Asuvatko avaruusolennot meressä?

Mystisen vedenalaisen rakennelman löytäminen Malibusta 2014 sekä sen lähettämä vahva radiosignaali ovat saaneet teoreetikot kysymään kysymyksen asuuko maapallolla jo maan ulkopuolisia elämänmuotoja.

1963 – Tuntematon esine matkaa veden alla yli 150 solmun nopeudella

1967 – Kiiltävä 30-metrinen sikarinmuotoinen esine joka hehkui voimakkaan sinivalkoisena (Siriuksen tähtijärjestelmän on väitetty liittyvän siniseen ja valkoiseen väriin toim. huom.)

1982 – Baikal-järven UFO-havainnot

1997 – USA:n Kansallisen merentutkimuslaitoksen hydrofonit havaitsivat merenalaisilla mikrofoneilla kovimman äänen koskaan nimeltään “The Bloop”. Mikä sai aikaan omituisen äänen Tyynellä valtamerellä?

Vaikka Bloop onkin yksi kovimmista äänistä koskaan joka on missään maapallon vesialueella tallennettu, sen alkuperä on tuntematon. Ääni esiintyi useita kertoja Etelä-Amerikan rannikon eteläpuolella ja se oli kuultavissa 5000 kilometrin päässä.

Vaikka äänellä oli samankaltaisuuksia niiden kanssa joita elävät organismit tuottavat, edes sinivalas ei ole tarpeeksi suuri sellaiseen ääneen.

Hypoteesi on, että maailman merissä elää vieläkin suurempia elämänmuotoja. Uusia samankaltaisia ääniä ei ole kuultu sitten vuoden 1997, vaikka muita selittämättömiä ääniä on kyllä nauhoitettu.

Biologi Ivan Sanderson on havainnut, että 50% UFO-havainnoista on tapahtunut joko veden yllä, vedestä nousten tai sitten sinne upoten.

Edward Snowden on paljastnut että syvänmeren kaikuluotaussignaalit pidetään valtionsalaisuuksina ja että kansalta on evätty pääsy USO-havaintoihin. Voisiko tämä olla todiste hallituksen salailusta koskien vedenalaista elämää?

Voisiko merissä elää avaruusolentoja?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.