Arkansasin UFO näkyy pimeäkuvassa

Havaintopäivämäärä: 1. heinäkuuta 2022
Havaintopaikka: Pine Bluff, Arkansas, USA
Lähde: Sähköposti

Tämä UFO kuvattiin käyttämällä yökiikaria. Silminnäkijä näki hehkuvan pallon ja se liikkui, mutta sitten se yhtäkkiä pysähtyi. Tämä tapahtui koska UFOt ja avaruusolentojen dronet ovat tekoälyn ohjauksessa, mutta myös koska kyseessä on jotain kehittyneempää: telepatia. Se on kuin osoitettaisiin taivaalle laserilla ja kytkettäisiin se kommunikaattoriin (jollaisen olen rakentanut… tässä on postaus) ja lähettäisi äänitallenteen laserilla aurinkopaneeliin, joka on kytketty kaiuttimeen.

Avaruusasema käyttää tällaista laserkommunikaatiota. UFOt tekevät samoin, mutta viesti on telepaattisia kuvia… ajatuksia toisille UFOille. En ole varma, miksi kansalla on vaikeuksia käsittää sitä, että UFOilla voisi olla tällaisia kyvykkyyksiä, mutta joskus tulevaisuudessa sanomiseni osoitetaan oikeiksi. Tämä on kansalle kaikkein vaikeinta ymmärtää UFOissa. Miksi? En ole varma, mutta annetaan kansalle muutama vuosi aikaa tottua ideaan, ja tulevaisuudessa se on sitten järkeenkäypää.

Tämä UFO videolla pysähtyy, koska se aisti, että ihmiset tarkkailevat sitä. Sitten se päätti lähteä pois.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

 

Huomasin tämän kohteen koillisessa, se oli kirkkaan valkoinen. Kohde vaikuttaa leijailevan paikallaan ennen kuin se lähtee liikkeelle.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.