segundossa, Kaliforniassa sijaitsevassa CIA:n laitoksessa sijaitsevan ”hyppyhuoneen” kautta. Marsiin tehtyjen matkojen ilmeisenä tarkoituksena oli tutustuttaa hänet Marsiin, koska CIA tiesi hänen kohtalostaan elämän löytäjänä Marsissa ja piti tärkeänä, että hän kävisi Marsissa ja kokisi sen omakohtaisesti.

Basiagon osallistumisen Yhdysvaltain aika-avaruustutkimukseen lapsena sekä Courtney M. Huntin henkilöllisyyden CIA:n upseerina ovat vahvistaneet,

  • Tohtori Jean Maria Arrigo, eetikko, joka työskentelee läheisessä yhteistyössä Yhdysvaltojen sotilas- ja tiedustelupalvelujen kanssa.
  • Yhdysvaltain armeijan kapteeni Ernest Garcia, joka on toiminut Yhdysvaltain tiedustelupalvelussa muun muassa vartijana israelilaisen arkeologin Yigal Yadinin Kuolleenmeren kääröihin liittyvillä tutkimusretkillä ja armeijan turvallisuusattaseana DARPAn Pegasus-projektissa.

Arthur Neumann on kertonut teleportanneensa Marsiin osallistuakseen siellä projektikokoukseen, jossa oli läsnä marsilaisia avaruusolentoja.

Basiago on julkisesti ilmoittanut, että hän ja hänen isänsä tapasivat lyhyesti kolme marsilaisastronauttia yhdysvaltalaisen puolustusalan urakoitsijan tiloissa, kun marsilaiset olivat siellä Marsista tulleella yhteysvierailulla.

Nämä riippumattomat ilmiantajan lausunnot puolestaan tarjoavat kynnyksen vahvistavia todisteita siitä, että Marsin pinnan alla elää älykäs sivilisaatio ja että tämä sivilisaatio osallistuu jatkuviin salaisiin yhteysohjelmiin Yhdysvaltojen hallituksen virastojen, kuten CIA:n, kanssa.

Seitsemän kertaa hänen elämänsä aikana CIA ilmoitti Basiagolle jostakin hänen tulevaa Mars-työtään koskevasta seikasta.

Viisi näistä tapauksista oli informatiivisia tiedotustilaisuuksia, joissa hänelle paljastettiin näkökohtia hänen tulevasta uraauurtavasta tutkimuksestaan The Discovery of Life on Mars (2008), jossa todettiin elämänmuotojen olemassaolo Marsin ekologisesti herkällä pinnalla.

Kaksi muuta episodia – tapaaminen marsilaisten astronauttien kanssa Curtiss-Wrightin tiloissa vuonna 1970 ja hänen kaksi matkaansa Marsiin vuonna 1981 – olivat käytännön harjoituksia, joiden tarkoituksena näyttää olleen Basiagon tuleva rooli Yhdysvaltain hallituksen ja marsilaisen sivilisaation välisen strategisen suhteen julkistamisessa.

Seitsemän tiedotustilaisuutta olivat ilmeisesti seurausta CIA:n joskus vuosien 1967-68 tienoilla tekemästä havainnosta, jonka mukaan Basiagon tulevilla Mars-kirjoituksilla oli kansainvälistä turvallisuuspoliittista merkitystä.

Basiagon mukaan, kun CIA pyysi häntä teleporttaamaan Marsiin vuonna 1981, hänelle kerrottiin, että hänen oli mentävä Marsiin, mutta hänelle ei kerrottu, miksi hänen oli mentävä.

Basiago kertoi Examinerille:

”Kun kysyin Courtney M. Huntilta, miksi minun piti teleportata Marsiin, hän sanoi,

”Koska ihmiskunnan selviytyminen riippuu siitä.

Tässä vaiheessa voimme vain arvailla, mitä CIA-kontaktini tiesi. Kunpa tietäisin.

”Olin selvästi pätevä teleporttaamaan Marsiin, koska olin teleportannut edestakaisin New Jerseyn ja New Mexicon välillä yhtenä Pegasus-projektiin liitetyistä lapsista. Mutta laajempi syy siihen, miksi minun piti teleportata Marsiin, on edelleen mysteeri.

”Ehkä siihen liittyi Maan ja Marsin välisten suhteiden normalisointi, joka liittyi tuolloin perustettavaan maan ulkopuoliseen puolustusasentoon. Ehkä kyse oli jostain niinkin perustavanlaatuisesta asiasta kuin siitä, että he tiesivät, että minun löytöni elämästä Marsissa inspiroisi seuraavaa amerikkalaissukupolvea ryhtymään astronauteiksi ja avaruustutkijoiksi.

”Tiedän vain, että se oli matka Marsiin, jonka CIA oli päättänyt, että minun oli ehdottomasti tehtävä ja josta en voinut kieltäytyä. Nykyään olen iloinen siitä, että menin Marsiin, koska se antoi minulle ymmärryksen siitä, millainen Mars on, ja tämä ymmärrys pohjaa luonnonhistoriallisiin teoksiin, joita kirjoitan parhaillaan elämästä Marsissa.”

 

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.