Astronautti tallensi mystisen esineen avaruuskävelyvideolle

Kansainvälisen avaruusaseman astronautit ovat väitteen mukaan olleet lähikontaktissa ei yhden, eikä edes kahden vaan kolmen UFOn ohilennon kanssa avaruuskävelyn aikana. 30-minuuttinen kuvamateriaali on otettu livelähetyksestä ja niissä näkyy vilaus kolmesta esineestä jotka ihmetyttivät astronautteja.

Video kuvattiin kun kaksi astronauttia työskenteli avaruusaseman ulkopuolella. Klippi on ilmaantunut avaruusolentoja ja salaliittoja käsittelevile sivuille jotka väittävät esineiden olevan peräisin ulkoavaruudesta.

Esineet näyttivät myös panikoivan kaikenlaisista äkkinäisistä liikkeistä ja luikkivat karkuun tehden jyrkän 135 asteen käännöksen. Tuntui kuin ne oltaisiin saatu kiinni yllättävällä tavalla ja ne pikaisesti katosivat välttääkseen paljastumasta.

UFOja vai avaruusromua?

Expressin mukaan skeptikot väittävät, että esineet eivät ole muuta kuin avaruusromua joka kelluu avaruudessa. Väitetty ”ohilento” esineiltä ei ole muuta kuin auringonsäteiden heijastusta.

Toiset näyttivät mehiläisen kokoisilta ja niiden siksak-liikkeet tuntuvat liian kontrolloiduilta jotta niitä voitaisiin pitää lentävänä romuna. Sellaiset liikkeet eivät ole mahdollisia kontrolloimattomille esineille. Waringin mukaan tämä on evidenssiä avaruuden ulkopuolisesta elämästä.

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.